Zone of the Enders: The 2nd Runner - M∀rs paljastui PS4:lle ja pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Zone of the Enders: The 2nd Runner - M∀rs paljastui PS4:lle ja pc:lle

20.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Konami on työstämässä uutta versiota PlayStation 2 -peli Zone of the Enders: The 2nd Runnerista. Uudeksi kohteeksi mechamäiskyttely on ottanut PlayStation 4:n ja pc:n käyttäen kovin kikkailevaa M∀rs-lisänimeä.

Ensi vuonna saapuva M∀rs päivittää pelin tekniikkaa saaden sen tukemaan parhaimmillaan 4K-resoluutiota, parempia äänia sekä myös virtuaalitodellisuutta. Ottaen huomioon pelin intensiivisyyden, kannattanee jälkimmäiseksi mainitusta ominaisuudesta innostuvien varata haltuunsa pari kappaletta oksennuspusseja.

Apua M∀rsin tuotantoon Konami on saanut japanilaisyhtiö Cyagamesilta. Uusi versio perustuu edellisukupolven konsoleille julkaistuun Zone of the Enders: The 2nd Runnerin HD-remasterointeihin.

Alunperin Zone of the Enders: The 2nd Runner julkaistiin vuonna 2003. Sitä oli mukana tuottamassa sen ensimmäisen osan tapaan Metal Gear -luoja Hideo Kojima.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Yhden asian voi sanoa suoraan: "En nähnyt tätä tulevan". Mielenkiintoista, voisin laittaa harkintaan PC:lle, VR:ää tuskin käytän, mutta onhan tämäkin tapa kokea peli.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pc:llä voisi tukea jo isompiakin resoluutioita.

Nostoja