Assasin's Creed kyllä vai ei? -lukossa- / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Assasin's Creed kyllä vai ei? -lukossa-

Elikkä haluaisin vähän kysellä Assasin's Creediä pelanneilta millaisia pelit ovat.

Tykkään itse pelailla juuri tuollaisia seikkailu/toiminta peleja (ei räiskintä), mutta ongelma on että tulen ERITTÄIN huonovointiseksi peleistä missä kuvakulma/pelinäkymä vaihtuu nopeasti (varsinkin 1. persoonan pelit).
Jos joku on koskaan pelannut Kingdom Hearts ykköstä, niin sanon sen että mulle tulee huono-olo siitäkin jopa 30min pelaamisen jälkeen. En kyllä yhtään ymmärrä miten se on mahdollista että KH2 on sitten aivan ok, ettei tule pahaa oloa.

Olen itse Final Fantasy fani, mutta niissä kuvakulma on vedetty tarpeeksi kauas hahmosta (eikä kuvakulma vaihdu tiuhaan tahtiin) niin huonoa oloa ei tule. En ole mikään RPG konkari, mutta olen lähinnä pelannut vain sellaisia pelejä missä kamera on yläkulmassa eikä kuva heilahtele joten huonoa oloa ei tule (esim. Diablo ja Dragon Age 1). DA2 on ihan ok, lähinnä tuotti ongelmia se että pelaajan näkökenttä/-alue oli erittäin suppea ja lähinnä tuijotin päähenkilön takaraivoa, mutta sain kuvakulman kyllä asetettua sen verran mieleiseksi, ettei ala oksettamaan aivan heti. Olen kokeillut myös Kingdoms of Amalur: Reckoning demoa.... ei :D.

Anteeksi hieman pitkä teksti :) mutta jos tuon perusteella suunilleen tajuatte minkälaista kuvakulmaa haen peliltä.
Muutenkin jos pystyisitte kertomaan hieman pelikokemustanne Assasin's Creedistä, plussia ja miinuksia. :)

Assassin's Creedeille löytyy kyllä oma threadinsä, jospa laittaisit kysymyksesi sinne.

Lainaus käyttäjältä Malarkey+

Assassin's Creedeille löytyy kyllä oma threadinsä, jospa laittaisit kysymyksesi sinne.

Tässäpä se olennainen. Ketju löytyy tästä, jonne voit kopioida viestisi halutessasi.

Vinkkinä muutenkin, ettei tällaisille henkilökohtaisille ja yksittäisille kysymyksille kannata yleensä perustaa omaa ketjua ylipäätänsä. Näissä tapauksissa juuri yleiset ketjut rientävät apuun.

Tämä menee lukkoon.

-Riepu, moderaattori

Topic locked