Eeppinen Gears of War 3 -kilpailu / Kilpailut / pelaaja.fi

Eeppinen Gears of War 3 -kilpailu

11.01.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
0

Microsoft Xbox Suomi, Roope Salminen ja Koirat ja Pelaajalehti.com etsivät parasta musiikkivideo-ohjaajaa. Jos Epic Gamesin Gears of War 3 saa liipaisinsormen syyhyämään ja videoeditointi onnistuu, on sinulla mahdollisuus voittaa upeita Gears-aiheisia paketteja, Xbox LIVE Gold -jäsenyyksiä ja GoW 3 Season Passeja.

Kilpailu

Kolmivaiheisen kilpailun ensimmäinen vaihe on musiikkivideoteoksen luonti. Kilpailuvideoissa tulee käyttää Roope Salmisen ja Koirien julkaisemaa, Gears of Warin innoittamaa Go Hard -kappaletta, jonka saat ladattua tästä. Videon keston tulee olla vähintään ääniraidan pituinen, vaihtoehtoiset introt ja outrot poislukien.

Käytetty videomateriaali on ohjaajan käsissä. Mahdollisuuksien mukaan suosittelemme esim. oman killing montagen videoimista.

Valmis musiikkivideo tulee ladata 27.1.2012 mennessä vapaavalintaiseen videopalveluun, kuten YouTubeen tai Vimeoon ja lähettää linkki videoon kilpailulomakkeen kautta.

Pelaaja-lehden toimitus suorittaa osallistuneiden kesken esivalinnan, josta toiselle kierrokselle edenneet teokset julkaistaan Pelaajalehti.comissa ja Pelaajan sekä Xbox Suomen Facebook-ryhmissä.

Viimeisessä vaiheessa Pelaajan lukijat valitsevat parhaan videon äänestämällä. Äänestysaikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Äänestäjien kesken arvotaan erilliset huippupalkinnot.

Inspiraatiota omaan videokuvitukseen voi hakea katsomalla alkuperäisen kappaleen musiikkivideon.

Roope Salminen ja koirat sai alkunsa syksyllä 2010 kaveriporukassa. Yhtye soittaa hiphop-covereita ja on valloittanut jalansijaa jo ansiokkaana klubiesiintyjänä. Keväällä bändiä tullaan näkemään useilla esiintymislavoilla aina televisiota myöten. Lisätietoja

Palkinnot

Paras musiikkivideo

1. Palkinto: Gears of War 3 Epic Edition, 12 kk Xbox LIVE Gold -jäsenyys ja Gears of War 3 Season Pass

2. Palkinto: 12 kk Xbox LIVE Gold -jäsenyys ja Gears of War 3 Season Pass

Äänestäjien kesken arvotaan

1 kpl Gears of War 3 -peli, 12 kk Xbox LIVE Gold -jäsenyys ja Gears of War 3 Season Pass -paketteja

1 kpl 12 kk Xbox LIVE Gold -jäsenyys ja Gears of War 3 Season Pass -paketteja

Kilpailuun osallistuminen on kielletty alle 18-vuotiailta pelin ikärajan vuoksi.

Gears of War 3 Epic Edition

Harvinaisen Gears of War 3 Epic Editionin sisältö H-Townin oman finngamerin lähemmässä tarkastelussa:

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Kilpailun osallistumisaika videoiden lähettämisen osalta päättyy 27.1.2012. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Arvontaan osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.