Zombimättäjien haukut on kuultu: Dead Rising 4 päivittyy fanien ohjeilla / Uutiset / pelaaja.fi

Zombimättäjien haukut on kuultu: Dead Rising 4 päivittyy fanien ohjeilla

29.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Uusi mittava päivitys on vahvistunut Dead Rising 4:ään. Sen lisäksi, että Capcom on valmistellut peliä viime aikoina PlayStation 4 -julkaisua varten, on se koonnut yhteen fanipalautetta pelistä ja pyrkinyt vastaamaan niihin erilaisin keinoin.

Päivityksen isoimpiin lisiin lukeutuvat uudet hätäpuhelutehtävät, joissa Frank West päästetään suorittamaan erilaisia tavoitteita uusia selviytyjiä pelastaakseen. Dead Rising 4:n pomotaistelut kohenevat samalla esimerkiksi varustukseltaan, liikkeiltään sekä tekoälyltään, minkä ohella näiden päihittämisestä pelaajia palkitaan samalla uusilla aseilla.

Muita pienempiä muutoksia ovat zombien tekoälyn hionta, vähemmän jäykkä pelattavuus sekä erilaiset tasapainotukset. Julkaisunsa päivitys saa 5. joulukuuta Dead Rising 4:n PS4-julkaisun yhteydessä.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Suurin vääryys pelissä oli mainioiden psykopaatti pomojen alku ja lopetus videoiden puuttuminen, joita itse ainakin pidin pelisarjan jonkin sortin kohokohtina.

Käyttäjän kukkomestari kuva
kukkomestari
Lainaus käyttäjältä gurgi

Suurin vääryys pelissä oli mainioiden psykopaatti pomojen alku ja lopetus videoiden puuttuminen, joita itse ainakin pidin pelisarjan jonkin sortin kohokohtina.

Samaa mieltä. Yleensä en passaa pelejä vain yhden vian/ominaisuuden perusteella, mutta psykopaatit olivat itsellekin se iso juttu.
Kaikille muille muutoksille tässä uusimmassa pelissä olisin voinut antaa tilaisuuden, jos vain tämä yksi asia olisi pidetty ennallaan.