Zombit ja Portugali valloittavat pian Civilization VI:n / Uutiset / pelaaja.fi

Zombit ja Portugali valloittavat pian Civilization VI:n

15.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Civilization VI, Civilization, Zombie Defense, Porugali, Portugal Pack, Firaxis

Firaxis on esitellyt viimeisen Civilization VI:n pienlaajennuksen, joka on osa sen viime keväänä lanseerattua New Frontier Pass -kausikorttia.

Peli laajenee seuraavan kerran maaliskuun 25. päivä, jolloin sitä saapuu etunenässä kasvattamaan uusi meren- ja kaupankäyntiin keskittyvä sivilisaatio Portugali. Mukaan on ujutettu myös kahtena uutena ihmeenä Etemenanki ja Belémin torni, minkä ohella pelaamaan päästään nyt myös soiden dominoimalla uudella Wetlands-karttatyypillä.

Oma erikoisuutensa on vielä Zombie Defense -pelitila. Siinä kaikki kuolleet yksiköt saattavat nousta takaisin maailmaan tietysti zombeina, jotka jahtaavat automaattisesti muita eläviä omia joukkoja kasvattaakseen. Zombeja on toki mahdollista koettaa estää ja manipuloida uusilla turvarakennelmilla, millä niitä voi esimerkiksi usuttaa muiden sivilisaatioiden haitaksi.

Paketin tunnistaa Portugal Pack -nimestä ja se saapuu tuttuun tyyliin myyntiin myös erikseen muista New Frontier Passin lisäreistä. Sellaisenaan sille kertyy hintaa noin viitisen euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja