Zombiräiskintöjen klassikko House of the Dead elpyy nykyteknologialla / Uutiset / pelaaja.fi

Zombiräiskintöjen klassikko House of the Dead elpyy nykyteknologialla

15.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Segan klassinen valopistoolisarja House of the Dead on saamassa uuden osan. Alustavasti ainakin japanilaisia kolikkopelihalleja varten kehitteillä on House of the Dead: Scarlet Dawn, josta järjestetään jo ensimmäiset julkiset pelitestit Tokiossa 19.-21. tammikuuta.

Scarlet Dawn on kehitetty käyttäen hyödyksi Unreal Engine 4 -moottoria ja sen kerrotaan tarjoavan aiempaa suurempia zombilaumoja räiskittäväksi. Pelikabinetti itsekään ei ole mikään yksinkertainen, sillä se on käytännössä verhottu koppi, johon tuodaan lisäjännitystä tärisevillä penkeillä ja ilmapuhaltimilla.

Sega ei ole toistaiseksi julkistanut suunnitelmia koskien länsijulkaisua tai mahdollisia muita alustoja koskevia käännöksiä. Alta katsottavissa on joukko siitä tähän mennessä julkaistuja kuvia.

Viimeksi House of the Dead sai isomman pääsarjan osan vuonna 2009 ensin Wiille ja lopulta PS3:lle, pc:lle ja mobiililaitteille tuodulla House of the Dead: Overkillilla. Sen pohjalta tehtiin muutamaa vuotta myöhemmin myös kirjoituspohjainen The Typing of the Dead: Overkill -peli.

Lähde: House of the Dead (kotisivu), Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

VR:lle kääntäkää nämä kaikki klassikot kiitos!