Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition -kilpailu! Voita pääsy Modern Warfare Remasterediin heti! / Kilpailut / pelaaja.fi

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition -kilpailu! Voita pääsy Modern Warfare Remasterediin heti!

10.10.2016 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0
Call of Duty: Infinite Warfare Digital Legacy Edition -kilpailu

VOITA Call of Duty: Infinite Warfare Digital Legacy Edition PS4:lle sekä välitön pääsy Modern Warfare Remasteredin yksinpeliin!

Call of Duty -sarja siirtyy tulevassa osassaan avaruuteen, mutta siitä julkaistavan Legacy Edition -version myötä palataan myös legendaarisen Call of Duty: Modern Warfaren tunnelmiin. Legacy Edition nimittäin sisältää sen remasteroidun version niin yksin- kuin moninpelistäkin. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tämän huikean paketin digitaalinen versio PlayStation 4:lle.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa viisi oikein vastannutta voittaa itselleen Call of Duty: Infinite Warfare Digital Legacy Editionin PS4:lle ja välittömän pääsyn sen mukana tulevan Modern Warfare Remasteredin yksinpeliin. Vastaa nopeasti, sillä kisa on käynnissä vain tämän viikon ajan!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

Niilo Hänninen, Jyväskylä
Lasse Katajavirta, Oulu
Sebastian Bäckström, Kirkkonummi
Seppo Laamanen, Espoo
Ari Typpö, Oulu
 

PALKINNOT

5 x Call of Duty: Infinite Warfare Digital Legacy Edition PS4:lle + välitön pääsy Call of Duty: Modern Warfare Remasteredin yksinpeliin.

Kilpailun vastausaika päättyy 14.10.2016.

HUOM! Peli on kielletty alle 18-vuotiailta. Kisaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

H-Townin ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja