Batman: Arkham-pelit / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Batman: Arkham-pelit

IMAGE(http://www.gamingunion.net/newsimg/batman-arkham-citys-box-art-gets-finalised.jpg)
Tämä aihe on Rocksteadyn Batman-pelejä varten. Arkham-pelit ovat tiukkaanohjattuja tunnelmallisia ja huippulaadukkaita pelejä. Nämä Batmanpelit eivät siis ole mitään tavallisia supersankaripelejä jotka tavallisesti ovat vain elokuvien sivutuotteita vaan Rocksteadyn oma näkemys Batman-mailmasta ja äärettömän hyvin toteutettu sellainen. Pelissä tunnet olevasi Batman. Voimakas, viisas ja psykologisesti todella vahva henkilö. Vastassasi onkin sitten lauma täysin hulluja ja väkivaltaisia persoonia. Arkham-pelit ovat tarinapainotteisia, kekseliään yksinkertaisella taistelu ja hiippailumekaniikalla varustettuja pelejä jotka keskittyvät todella yksityiskohtaisiin ympäristöihin.IMAGE(http://2.bp.blogspot.com/-CNqOK0QB3iA/Ti-EoeG_rUI/AAAAAAAAAB0/Gi3RR_vJvc0/s1600/Batman-Arkham-Asylum-Riddler-Challenges-Walkthrough.jpg)

Ensimmäinen peli, Arkham Asylum oli todellinen yllättäjä. Kukaan ei nähnyt tällaisen timantin tuloa, kähmäisihän Asylum Pelaajankin arvostelusta 10/10-pistettä. Peli sijoittuu Arkhamin saarelle johon Arkham Asylum mielisairaala on rakennettu. Peli alkaa siitä kun Batman toimittaa Jokerin Asylumiin helpon pidätyksen jälkeen ja
Jokeri saa aloitettua suunnittelemansa. Jokeri on päävastustaja vaikka kasa muitakin kiintoisia pahiksia löytyy.

Batman: Arkham City on jatko-osa huikealle Batman: Arkham Asylum pelille jonka Metacritic-arvo on jopa 92. Peli sijoittuu korkeilla muureilla ja aseisteuilla vartijoilla rajattuun osaan Gothamin kaupungista eli Arkham Cityyn. Gothamin uusi pormestari Quincy Sharp heittää kaikki rikolliset ja super-rikolliset Arkham Cityyn jolloin Batman lähtee tutkimaan mitä sisällä tapahtuu.

Pelin uusi pääpahis on Hugo Strange joka on vaarallinen sen takia että hän tietää Batmanin oikeasti olevan Bruce Wayne. Jokerilla on kuitenkin edelleen osansa kuten on myös muilla isoilla pahiksilla kuten Kaksinaamalla, Pingviinillä ja Pakkasherralla(Mr.Freeze). Rocksteady kertoo Arkham Cityn olevan noin neljä kertaa isompi kuin Arkham Island ja paljon vapaampi ympäristö vaikka silti yhtä sisältörikas ja yksityiskohtainen kuin Arkham Asylum. Taisteluliikkeitä on tuplasti enemmän ja monta vihollista voi nyt "countrata" kerralla. Pieni osa pelistä pelataan myös ketteremmällä Kissanaisella ja pelin uudistetussa Challenge modessa voi myös pelata Robinilla ja Nightwingillä vaikka heidät saakin vain DLCnä.IMAGE(http://www.topgamerzz.com/wp-content/uploads/2011/07/Batman-Arkham-City-600x300.jpg)

Itse olen saanut kaikki achievementit Arkham Asylumista ja kolme kertaa on se pelattu läpi, lempipeli!
Arkham City on myös todella hyvä mutta pidän silti enemmän Asylumista.

Nyt sitten vain keskustelemaan!

Itselläni on Arkham Cityn Ce ennakko varauksessa, ja todella kovat odotukset peliä kohtaan (Batman AA oli minusta vuoden 2009 paras peli.)

Arkham City on minulle jo nyt Vuoden peli. Fiilis Asylumissa oli huikea ja en voi kuvitella että pettyisin Cityyn. Ainut kysymys mielessäni on että ennakotilatakko vai eikö ennakkotilata.

Pahimpia gameplay/spoiler trailereita olen koittanut välttää ja itseasiassa ainut katsomani taitaa olla release traileri. Hypejuna kulkee kumminkin kovaa.

Arkham Asylum oli/on loistava peli ja siksi AC onkin tämän vuoden odotetuin peli meikäläisellä. CE:n on tilauksessa ja hype kovaa, valitettavasti. Pelin on oltava todella loistava, että se pääsisi edes AA:n kanssa samalle viivalle, puhumattakaan siitä että se olisi sitä parempi. Pelon sekaisin tuntein odotan AC:ä, mutta silti en jaksa uskoa sen olevan mikään pettymys. Niin hienolta ovat kaikki trailerit näyttäneet. Vaikkakin pidin enemmän Harley Quinin sairaanhoita-asusta kuin nykyisestä. Ehkä kestän tämän muutoksen...

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Vaikkakin pidin enemmän Harley Quinin sairaanhoita-asusta kuin nykyisestä. Ehkä kestän tämän muutoksen...

Toivottavasti kestät sen muutoksen että Quinnilla ei ole Arkham Cityssa enää samaa ääninäyttelijää :(

Arkham Asylum oli sen verran kova pakkaus kaikinpuolin, että pystyi pistämään Arkham Cityn keräilyversion ennakkovaraukseen ihan "herätehankintana" sekuntia miettimättä asiaa kun myyjä kysyi, jos haluisin varata jonkun pelin. Nyt sitten vaa odotellaan ja odotellaan :). Vaikuttaa siltä, että pystyvät vielä Asylumista parantamaan, mikä on tietty hyvä juttu, mut se nähdää sitten.

Petyin suuresti tuohon Collector's Editioniin. Ainoa omasta mielestäni mielenkiintoinen ja rahanarvoinen lisä on tuo patsas, mutta sekin on liian pieni syy 40€ lisähintaan. Ahvenanmaan suoratoimitukset ovat loistavia, kun ne ovat vielä mahdollisia pelien kohdalla (2013 alkaen tullimaksut kuulemma peritään jo 5€:sta ylöspäin), mutta samalla on vaikeampaa perustella keräilypainoksen ostaminen.

Arkham Cityn tapauksessa viimeinen naula arkkuun on pelikotelon täydellinen puuttuminen ja pelilevyn laittaminen taidekirjassa olevaan TASKUUN. Järkikin sanoo, että tuollaisessa säilytyksessä levy naarmuuntuu pienenkin roskan tai vastaavan joutuessa levylle. Toinen kyseisen ratkaisun aiheuttama ongelma liittyy kokoelmaan: pidän pelejäni olohuoneessa, koska pelaan olohuoneessa ja siellä ei ole paikkaa patsaalle. Laittaisinko siis jonkun 30-sivuisen taide"kirjan" pelihyllyyn koteloiden keskelle tai tuon kirjan paikalleen patsaan jalustaan toiseen huoneeseen? I don't think so... CE:t pidetään yhdessä kasassa makuhuoneen hyllyllä ja pelikotelot telkkarin alla. Ainoa poikkeus on Human Revolution, jonka pienehkö laatikko mahtuu koteloiden sekaan varsin hyvin, mutta siinähän on levyt ovat sentään digipackissä.

Lainaus käyttäjältä Munkk1+

Petyin suuresti tuohon Collector's Editioniin. Ainoa omasta mielestäni mielenkiintoinen ja rahanarvoinen lisä on tuo patsas, mutta sekin on liian pieni syy 40€ lisähintaan. Ahvenanmaan suoratoimitukset ovat loistavia, kun ne ovat vielä mahdollisia pelien kohdalla (2013 alkaen tullimaksut kuulemma peritään jo 5€:sta ylöspäin), mutta samalla on vaikeampaa perustella keräilypainoksen ostaminen.

Play.comissahan kyseinen paketti on alle 70e ja mielestäni se on jo ihan kohtuu hinta. En sitten tietä tuleeko extra kustannuksia koska paketti.

Lainaus käyttäjältä LordZalor+

Play.comissahan kyseinen paketti on alle 70e ja mielestäni se on jo ihan kohtuu hinta. En sitten tietä tuleeko extra kustannuksia koska paketti.

Meikäläiselle se näyttää X360-version hinnaksi 74,99€, mihin voi tietenkin tulla tulli+ alv päälle, koska play.com toimii verovapaalta Jerseyn saarelta, eli mahdollinen loppuhinta on päälle 90€. Omalle kukkarolle jo tuo ylimääräinen 30€ on aika suolainen hinta (maksoin itse 43,40€ normiversiosta), vaikka mukana tulisikin kunnon kotelo, mutta kotelon puuttuessa ottaisin normipainoksen, vaikka hinta olisi sama. Kyllä, olen kahjo keräilijä ;)

@Munkki, jos ei säilyty muoto miellytä, niin voithan aina ostaa PSN-rahaa ja käyttää sen koteloa arkham cityn kotelona. Itse olen säilönyt pari koteloa talteen siltä varalta, että muiden kotelot menee rikki.

Itse varasin oman collectors editioni Gamestopista ja hintaa tuli vain 79€, mikä on vain 10€ enemmän kuin normiversio. Minua kuorten puuttuminen ei haittaa, sillä pidän kaikkien collectors editioinedi kotelot paketin sisällä.

Paljonko tuo joker edition maksaa? Gamestopista meinastin käydä ennakovaraamassa kyseisen pelin, en vain ole ihan perillä noista eri versioista.

Se maksaa 79€

Lainaus käyttäjältä MasterOfMagikarps

Se maksaa 79€

Huhhuijaa, kyllä heikompaa huippaa. Paljonko haluavat siitä patsas versiosta rahaa?

Ja on muuten todella typerää etteivät nuo gamestopilla ymmärä laittaa pelien hintoja kotisivuillensa.

Itselle vuoden yksi odotetuimmista peleistä. Odotukset ovat korkealla, koska asylum oli niin onnistunut, ja näyttää siltä että arkham city voi pistää jopa paremmaksi. CE on ennakkotilattu gamestopista jo puolitoista kuukautta sitten. Harmittaa tosiaan tuo levykotelon puuttuminen, mutta eiköhän levylle joku paikka löydy(muu kuin taidekirja).

Kauhea hype kyllä nyt päällä Arkham Cityä kohtaan. Pelasin eilen juuri Arkham Asylumin alkua ja oli se kyllä vieläkin niin uskomattoman mahtava peli ettei mitään rajaa. Vähän huolettaa toki että pelissä olisi liikaakin sisältöä, mutta luotto Rocksteadyyn on sen verran kova että tuskin petyn, vaan ajattelin ennakkotilata pelin tässä pian katsomatta edes arvosteluja. Harmi kyllä että kotakun uutiset menivät spoilaamaan pelin alkupuolelta yhden semimerkittävän kohdan, mutta onneksi vain alkupuolelta. Ihmeen hiljaista kyllä tarinan osalta pelistä ollut perusideaa lukuunottamatta, toivottavasti Arkham Asylumin Scarecrow-kohtien tapaisia yllätyksiä löytyisi tästäkin pelistä.

Sori, tarkoitin sitä patsas editionia (en tiennyt, että siitä on toinenkin CE.)Minusta tuo hinta on silti kohtuullinen sillä perusversio 69€, ja patsas versio 79€, ja siinä tulee todella paljon kaikenlaista sisältöä.
Gamestop ei kai edes myy sitä Joker Editionia, sillä kun menin kysymään oli vain perusversio ja "patsas-versio".

Batman Arkham City vaikuttaa kyllä pakko-ostokselta. Sisältöä löytyy lähes liiaksikin ja onhan se Batman aika kova äijä. Ihan hävettää kun en Arkham Asylumia ole vielä pelannut läpi (Nyt tämäkin virhe on korjattu), mutta toivottavasti löydän siihen vielä jostain aikaa.

Lainaus käyttäjältä Drifu+

Batman Arkham City vaikuttaa kyllä pakko-ostokselta.

Väärin. Arkham City on pakko-ostos. Arkham Asylumin aikoinaan ennakkotilasin, enkä ollut varma mitä tulevan piti. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Neljä kertaa Arkham Asylumin läpipelanneena voin sanoa, että itselleni Arkham City on todellinen pakko-ostos. Mietityttää aivan helvetisti minkä version siitä tilaisi. Onhan tuo Collector's Editionin patsas ihan nätti, mutta kokemuksen perusteella nuo lelut hukkuvat seuraavana päivänä jonnekkin nurkkaan kaiken muun hyödyttömän paskan sekaan.

Hintaeroakaan ei ulkomailta tilattavasta keräilyversiossa ole kotimaasta tilattavaan normiversioon verrattuna. Kuitenkin opiskelijan budjetilla taidan "tyytyä" tähän normiversioon, jossa tulee mukana 2 Batman leffaa.

Lainaus käyttäjältä Mrtikka+

Paljonko tuo joker edition maksaa? Gamestopista meinastin käydä ennakovaraamassa kyseisen pelin, en vain ole ihan perillä noista eri versioista.

Tuolta Cdon.fi on 69€, vaikka Jokeri onkin Batmaneistä lempihahmoni en kyllä jaksa pistää kolmeakymppiä extraa Åland-hintaan.

Linkit ei ny halunnu toimii mutt Cdon:ista löytyy...

Lainaus käyttäjältä Suora+

Lainaus käyttäjältä Mrtikka+Paljonko tuo joker edition maksaa? Gamestopista meinastin käydä ennakovaraamassa kyseisen pelin, en vain ole ihan perillä noista eri versioista.Tuolta Cdon.fi on 69€, vaikka Jokeri onkin Batmaneistä lempihahmoni en kyllä jaksa pistää kolmeakymppiä extraa Åland-hintaan.

Linkit ei ny halunnu toimii mutt Cdon:ista löytyy...

Juu, tulin itse siihen tulokseen että en peltikansista noin paljoa extraa maksa. Cdonilla normi hinta: 49.95 ja joker steelbook edition 69.95. Mielelläni dlc tavaraan voin investoida, mutta ei huvita 20 euroa laittaa peltikansiin, mappiin ja batman skiniin.

Ite ennakkovarasin vähä aikaa sitte ton Jokers editionin gamestopista hintaan 69.95€ ja normi versio oli 5€ halvempi, joten ei se viisi euroa paljoa ylimääräistä ole pulittaa tosta jokruversiosta. Muutamia turhia pelejä vein vaihtoon ja hinnaksi paketille jäi jotain 17€ maksettavaa.

Tavallaan kirpaisee hankkia Collector's edition, kun Joker's Edition on niin hieno. Varmasti hienoin steelbook sitten Uncharted 2;n

Avaudun nyt vielä kerran tähän topicciin. Tuo batman pelin "skinien" määrä on ihan järjetön ja niitä saa (yllätys yllätys) vain ennakkovaraamalla/ostamalla tuotteen tietystä liikkeestä. Idea on sinänsä ihan mukava mutta joka liikkeellä on omat bonukset. Olen ahne ja haluan ne kaikki, mutta se näyttäisi olevan mahdotonta. Toivottavasti nuo tulevat verkko kauppapaikoille eikä käy niin että kaikkea pelin sisältöä on yksinkertaisesti mahdotonta saada.

Niin ollaan vähän huhuiltukkin, että ne tulisivat myyntiin.
Ja yleensä jos skinejä on paljon, ne tulee myyntiin. Esimerkkeinä vaikka Mortal Kombatin ennakko-skinit.

Muistaakseni jossain jo vahvistettiin, että nämä erilaiset Batman -skinit tulevat myyntiin muutaman kuukauden päästä pelin julkaisusta.

Ainiin, ja tämä peli tuli ennakkotilattua noin kuukausi sitten VPD:stä. Ei enää kauaa tarvi odotella, että ilmestyy. :)

Olen sitten hurja jätkä. Kävin ennakkovaraamassa tänään pelin. Kaikkien puheiden vastaisesti varasin sen 69.95e maksava joker editionin. Pieni morkkis iski samantien kun kävelin kaupasta ulos, mutta toisaalta usko rocksteadyyn on kova. Toivottavasti tulle pennosille vastinetta. Sitämukaa unohdan myös sijoitetut rahat. Ehkä.

Jumaleisson. Game Informer antoi pelille myös 10/10. Tällä hetkellä siis jo kaksi erinomaista arvosanaa.

kummalle koneelle arkham city kannattais hommata ps3 vai xbox? vai onko täysin identtiset molemmille.
varmaan grafiikaltaan täysin samanlaiset.

Huhun mukaan CE:n leffa saattaa tulla blu-raynä ps3:lle, joten se on yksi syy miksi pleikalle.
Ymmärtääkseni Asylum oli hyvin tasa-vertainen grafiikoiltaan, joten kysymys on, kummasta ohjaimesta pidät enemmän? Ja keräätkö saavutuksia vai tropheja mielummin?

Itse tilasin batman bundlen jossa oli Batman: Arkham city ps3, Batman Begins Bluray ja Batman Dark knight Bluray. kyl kelpaa :D

Lainaus käyttäjältä Kaze88+

Itse tilasin batman bundlen jossa oli Batman: Arkham city ps3, Batman Begins Bluray ja Batman Dark knight Bluray. kyl kelpaa :D

Laatua olet saamassa, sen voin luvata. AC:ä en tietenkään ole pelannut, mutta luottamus tekijöihin on kova. Juuri tajusin että perhana ensi viikollahan pääsee käsiksi tähän yhteen vuoden odotetuimmista peleistä. Pitkän odotuksen loppusuora. Toivon todella että Puolenkuu Pelit ei ryssi CE:n tilausta, koska muuten joudun kiroamaan koko lafkan alimpaan helvetin vankityrmään.

Itse taidan luottaa VPD:n Ahvenanmaan toimitukseen. Kertaakaan pettänyt tässä muutaman vuoden aikana kun tuolta tilaillut.

Itse olen todella innoissani tästä, loistavasta Arkham Asylumista on ilmeisesti menty vielä harppauksin eteenpäin.

Poisto

Tuli sitte kaupan päälle tämäkin peli niin ei tarvi ostaa.. Arkham Asylum oli kyllä niin kova yllättäjä että en tiedä uskallanko odottaa mitään :D

Mitäs tossa Jokerin Steelbook editionissa on erikoista muuta kun se steelbook? :P Collectorssissa tulee se patsas mutta tää versio on jäänyt hämärän peittoo.

Jokeri -versiossa taisi tulla eri kannet (steelbook), Joker's Carnival challenge map ja joku monesta skineistä Batmanille.

Olen tässä miettinyt, että ostanko Batman ACsta tuon perus version vai tuon Jokeri version. On jäänyt hieman epäselväksi juuri tuon Jokeri version "bonukset", osaakos ketään kertoa, että mitä tuo Joker's Carnival challenge map tarkoittaa käytännössä? Lisää jotain pientä kerättävää vai ihan kunnolla pelattavaa? Kannattaako edes maksaa tuosta challenge mapista extraa (kun ei peltirasia ja Batmanin vaatteet kiinnosta) vai tuleeko se DLCnä jossain vaiheessa?

...muistan vielä sen ajan, kun pelin ostaminen oli helppoa.

Arvostelu! Ei kyllä omiin silmiin näytä mitenkään pettymykseltä ja kaikki hype on lunastettu. En malta odottaa tätä ja luultavasti lähtee heti julkaisussa mukaan kaupasta. *Kuolaan tämän pelin perään*

Läjä arvioita, näitä lukiessa voin heittää huoleni romukoppaan pelin keskinkertaisuudesta tai mistään siihen viittaamavasta. Peli tulee olemaan ehdottomasti vuoden julkaisu, siitä ei ole enää epäilystäkään.
[spoiler]

Lainaus

Game Informer - 10
"The best use of a license in the industry’s history."

OPM Australia - 10
"One of the best games ever made."

GameMaster UK - 9.7
"Brave, brutal, brilliant - the gold standard by which all future videogames should be judged."

Play Generation - 9.5
"Improves brilliantly on an already great game. A masterpiece not to be missed."

Play3 - 9.2
"The best superhero game ever made."

Netti arvioita:
Giant Bomb - 5/5 Stars
G4TV - 5/5 Stars
GamePro - 5/5 Stars
Guardian - 5/5 Stars
Digital Spy - 5/5 Stars
Telegraph - 5/5 Stars
Gameblog.fr - 5/5 Stars
1UP - A
Gamesradar - 10
Eurogamer Sweden - 10
Game Arena - 10
VideoGamer - 10
Strategy Informer - 9.9
IGN - 9.5
Machinima - 9.5
CVG - 9.5
Gamepro Germany - 9.5
Now Gamer - 9.4
Gametrailers - 9.3
Edge - 9
Gamespot - 9
Metro - 9
Eurogamer - 9
Game Reactor Denmark - 9
Game Reactor Sweden - 9
Wired - 9
OXM UK - 9

[url=http://www.metacritic.com/game/xbox-360/batman-arkham-city]Metacritic[/url]

[/spoiler]

Lainaus käyttäjältä Pilipali+

Läjä arvioita, näitä lukiessa voin heittää huoleni romukoppaan pelin keskinkertaisuudesta tai mistään siihen viittaamavasta. Peli tulee olemaan ehdottomasti vuoden julkaisu, siitä ei ole enää epäilystäkään.

Kyllä. Onneksi Metacritic on keksitty, sillä en enää uskalla katsoa tai lukea arvosteluja peleistä, joiden tarinaa odotan innolla.Tästä voin "kiittää" erästä Portal 2 -arviota. 26:n julkaistun boksiarvion keskiarvo 95 kuitenkin rauhoittaa mieltä kummasti. Onneksi perjantaina alkaa syysloma ;)

Ainoa huolenaihe juontaa juurensa aiempiin heikkoihin kokemuksiin avoimen maailman peleistä: GTA 4:sta menin läpi monta kuukautta satunnaisesti pelaamalla ja Oblivionin olen aloittanut uudestaan kolmesti. Eiköhän tiivis pääjuoni kuitenkin pidä mielenkiintoa yllä, kuten AC2:ssa, ja jossain haastattelussa mainittu 40h tulee varmaankin melko nopeasti täyteen.

Meillä on syysloma tällä viikolla.:( Mutta joo, nuo arvostelut ovat olleet todella hyviä, ja odotan peliltä paljon. tietääkö kukaan muuten pelin kestoa, pitäisi se saada pari kertaa läpi ennen Skyrimiä.

Rocksteady taisi jossain haastattelussa sanoa, että menee noin 40 tuntia jos meinaa kaiken tehdä pelissä.

Onneksi nuo lukemani arvostelut eivät nyt pahemmin mitään spoilanneet, kun päätin lukea niiden älytöntä hehkutusta. Ja saipahan niistä pari vinkkiä siihen miten pelin pelaaminen kannattaa aloittaa, jotta saa kaiken irti juonesta. Eli kannattaa asentaa Catwomanin dlc-tehtävät ennen tarinan aloittamista, sillä ne täydentävät pelin tapahtumia ja selittävät kulissien takana tapahtuvia käänteitä.

"One of the best openings in modern games", hehkutettiin IGN:n arviossa. Arkham Asylumin alku nostatti jo fiilikset huippuunsa, joten erittäin suurella mielenkiinnolla odottelen tämän pelin käynnistämistä.

Anteeksi jos tämä video on jo linkattu, mutta tässä on Collector's Editionin unboxaus:

http://www.youtube.com/watch?v=akgEBT-sYsk

Lainaus käyttäjältä Dynamithix+

Anteeksi jos tämä video on jo linkattu, mutta tässä on Collector's Editionin unboxaus

Ovat sentään tajunneet laittaa digipack-tyylisen pidikkeen levylle, muttei tuo vieläkään vakuuta. Taidekirjassa on neljä sivua ja latauskoodeja miljoona. Lisäksi elokuva on kuulemma huono, eikä edes Batmanin innoittama "soundtrack" ole levyllä. Ei näin vaan tällä tai tällä tavalla... Onneksi itse peli on huomattavasti laadukkaampi tapaus.

E: Rivien välistä voi varmaankin havaita lievää pettymystäni Deus Exän Augmented Editioniin. Eivätköhän jotkut arvosta CE:n lisiä enemmän kuin minä. Meitä keräilijöitäkin on moneen lähtöön ja onneksi taidan olla kyynisimmästä päästä :)

E2: (Hahaa, jatkan vanhaan malliin editoiden joka toinen sekunti ;) Tuo patsas on kieltämättä aika hieno, kun katsoo tarkemmin. Koko on aikalailla sopiva ja yksityiskohtia kiitettävästi. Tuon tyyppisiä soisi näihin painoksiin useamminkin.

Lainaus käyttäjältä Dynamithix+

Anteeksi jos tämä video on jo linkattu, mutta tässä on Collector's Editionin unboxaus:

http://www.youtube.com/watch?v=akgEBT-sYsk

Argh, ei millään malta odottaa, että itse saa tuon. Arvostelut ovat vain pahentaneet kärsimättömyyttäni...

Onko näin että jos online passin jättää käyttämättä ei kissanaisen yksinpeliosuuksiin ole asiaa?

Ymmärrän kyllä että käytettyjen pelien kauppaa halutaan karsia koska niistä ei voittoa irtoa, mutta tarinalle olennaisen yksinpelisisällön jättäminen pois ilman nettiyhteyksiä olevilta, kaverilta lainaajilta ja käytettyjen pelien ostajilta on omasta mielestäni väärä tapa. Ennemminkin niin että annetaan ilmaista bonussisältöä ennakkotilaajille ja uuden ostajille vai ovatko nämä kissanaisen osuudet sitten kuitenkin vähemmän merkityksellisiä mitä on annettu olettaa?

Lainaus käyttäjältä Dynamithix+

Anteeksi jos tämä video on jo linkattu, mutta tässä on Collector's Editionin unboxaus:

http://www.youtube.com/watch?v=akgEBT-sYsk

Ihan jees, ei se 100€ ole paha hinta (vai mitä se nyt olikaan gamestopissa?). Ei liikaa eikä liian vähän, ei mikään taivaita räjäyttävä setti, mutta mukava. Jossakin vaiheessa, joskus kun jonkin hylly-hommellin hankin niin sieltä tähyilee tuo Batman patsas.

Lainaus

Onko näin että jos online passin jättää käyttämättä ei kissanaisen yksinpeliosuuksiin ole asiaa?

Ei, Kissanaisen yksinpeli tehtävät saat pelata joka tapausessa (jotain 10% koko pelistä), mutta tälle oleva oma lisä kamppanjansa, joka tapahtuu samanaikaisesti pelin alun kanssa tulee käytetyn pelin ostajalle maksamaan noin 10€. IGN suositteli paketin lataamista ja pelaamista ennen pääpeliä.

Minua ei tuo keräilyversio ole missään vaiheessa vakuuttanut, Batman- patsaskin on mielestäni tyhmässä asennossa, saisi olla pystyasennossa. Kävin siis Gamestopissa ennakkovaraamassa Special Joker Editionin, jonka mukana tulee Robin- paketti ja Batman Beyond- skin, jonka olen halunnut kaikkein eniten saatavista puvuista. Pelikin tulee metallikansissa joissa toivoisin muidenkin pelien tulevan erikoisversioissa.

Onkos kukaan muu lämmitellyt itteään Bättis- fiilikselle sarjiksilla tai animaatiosarjalla? Olen itse katsellut jo lähes kaikki Batman The animated series- jaksot (The new batman adventures mukaanlukien) ja lukenut The Killing Joke- sarjakuvan(yksi parhammista Batman-sarjakuvista). Lisäksi ajattelin katsastaa uusimman Under The Red Hood- animaatioleffan ja tutustua enemmän Batmanin ja Jason Toddin väliseen suhteeseen.