Zombijatko Dead Island 2:n tuotanto matelee taas – kehittäjät jälleen vaihtoon / Uutiset / pelaaja.fi

Zombijatko Dead Island 2:n tuotanto matelee taas – kehittäjät jälleen vaihtoon

14.08.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Dead Island 2, Sumo Digital, Dambuster Studios, Dead Island, THQ Nordic

THQ Nordic ja Deep Silver ovat paljastaneet viimeisimmässä talouskatsauksessaan vaihtaneensa ongelmallisesta tuotannosta kärsineen Dead Island 2:n kehittäjän toiseen.

Uusi studio on Crytekista Deep Silverin alaisuuteen irronnut Dambuster Studios, jonka aiempiin meriitteihin lukeutuu Homefront: The Revolution. Kyseessä on jo toinen studiovaihdos.

Alkujaan Dead Island 2 oli kehitteillä Yager-studiossa, joka julkisti pelin kesällä 2014. Vuotta myöhemmin kehitystyö lopetettiin, kunnes alkuvuodesta 2016 projektin johtoon kiinnitettiin Sumo Digital. Talouskatsauksen mukaan Dambuster Studios vastaa jatkossa niin Dead Island 2:n kuin Dead Island -sarjan kehityksestä.

Alkuperäisen julkistustrailerin perusteella jatko-osa sijoittuisi Kaliforniaan, mutta tuotantomuutoksista johtuen suunnitelmat ovat saattaneet muuttua vuosien varrella.

Ensimmäisen Dead Islandin kehityksestä vastasi Techland, joka jatkoi myöhemmin suositun Dying Light -zombisarjan pariin. 

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Liekö nimenomaan Dying Lightillä vaikutusta asiaan? On kuitenkin eri asia tehdä peli nyt kun kyseinen kilpaileva pelisarja on olemassa. En kyllä odota Dead Island 2:sta edes koskaan näkeväni.

Nostoja