Amazon.co.uk lopettaa ilmaiset toimitukset Suomeen :( -lukossa- / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Amazon.co.uk lopettaa ilmaiset toimitukset Suomeen :( -lukossa-

En tiedä onko tä nyt paras subfoorumi tälle aiheelle, mutta kuitenkin. Just tuli viestiä brittien Amazonilta että Suomi ei eilisestä lähtien kuulu enää FREE Super Saver Deliveryn piiriin. Säästi melkoisesti kun tilasin Xbox One pelejä sieltä. Pelit itsessään melkein 20€ halvempia ja toimitus oli ilmainen, vaikkakin kesti sen 7-10 päivää tulla. Nyt hintaa pelien yms. toimitukselle tulee noin 4,3£, joka on kyllä edelleen halvempaa kuin Suomessa, mutta silti perseestä.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Tällaiselle aiheelle on turha ketjua pistää pystyyn imo, tästä voi laittaa postia vaikka Offtopic- tai Ärsyttävät asiat -ketjuun.

Eiköhän ne pian mielensä muuta kun kukaan ei enää tilaa tuolta. Luulisi siitäkin jonkinlainen lovi tulevan tuloihin kun todella moni suomalainen on tuolta tilannut sen veromuutoksen jälkeen. Jos postikulut olisi joku 2-3e niin se olisi vielä ihan ok, mutta yli vitosen postikulut ei kun muutenkin uudet pelit maksaa n.45e - 50e vanhemmilla koneilla ja ps4 ja xbox one pelit tuntuu olevan n.60e eli ihan suomi hinnat jo ja siihen postikulut päälle.

On ne vissiin sentään noita postikuluja laskeneet sillä viimeksi kun tilasin niin halvin maksullinen toimitus sille yhdelle pelille oli likemmäs 6£ joka oli jo aivan naurettavaa.

Lainaus käyttäjältä TheCpp0

Tällaiselle aiheelle on turha ketjua pistää pystyyn imo, tästä voi laittaa postia vaikka Offtopic- tai Ärsyttävät asiat -ketjuun.

Kuten tässä jo viitattiin, yksittäisille, pian lopahtaville ja yleisesti hyvin pienille asioille ei ole kannattavaa tehdä kokonaan omaa ketjua.

Tällaisissa tapauksissa kannattaa tosiaan kääntyä joko jonkin valmiin olemassaolevan ketjun puoleen tai tarvittaessa luoda uusi aihetta sivuava ketju, joka aiheeltaan ei vanhene melkein heti luomishetkellä.

Tämä menee lukkoon

-Riepu, moderaattori

Topic locked