Alan Wake - Tulkoon Valkeus! / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Alan Wake - Tulkoon Valkeus!

IMAGE(http://www.globalstudio.com/clients/gaf/aw/wallpaper2.jpg)

Lainaus

Alan Wake on suomalaisen Remedy Entertainmentin kehittämä ja Microsoft Game Studiosin alun perin 2010 Xbox 360-pelikonsolille julkaisema toimintaseikkailu-lajityypin videopeli.
Alan Wake sijoittuu kuvitteellisen Bright Fallsin pikkukaupunkiin Yhdysvaltain luoteisosassa. Pelin päähahmo, kirjailija Alan Wake, kärsii kirjoittamisvaikeuksista ja saapuu kaupunkiin lomailemaan yhdessä vaimonsa Alicen kanssa. Alicen kadottua Wake joutuu keskelle painajaismaisia tapahtumia, jotka perustuvat kirjaan, jota hän ei muista kirjoittaneensa. Peli on rakenteeltaan ja tarinankerronnaltaan televisiosarjamainen.

Wiki

IMAGE(http://www.globalstudio.com/clients/gaf/aw/bundle.jpg)

MEDIA @GT

Prequels - Esiosat
Alan Wake: Bright Falls: 'Oh Deer'
Alan Wake: Bright Falls: 'Time Flies'
Alan Wake: Bright Falls: 'Lights Out'

Henkilökohtaisesti Alan Wake on noussut alkupettymyksestä huolimatta yhdeksi suosikeistani äxboksin yksinoikeuspuolella, ja pelillä onkin vankka kannattajakuntansa ja on eräänlaisessa kulttimaineessa. Vaikka peli olikin toiminnallisempi kuin odotin niin jätti se silti erinomaisen maun suuhun loistavan kirjoituksensa ansiosta, ja pelin presentaatiossakaan ei ole suurempaa ongelmaa ja episodimainen rakenne toimi oikein hyvin. Peliin julkaistiin myös pari DLC episodia (The Writer & The Signal), jotka olivat mielestäni emopeliä huomattavasti parempia.
Täytyy vielä mainita, että pelin soundtrack on yksi kovimmista ikinä ja luo loistavasti tunnelmaa Alanin sekoiluille.
Jos et ole pelannut tätä Suomalaisen peliteollisuuden virstanpylvästä niin tee se ja anna rehellinen tuomiosi pelistä! (Plus, peliä saa nykyään parillakympillä, joten IT'S CHEAP!)

IMAGE(http://i.imgur.com/QCTrp.jpg)

Trailer

Lainaus

-This game is being developed as an independent entry that anyone can jump into and understand. It expands and broadens the world of Alan Wake, and contains much more information about the happenings after the first Alan Wake.

-Remedy says that the first game was combination of Stephen King and Lost while American Nightmare is in spirit of Tarantino’s From Dusk Till Dawn and Pulp Fiction.

-This game takes place away from Bright Falls and now is set in a city in Arizona. The developers wanted to go a classic American Route 66-type of location, and a huge change of pace from the original game.

-Wake is in Arizona as he is trapped in the Night Springs television series he wrote when he was younger. The game is said to reflect on Alan boarderlining between reality and fiction, and the thin line Alan Wake is treading and experiencing. Alan goes from episode to episode while caught in a war between light and darkness.

-To be released Q1 of 2012, the game is to be faster-paced and more action-focused than the original Alan Wake with it’s digital distribution method in mind. But this does not mean that the game is abandoning atmosphere and story or what makes Alan Wake what it is.

-The game is supposed to last for several hours, with bigger replayability than the original Alan Wake.

-One unlockable mode is known as, “Fight Till Dawn,” in which players are in an expansive arena and must fight waves of progressively tougher enemies while finding ammo and weapons around the various locations. Players win if they can survive until daybreak.

-Remedy confirms this will not be the last Alan Wake game, and that the sequel is definitely coming, but no details or specific release schedules.

Olen todella innoissani tästä julkistuksesta ja Route 66 henkinen miljöö sopii meikäläiselle paremmin kuin hyvin ja aiheesta saadaan revittyä varmaan hyvinkin paljon. Toivotaan että pelille käy "Unchartedit" ja saa paljon enemmän huomiota kuin ensimmäinen osa. Tietysti minua häiritsee, että peli on ladattava ja se herättääkin pelkoja myyntien puolesta, mutta toivon tämän olevan eräänlainen silta Alan Wake 2:lle, ja toisaalta ladattavat pelit ovatkin olleet viime vuosina todella korkealaatuisia ja usein parempia kuin AAA julkaisut.
Anywho, Bring on the hype Biaaatch!

En ole vielä ite kokeillut, mutta niin paljon on tuota peliä kehuttu, että kai se jossain vaiheessa on pakko pelata läpi. Vaikuttaa todella hienolta ja lisäarvoa antaa tietenkin se, että kyseessä on suomalaisen firman tekemä peli. Minun käsitykseni mukaan tämä oli aika suosittu peli ympäri maailmaa, joten kyllä sen läpipeluu taitaa olla pikku pakkokin jokaiselle itseään kunnioittavalle suomalaispelaajalle!

Alan Wake kannattaa ehdottomasti ostaa. Jos ei muuten niin ainakin suomalaisen peliteollisuuden tukemisen takia. Se on loistava peli. Tuo tuleva American Nightmare vaikuttaa ihan hyvältä ja toivottavasti ovat parantaneet animaatioita.

Ensimmäinen Alan Wake on oikeasti hyvä peli. Tunnelma on kohdillaan ja pelattavuus huippuluokkaa. Myöskin tarina oli mielenkiintoinen ja koukuttava. Oli periaatteessa juuri sitä, mitä Remedyltä odotinkin loistavan Max Payne 2:n jälkeen.

Jatko - osaa kohtaan isot odotukset.

Vasta tänä keväänä Alan Waken ostin ja pelasin läpi, ei kauheana kiinnostanut julkaisunsa aikoihin mutta pakkohan tämä oli tsekata. Yllätyin kuinka paljon pelistä pidin. Tunnelma oli mainio sekä maailma kuin sen ihmiset oli hyvin tehtyjä. Pelissä oli niin paljon hienoa viittauksia klassikko tv-ohjelmiin sekä elokuviin jotka saivat kauhu-fanin innostumaan vaan lisää pelistä.

Suurin heikkous taisi olla toiminnan määrä, tavallaan sitä ei ollut liikaa jotta olisin vaikkapa tylsistynyt siitä (kuten vaikkapa Unchartedeissa käy aina niin) mutta toivoin vain enemmän rauhallisia kohtia. Juuri alun rauhallisempi meininki onkin melkein parasta ennen kuin koko helvetti pääsee valloilleen. DLC:t on vielä pelaamatta läpi mutta varmana ne ostan kunhan ehdin. Tuleva XBLA peli kiinnostaa vaikken sen usko olevan pääpelin tasolla.

Itselle Alan Wake oli lähes päinvastainen kokemus kuin ketjun aloittajalle. Alussa olin fiiliksissä, mutta pelin taantuessa loppua kohden entistä enemmän toiminnan suuntaan peli muuttui yllätyksestä pieneksi pettymykseksi. DLC:t tarjosivat sitten lisää tätä yössä paukuttelua. Tunnelmassa kyllä onnistuttiin ihan hyvin.

Wake taisi olla vähän väliinputoaja. Kauhupelaajat karkoitti alhainen ikäraja ja toimintapelaajat pelin toimintapelejä hitaampi tempo. Gore ei olisi omasta mielestäni edes käynyt pelin luonteeseen ja liian usein muutenkin on kauhua tehty heittämällä siihen tonneittain sisäelimiä ja litroittain verta tunnelman sijaan.

Huhujenhan mukaan Alan Wake olisi tulossa Steamiin, ainakin mikäli NeoGafiin on uskominen. Kelpaisi kyllä, juuri myin boxin kun ainoa kiinnostava peli sillä oli juuri Alan Wake(t) joten mielellään sen Steamista ostaisi.

Itseltäni Alan Wake on valitettavasti jäänyt kokematta, koska en omista boksia. Onneksi meillä PS3-pelaajilla on kuitenkin Uncharted.

Tuo American Nightmaren traileri oli kyllä melkoista nannaa. Vaikuttaisi siltä, että Remedy väsää toiminnallisempaa settiä originaalin lisäsisällön hengessä. Koko Mr. Scratch -kama oli dlc:n kantava voima ja pelaan mielelläni kokonaisen pelin aiheen tiimoilta. Aseitakin on näemmä lisää ja animaatiot vakuuttavampia kuin alkuperäisen kivikasvot. Toivottavasti myös räiskintämekaniikka on saanut osakseen pientä viilausta.

Alan Wakessa oli kieltämättä hieman liikaa toimintaa, mutta mielenkiintoinen tarina ja loistava tunnelma nostivat omat fiilikset kattoon viimeistään parissa viimeisessä episodissa. Toivottavasti jatkoa nähdään viimeistään seuraavan boksin julkaisupeleissä *vink* *vink*

Lainaus käyttäjältä Kassu+

Huhujenhan mukaan Alan Wake olisi tulossa Steamiin, ainakin mikäli NeoGafiin on uskominen. Kelpaisi kyllä, juuri myin boxin kun ainoa kiinnostava peli sillä oli juuri Alan Wake(t) joten mielellään sen Steamista ostaisi.

Alan Wake Confirmed for PC
The nightmare jumps platforms in early 2012.

PC-versio sisältää "The Signal" ja "The Writer" DLC-paketit. Gimme a "hell", gimme a "yeah" HELL YEAH! Ostan pelin kansineen jos vain mahdollista, mutta digitaalinen versiokin kelpaa vallan mainiosti.

OSTOON! Kyllä on pakko ostaa, kun boxilla missasin.

Pitää ostaa PC-versiokin vaikka boxille jo löytyy. PC:lle kokemus voi tuntua erinlaiselta.

Jahas, ja sinne meni sekin boksin yksinoikeus :D.

Mutta joo, Alan Wake oli aikoinaan yksi niitä harvoja pelejä, minkä takia olisi Xbox kivaa omistaa. Nyt sen sitten voi hankkia jatkossa PC:lle, niin onhan se hienoa. Oma nuhapumppu tuskin tulee pyörittämään näin vaativaa peliä, joten tuleekin sitten kaverin koneella pelattua.

Uutta infoa Alan Wake's American Nightmare pelistä:

Lainaus

Alan Wake's American Nightmare: First details
Evil Alan roams the open-world...

Alan Wake might be the talk of the town but little is known about his re-emergence on Xbox Live Arcade. Fortunately, Xbox World magazine has delivered a sprawling eight-page feature chalk-full of details on the flannel-clad writer's newest nightmare.

According to the mag, Alan Wake's American Nightmare draws thematic and narrative inspiration from pulp action-adventures such as From Dusk 'Til Dawn and other Quentin Tarantino/Robert Rodriguez material.
The XBLA follow-up is a return to Alan Wake's open-world roots, featuring a hub structure which will see players returning to locations multiple times during the story. The game is described as "significantly bigger than any episode of the original game."

American Nightmare takes place two years after the events of the original game. Since saving Alice, his perpetually in danger other half, and confining himself to the 'Dark Place' beneath Cauldron Lake Alan has become an urban-legend.

In his absence fans of the writer have re-imagined him as a Candyman of sorts, the legend goes that Alan vanished into the woods of Bright Falls and returned as Mr Scratch, a maniacal serial killer.

Like all good urban myths uttering Mr Scratch's name a few too many times is rumored to summon him, and since things have a way of mysteriously coming true in Alan's world, the evil doppleganger has manifested and is on his way to finish Alice off, leaving a trail of bodies and video evidence of his murderous activities for Alan to find.

During the game players will learn what became of Alice, as well as Alan's agent Barry, after the events of the first game through new manuscript pages, TVs and radios, Xbox World reveals.

Although it still relies on the same combat mechanics as the original game, enemies now respond to Alan's light-based attacks in different ways that force him to switch up his tactics. A new crossbow weapon which can pierce through the darkness protecting enemies has been introduced, along with and Uzis, military-grade rifles and a nailgun, which Alan can use to overwhelm his foes.

Avoimempi ympäristö? Kyllä kiitos!
Lähde

Parhaimpia uutisia ikinä kun en omista kuin ps3 niin ostoon menee.
Toivottavasti tulee levy myyntiin eikä pelkästään digitaalisena koska se vaikuttaa suuresti osto päätökseen (vastustan digitaalista myyntiä).

En ole vieläkään ostanut tätä,mutta kun Discshopissa maksaa vain 16,95e niin taidan nyt ostaa.

Tuo tulee kyllä PC:lle hankittua on sen verran hyvää palautetta tullu kavereilta boksiversiosta pelkkää plussaa sekin että tulee myös kauppojen hyllyille eikä pelkästään latausversiota.

Keillä foorumilaisilla on kokemusta American Nightmaresta? Miltä peli vaikutti?

Peli oli ehtaa Wakea. Jos pitää mielessä että kyseessä on ladattava, peli ei yksinpeliä voi paljoa moittia (en spoilaa). Fight Till Dawn on varmaan hiostavin ja haastavin "Horde"-pelmiuoto mitä olen ikinä pelannut. Kokonaisuutena peli on helposti 15e(1200msp) arvoinen.

Ehtaa Wakea tosiaankin ja omasta mielestäni nämä hieman avoisammat alueet olisivat saaneet olla jo alkuperäisessä pelissä.

Plussat:

 • Tarina on kekseliäs ja onnistuu heittämään muutaman odottamattoman kierrepallon.
 • Mr Scratch on täydellinen vastustaja Wakelle ja hänen edesottamuksensa jaksavat yllättää kerta toisensa jälkeen.
 • Tominta on yhä tallella ja avoin maailma tuo siihen hieman uusia ulottuvuuksia. Myös uudet aseet ja vihollistyypit piristävät kummasti kokemusta.
 • Musiikki on ensiluokkaista, varsinkin Old Gods of Asgardin uudet "singlet" ovat täyttä rautaa!
 • Komppaan yllä olevaa kommenttia Fight till Dawnista. "Hektinen" ei sanana riitä kuvailemaan sen hiostavuutta.
 • (Mikko Rautalahti kohtaa pelissä loppunsa)

Miinukset:

 • Alueiden vähyys johtaa pieneen kierrätykseen. ---> Jonkin verran toistoa.
 • Grafiikat ovat muuten toimivia mutta sivuhahmojen hahmomallien ja erityisesti kasvojen yksinkertaisuus pistivät ainakin minulle hieman liikaa silmään.
 • Ääninäyttely köhii paikkapaikoin.
 • Ammuksia jaetaan vähän turhan innokkaasti, joten todellista selviytymisen meininkiä ei usein pääse syntymään (Fight Till Dawnissa kitsastellaan taas senkin edestä ja ammukset eivät tunnu koskaan riittävän).
 • Kesto/hinta-suhde ei ole ehkä paras mahdollinen. Pelin läpäisee kaikki manuscript-sivutkin keräämällä alle kahdessa illassa.
 • (Mikko Rautalahti kohtaa pelissä loppunsa (again?))

Fight Till Dawnia tulee hakattua joka päivä. Tällä hetkellä olenkin Overall-tilastojen ykkössijalla. Äärimmäisen koukuttava pelimuoto, ja listojen kärjessä pysyäkseen saa aina parannella omia ennätyksiään. Yksinpeli on myös mainio, joten kyllä tässä pelissä riittää rahoille vastinetta. Kerta kaikkiaan loistava ratkaisu Remedyltä tehdä tällainen "pikku Alan Wake -peli" tähän väliin, mutta toivon kuitenkin seuraavan pelin olevan ihan kokomittainen, tarinavetoinen jatko-osa.

Pitääpä siinä tapauksessa käydä hakemassa kyseinen peli live arcadesta!

Sainpa tossa kuudes päivä (maaliskuuta) kaverilta synttärilahjaksi Alan Waken PC-version Collector's Editionin. Koska oma koneeni ei pyöritä kyseistä peliä, joudun pelailemaan kaverin luona. Tänään tuli sitten läpäistyä kolmas Chapteri, ja hyvältä on kyllä maistunut tähän asti. Ehkä hieman pelottavampi peli saisi olla, muuten ei valitettavaa. Vaikeustaso normaalilla on jo sopivan haastava..ainakin tällaiselle paskalle pelaajalle. Nerokas peli kyllä kyseessä!

PC-versio tuntuu paremmalta kuin konsoliversio. Omalla koneella toimii täydellisesti joten on hauska pelata. Kannatta hommata.

Iteppä tuossa juuri tilasin Alan Wake Limited Edition version, Pc:lle, Kovat on odotukset, kun kaikki kaverit on sitä hehkuttaneet niin paljon nii pitihän se tilata, Itse odotan innolla sitä.

Mietein tässä, että kumpaa nyt kannattaa tehdä ensin pelata tuo peli vai lukea se kirja joka on LE:n mukana tullut?

Lainaus käyttäjältä Midder

Mietein tässä, että kumpaa nyt kannattaa tehdä ensin pelata tuo peli vai lukea se kirja joka on LE:n mukana tullut?

Tästä oli puhetta myös AW:n virallisilla forumeilla ennen pelin julkaisua. Kokemus on varmasti erilainen sen mukaan, kummin päin asiat hoitaa. Itse pelasin ensin pelin, koska kirjassa viitataan aika paljon pelin tapahtumiin. Täysin freesin pelikokemuksen tietenkin saa vain ensin peliin syventymällä.

Lainaus käyttäjältä Midder

Mietein tässä, että kumpaa nyt kannattaa tehdä ensin pelata tuo peli vai lukea se kirja joka on LE:n mukana tullut?

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Tästä oli puhetta myös AW:n virallisilla forumeilla ennen pelin julkaisua. Kokemus on varmasti erilainen sen mukaan, kummin päin asiat hoitaa. Itse pelasin ensin pelin, koska kirjassa viitataan aika paljon pelin tapahtumiin. Täysin freesin pelikokemuksen tietenkin saa vain ensin peliin syventymällä.

Luulin että tässä tuli vain se kirjan näköinen kotelo jonka sisällä peli ja muu tavara oli.
Vai oliko siinä sitten mukana ihan kunnon kirjakin ja voiko sitä ostaa mistään erikseen?

Lainaus käyttäjältä Armo

Luulin että tässä tuli vain se kirjan näköinen kotelo jonka sisällä peli ja muu tavara oli.
Vai oliko siinä sitten mukana ihan kunnon kirjakin ja voiko sitä ostaa mistään erikseen?

Juu oli kirja, Alan Wake Files. Mittaa on reippaat sata sivua ja sisältökin on kohtuu mielenkiintoinen. Eihän se mikään mestariteos ole, mutta ihan kelpo fan serviceä kuitenkin. En tiedä, saako tuota erikseen, mutta kannattaa varmaan katsastaa nettikaupoista/eBaysta.

E: Tuosta löytyy selailua.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Tästä oli puhetta myös AW:n virallisilla forumeilla ennen pelin julkaisua. Kokemus on varmasti erilainen sen mukaan, kummin päin asiat hoitaa. Itse pelasin ensin pelin, koska kirjassa viitataan aika paljon pelin tapahtumiin. Täysin freesin pelikokemuksen tietenkin saa vain ensin peliin syventymällä.

Ok. Itse tuossa aloitin kirjaa lukemaan kymmenisen sivua. Voisi sanoa vihdoinkin, kun jo vuoden omistanut. On vaan sikäli juurikin paljon kaikkia viittauksia niin alkoi miettimään, että kummin päin sitten mahtaisi parempi olla. Toisen kautta kirjan luku ehkä on parempi lukea ensin niin olet jo päässyt vähän sisään siihen maailmaan, kun alat pelaamaan.
Toisaalta sitten voi tulla kenties spoilia ja tietäisi ennalta mitä voipi tapahtua. Noh ehkä nyt päädyn tuon kirjan lukemiseen ensin ja katsotaan sitten oliko moka :)

itellä ainakin americas nightmare jäätynyt tähän mennessä joka kerta tietyn keskustelun jälkeen. onkohan 2-4 kertaa tullu kokeiltua. En ole tosin testannut useampaan päivään ja boxia muutenkaan tullut pelattua.

Pakko myös kommentoida että voi pojat kuinka xbox-AW näytti ankealta PC version pelaamisen jälkeen. Se oikeasti söi jo tunnelmaa, sen verran suttuista pahimmillaan.

Pc:llä pelaaville hyviä uutisia, sillä American Nightmare julkaistaan Steamissa 22 päivä toukokuuta eli jo reilun viikon kuluttua. Steamin lisäksi peli julkaistaan käsittääkseni myös levyllä, joka kuulostaa hieman oudolta, sillä boxilla peli oli vain ladattavassa muodossa. Tilasinkin omani jo steamista, sillä ensimmäisen pelin omistajat ja ennakkotilaajat saivat pelistä yhteensä 25% alennuksen. Hintaa ilman alennuksia taitaa kertyä noin 14 euroa. Toivottavasti Remedyllä on jo oikea Alan Wake 2 hyvässä vauhdissa, sillä ensimmäinen osa ansaitsee kyllä täysiverisen jatko-osan.

American Nightmare vihdoin ja viimein boxilla läpi. Peli on ehtaa Alan Wakea, tosin huomattavasti hullunkurisempana. Taistelumekaniikkaa on hiottu entisestään (ihme kyllä!) ja välillä pelin meininki äityy todella räjähtäväksi!

Tarinansa puolesta peli on toki lyhyt ja samoja ympäristöjä kierrätetään melkoisesti. Tykkäsin paljon alkuperäisen Waken manusscript-ideasta ja lämpenin sille jälleen tässäkin osassa. Fight Till Dawn taas on todellakin varmaan kuumottavinta selviytymistaistelua aikoihin! Peli on siis ehdotonta Remedy-laatua.

Mitä nyt PC:llä tuossa kesän alussa pelailin niin vaikutti suoraan sanottuna aika pitkälti taskulamppu simulaattorilta. Vihujen kohtaamiset eivät pelottanut/säikäyttänyt, ne ärsyttivät. Moni asia tuossa ärsytti, mutta ainakin tarinan kerronta ja hahmot olivat kohtuullisia. Pitäisi kai pelailla eteenpäin, mutta nyt on aika monta muuta rojektia kesken.

Boxilla on nyt tuo American Nightmare alennuksessa, ja vähän kuumottaisi ostaa. Kysynkin nyt Alan wakea että kyseistä DLC:tä pelanneilta, onko juonen kannalta väliä onko Alan Wake pelattu? Jatkuuko tarina tai jotain?

AN:han ei ole dlc, vaan itsenäinen arcade-peli. Itse ostin steamin kesäalesta ja on se kyllä sen arvoinen. Itse pidin yleisfiiliksestä enemmän kuin alkuperäisen, joka oli hieman liian tukala, mutta tässä jopa toiminnasta, jota siis on paljon, on tehty todella mukavaa. Vaikka toistoa onkin "hieman"(läpi pelanneet tajuavat), on se kuitenkin täysin hintansa arvoinen. Juonen kannalta ei oikeastaan ole väliä, tapahtumat kyllä kerrataan pelin aikana.

Lainaus käyttäjältä OneSAMU+

Juonen kannalta ei oikeastaan ole väliä, tapahtumat kyllä kerrataan pelin aikana.

Eikös American Nightmare ole spin-off?

Lainaus käyttäjältä janneus

Boxilla on nyt tuo American Nightmare alennuksessa, ja vähän kuumottaisi ostaa. Kysynkin nyt Alan wakea että kyseistä DLC:tä pelanneilta, onko juonen kannalta väliä onko Alan Wake pelattu? Jatkuuko tarina tai jotain?

Wake on nykyään niin halpa, että kannattaa hommata sekin ja pelailla ensin läpi.

E: DLC:t , The Signal ja The Writer, ovat tavallaan parempia kuin itse peli, mutta tarinallisesti ne eivät ole mahdottoman tärkeitä. Alentamaton 800 pojoa kappaleelta voi siis olla aavistuksen suolainen hinta. Uuden pelin mukana tietenkin tulee latauskoodi Signaliin, mikäli se sattuu olemaan voimassa.

Eivätkös molemmat dlc:t ole vain 560 pojoa kpl? Näin ainakin 2 kuukautta sitten kun itse ostin molemmat(en ole kultajäsen).

Lainaus käyttäjältä Armo

Lainaus käyttäjältä OneSAMU+Juonen kannalta ei oikeastaan ole väliä, tapahtumat kyllä kerrataan pelin aikana.

Eikös American Nightmare ole spin-off?

On, mutta jatkuu oikean pelin jälkeisistä tapahtumista, joten viitauksia Alan Waken juoneen on paljon.

Tarkoitin siis tosiaan American Nightmarea, enkä niitä itse pelin DLC:tä. My bad.

Miksenköhän aikasemmin ole tullut ajatelleeksi että voisin lainata itse pelin melkeen naapurissa asuvalta kaverilta? kummalista :D Ei tarvitsisi tuota kymmentä euroakaan käyttää, vaikkei se kallis kyllä ole.

Lainaus käyttäjältä Selviytymisopas

Eivätkös molemmat dlc:t ole vain 560 pojoa kpl? Näin ainakin 2 kuukautta sitten kun itse ostin molemmat(en ole kultajäsen).

Kappas kehveliä, niinpä näkyvät olevan. BioWaren ja kumppaneiden 800 pojoa/tunti on syöpynyt harmaisiin aivosoluihini.

Sami Järven videoviesti faneille

http://www.youtube.com/watch?v=qm8PP-Ic240

Hyvä kun tekivät tällaisen videon. Toivon että Alan Wakelle nähdään vielä joskus jonkinlaista kunnon jatkoa. Oli se todella hyvä peli.