Zombien möyhennys se vaan jatkuu: State of Decaysta uuden sukupolven versio / Uutiset / pelaaja.fi

Zombien möyhennys se vaan jatkuu: State of Decaysta uuden sukupolven versio

30.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Undead Labsin jo Xbox 360:llä ja pc:llä menestynyt State of Decay on saapumassa Xbox Onelle. Microsoftin uutuuskonsoli on saamassa pelistä "definitiivisen" Year One Survival Editionin, joka tavalla jos toisella ollaan tuomassa myös vielä pc-puolellekin.

State of Decay: Year One Survival Edition on pääasiallisesti kaikkea sitä, mitä odottaa saattaa. Pelin resoluutio on heitetty konsolilla nyt 1080p:hen asti, tekstuureja ja efektejä on paranneltu ja kaikki lisäsisältö on pakattu mukaan. Myös joukko täysin uusia tehtäviä, sankareita ja aseita on saatu mukaan yhteisöhaasteiden kera.

Undead Labs ei ole vielä kyennyt sanomaan, voiko vanhat Xbox-sankarinsa siirtää uuteen versioon ja että onko se tarjoamassa minkäänlaisia etuja muuten jo edellisen version ostajille. Aikaa yksityiskohdille vielä tosin on, sillä peli tähdätään jakeluun vuoden 2015 kevääksi niin fyysisessä kuin digitaalisessakin muodossa.

Aivan pelkästään zombiseikkailuihin Undead Labs ei ole tällä hetkellä myöskään panostamassa. Aiemmin elokuussa studio julkisti myös roolipelimäisen Moonrise-mobiilipelin.

Lähde: Undead Labs

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tamminen kuva
Tamminen

Nannaa. Helposti genrensä paras peli.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Tamminen

Nannaa. Helposti genrensä paras peli.

Ei ehkä paras mutta top-10 ainakin(siis zombie genre). Hyvä uutinen osasin kyllä odottaa tätä, sen verran nuhainen oli x360 versio. ostoon menee kun kerran fyysisenä tulee.