Avatarisi - Mikä ja miksi? / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Avatarisi - Mikä ja miksi?

Muistattehan tämän aiheen vanhoilta boardeilta (jota ei muistaakseni lukotettu) jossa käyttäjät tulivat kertomaan hieman avatareistaan, eli kuvista jotka olette valinneet itseänne edustamaan. Ajattelin että on mukava pistää tämä alkuun näin joulun alla että voimme kaikki saada inspiraatiota tonttulakin väsäämisestä omaan kuvaan, sillä se piristää kummasti.

Kertokaa siis toki mitä teidän kuvastanne löytyy, ja miksi olette sen valinneet? Oletko sitä ryhmää joka vaihtelee omaa avataria aina kun siltä tuntuu, vai haluatko rakentaa identiteettiä yhdellä kuvalla?

Itseltäni löytyy Darth Vader, jonka olen itse osittain tehnyt kaappaamalla kuvan erikois-Vader-PSP:stä, ja sitten hiukan muokannut sitä. Tuota kuvaa käytän nykyään jokaisessa paikassa avatarina, jos sen voi itse valita.

Ja miksi Vader? Yksinkertaisesti kaikkien aikojen suosikkihahmoni pop-kulttuurista.

Laittakaa lakkia päähän joulukuun kunniaksi. It's fun!

Hah, Demppa jätkä lukee mun ajatuksia. Juuri ajattelin alkaa etsimään tätä keskustelua koska nyt on taas se aika vuodesta että.... Avatarit pistetään jouluisiksi! Itsehän olen jo vuosien kokemuksen jälkeen aivan mestari tässä kuten huomaatte uusimmasta muokkauksesta.

Mitä itse avatarista... ainakin 2007 vuoden syksystä on tainnu meikällä olla kuningas, mestari ja messias nimeltään Bruce Campbell kuvanani. Jätkä on vaan niin komea että sen naamaa jaksaa katsella vuosia putkeen. Tietenkin ainakin kerran vuodessa olen kuvan vaihtanut uuteen mutta itse kuvan Herra on pysynyt aina samana.

E: ja miksi uusi kuvani näkyy omassa profiilissa muttei täällä? Mitä täällä tapahtuu!?
E2: no nyt toimii, perkele.

Jaa, että tämmönenki aihe, no mikäpäs siinä!

No aiheeseen kuitenkin..Avataristani löytyy siis Tonberry-niminen monsteri, mikä on yksi FF-sarjan tunnetuimpia vihollislajeja mm. Cactuarien ja Marlborojen ohella. Ja kun Tonberryt sattuvat olemaan myös oma suosikkivihu pelisarjassa, niin siksi juuri kyseinen kuva. Jos nyt oikein muistan niin kyseinen Tonberry on FF IX:n versio.

Olen useimmiten itse niitä henkilöitä, jotka pitävät suht pitkään samaa avataria, mutta vaihtavat kuitenkin niitä joskus parin-muutamien kuukausien välein.

Olen nyt pitänyt profiilikuvan vaihtamisen mahdollisimman harvana. Puolisen vuotta pysyi Nikki Sixx ja sitten ehti olla käsipainot pari viikkoa ennen saitin uudistamista ja Nikki tuli takaisin. Eilen yritin muokata siitä jouluisemman, mutta se oli aivan vaikeaa ja sen takia nyt joulun on ainakin Tom DeLonge, jouluisena paint-muokkauksena tietenkin. Blink-182 on lempibändejäni koskaan ja nytten siinä onkin kitaristi/laulaja kuvassa. Yleensä on jokin musiikkiin liittyvä hahmo avatarissa. On ollut Lars Ulrich, Kirk Hammet, Alexi Laiho, Nikki Sixx, Snoop Dogg ja nyt Tom. Musiikki on vain niin lähellä sydäntä, että se on pakko liittää kuviinkin.

Kukas se siinä, Victor "Goddamn" Sullivan. Yksinkertaisesti sanottuna lempi pelihahmoni. Uusille boardeille kun olin etsimässä avataria, niin ajattelin laittaa Sullyn. Mikäs siinä, näin komean kuvan kun löysin. Ennen oli Chicago Blackhawksin logo, koska pidin sen ulkonäöstä. Joukkue ei itseä kiinnosta.

Vanhan MW2 Riotmieshän se siinä. Omalta osalta Riot-kilvet ovat aina lähellä sydäntä, vaikken mikään mellakkapoliisi olekkaan. Oli itselle hyvin suuri pettymys MW3 että Riotin kantajilla ei ollut erilaisia kamppeita ja ne tuhoutuu, mutta nyt on CoDit jätetty sikseen ja pelaan Skyrimia.

PS. Lakinkin pitäisi ilmestyä.

Meikäläisen avatar on ja pysyy saman vanhana Metallican st. Anger kantena. Aunperin kun n. Vuosi sitten ilmestyin foorumeille ettiskelin kuvia koneeltani ja se oli ainoa joka löytyi. Nyt siis punainen nyrkki voi olla tuttu jo useammalle, enkä halua vaihtaa sitä mistään hinnasta pois. En kyllä keksi miten saisin tonttulakin iskettyä siihen, joten en taida muokata yhtään. Metallican ja erityisesti 80-luvun musiikki on vain lähellä sydäntäni, jolloin levy tuli kerran parissa vuodessa, artistit sanoittivat ja sovittivat kappaleet itse ja miksaus oli 8raitainrn. Niin ja lp-levyjen etsiskely on mahtavaa vieläkin, vaikkakin ovat kalliita. Nyky musiikki vuorostaan on mennyt naurettavuuksiin... 72 raitainen miksaus, ruotsalaiselta ostetut sanat ja edes aikatauluista eivät osaa pitää kiini. Paskaa sanon minä ja metallikin mennyt kitaran rämpyttämiseksi ja hyppelyksi videoilla. Ei musiikkiin kiinitetä huomiota, vaan ulkonäköön. Ttä avautumista voisin jatkaa monta sivuakin, mutta jätän tähän...

80's for the win!

Mä en jaksa miettiä mitään hauskaa tai fiksua tai edes siedettävää avataria ja omaan naamaanhan ei tunnetusti kyllästy. Mielestäni erittäin kuvaava. Heh.

Itse kuulun ihmisryhmään, joka ei hyvän avatarin löydyttyä sitä hevillä vaihda. Sitä kiintyy ja tottuu siihen omaan kuvajaiseensa. Omaan avatariin on valikoitunut Mario, tarkemmin Galaxy-sarjojen hengestä. Galaxyt ovat tämän sukupolven parhaita pelejä (SMG2:nen varmaankin juuri se paras) ja tuossa kuvassa on tosi hauskaa lennokkuutta. Tuo mukavasti väriä pimeään syksyyn. Itse olen sellainen jäärä, että tuskin tuota tulee kovin äkkiä vaihdettua. Ehkä sitten kun Wii U:lle saadaan SMG3:nen...

En ole sitä aiemmin miettinyt, mutta tuo kuvastaa itseänikin melko hyvin. Pidän nimittäin itseäni melko mielikuvituksellisena ja lennokkaana tyyppinä. Ja mielestäni Galaxyistä molempia löytyy melkoisesti.

Aina sitä oppii jotain itsestää täällä boardeilla...

En tiedä mikä, mistä enkä miksi. Jos arvata täytyy niin Krang lammaspuvussa, jostain julisteesta ja koska turtlesit oli ja on edelleen aika kova juttu.

Ensimmäinen avatarini boardeilla vuonna 2009 taisi olla jokin googletettu kuva pleikkarin kannesta koska joku peliaiheinen kuva piti saada avatariksi profiilia täyttämään.

Tämä nykyinen enemy territory-aihe ilmestyi sitten jossain vaiheessa tilalle ja on (muistaakseni) pysynyt samana siitä lähtien. Kuva itsessään on vaihtunut parempilaatuiseen, mutta sama logo siinä on silti komeillut. ET-ava siksi että enemy territory nyt vain sattuu olemaan ensimmäinen nettiräskintä mitä olen enemmän pelaillut, ja toisekseen, paras nettiräiskintä ikinä. Nykyinen nimimerkkikin on peruja noilta ajoilta, lyhyempi versio nimestä Vinnie. Ja sopiihan tuo ihan mukavasti foorumikäyttöön avatariksi. Ei siinä sen kummempaa.

Koska olen kyyninen ja huono ihminen + vähän ärsyyntynytkin tällä hetkellä, en jaksa rueta väsäämään mitään jouluavataria.

Itäpuun Clintti toimii avatarinani. Kova luu, loisto ohjaaja ja hyvä näyttelijä. Kuvailee hyvin myös ajoittaista ilmettäni boardia lukiessa.

Edellisissä avatar kuvissani oli usein videopelihahmoja joita usein vaihtelin kyllästymisen takia. Tämän vuoden keväällä päässäni pyöri ajatus vakituisen avatarin hankkimisesta niin kuin Dempalla, Norsukammalla ja monilla muilla boardilaisilla joilla on ollut sama avatar iät ja ajat. Keväällä katsoin ensimmäistä kertaa Kellopeliappelsiinin ja rakastuin täysin elokuvaan. Viimeksi avatartani on koristanut kuva Malcolm McDowellsta joka esiintyi Kellopeliappelsiinissa Alex roolihahmossaan. Myöhemmin vaihdoin kuvan nykyiseen avatariini joka myös liittyy itse Kellopeliappelsiiniin. Olen päättänyt että tämä avatar tulee olemaan minulle vakituinen.

Itse tehty ruma paint tonttulakki on lisätty joulun kunniaksi kuvaan. Ehkä voisin myöhemmin yrittää tehdä paremman lakin mutta tämä saa koristaa avatartani hetken aikaa.

Oma avatar ei (valitettavasti?) ole omakuva. Random gif jonka olin jostain kumman syystä tallentanut koneelle. Sopii hyvin boardien tunnelmaan. Giffissä silmät vilkkuu punaisena herran samalla nipistellessä miehekkäitä boobsejaan.

Kaikki varmasti tunnistavat Kratoksen silmänympäryksen, mutta rakastuin itse GoW3: n kansitaiteeseen, ja tähän silmämeininkiin, ett' oli vaihdettava kuva tällaiseksi.

E: Kysymys sulle Angel of Death, kun sinäkin olet silmämiehiä niin mistäs oma silmäsi on peräisin? Ja Jepulle rispektit oman kuvan käyttämisestä! Sais useempiki (varsinkin naispelaaja) laittaa oman kuvansa boardeille, oishan siinä sitä jotakin.

Suden varjo avatarina siksi, että se kertoo hieman miun luonteesta, eli oon aika syrjään vetäytyvä jä lähes mykkä... + pidän koira eläimistä.

Tonttulakki? kaipa jonkin näköisen joulu lisäyksen voisi avatariini tehä piristykseksi.

Eiköhän tuon oman kuvan tarkoitus ole melko selvä? Eli suurena Batman fanina tuo oli pakko laittaa Avatariksi.

Kerrotaampa oman avan legenda jälleen kerran kun uusiakin on tullut. Että joku ei luule että olisi heinz -ketsuppi fani.

Nikkini JayeizH osoittautui aikanaan vaikeaksi sanoa ja kirjoittaa. Kirjoitus- ja lausuntavirheitä oli siellä täällä. Jostain syystä se on vaikea muistaa. Joten yksi arvoisista Pelaajan moderaattoreista, Maestro_Opa, korvasi nikkini julmasti, ilman katumusta, eräällä pelitapaamisella kutsumalla minua nimellä "HeinZ". Tämähän tarttui kaikkiin samantien ja siitä asti olen ollut HeinZ. Mahdollisuutena oli siis joko vaipua epätoivoon tai näyränä hyväksyä tämä. Ja minähän tietysti vedin tämän näyrää hyväksymistä pidemmälle ja laitoin avatarikseni Heinz -ketsuppin logon. Oliko se virhe? Todennäköisesti, mutta näillä mennään. Ja sopiihan tuo tonttulakki ainakin hyvin tuohon E-kirjaimen päälle. Tosin kyllä sitä pari kymmenminuuttista siihen sovittelinkin.

Itse vaihdan joskus avataria, eli en ole sitä tyyppiä joka ei vaihda vaan joskus vaihdan.

Kuten näette, siinä on Homer Simpson. Valitsin Homerin koska hän on yksi parhaista piirroshahmoista ikinä. Enkä keksinyt muuta.... sitäpaitsi se näyttää aika makeelta kun boardit on valkosia ja avatarin tausta on myös valkoinen joten näyttää siltä että Homer on syönyt reiän tohon.....

Halusin käyttäjänimeen sopivan avatarin, joten eipä tuossa oikein valinnanvaraa kauheasti ollut. Kuribo kun tarkoittaa japaniksi juurikin tuota goombaa.

Avatarissani on Mastodonin Brent Hinds juomassa olutta. Tai ainakin luulen sen olevan olutta. Käytän tuota kuvaa tällähetkellä koska pidän Mastodonin musiikista ja varsinkin tuosta oluen juonnista. Olis mulla tuosta semmoinen jouluinenkin versio, mutta enpä taida laittaa sitä näkyville koska joulu on ihan perseestä.

Eiköhän tää avatar häviä viimeistään vuoden vaihteessa. Kyllästyn hyvin nopeasti ja siksi vaihdan noita kuvia aika usein.

Avatarissa on oma kuva itsestäni. Kuten eräs viisas mies ajatteli tätä kirjoittaessa, niin lopulliseen yksinäisyyteeni vaikuttaa uskomaton samannäköisyys kaljun simpanssin kanssa, oudot jutut ja fakta, että elämäni on pelaamista ja japanilaisten höpöhöpö-sarjojen katsomista. Tonttulakki tuo kuvaan paljon kaivattua väriä ja sen avulla ilmenee se fakta, että joulunkin vietän Forever Alone.

Avatarinanihan on Nasu ja siihen kaksi hyvää syytä:
Ensinnäkin alkuperäinen Nalle Puh-piirrosanimaatio on kaikkien aikojen paras piirrosanimaatio ikinä, Top-viidessä kaikkien aikojen parhaat elokuvat listallani, ja toiseksi Nasu nyt vaan on niin söpö.

Boardeille ilmestyin vuoden 2008 lopulla, josta alkoi hyvinkin pimeä aikakausi boardien kanssa. Energiajuomia kului jättimäisesti yli sallittujen rajojen ja derbeillä keulittiin niin, että poliisitkin kauhistuivat. Silloin kuvana toimi iki-ihana hattivatti, joka ainakin Oceslutin mieleen jäi "hattivatti-röllinä".

Sitten kuva vaihtui jossain vaiheessa joksikin muuksi ja siitä taas muuksi, mitä en millään muista, kunnes puolisen vuotta elelin Denzel Washingtonin tarkkailevan silmän alla. Kuvahan oli Training Daysta, Denzel on vain niin sexy. Sitten elelin boardien loppuajan Dr. Strangeloven kanssa, hieno mies hän tosiaankin on.

Boardien uudistuttua ärsyynnyin Outolemmen pikselimössöyteen, enkä tarkempaakaan kuvaa löytänyt, joten suurien tuskien ja kauhun jälkeen vaihdoin kuvani viikkojen etsintöjen jälkeen Herra Lynchiin. Kyseessä on siis elokuvaohjaaja David Lynch, jonka kaikki elokuvat ovat mielen toisella puolen, mutta samalla täysin järkeenkäypiä (niin ja mestariteoksia).

Kuva on pirun hieno ja Lynch on pirun komea, joten siinähän se toimiva käyttäjäkuva sitten olikin.

Lainaus käyttäjältä Fazu

Tonttulakki tuo kuvaan paljon kaivattua väriä ja sen avulla ilmenee se fakta, että joulunkin vietän Forever Alone.

Ei hätää, lupaan tulla jouluaattona morjenstamaan, halaamaan ja toivottamaan hyviä jouluja.

Eiköhän tämän avatarinikin tarinan voisi sitten näille uusillekin foorumeille jakaa. Kuvassahan on jo ala-asteelta asti itselleni ehdottomana suosikkibändinä toimineen Iron Maidenin maskotti Eddie. Tarkemmin sanottuna taiteena toimii The Clairvoyant Eddie, johon ihastuin jo kauan aikaa sitten kun kyseisen teoksen näin. Aivan älyttömän komea, kuten Maidenin taiteet yleensäkin. Pienestä kuvasta ei kaikkia yksityiskohtia pysty näkemään mutta googlesta kun kyseistä kuvaa etsii niin alkaa paremmin hahmottua kyseinen taideteos. Alunperin kyseinen kuva löysi tiensä seinälippuna seinälleni ja sitten kun netissä tarvitsi avataria niin ei kuvan valinnassa tarvinnut paljoa miettiä. Tällä on tähän asti kaikkialla menty ja varmasti tullaan aina menemäänkin, sillä itse en kuulu näihin avatarejen vaihtelijoiden joukkoon. Yhdet puheet sanon mä! ;)

Ps. Ja tietysti nyt jouluksi piti laittaa jo perinteeksi muodostunut tonttulakki Eddien päätä koristamaan. Huomatkaa huimat kuvanmuokkaustaidot ;D

Oma kuva kuten varmaan jo viimiset pari vuotta ainakin. Eipä siihen muuta syytä ole kuin se, että jos saan otettua kuvan josta tykkään niin se on paljon helpompi tunkea tuohon kuin alkaa etsimään jotain muka hienoa tai hauskaa avataria netistä. Olen laiska.

Avani on se ainoa ja oikea Goku alkuperäisestä Dragon Ballista. Goku on mielestäni täydellinen piirroshahmo tietämättömyytensä ja rajattomilta tuntuvien voimiensa ansiosta. Koko tekemisessä on lapsekas asenne, eikä edes naisten anatomia ole tuttu. Kaipa tuo kuva sopii myös kirjoittelutyyliini täällä boardeilla... Anyhoo, jokinlainen HD-päivitys on kiikarissa, kunhan joku sopiva kuva tahi hahmo tulee vastaan. Voi olla, että aihealue vaihtuu kokonaan.

itselläni on kuvassa elvis koska pidän hänen musiikistaan erityisesti biiseistä yelow submariin

Internetissä nuorempana pyöriessäni vaihtelivat avatarini tiuhaan tahtiin, kun sopivaa ei löytynyt sitten millään. Vuonna 2007 asia muuttui, kun pelasin läpi ensimmäisen Portalin. Kakku maittoi ja sydänkuutiot pyörivät mielessä, ja löytäessäni nätin kuvan Companion Cubesta joltain wikisivulta nappasin sen välittömästi virtuaalikasvoikseni. Tämä kuva oli avatarini kaikkialla vuosia, ja olin siihen hyvinkin tyytyväinen, kunnes sekin alkoi kyrsiä sillä sekunnilla kun törmäsin ensi kertaa netissä toiseen ihmiseen, jolla oli sama kuva avatarinaan. Aikani tuskailtuani päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja sain kuin sainkin puolisen vuotta (?) sitten väännettyä nykyisen kuvani. Ainakin tämä on oma__tekemä, joten vastaaviin ei pitäisi hirveästi törmäillä. Kuva on saanut suitsutusta huippukriitikoilta, ja sitä onkin luonnehdittu lausein "You made that drawing? It's really nice! " (en tehnyt), "vanha kuutio oli nätimpi." ja "homo :D". Tonttulakin editoin mukaan kun ehdin, toivon mukaan ennen aattoa...

Lainaus käyttäjältä Luffy

itselläni on kuvassa elvis koska pidän hänen musiikistaan erityisesti biiseistä yelow submariin

elvis on paras :D ja rokki :D

Oma avatarini on jonkinlainen kuva herra Nukemista ja siinä se on pysynytkin jo vähän päälle vuoden ajan. Ihme, yleensä jos jollain foorumilla olen aktiivinen, muutan profiilikuvaa aina kuukauden välein, mutta täällä olen antanut tuon kuvan pysyä. Noh, ei se nyt täysin huono ole, antaa olla.

Nykyisenä avatarina itselläni komeilee AC: Revelationsin trailerin Ezio. Kyseinen kuva vain sattui näyttämään sopivan coolilta syrjäyttämään sitä edeltäneen solttupojan kuvan, joka olikin BC2 Vietnamin peruja. Vaihdan siis avataria sen mukaan mikä (peli) sattuu olemaan tapetilla, kuitenkin jättäen monet loistopelit huomioimatta etten joutuisi liian usein vaihtamaan uuteen avatariin. Mutta mikäli joku ajatusmaailmaani riittävästi kokoava kuva löytyy tilalle, tulen todennäköisesti pitämään sitä hyvinkin pitkään.

Oma naama avatarina. Eemeli teki noin 1-2 vuotta sitten uutisen, että näytä Kratokselta.
Siihen vaadittiin vain oma facebook profiili ja God of War: Ghost of Sparta sovellus.

Siitä lähtien se on ollut sitten oma profiili kuva. Kivaa siinä on se, että se ei paljasta sataprosenttisesti omaa kasvoa

No luulempa, ettei tätä minun avataria tarvitse sen kummemmin selitellä. Semmonen lentäjätyyppi se kai on. Nykyisellään pysynyt tämä avatar vuodesta nakki ja papu, ja tulee varmaan pysymäänkin. Tosin joulun kunniaksi saattaisi tämä heppu köyttää päähänsä hiippalakkia tuon nousevan auringon sijaan.

Minulla on kukas muukaan, kuin L.A Noiren Cole Phelps! Saan aina hyvät fiilikset, kun näen tuon kuvan, joten nyt se on uusi avatarini.

Olen pitänyt Kummisetä elokuvista paljon jo pitkän tovin, joten tuli valittua sama kuva joka on monilla muillakin foorumeilla avatarina.

En ole sitä tyyppiä joka vaihtaa avatariaan kuukauden välein edelliseen kyllästyttyään, vaan olen pitänyt Shyguy-teeman yllä aina ensimmäisestä kirjautumisestani asti, ja aion pitää vielä pitkälle tulevaisuuteen. Tasan kerran olen vaihtanut avatariani; vanhojen boardien vaihtuessa uusiin (nykyisiin) vaihtui Shyguyn väri perinteisestä punaisesta rohkeaan keltaiseen. Seuraavan vaihdon teen todennäköisesti seuraavien boardien yhteydessä.

Olen valinnut Shyguyn profiilikuvakseni, sillä se kuvastaa minua aika hyvin. Olen itsekin suhtkoht ujo ja olen suuri Nintendo-fani (etenkin Paper Marioiden joissa Shyguyt pääsivät ensimmäistä kertaa kunnolla loistamaan). Lisäksi Shyguyt ovat Top5-suosikkivihollisistani koskaan joten valintaa ei sen enempää varmaan tarvitse perustella.

Tällä hetkellä avatarilla on vielä kotikutoinen tonttulakki päässä joulun kunniaksi. Olen iloinen keltaisesta avatarista sillä vanhan punaisen päähän oli vaikeaa loihtia tonttulakkia joka erottuu sen päästä...

Kivasti omana avatarinani toimii Nathan Drake Uncharted kolmosesta aavikkoatiirissaan. Olen suuri Uncharted-fani, ja tuntui vaan luonnolliselta pistää Nathan Drake tuohon profiilikuvan paikalle.

Oma avatarini on Adam Jensen pelistä Deus Ex: Human Revolution, kuten moni varmasti tiesikin. En halunnut pistää täysin tavallista kuvaa lempipelihahmostani, joten googlaamalla löytyi tälläinen kolmiomainen Jensen.

Vaihtelen aina välillä avatariani, joten älkää ihmetelkö jos minulta löytyy pari postausta täältä ketjusta ajan myötä lol

E: Ja avatar meni vaihtoon alle vuorokaudessa. Noh, nyt kuvassa on Arif Mirabdolbaghi, Protest The Heron basisti ja mies, joka innoitti minua basson soittoon. Katsotaan kauanko seuraavaan avatarin vaihtoon menee.

Street Fighter -sarjan Akuma on siis kyseessä. Pelailin Street Fighter 2 Turbo HD Remixii (vai mikä helkutti nimi olikaan) ja Akuma vaikutti erittäin kovalta jannulta. Ei mitään syvällisempää, kuhan näytti kivalta silloin. Vaihtaa en jaksa joten olkoot tämä sitten.

Kylän nopein auto on mun nissan. Se aiheuttaa paljon paheksuntaa, vähättelyä, haukkumista ja kyseenalaistamista. Mutta mitä heillä muka on?

haters gonna hate

Tyylikäs mustavalkoinen kuva Tarantinon mestariteoksen Pulp Fictionin herroista, Jules Winnfieldista ja Vincent Vegasta.
Hieno elokuva, hienot hahmot, muutenkin hieno kuva.

No itsellä on ihan vain GT5:sta napsaistu kuva. Ei mikään uskomaton, mutta minun mielestäni ihan tyylikäs. Tuo saa nyt pysytellä ainakin vähän aikaa avatarina.

Koska elämänitarkoitus on platiapokaalien tuominen kotiin, niin luonnollisesti vault-boy pokaali kädessä on paras avatar minulle.

Blastoise, koska se on kilpikonna. Ja sillä on tykit selässä. Ja sillä on tuima ilme. Ja se sattuu olemaan paras kaikista.

Kuvassa komeilee kaksi kannettavaa kaveria.

Olen aina pitänyt Kummisetä leffoista ja täten laittanut Marlon Brandon avatariksi.

Oda Nobunaga, tai paremminkin hänen kypäränsä. Yksinkertaisesti kova jätkä, jonka krediitit Japanin yhdistämisprosessissa jostain syystä hautautuvat usein Toyotomin ja etenkin Tokugawan jalkoihin. Oda oli kovin kaikista ja hassu vekkuli.

Joku random rumpalipoika löytyy avasta. Musiikissa pidän eniten taitavasta rumpujen paukuttelusta joten siitä syystä avatarini on tuollainen. Eiköhän siinä viikon päästä ole taas joku uusi kuva, mut näillä mennään nyt.

Sons of Anarchyn diggailu näkyy tästä selvästi, onhan päähenkilö avatarenani. Ja kaiken lisäksi tämä sopii avatareksi erittäin hyvin niin miksikäs ei. Kova jätkä.

En jaksanut uskoa, että meikäläisen paint-taidoilla mistään kilpailusta mitään voitettaisiin, mutta toisin kävi. No itselle pidetty lupaus pidetään ja profiilikuvassa lymyää tuo kahta kauheampi taikka ihanaisempi (päätä itse) teksti niin kauan, kunnes paketti postiluukusta sisään kolahtaa. Joten paras pistää posteljooni vipinää kinttuihin!

Muuten oma profiilikuva edustaa maailman kauneinta urheilulajia. Tai siitä tehtyä peliä, jota ei kannata muistella. Kuva on seissyt paikallaan siitä asti, kun tänne saavuin, eikä tule siitä muuttumaan. Olen tullut siihen tulokseen, ettei profiilikuvaa saa vaihtaa, koska se on paras keino muistaa kukin näillä boardeilla. Pientä trimmailua toki tulee harrastettua ja teeman mukaan kuvaa viilattua. Värin kuitenkin pidän aina uniikin oranssina.

Omakuva, koska mielikuvituksenpuute. Joka paikassa vissiin sama.