Lokakuun Gran Turismo Sport Collector's Edition -kilpailu! / Kilpailut / pelaaja.fi

Lokakuun Gran Turismo Sport Collector's Edition -kilpailu!

4.10.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lokakuun Gran Turismo Sport Collector's Edition -kilpailu!

VOITA Gran Turismo Sport -keräilyversio!

Autopelisarjojen kuningas eli Gran Turismo tekee näyttävän paluun lokakuussa PlayStation 4:lle julkaistavan Gran Turismo Sport -pelin muodossa. Luvassa on yksityiskohtaisella rakkaudella mallinnettuja ajoneuvoja ja ratoja sekä realistinen muttei silti liian vaikea ajomalli. Kaiken kruunaa pelin sisäinen virallinen FIA Gran Turismo Championships -mestaruussarja, jonka voittajat huomioidaan FIA:n palkintogaalassa oikeiden moottoriurheilusarjojen mestareiden rinnalla. Otatko haasteen vastaan?

Pelistä julkaistaan myös komea keräilyversio, joka sisältää pelin sisäisen erikoiskypärän, 18 lisäautoa, ulkoasuteippipakkauksen pelin autoille, pelin sisäistä valuuttaa sekä 60 PS4-profiilikuvaa. Mukana on myös metallikotelo ja muhkea A4-kokoinen Apex-kuvakirja, joka kertoo pelin autoista ja sisältää myös ajoasetuksia sekä muita vinkkejä peliin. Paketin täydentää Mercedes-AMG GT S -pienoismalli.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa palkintona on yksi Gran Turismo Sportin mahtava keräilyversio PlayStation 4:lle. Sillä on arvoa noin 130 euroa.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Juho-Antti Keinonen, Helsinki

PALKINNOT

1 × Gran Turismo Sport Collector’s Edition -erikoisversio PlayStation 4:lle.

Kilpailun vastausaika päättyy 30.10.2017.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.