VOITA Farming Simulator 15, lautapelejä ja traktori! / Kilpailut / pelaaja.fi

VOITA Farming Simulator 15, lautapelejä ja traktori!

6.05.2015 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0
VOITA Farming Simulator 15, lautapelejä ja traktori!

No nyt on meno kuin Rovaniemen markkinoilla! Keskustan vaalivoiton ja Farming Simulator 15:n konsolijulkaisujen kunniaksi luvassa on kisa, josta voit voittaa itsellesi pelin lisäksi kippivaunulla varustetun traktorin sekä kolme maatilahenkistä lautapeliä! Traktori on tosin lelu eikä oikea, mutta ajatushan se on tärkein!

Farming Simulator 15:n avulla jopa punavuorelaiset viininmaistelijat pääsevät ulos kuplastaan ja kiinni rehellisen maanviljelijän elämään – ja nyt siis myös pelikonsoleilla. Mukana on yli sata erilaista ajoneuvoa ja työkalua yli 40 asiaankuuluvalta valmistajalta, kuten New Holland, Deutz-Fahr, Ponsse ja monta muuta. Yksinkään ei maanviljelystä tarvitse huolehtia, sillä moninpelin avulla myös kaverit pääsevät mukaan. Farming Simulator 15 julkaistaan PS4:lle, PS3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle 19.5. Peli on jo saatavilla tietokoneille.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi onnekas vastaaja saa itselleen tämän komean palkintopaketin.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Anssi Vuorisalo, Helsinki

PALKINNOT

1 × Farming Simulator 15 PS4:lle, PS3:lle, Xbox Onelle tai Xbox 360:lle, Farm Life -lelutraktori kippilavalla sekä Super Farmari-, Fun Farm- ja Maalla on mukavaa -lautapelit.

Kilpailun vastausaika päättyy 1.6.2015.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.