Bar Launch Blog - Videopeliblogi - Lukittu / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Bar Launch Blog - Videopeliblogi - Lukittu

Morjesta toverit!

Käykääs arvon ihmiset tsekkimässä, avasimme tuossa hiljattain pelaamista käsittelevän blogin osoitteessa Barlaunch.blogspot.com

Blogin idea lähti siitä kun pyöritämme Jyväskylässä videopelibaaria, ja joskus hitusen intensiiviseksikin käyvä jutustelu pelaamisesta asiakkaiden kanssa alkoi kantaa niin mielenkiintoista hedelmää että siitä oli pakko alkaa kirjoittelemaan. Sivuilla on nyt jo 20 juttua vaihtelevista aiheista, ja lisää tulee pitkin kevättä.

Remmiinkin mahtuu, jos runosuoni alkaa sykkimään! Lähdimme näin aluksi kirjoittelemaan omaksi ja muiden iloksi mutta kukapa tietää miten pitkäaikainen projekti tästä voi tulla. Jos itseä huvittaa lähteä mukaan, laita koetekstiä osoitteeseeen info (ät) barlaunch.fi ryyditettynä jonkinlaisella infolla itsestäsikin. Mielellään vähän elettyä elämää saisi olla takana, vaikkakaan ei nyt ihan tällänen vanha ruppanakaan tarvi olla

Käykää ihmettelemässä, sivut ovat tietyllä tapaa v.0.99 mutta teksteistä löytyy pari mainiota jo, mm. mobiilipelikehitystä käsittelevä "Tähtien Sota" on bueno.

Ja hei. Jos poikkeat Jyväskylässä, poikkea turisemassa osoitteessa Väinönkatu 9. Kun avasimme tänne Sen Suomen Ensimmäisen Videopelibaarin, meitä kovasti epäiltiin. Mutta tässä me edelleen ollaan!

Yhdelle omalle blogille ei ole erikseen kannattavaa työstää kokonaan omaa ketjua - boardit eivät ole kuitenkaan mikään yleinen mainospaikka.

Blogeille muutenkin löytyy jo oma ketjunsakin, jonne Surpeme voi viestinsä kopioida. Boardit eivät ikävä kyllä vieläkään tue viestien siirtoa, joten en itse voi sitä vielä tehdä.

Tämä menee ainakin alustavasti lukkoon.

-Riepu, moderaattori

Topic locked