All-Stars Battle Royale / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
All-Stars Battle Royale

IMAGE(http://s0.discshop.fi/img/front_large/88735/playstation_all_stars_battle_royale.jpg)
Nimi: All-Stars Battle Royal
Kehittäjä: SuperBot Entertainment
Julkaisija: Sony Computer Entertainment
Lajityyppi: Toiminta, Kaksiulotteinen mätkintä
Pelaajia: 1-4 (online & samalta konsolilta)
Julkaisupäivä: Ei tiedossa

Eli kyseessä on Nintendon Super Smash Brosin kaltainen peli. Mutta All-Stars Battle Royalessa on pelkkiä Playstation pelien sankareita. Eilen tuli All-Stars Battle Royal Beta PSN storeen, se on vaan psn+ käyttäjille ja ilmainen.

Hahmot pelissä:
Big Daddy
Cole MacGrath
Evil Cole MacGrath
Colonel Radec
Dante
Fat Princess
Heihachi Mishima
Jak and Daxter
Kratos
Nariko
Nathan Drake
PaRappa the Rapper
Raiden
Ratchet and Clank
Sackboy
Sir Daniel Fortesque
Sly Cooper
Spike
Sweet Tooth
Toro

21.11.12, siinä sulle julkaisupäivää PS BlogEU:sta. Ja kannattaisi panostaa aloitusviestiin _hieman_ enemmän, jos haluat että ketjusi otetaan vakavasti. Odotuksiasi pelistä? Ennakkotilaaja? Mielipiteitä, dude, mielipiteitä.
Itse ajattelin joululahjaksi toivoa tuon PS3 version, jossa siis tulee Vita versio mukana (kyllä, jopa retailerin mukana), sen verran tykkäsin betasta. Vitalla tuota eilen iltana mätin ja pelkkä harjoitusosio jätti hyvän maun suuhun. Nettipeliä kokeillessa meno vain parani, matsiin pääsi kymmenessä sekunnissa, ja yhtään ei lagannut. Tämä on ihme, sillä yleensä kaikki pelit lagivat omalla netilläni (esim. LBP Vita). Kratoksella ja Slyllä kokeilin ja kummallakin vaikuttaa olevan omanlaisensa pelityyli, vaikkakaan ei niin suurta eroa kuin Killzone sotilaalla ja Kratoksella. Mikäli tuohon saadaan hyvä uratila niin kyllä kelpaa.

Sinällään ihme, että Sonylla kesti näinkin kauan kopioida 'Tendon menestyssarja omalle konsolilleen. Betaa en ole kokeillut, mutta sen perusteella mitä olen pelistä kuullut, niin aika heikolta vaikuttaa. Suurin ongelma on hahmorosteri. Joo, ihan kivaa ku siellä on Drake ja kamut, mutta minkä hemmetin takia Sony ei ole tuonut peliinsä niitä oikeita legendoja omilta konsoleiltaan? Crash? Spyro? Kuulostaako tutulta? Vaikka hahmot olisivatkin karanneet toisille omistajille, niin olisi niistä voinut pikkaisen sentään kättä vääntää. Etenkin kun ne on korvattu Big Daddylla ja jostain täysin käsittämättömästä syystä inFamouksen Colella vielä tuplana, niin aika laiskalta vaikuttaa.

Toisekseen, peli näyttää vain todella muoviselta. Elävät areenat ovat toki ihan kivoja, ja eri maailamoiden yhdistäminen kekseliästä, mutta taiteellinen tyyli ei ole kovinkaan onnistunut. Siihen vielä lisäksi se, että joka toisella hahmolla vaikuttaa olevan perushyökkäyksenä rynnäkkökiväärin variaatio, niin ugh vain.

En tuomitse täysin ennen kuin olen kokeillut, mutta eipä tuo vaikuta kovinkaan onnistuneelta kopiolta kilpailijan kultakimpaleesta.

kiinnotava peli tämä kyllä on. Mutta onko hahmoratakseen tulossa lisää tyyppejä??? 20 hahmoa tuntuu omasta mielestäni vähältä.

Itse kuulun sellaiseen sukupolveen joka pitää Crash Bandicootia ehdottomana ykkösenä Playstationin maskoteissa ja en tule peliä ostamaan kunnes tämä kaikkien rakastama pussimäyrä siitä löytyy.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Itse kuulun sellaiseen sukupolveen joka pitää Crash Bandicootia ehdottomana ykkösenä Playstationin maskoteissa ja en tule peliä ostamaan kunnes tämä kaikkien rakastama pussimäyrä siitä löytyy.

Eipä taida koskaan löytyä, kun Activisionilla on kaiken kukkuraksi oikeudet hahmoon. Eikös kyseinen kettu ole kuitenkin Sonyn hahmo?? Taisi mennä sopimukset uusiksi, kun Activision alkoi julkaista niitä joitain Crash-pelejä aikoinaan ainakin PS2:lle.

I don't care. Jos Sony ei lyö rahoja tiskiin, niin en lyö minäkään.

Ei nuo sonyn hahmot vain yksinkertaisesti sovi tällaiseen peliin. Siis mieti nyt. Joku Drake pystyy loikkaamaan 10 metrin korkeudelle. Nintendo hahmoissa tän kyllä ymmärtää, koska oikeissa peleissäkin ne tekee korkeita hyppyjä.

Lainaus käyttäjältä acalypha

Ei nuo sonyn hahmot vain yksinkertaisesti sovi tällaiseen peliin. Siis mieti nyt. Joku Drake pystyy loikkaamaan 10 metrin korkeudelle. Nintendo hahmoissa tän kyllä ymmärtää, koska oikeissa peleissäkin ne tekee korkeita hyppyjä.

Idiootinlogiikka. Tämäkin on tarkoitettu lapsille, joten Kratoskaan ei tässä päitä revi irti mikä on kyllä harminpaikka.

Pikaisesti testasin eilen tätä All-Starssin betaa, ja se jätti hieman vaihtelevat fiilikset. Heti alkuun on sanottava että kokemusta ei ole Super Smash Bros-peleistä, mutta pelien erot nyt tiedän. Mutta ainakin All-stars oli aivan hirveätä sekoilua, ja nappuloiden hakkaamista. Sinänsä tässä ei ole mitään vikaa, mutta usein en todellakaan edes tajunnut mitä tein, ja ikävän usein huomasin myös että hävitin hahmoni tappelun keskellä koko leikistä. Toki en sano etteikö pelissä jyvät erottuisi akanoista. Eräs tyyppi joka pelasi Radecilla selkeästi hallitsi liikkeet, ja voitti ylivoimaisesti kyseinen erän. Hahmot kuitenkin tuntuvat ainakin betassa ihan mukavan erilaisilta, katsotaan miten sitten käy kun koko lauma kutsutaan paikalle.

Partypelinä tämä vaikuttaa kyllä ihan mukavalta, ja ihan hyvältä vastineelta Nintendon tappelusarjalle. Se riittääkö tästä sitten oikeasti pidempää iloa, jää nähtäväksi. Eiköhän tämä tule itsekkin sitten aikoinaan ale-pelinä viimeistään hommattua.

Ps vitan betan pikaisen testauksen perusteella ihan hyvältä paketilta vaikutti vaikkakin on kyllä jännä nähdä mistä hahmoista tulee suosituimmat koska OMASTA mielestäni hahmojen tasoilla oli aika suuria eroja.

Sopiva kaaos tossa on koko ajan, mutta kyllähän toi taitoa vaatii jotta pärjäis kunnolla. Hyvä maku on betasta jäänyt tähän mennessä, vähän houkuttelis sitten se itse pelikin ostaa. Toimii takuuvarmasti kaveriporukalla ja pienessä hiprakassa.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

I don't care. Jos Sony ei lyö rahoja tiskiin, niin en lyö minäkään.

Muistaakseni PSBlogissa luvattiin että Crash tulee ILMAISENA Dlc hahmona peliin, kun eivät sitä ennen julkaisua saa. Spyroa voi varmaan sitten odottaa kun Spyrot 1-3 tulee EU storeen, veikkaan että saavat aikaan jonkinlaisen sopimuksen.

Lainaus käyttäjältä sasukeluffy+

Muistaakseni PSBlogissa luvattiin että Crash tulee ILMAISENA Dlc hahmona peliin, kun eivät sitä ennen julkaisua saa. Spyroa voi varmaan sitten odottaa kun Spyrot 1-3 tulee EU storeen, veikkaan että saavat aikaan jonkinlaisen sopimuksen.

En oikein usko että Activision antaisi Crashin ilmaiseksi. 10-15€ hintaa DLC:lle ja Activision on tyytyväinen.

Pelailin tätä tänään muutaman matsin ja todella karvas maku jäi. Toki tällä saattaa olla tekemistä sen kanssa, että betassa on vain ffa auki, mutta näin smash brosseja yli kymmenen vuotta pelanneena täytyy sanoa, että PSASBR on väritön, mauton ja teknisesti heikko. Kaikilla hahmoilla tuntuu olevan yksi tai kaksi liikettä joita kannattaa spämmiä, koska ne ovat selvästi muita parempia (Radecin snipu, prinsessan tömmäri tai parappan lauta liikkeet) mitään muuta ei kannata tehdä ellei pelissä satu täysin spesifistä tilannetta missä toinen liike on parempi (radecin 45 asteen tesla).

Sitten se perus idea, että vain superilla saa pisteitä, mekaniikka on epäilyttävä jo lähtökuopissa ja testi pelit osoittivat mekaniikan olevan täysin rikki. Ykkös tason temput ovat 95% ajasta varmoja tappoja randomilla heitettynä, kakkos tason temput takaavat varmasti useamman tapon ja kolmos tason superit ovat joko puhtaasti press-to-win -näppäimiä (radec) tai täysin arvottomia paskoja (kratos) joita ei edes kannata käyttää.

Kentät ovat olivat ihan mukavia (tosin hadeksesta tulee haastava muille pelaajille jos kentällä on yksi tai useampi radec), vaikkakin olen aina vihannut kentän aiheuttamia temppuja, mutta ainakin peli selvästi viestii, että nyt on tulossa paskaa niskaan.

Itemit olivat mitä tylsimpiä ja vailla sen suurempaa mielikuvitusta (sinko, joku keihäs, nopeus saappaat, joku shieldi c'mon vähän yritystä näihin).

Täytyy ihmetellä vaikka hahmoilla on näin laaja liikevalikoima, niin missä ovat kombot, missä ovat iskusarjat jotka vievät suoraan superiin ja varmaan pisteeseen? Vai onko tämäkin peli samanlailen kämäinen teos, jossa pulla voittaa joka kerta?

Expoilla tuli peliä kokeiltua ja kaikki mitä olin aikaisemmin olettanut paljastui todeksi. Pelin pelaaminen on kuin kaurapuuron syöminen. Terveellistä(?), harmaata ja melkoisen mautonta. Voisilmä ja sokeri puuttuvat, toisin kuin kilpailijan tuotteesta. Kavereiden kanssa varmasti ihan kivaa, mutta pelimekaniikoiltaan ei pääse todellakaan samaan kastiin SSB-sarjan kanssa. Outoa kun hahmoilla ei pysty edes kombottamaan, vaan jokaisella napilla on vain yksi hyökkäys mitä voi spämmäillä. Samaten se ihmetyttää, kun pelin aikana ei näe pisteitä mistään. Lopussa vasta yllättävät. En kummemin lämmennyt.

Ihan suoraan sanottuna, Sonyn koneilla paljon pelaavat olisivat ansainneet kaiken hypen keskellä aika hemmetin paljon paremman pelin. Onneksi messuilla ollut versio oli tietenkin jokin ikivanha demo, joten valmis tuote voi olla paaaaljon parempi. Silti, aika isoja ongelmia oli, vaikka demo tosiaan vain kyseessä.

Expoilla itsekin peliä testailin eikä kyl hirveen hyvä maku suuhun jäänyt. Ei lähelläkään Smash Bros. pelien laatua.

Juu ei kummoinen tapaus. Pari matsia expoilla pelasin ja molemmilla kerroilla huomasin rämppääväni neliötä kunnes palkki täyttyi ja sitten superhyökkäys kehiin. Varmasti suht hyvä ostos niille jotka eivät ole pelanneet Smash Brossia, mutta muuten en haaskaisi ropojani tähän.

Jätti kyllä todella kylmäksi, ainakin demo mitä expoilla muutaman matsin hakkasin. Toisaalta ei ollut mitään erityisiä odotuksiakaan, kun en ikinä ole edes SSB-sarjaa pelannut, niin siihenkään voinut vertailla. Kuten edellisissäkin viesteissä on mainittu, eniten harmitti combojen puuttuminen, meno oli vähän samanlaista kuin skidinä Tekkenin pelaaminen - rämpätään tasan yhtä namiskaa. Täysihintaiseen peliin en ropojani ainakeen haaskaisi, mutta jos sattuu joskus hamassa tulevaisuudessa löytymään hyvin halvalla alelaarista, sitten saattaa olla jo toinen ääni kellossa.

Samaa mieltä edellisten kommentoivien kanssa. Muutaman matsin itsekkin siis kokeilin, mutta eipä ollut mitään ihmeellistä. Todella tylsää ja sekavaa meininkiä. Tästä puuttuu kyllä kokonaan SSB-pelien hauskuus. Saa nähdä miten pelaaminen muuttuu kavereiden kanssa pelatessa ja iltaa vietettäessä kotitiloissa. Näillänäkymin en ole kyllä peliä hankkimassa minkään hintaisena.

Lainaus käyttäjältä JuZZi

Pää täyteen aikuisten juomaa, niin miksipä ei toimisi?

Nimenomaan :)

Lainaus käyttäjältä ZaleraFF+

Saa nähdä pelaaminen muuttuu kavereiden kanssa pelatessa ja iltaa vietettäessä kotitiloissa.

Pää täyteen aikuisten juomaa, niin miksipä ei toimisi? :D

Tässä kaikkien huippupelien ohella ajattelin itse hommata tämän kaverien kanssa känniviikonlopuiksi pelattavaksi, kun nuo Fifat, NHL:ät ja Tekkenit alkavat jo vähän puuduttaa. Arvostelutkin ovat olleet varsin positiivisia ja vaikuttaa, että tästä saattaisi irrota oikein mainoita pelisessioita neljän pelaajan voimin. Jäi vain mietityttämään ajoittaiset uutisoinnit siitä kuinka ps3 pelin saa myös vitalle ilmaiseksi ostettaessa.

En oikein selkeää vastausta aivan heti löytänyt ja myös Vitan omistajana päätin oikaista tänne, eli osaako joku sanoa saako Battle Royalen myös Vitalle Ps3 versiota ostettaessa vai onko mahdollisesti kauppakohtaista tai vastaavaa? Ei oikeastaan haittaa vaikkei saisikaan, mutta ketuttaisi jälkikäteen huomata etten hyödyntänyt mahdollista tarjousta. Kiitos etukäteen mikäli jollakulla tietoa asiasta löytyy.

Lainaus käyttäjältä Anthigon

saako Battle Royalen myös Vitalle Ps3 versiota ostettaessa vai onko mahdollisesti kauppakohtaista tai vastaavaa?

Kyllä! Vita-version saa ilmaisena latauksena PSN:n kautta. Tosin tämä IGN:n artikkeli ei maininnut päivämääristä mitään. Mainittakoon vielä, että Battle Royale löytyy jo Vitan Storesta, niin luulisi sen olevan latauskelpoinen myös ilmaislatauksena.

En tiedä kuuluuko tämä kysymys varsinaiseti tähän ketjuun mutta kysyn kumminkin, toimiiko toi cross buy toiminto myös toisin päin eli jos ostat pelin vita version latauksella niin pystytkö lataamaan oston jälkeen myös ps3 version vai toimiiko se vain tavalla ps3 jonka jälkeen vitalle. Olis kiva tietää, en nimittäin haluaisi pilata mahdollisuutta saada sitä molemmille koneille ja pleikkarille en pääse pariin päivään.

Lainaus käyttäjältä Tonska94+

En tiedä kuuluuko tämä kysymys varsinaiseti tähän ketjuun mutta kysyn kumminkin, toimiiko toi cross buy toiminto myös toisin päin eli jos ostat pelin vita version latauksella niin pystytkö lataamaan oston jälkeen myös ps3 version vai toimiiko se vain tavalla ps3 jonka jälkeen vitalle. Olis kiva tietää, en nimittäin haluaisi pilata mahdollisuutta saada sitä molemmille koneille ja pleikkarille en pääse pariin päivään.

En ole itsekkään varma, mutta ainakin jos lataat PS3:n Storesta kyseisen pelin, niin silloin ainakin Battle Royalen pitäisi näkyä Vitan Download-listassa. Luulisi toimivan myös toistepäin. En tiedä tuleeko fyysisissä pelikoteloissa jotain aktivointikoodia ilmaislatauseen, mutta lataamisesta ole aika lailla varma.

En ole Super Smash Brosia pelannut kuin muutaman kerran edelliskesän Desuconissa ja vaikka se oli "ihan hauskaa" niin ei siinä paljoa ehtinyt peliin syventymään. Taikka edes ymmärtämään mitä tapahtuu mistäkin nappulasta ja mikä pelissä oli tarkoitus. Nyt on tietenkin eri näin omalta ruudulta tätä "kopiota" pelata kun on saanut rauhassa ilman sosiaalisia paineita yms peliin tutustua, mutta kyllä tähän on ilman tutoriaaliosuuksiakin päässyt helpommin kiinni.

Siinä siis suhteeni pelin alkuperäispeliin. Sanottakoon vielä että PSASBR:ssa on myös kiintoisampi hahmovalikoima omaan makuun, kun SSB:ssä iso osa hahmoista oli aivan tuntemattomia.

No mutta, peli tuli siis ostettua lähes täyteen markettihintaan, enkä voi sanoa että kaduttaisi. Peli on todella tylsähkö yksin, vaikkakin kaikista haasteista sun muusta saa kyllä jotain irti yksinäänkin. Useamman henkilön kanssa pelistä sitten muuttuu todella hauska. Toisaalta on se niinkin että paskakin peli voi olla hauska jos useampi on sitä pelaamassa, eikä se että se on hauskaa isommalla kokkiryhmällä, ei tarkoita että kyseessä on hyvää soppaa. Tässä tapauksessa se kuitenkin on, sillä peli on varsin nautittava, peliin on helppo päästä sisään ja pelissä on myös haastetta sitä haluaville (tai sitten itse vaan tunnun olevan niin huono pelaaja).

Hahmokaarti on sitten yksi miinus, en oikein pysty pitämään peliä minään "Playstation All-Stars" pelinä kun pelissä on lähinnä tämän konsolisukupolven tähdenlentoja. Onneksi ne parhaimmat ja ikonisimmat on kuitenkin valittu mukaan, mutta silti tuntuu että pelistä vaan puuttuisi vielä niin paljon hahmoja. Crash? Spyro? Final Fantasy emot? Croc? Snake? Resident Evil hahmoja (Nemesis voisi olla aika jännä)? Rayman? Pyramid Head? PS2 kaudelta en osaakkaan mainita muuta kuin Prince of Persian. Onhan se niin että näitä hahmoja on jokseenkin vaikea saada peliin kun suurin osa on sellaisten yhtiöiden hallussa jotka näitä eivät ilman isoa rahatukkua halua luovuttaa. Toivoa on että DLC:nä jotain näistä hahmoista tulee, mutta itse saanen epäillä hyvin vahvasti.

Hahmoista myös sen verran että epätasapaino näiden voimien välillä on kanssa todella suuri. Toisaalta se vika on oikeastaan kaikissa tappelupeleissä, mutta en siitä syystä anna tätä anteeksi. Siinä missä jokaista hahmoa pystyy käyttämään hyvin jos vain opettelee, niin super-iskuissa on aivan valtavia eroja. Esimerkiksi Raiden ja Kratos pystyvät mättämään jokaista kentällä olevaa kahdesti turpaan kun taas vaikka Spike ja Toro saa muut pelaajat kumoon vain yhden kerran. Puhumattakaan Fat Princessistä jonka kohdalla voi lähinnä vain toivoa että ne paukut osuvat muihin. Erittäin massiivisia tasoeroja ja jo näiden perusteella tulee hahmo valittua, eikä varmaan tarvitse mainita miten joillain hahmoilla on todella sulava ja joskus ärsyttävän helppo pelata (esim Kratosin eteen+neliö liike), kun jotkut hahmot ovat taas hitaita ja kömpelöitä. Vähän veikkaan että netissä pelatessa ei Sir Danielia paljoa näy.

Muuten peli on itsestäni varsin mukava, peli on yksinkertainen, helppo omaksua ja halutessaan löytyy haastetta. Yksinäänkin pelistä saa hiukan irti. Toivoa sopii että peli saa ladattavaa sisältöä jatkossa ja että niitä todellisia Playstation klassikkohahmojakin saataisiin mukaan.

Minulla on Digiexpoista asti tehnyt mieli hankkia tämä, mutta pelin hinta on vielä vähän liian kova. Heti kun hinta vähän tipahtaa niin käyn tämän hommailemassa...

Lainaus käyttäjältä Reippailija

Minulla on Digiexpoista asti tehnyt mieli hankkia tämä, mutta pelin hinta on vielä vähän liian kova. Heti kun hinta vähän tipahtaa niin käyn tämän hommailemassa...

tilaa ahvenanmaan kautta, maksaa vain jotain ~30-40e

"Ahvenanmaan veroraja muuttuu 1.1.2013. Tämän jälkeen sieltä ei voi
toimittaa yli 20,83 euron lähetyksiä. Jos tilaustasi ei ole
lähetetty ennen 1.1.2013 niin se joudutaan perumaan."

Tämmöinen teksti löytyy vpd:n sivulta. ^^ Jää siis haaveeksi.

Lainaus käyttäjältä janneus

"Ahvenanmaan veroraja muuttuu 1.1.2013. Tämän jälkeen sieltä ei voi
toimittaa yli 20,83 euron lähetyksiä. Jos tilaustasi ei ole
lähetetty ennen 1.1.2013 niin se joudutaan perumaan."

Tämmöinen teksti löytyy vpd:n sivulta. ^^ Jää siis haaveeksi.

aina oon tilannu uudet pelit ahvenanmaan kautta koska se on halvempi :(

Joo toi alv juttu ärsyttää ku monta vuot tottunu Alandia hyödyntämään ja nyt ei voi enää... Noh ehk vähän helpottaa ettei turhia pelejä hommaa.

Mut asiaan... PSABRin betaa pelasin paljon ja mättäsin porukka kuonoon Slylla. Betassa ärsytti Kratos (->Neliö liike nappaa vihollisen automaattisesti, helppo spämmää ja aika hyvä reach. Super 3 kestää kauan ja saa tapettuu pariin kertaan kaikki) ja radec (sen snipu prkl ja Super 3 kans helppo tappaa porukka monta kertaa)
Nyt lauantaina hommasin koko pelin ja pidän kyl. Voisivat kyl fixata superit ku tajuttomat erot! Pelaan Spikella (Ape Escape ihan eka playstation peli =) ) ja harmittaa ku KAIKKI 3 superia on huonoi! 1. hidas ja pieni osumaalue 2. muuten hyvä mut helppo väistää ja peli pysähtyy 1,5 sec ja Spike ilmottaa kaikille et "nyt tulloo mun super isku, varokaa!" ja 3... semmonen lame cutscene... 3 tappoo max. Olisin tyytyväinen jos parantaisivat joko 1 (isompi reach tai nopeempi) tai 2 super (ei sitä 1,5 sec varotusta tai nopeempi)
PS3 limit tuli vastaan =P

Crash Bandicoot & Spyro The Dragon
Jo sadat fanit twiittaavat Activisionille ja Sony Santa Monicalle saadakseen nämä hahmot DLC:ksi All-Starssiin.

Activisionin twitter: https://twitter.com/ATVIAssist
Activision tukipalvelun facebook: http://www.facebook.com/ActivisionAssist
Sony Santa Monican twitter: https://twitter.com/sonysantamonica

Tästä kaikki alkoi: http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-All-Stars-Battle/Activision-Support-Forwarding-Your-Crash-and-Spyro-Ideas/td-p/39669673/highlight/false

IMAGE(http://community.us.playstation.com/t5/image/serverpage/image-id/99725i786D00A6D8BB2F19/image-size/small?v=mpbl-1&px=-1) IMAGE(http://community.us.playstation.com/t5/image/serverpage/image-id/99733i5735A338BD345A1B/image-size/small?v=mpbl-1&px=-1)

Jos sinäkin haluat nämä PS1 legendat peliin niin twittaa, laita sähköpostia, tykkää ja jaa tätä viestiä eteenpäin. Mitä enemmän saamme huomiota sen parempi. Näin pystymme näyttämään kuinka paljon me fanit rakastamme näitä hahmoja.

Kiitoksia jo etukäteen!
Playstation All-Stars Battle Royale yhteisö
Juttua Pushquare sivustolla

Tuli ostettua tämä muutama päivä sitten ja onhan noita pelituntejakin kertynyt kiitettävästi. Saman ruudun jaetulla moninpelillä suurimmaksi osaksi kuitenkin, joten kampanjoiden laadusta ei ole sen kummoisempaa kokemusta. En tosin usko, että sieltä mitään elämää mullistavaa kokemusta löytyisi kuitenkaan. Nettipeliä pitää testailla kunhan aikaa löytyy sillekin.

Jaetulla ruudulla mättö on kuitenkin hauskaa ja sitähän riittää. Toki, kenttiä voisi olla enemmänkin sekä joidenkin hahmojen puuttuminen kummastuttaa (Crashien ja Spyrojen hahmokaarti mm.), mutta ne mitä on, ovat laadukkaita ja hauskoja pelata. Graafisesti pelin ulkoasu miellyttää silmää, vaikka ei edustakaan kirkkainta kärkeä. Kentissä on myös vaihtelua ja eri pelisarjojen sekoitukset hauskuttavat ynnä viihdyttävät. Musiikitkin ovat laadukkaita sävelmiä tutuista peleistä (instaorgasmi). Mitään erityisen syvällistä kombottelua en ole vielä tästä pelistä löytänyt, mutta eipähän se minua ainakaan haittaa ja vaikea siinä kaaoksessa olisikin ehkä niitä ruveta taiteilemaan. Erilaisia iskuja löytyy kuitenkin kiitettävä määrä (neliö, kolmio- ja ympyränäppäimille kullekin kolmeen eri ilmansuuntaan) + erityisaseet ja 3 erilaista superhyperviimeistelyiskua kullekin hahmolle joten vaihtelua taistoihin riittää.

Elikäs jooh, eli tykkään pelistä aikamoisen paljon, enkä oikeastaan pysty keksimään tästä oikeastaan mitään sen kummoisempaa valittamisen aihetta kuin aivan jumalattoman rahastuksen johon Sony on ruvennut tässä pelissä. Kuten mainitsin, niin pelissä ei ole alunperinkään hirveästi hahmoja sekä kenttiä, ja tätä ongelmaa paikatakseen Santa Monica ynnä muut Sonyn hilpeät päättäjät ovat päättäneet korjata ongelman lisäämällä erikseen ladattavia hahmoja, kenttiä ynm. pikkusälää kuten vaatetuksia sun muuta kivaa. Kuulostaako hyvältä? No se ei ole sitä. NImittäin lisäkentät ynm. maksavat suorastaan rikollisen paljon. Olitko niiden mukana jotka valittivat Call of Dutyjen 15 egen hintaisista karttapaketeista. No, unohtakaa Codit ja sytyttäkää soihtunne PASBR:ia varten, nimittäin yksi hahmo maksaa 5 egeä, sekä paketti missä on kaksi hahmoa, sekä yksi kartta maksaa 10 vitun egeä. argh. Joo, kiitos mutta ei kiitos Sony, taidan pysytellä näissä hahmoissa, tai säästän lompakkoani ja odottelen alennuksia.

Mutta joo, kuten olen maininnut aiemminkin tässä viestissä, niin tykkäsin kovasti, ja suosittelen lämpimästi kaikille kepeän ja hauskan mätön ystäville, Huolimatta törkeästä rahastuksesta. Vaikea kuvitella, että joku ei pitäisi tästä pelistä kaveriporukalla (tai edes netin välityksellä pelatessa.)