Animal Crossing / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Animal Crossing

IMAGE(http://ev1.blocket.com/estore_images/01/0f/010f6e81b040f3728f45fea4dcfcb12cedf82a09.jpg)

En ole ehkä paras ihminen puhumaan sarjasta, sillä vasta tuoreen New Leaf osan myötä olen tullut tietoiseksi tästä hämmästyttävän koukuttavasta pelisarjasta. Kukaan ei vielä ollut tehnyt ketjua, joten oli pakko saada tämä alkuun. Kokemuksien, vinkkien, ja vaikka omien taideteosten jakamiseen.

IMAGE(http://www.siguientefase.com/wp-content/uploads/2010/10/animal_5.jpg) Animal Crossing

Pelisarja aloitti taipaleensa Nintendo 64:llä Japanissa 2001. Animal Crossing käännettiin Gamecubelle jenkkilään vuodeksi 2002, ja vanhalla mantereella pääsi pelistä nauttimaan vuonna 2004. Seuraavat osat, Animal Crossing: Wild World, DS:lle vuonna 2005, Animal Crossing: City Folk Wiille vuonna 2008 ja sitten vihdoin peli josta pystyn sanan tai kaksi sanomaankin, Animal Crossing: New Leaf 3DS:lle Japaniin viime vuoden puolella ja hetki sitten täällä julkaistu.

IMAGE(http://image.jeuxvideo.com/images/ds/a/n/ancrds012_m.jpg) Wild World

Peli on loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen "elämäsimulaattori", jossa asetetaan omat tavoitteet. Kun New Leafissa saavut omaan kylääsi niin tulee hartioille heti pormestarin hommat, joka tarkoittaa sitä että voit päättää minne kohtaan rakennetaan minkäkinlaisia parannuksia, kuten valotolppia tai penkkejä, silta joen yli tai museon parantaminen. Kaikki aukeaa vähitellen, ja tätä peliä tosissaan sitten pelataan pitkään sillä aika juoksee oikean maailman tahtiin. Vuodenajatkin vaihtuvat reaaliajassa. Pari kertaa on tullut hätä housussa juostua hahmolla kaapilta kauppaan kun oli sulkemisaika parin minuutin päässä, mutta kun oli ihan pakko saada myytyä tavarat juuri tänään.

IMAGE(http://wiimedia.ign.com/wii/image/article/890/890136/animal-crossing-city-folk-20080715050916682.jpg?7) City Folk, ja kavereita kylässä

Asunolainan maksamiseen ja kylän parannuksiin meneekin rahaa, joten tästä tulee helposti se "tärkein" tavoite. Aina tuntuu siltä että omaan asuntoon tahtoo lisää tilaa, joten aina on sitten pakko ottaa lainaakin lisää. Toiseksi tavoitteeksi kartanon rakentamisen lisäksi olen itselleni asettanut sellaista, että tahdon saada museon täyteen hyönteisiä, fossiileja, kaloja ja taideteoksia.

IMAGE(https://dl.dropboxusercontent.com/u/22150838/ac/20130730_193211.jpg) Jos puhuu kyläläisille tarpeeksi, he kysyvät uutta sanontaa toistettavaksi joka rakoon, jonka saat itse määrittää

Jokaisessa kylässä on aluksi yksi kauppa itse "asuinalueella" jossa voi myös laittaa omia tavaroita myyntiin erillisiin "kirpputori" -kohtiin josta kylän eläinasukkaat voivat ostaa ne itselleen, juna-asema josta voi lähteä vierailemaan kaverien kyliin (kunhan juna-aseman portti on auki), ja pääkadulla kylän pohjoisella puolella kun ylittää junaradan löytyy Tom Nookin asuntojen ehostamiseen keskittyvä laitos, posti, Timmyn ja Tommyn sekatavarakauppa, vaatekauppa ja museo.

Itselläni on kuukauden vanhaan kylään ehtinyt näiden lisäksi tulla puutarhakauppa, klubi jossa DJ soittaa iltaisin musiikkia, kenkäkauppa ja kampaaja. Myös Dream Suite on auennut, jossa pääsee "uneksimaan" muista kylistä jolloin näissä pääsee käymään vaikka ei olisi kaveri online ja mukaansa saa otettua vaikka kaverin tekemät piirustukset. Palvelua voi käyttää erityisellä uniosoitteella, mutta sieltä pääsee myös etsimään hakusanoilla kaikista julkisista kylistä mitä ihmiset ovat jakaneet ympäri palloa.

IMAGE(https://dl.dropboxusercontent.com/u/22150838/ac/IMG_20130729_112329-1.jpg) Omat henkkarit ja unikoodi

Mitähän sitä vielä keksisi sanoa... New Leaf koukuttaa kovasti ja muille kylän asukkaille rupatellessa menee mukavasti kahvitauotkin töissä. Usein kyläläiset myös pyytävät palveluksia kuten "voitko hakea minulle omenan", joita sitten mielellään tekee. Kalastusta, ötököiden nappaamista haavilla, puiden ravistelua, kuoppien kaivamista. Addiktoivaa, trust me. Koskaan ei tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan.

IMAGE(https://dl.dropboxusercontent.com/u/22150838/ac/IMG_20130806_105058.jpg) Omia tuherruksia voi laittaa paitaan, hattuun, sateenvarjoon, seinään, lattiaan, tauluun, kylän lippuun..jne.

Jos on kysyttävää sarjan aiemmista osista niin joku muu voisi niihin vastailla. Ja jos edelleen olette aivan pihalla meikäläisen sönkötyksistä niin tässä nyt ainakin muutama paikka mistä voi hakea lisäinfoa.

Pelaajaboardcastin Animal Crossingiin keskittyvä jakso
Pelaajan arvostelu (9/10)
Zero Punctuation "arvostelu"
Alla olevat kommentit?

Muistakaahan laittaa QR-koodeja jakoon kivoista taidepläjäyksistä. (Jos on QR kone auennut vaatekaupassa)

IMAGE(https://dl.dropboxusercontent.com/u/22150838/ac/IMG_20130806_105310.jpg)

Ketju tehty luurilla. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Seuraavalla kahvitauolla paremmaksi, mutta jatkakaa.

Viimeinkin tämä huikea sarja sai oman ketjunsa! Melkein ryhdyin jo itse sitä väsäämään, mutta peruin aikeeni viime tingassa. Toivottavasti boardien suurin Animal Crossing: New Leaf -huuma ei ole ehtinyt tyyntyä viimeisten viikkojen aikana.

Tässä muuten oma videoarvosteluni melkein kuukauden takaa.

Itselläni on vauhti jo hieman hidastunut, mutta kiinnostukseni on edelleen tallella. Vietin äskettäin käytännön syistä viikon vierailematta kylässäni, New Oulussa. Tuli kuitenkin kauhea morkkis tästä laiminlyönnistä, joten korjasin tilanteen eilen aamulla! Kun heinäkuu vaihtui elokuuksi, on meininki jälleen muuttunut kiinnostavammaksi. Luonnosta löytyy uusia hyönteisiä ja kaloja, ja joka lauantai-iltana kylässä voi nähdä ilotulitteita!

Odotan kyllä kieli pitkällä sitä, milloin syksy saapuu kylään oikein kunnolla. Olen tähän mennessä pelannut Animal Crossingeja ainoastaan kesäisin.

Olisin halunnut olla ensimmäinen ketjuun kirjoittanut, koska en ole eläessäni pelannut sekunttiakaan sarjan pelejä. Vulpes, vihaan sinua aina vain enemmän. Noeioikeestiootrakasmurupallero!

Aika huikeaa on ollut 3DS:n AC:n porskuttaminen. Jos en ihan väärin muista, niin vähintään 5 miljoonaa(!) kappaletta on peli ainakin myynyt. Digimyynnit kun lasketaan mukaan fyysisiin kopioihin. Jos 3DS:llä ei olisi muutenkin niin paljon pelattavaa (enemmän kuin millään muulla konsolilla koko Herran vuonna 2013), niin olisin varmaan pelin jo eShopista napannut. Noh, katsotaan syksyllä jos/kun ID-systeemi saadaan myös 3DS:lle, niin eivät ole digiostotkaan kiinni pelkästään konsolissa. Vaikka laatikoista tykkäänkin, niin tämä on kuitenkin peli mitä on parempi kantaa mukana konsolin muistikortilla. Tai ainakin näin olen ymmärtänyt...

Lainaus käyttäjältä Vulpes Arctos+

Toivottavasti boardien suurin Animal Crossing: New Leaf -huuma ei ole ehtinyt tyyntyä viimeisten viikkojen aikana.

Ei ole. Täällä ollaan ainakin ihan täysin hukuttu peliin. Pelaan sitä aamiasta syödessäni, nukkumaan mennessäni ja paskalla istuessani. Pelintunteja kertynyt jo 120 ja tuntuu, että alkaa vasta bisnekset rullaamaan. Kolmella kaverilla on peli myös ja meillä on tiivis Animal Crossing-yhteisö, joka käy kauppaa ja seuraa turnipsi-kursseja yhdessä. Street pass-osumia napsuu myös aika kiitettävästi kaupungille mennessä, josta voisi päätellä pelin olevan aika suosittu Suomen mittapuussa

Olen pelin suhteen ollut 50/50 lähinnä raha- ja ajankäyttö asioiden suhteen. Aina pelistä lukiessaan tulee ilmi miten se koukuttaa ja siihen menee aamiaiset ja yöunet. Kiinnostaisi kuitenkin.

Kauhiata kun puolet kuvista ei näkynyt kenelläkään paitsi minulla, mutta ei silti mainittu asiasta. -_-' Ei pitäisi selata nettiä Dropboxiin kirjautuneena.

Peliin voi totta tosiaan upottaa paljonkin aikaa jos tahtoo, ei siitä tekeminen lopu tunnissa joka päivä vaikka moni näin väittääkin, kyllä sitä aina riittää ötököitä kiinni otettavaksi ja kyläläisille voi rupatella enemmänkin. Silti, itse nykyään aina tunnin verran ehtii töissä pelata kun on 15+30+15 minuuttia taukoja, ja illalla ehkä tunnin jos ei mitään muuta suunnitelmissa. Hyvin ehtii nauttia tuossakin ajassa. Tässä enimmäkseen nyt muuten pelaillut Borderlands 2:ta ja Civilizationia, ja aina välillä ehtii käydä kylässä ihmettelemässä tuoreita kuulumisia. Voi siis käyttää juuri sen verran aikaa kun haluaa.

Ja mitä digitaalisuuteen tulee niin mielestäni kaikki pelit olisi parempi olla kannettavalla konsolilla vehkeen sisällä ettei tarvitsisi aina kannella mukana tai muuten vain jatkuvasti vaihdella pelikasettia.

Itsellän on se pahin huuma jo kadonnut. Kyllä sielä omassa kylässä tulee päivittäin käytyä, mutta sekin on vain sitä että käydään kaivamassa fossiilit ja ostamassa fortune cookieseja.

Syksyn tullessa voisi yrittää uudestaan pelailla ja etsiä uusia ötököitä ja varsinkin niitä kaloja. Moni kyläläinen on tullut sanmaan että ovat lähdössä poies, en ole päästänyt heitä, mutta tänään päästin ensimmäisen lähtemään jos tämän kautta kylässäni alkaisi taas tapahtua ja asiat rupeisi rullaamaan.

Itse olen ollut jo yli puoli vuosikymmentä täysin hurahtanut tähän pelisarjaan. Let's Go to the Cityä tuli pelailtua päivittäin huikeat neljä vuotta ja pelikellokin ehti tikittää 3000 tunnin paremmalla puolella ennen kuin Nintendo sulki Nintendo Channelin. Päästin viime jouluna LGttC:n viimeinkin ansaitulle eläkkeelle ja jäin odottelemaan uusinta osaa, mitä ehdittiinkin lykkäillä pariin otteeseen.

Latasin New Leafin julkaisuyönä ja täytyy myöntää, että onhan tuota tullut pelattua suht aktiivisesti. Kaikki velat olen jo ehtinyt maksaa ja tilillä kilisee tällä hetkellä yli 33 miljoonaa bellsiä, mistä täytyy kiittää joka viikkolla onnistuneita turnipskauppoja. Tavoitteena olisi tällä hetkellä rikkoa 100 miljoonan bellsin raja, jolloin saisin kultaisen rahabadgen profiiliani koristamaan. Saa nähdä ehdinkö saamaan tuota tänä vuonna, mutta jos tällainen rahantulo meininki jatkuu niin eiköhän tuo tule onnistumaan. Saa nähdä miten koulujen alku hidastaa rahankeruutani.

Kylääni voi käydä ihastelemassa Dream Suitessa. Unikoodini on 6700-2181-1489. En ole ihan hetkeen päivittänyt unikylääni, sillä minulla on pari pientä kylän muokkausprojektia kesken. Kaverikoodiakin voi laittaa tulemaan, jos joku haluaa pelailla kanssani Wi-Fissä.

Joudun myöntämään, että tätä ketjua luettani päädyin ostamaan New Leafin. Hurahtihan siinä muutama tunti. Piru vie vaan kun kaupat meni illalla kiinni ja taskuista loppui tila.

Riippuen omasta rytmistä voi pelissä säätää hieman aukiolojakin niillä ordinanceilla sieltä pormestarin toimistosta. En muista tarkalleen mitä kaikkia niitä oli, mutta yksi säädös aikaistaa aukeamista ja sulkemista kun toinen laittaa myöhemmäksi. Itselläni on käytössä säädös että kaikki maksaa enemmän kaupassa, mutta samalla saan itse paljon enemmän rahaa kun myyn tavaraa.

Aloittaville sellaista vinkkiä että jos taskuista loppuu tila niin muistakaa että juna-asemalla voi siniseen kaappiin varastoida tavaraa. Ja kun omaan kämppään saa kaapin niin siellä on samat tavarat, ei tarvitse siis siirrellä. Ja hedelmiä saa 9 kasaan, näin kun ei asia ilmeisesti ollut edellisissä peleissä.

Lainaus käyttäjältä ShadowHound+

...ja taskuista loppui tila.

Pro tip: kannattaa aina säilyttää kymmentä kirjettä mukana; voit tarpeen vaatiessa säilyttää kamaa kirjeissä (muita, kuin hyönteisiä ja kaloja). Esim. tarvikkeet, jota tarvitsee harvemmin, kuten kastelukannu, ritsa jne. sinne vaan. Sadonkorjuureissulla voit myös heittää hedelmäkoreja jemmaan kirjeisiin jne.

Juu elikkäs itsekkin pelailen suht aktiivisesti New Leafia. Mikäli ihmisiä kiinnosta multiplayer niin ilmoitelkaas niin siit' se lähtee.

Vasta viikon täät uusinta ehtinyt pelailla ja siinäkin kolmisen päivää on ollut niin kiireisiä ettei ole ehtinyt avata 3DS. Saaren olen avannut ja kohta puoliin kolmas velka maksettu.

New Leaf tuli hankittua julkaisupäivänä, ja kun mietin asiaa en ole varma olenko vielä jättänyt yhtäkään päivää ilman että olisin edes pikaisesti käväissyt kylääni kattomassa. Dream Suiten kautta voi käydä kylääni katsastamassa vaikka viime päivityksestä on aikaa, paikan nimi on Livohka. Wifi on sen verran harvoin käytössä että vielä ei ole tullut multiplayeriä kokeiltua, lisäksi pelottaa että homma saattaisi kaatua kesken kaiken.
Tällä hetkellä koitan taas haalia rahaa kun meni sievoinen summa kämpän muuttamisessa Zen Castleksi..

Jos tuntuu siltä että ei meinaa netti toimia niin älkää käykö ainakaan saarella kaverin kanssa yöllä keräämässä laatikko täyteen ötököitä...voi vähän harmittaa kun ruudulle paukahtaa error ja kaikki oli turhaa. Sen jälkeen saattaa jäädä kylässä käyminenkin väliin seuraavana päivänä jolloin yksi kylän asukkaista sitten muuttaakin pois. Hyvästi Static.

En ymmärrä mikä ongelma Nintendon peleissä on tuon wifin kanssa, kun välillä toimii puhelimen netin kanssa moitteetta, ja sitten kun koitan kotosalla sillä virallisella modeemilla wifiyhteyksiä niin ei mitään toivoa toimimisessa. Kummallista kun kaiken maailman muut nettipelit toimii ilman mitään ongelmia, mutta Mario Kart 7 ja Animal Crossing ei.

Tulipahan itsellekin ostettua tämä tekele. 36€ kustansi käytettynä. En ole koskaan aiemmin koskenutkaan yhteenkään sarjan peleistä, joten aika ummikkona mennään. Ainut kokemus löytyy siitä äärimmäisen ärsyttävästä myyrästä, olikohan Resetti nimeltään, joka täytti koko ruudun loputtomalla jankutuksellaan Super Smash Bros: Brawlissa.

Toivottavasti peli koukuttaa yhtä pahasti kuin kaikki väittävät, jotta voin unohtaa lopunkin sosiaalisen elämän ja keskittyä aiheuttamaan kaaosta boardilaisten kylissä...

Laitan fiiliksiä tulemaan, jahka pääsen peliä kokeilemaan!

Tällä hetkellä 3DS on vieressä lataamassa Animal Crossingia. Pelejä en ole ikinä kokeillut enkä niistä mitään tiedä mutta kuuntelin Pelaajaboardcastin jossa Norsukampa käski pelin ostaa joten tässä ollaan.

Luffykin voisi kokemuksia jakaa. Itse onnistuin pääsemään addiktiosta pois ja pääsin pelaamaan muutakin! Oli aika rankasti kuukauden verran Animal Crossing pelailun alla, ja nyt en uskalla mennä takaisin kun en tahdo nähdä sitä että vaivalla kasvatetut kukat ovat kaikki kuihtuneet..

Täälläkin on breikkiä pidetty kun Pokemon on ollut työn alla. Vaihdoin Town Ordinancen sellaiseksi, ettei kukat kuihdu vauhdilla niin sai rauhassa pidettyä taukoa. Enemmän mua tauoissa pelottaa, että joku lempinaapuri päättää muuttaa pois..
Eilen piti kuitenkin Halloweenia mennä sinne viettämään ja keräämään Creepy-sarjan huonekaluja ja kurpitsapäitä. Tänään löysin ensimmäiset muualle kuin kannon ympärille kasvaneet sienet, ja yhdestä paljastui sienipöytä. Pitää varmaan alkaa jo ensilunta odottamaan, vai millon se nyt sataakaan AC-maailmassa.

Täällä ei tunneta käsitettä "taukoa Animal Crossingista". Tullut pelailtua joka päivä julkaisusta lähtien. Ei se oikeastaan ole edes mitään pelaamista...ennemminkin vähän sama asia, kun syönti, hampaiden pesu ja paskalla käynti! Eka pelataan Animal Crossingia vähäsen vaikka syödessä ja sitten Pokèmonia ja muita ;) Eilen oli hauskat Halloween-kinkerit :)

Tunnin tuossa kokeilin AC:n alkua ennen kun 3DS:stä loppui virta ja ihmettelen miten hyvin graafinen ulkoasu toimii kaikesta omasta skeptisyydestäni huolimatta. Mitäänhän en vielä ole osannut tehdä mutta hieman ihmetyttää kun porukka puhuu AC-kokemuksista jotenkin henkilökohtaisina asioina. Kiintyykö naapureihin mukamas niin kovasti että jokainen alkaa tuntumaan yksilöiltä? Miten pääsen joskus tutkimaan muiden kaupunkeja?

E: Jahas, aika helposti saa tehtyä tuplapostin kun epähuomiossa painaa huolimattomasti hiirulaista. Sitäkin vielä olen ihmetellyt miten ihmisille tulee pelissä käyminen tavaksi josta on hankala päästä eroon. Tapahtuuko pelissä sitten koko ajan uusia asioita vai mikä siinä koukuttaa?

Lainaus käyttäjältä mika.hakala

Mitäänhän en vielä ole osannut tehdä mutta hieman ihmetyttää kun porukka puhuu AC-kokemuksista jotenkin henkilökohtaisina asioina. Kiintyykö naapureihin mukamas niin kovasti että jokainen alkaa tuntumaan yksilöiltä? Miten pääsen joskus tutkimaan muiden kaupunkeja?

Kyllä niihin virtuaalielukoihin kiintyy, niin uskomattomalta kuin se tuntuukin. :D Sydän pomppaa aina kurkkuun, kun suosikki naapuri ehdottelee muuttoa.

Muiden kyliin pääset, kun puhut juna-asemmalla Porter apinalle. Muiden kyliin pääseminen edellyttää tietysti sen, että toinen pelaaja avaa juna-aseman portit.

Lainaus käyttäjältä mika.hakala

Sitäkin vielä olen ihmetellyt miten ihmisille tulee pelissä käyminen tavaksi josta on hankala päästä eroon. Tapahtuuko pelissä sitten koko ajan uusia asioita vai mikä siinä koukuttaa?

Reaaliaikaisuuden vuoksi peliin muodostuvat tietynlaiset rutiinit, joita pelaajat lähtevät sitten noudattamaan. (esim. kukkien kastelu, kuukausittain vaihtuvat ötökät/kalat, juhlat, erikoisvieraat, kylän muokkaaminen, stalk market jne) Mitään ei ole tietenkään pakko tehdä, mutta peli rankaisee aika rajusti, jos pidät pidempää taukoa pelistä. (Harvinaiset kukat kuihtuvat, rikkaruohoja tulee, kylän keskuspuu saattaa kuihtua, asukkaiden pois muuttaminen, tiettyjen ötökkä/kalalajien missaaminen jne)

Ps. Jos peliseuraa kaipaa, niin kannattaa laittaa Friend Codea tännepäin. Pelailen nimittäin AC:ta edelleen päivittäin. Oma koodini on: 1977.0179-6448.

Täytyy myöntää, alan löytämään niitä pieniä koukuttavuuksia sieltä täältä. Esim. ötököiden ja fossiilien kerääminen vaikuttaa mahtavalta ajanvietteeltä. Peli alkaa kiinnostamaan koko ajan enemmän. Huomenna pitää heti aamulla katsoa että miltä se oma koti näyttää.

Kokeilin tuota Wapazin laittamaa koodia ja se taitaa olla vain kaupunkikoodi? Ilmeisesti muiden kaupunkeihin pääsee vasta kun on lisännyt kyseisen henkilön kaverilistalleen. Dempan jo lisäsinkin ja oman kaverikoodini kirjoitin profiiliini. Kaverilistani on tyhjä kun aikoinani vaihdoin vanhan 3DS:n XL-malliin. Pitää vissiin etsiä jokin topic johon porukka on koodejaan lisännyt.

Tässä ilmoittautuu myös raskaan sarjan Animal Crossing-mies! FC: 0903-2757-9847

Jooh yksi numero oli mennyt väärin koodista. Oikea koodihan on siis 1977-0179-6448!

Nostan Perkeleen lailla tätä ketjua helvetistä! Tiedän olevani yli vuoden myöhässä, mutta....

...Animal Crossing New Leaf on täysin sairas peli. Kirjaimellisesti. En ole koskaan tuhlannut minuuttiakaan sarjan parissa ennen tätä, enkä myöskään ole käsittänyt miksi kukaan niin tekisi. Kunnes käänsin eShopin alennuksista Uuden Lehden ja se oli sitten siinä.

3DS oli pari viikkoa huollossa, joten pieni tauko tuli, mutta nyt olen päässyt takaisin kuvioihin. En käsitä tätä. Yli kymmenen tuntia on tullut A) kerättyä kasveja/hedelmiä/ötököitä/muuta paskaa, B) myytyä samat romut/lahjoitettua ne, C) ostettua kaikkea romua taloon ja D) toistettua. Tässä ei pitäisi olla mitään hauskaa, mutta jostain syystä on siinä...

Silti, otin äsken 198 000 lainaa isompaa torppaa varten ja karvaisin käsin mietin jo miten sitä sisustaisikaan. Niin, kaupunkiin pitäisi saada penkki mistä voisi katsella merta ja kukkia. Kukahan senkin maksaisi...

Lainaus käyttäjältä Muksu+

...Animal Crossing New Leaf on täysin sairas peli. Kirjaimellisesti. En ole koskaan tuhlannut minuuttiakaan sarjan parissa ennen tätä, enkä myöskään ole käsittänyt miksi kukaan niin tekisi. Kunnes käänsin eShopin alennuksista Uuden Lehden ja se oli sitten siinä.

Hieno mies! Hyvä kuulla, että olet ottanut Animal Crossingin gospelin sydämeesi. Se todellakin on peli, jota ei voi oikein verrata mihinkään. Allekirjoittaneella kyseinen peli pisti ainakin suorastaan elämän sekaisin. Oli muka koko ajan lopettelemassa peliä, kunhan tekee vielä sen yhden jutun ja jossain vaiheessa keskiverto pelisessio kesti sen 8h activity login mukaan. En edes tajua, miten mulla on voinut olla aikaa moiseen. Sitä saattoi tyyliin herätä yöllä jostain syystä ja oli pakko tarkistaa, mitä kylässä tapahtuu, ennenkuin jatkaa unia. Ja kylässä puuhasteluhan tietenkin jatkui unissa. Reilun vuoden kyseistä peliä pelailin ja reilu kolmisensataa pelituntia pelikelloon ehti kertymään.

Magic.

ps: suosittelen, että hommaat kavereita pelissä (ihmis). Sosiaalisuus tuo peliin aivan uuden ulottuvuuden.