Zombiseikkailu Dying Lightin laajennus käy massiiviseksi – hintalappukin lihoaa / Uutiset / pelaaja.fi

Zombiseikkailu Dying Lightin laajennus käy massiiviseksi – hintalappukin lihoaa

26.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Puolalaiskehittäjä Techland on päätynyt muuttamaan julkaisusuunnitelmiaan Dying Light -pelinsä lähestyvän The Following -laajennuksen suhteen. Alkujaan studion aikeena oli kaupitella sitä noin 15 eurolla, mutta sen hinta kohoaakin nyt lähemmäksi 20 euroa laajennuksen suuren sisältömäärän myötä.

Dying Light: The Following on viimeisten viikkojen aikana lähestynyt viimeistä vaihettaan: pää- ja sivutehtävät, uudet kyvyt ja ajohaasteet ovat valmiita. Olemme siirtymässä nyt hiomaan sisältöä, jota katsomalla käy selväksi, miten suureksi laajennus on kasvanut. Se voisi olla oma itsenäinen nimikkeensä, mutta koska se tarkoittaisi julkaisun viivästystä, emme ole aikeissa tehdä niin, Techlandilta kerrotaan.

Muutoksen myötä myös Dying Lightista jo useita kuukausia myynnissä olleen kausikortin hinta tulee nousemaan noin 20 eurosta 30 euroon. Muutos ei vaikuta kuitenkaan kausikortin jo hankkineita pelaajia. Reiluuden nimissä Techland on muuttamassa kausikortin hintaa virallisesti myös vasta 8. joulukuuta, joten mikäli lisäsisältö Dying Lightiin kiinnostaa, voi kausikortin ostaa ennen hinnannousua vanhaan hintaan.

Dying Light: The Following on tarkoitus saada ulos ensi vuoden alussa. Laajennus lisää peliin muun muassa kokonaan uuden alueen mahdollistaen näin ollen esimerkiksi ajoneuvojen käytön.

Lähde: Dying Light (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Pitäisi tämä peli ylipäätänsä jossain vaiheessa hommata, saati sitten DLC:t sun muut. Jospa tästä joku täyteen ahdettu versio joskus tulisi ja sen odottelisi.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Mahtavaa!! Toivottavasti autoilu ei ole rajattu niin paljon, kuin dead islandeissa. Olis hauska päästä myllyttämään epäkuolleita, niin kuin wanhassa carmageddonissa konsanaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onkin ikävä varsinaisia expansion packeja, jotka pistää pelin täysin uusiksi. Hintakin saa olla näissä tapauksissa puolikkaan pelin verran, jos sisältöä on tarpeeksi, vielä kun sitä saisi levyllä. Taitaa mennä tämä jatkoon vaikka onkin vain DLC:rä.

Käyttäjän Teeeemu kuva
Teeeemu

Dying light oli kyllä harvinaisen surkea, mitäänsanomaton, mielikuvitukseton, kyllästyttävä & lyhyt.
Techlandilla on ainekset erittäin hyvään peliin, mutta aina on kokonaisuus ylitsepääsemättömän vaisu. En ymmärrä miten kukaan voi nauttia tylsyydestä :D Epäilen myös autojen pelastavan asiaa...

Käyttäjän Zathor kuva
Zathor

Peli ei kyllä vakuuttanut, vaikka sen läpi pelasinkin. Persiistä jatkuva aseiden korjaaminen joka harmitti jo Dead Islandissakin. Dying Light ei pelinä tarjonnut oikeasti mitään uutta verrattuna Dead Islandiin ja sisältökin oli alusta loppuun sitä samaa hyppelyä. Zombipelejä ei kuitenkaan voi olla liikaa, mutta olisi kiva jos niitä hyviäkin zombipelejä tulisi.

Käyttäjän Kyratiroyals kuva
Kyratiroyals

-