Zombien ja kasvien välinen riita ei ota loppuakseen – Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 vuoti vahingossa julkisuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Zombien ja kasvien välinen riita ei ota loppuakseen – Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3 vuoti vahingossa julkisuuteen

2.03.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0

Electronic Arts näyttäisi valmistelevan jatko-osaa yhtiön suositulle räiskintäpelisarjalle Plants vs. Zombies: Garden Warfare, jos uuteen vuotoon on uskominen.

Amazon-verkkokauppa on julkaissut sivuillaan syyskuussa julkaistavan Plants vs. Zombies: Garden Warfare Volume 2 -sarjakuvan tuotesivun, joka paljastaa jatkon olevan kehitteillä. Tuotteen tiedoissa kerrotaan Paul Tobinin ja Tim Lattien palaavan virallisen sarjakuvan pariin sitoakseen tarinallisesti PvZ: GW2:n ja PvZ: GW3:n välisen ajan yhteen.

EA ei ole virallisesti julkistanut Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3:a. Yhtiö on maininnut kuitenkin paljastavansa muutamia uusia pelejä tämän vuoden E3-messuilla.

PopCap Gamesin kehittämän pelisarjan edellinen osa, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, julkaistiin alkuvuodesta 2016 pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Amazon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.