VOITA Titanfall Collector's Edition! / Kilpailut / pelaaja.fi

VOITA Titanfall Collector's Edition!

30.04.2014 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0

Nyt on luvassa sellainen kisapalkinto, että oksat pois! EA:n uuden nettiräiskintäpeli Titanfallin keräilyversio hakee vertaistaan, sillä se sisältää huikean, käsin valmistetun titaanirobottipatsaan. Lähes 50 senttiä korkea ja 40 senttiä leveä patsas muodostuu 300 erillisestä osasta, ja on valaistu ledeillä. Kysymys ei olekaan siitä, haluatko voittaa patsaan, vaan mahtuuko se kotiisi! Patsaan lisäksi pelin Collector’s Edition sisältää itse pelin, 190-sivuisen kovakantisen taidekirjan sekä Atlas-titaanin kaavapiirustusjulisteen.

Nyt voit voittaa tämän mahtavan titaanin lisäherkkuineen itsellesi. Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa on palkintona yksi noin 350 euron arvoinen Titanfall Collector’s Edition pc:lle.

Katso myös toimituksen Janne "finngamer" Kaitilan unboxing-video laatikon sisällöstä.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINNOT

1 x Titanfall Collector's Editionin pc-versio.

Kilpailun vastausaika päättyy 2.6.2014. Kisaan osallistuminen edellyttää 16 vuoden ikää, sillä peli on kielletty alle 16-vuotiailta.

H-Townin ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Arvontaan osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Maaliskuun InFamous: Second Son -kisan voittaja:
Aaro Pihkala, Riihimäki

Nostoja