Battlefield 3 / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Battlefield 3

Battlefield 3

IMAGE(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/58/Bf3-pc-cover.jpg)

Kehittäjä: Dice
Julkaisija: EA
Laitteet: Windows,Ps3,Xbox360,iOS
Julkaisupäivä: 27.10.2011

Seuraavan tekstirimpsun aina viimeiseen linkkiin asti tarjosi käyttäjä Moromopo Dizeazedin suomennoksilla ja selvennyksillä

Battlefield 3 on tämän syksyn ehkä odotetuin pelijulkaisu (ainakin itselläni). Battlefield 3 on Ruotsalaisen DICE-pelistudion kehittämä peli, joka perustuu uuteen FROSTBITE 2 pelimoottoriin. Tätä pelimoottoria ei olla koskaan ennen käytetty ja kyllä on pakko sanoa, että hienolta näyttää (linkki alhaalla). Tämä pelimoottori takaa jokaiselle alustalle uskomattomat äänet, rakennusten tuhoutumiset ja fysiikka maiseman (luodit tippuu pitkällä matkalla).

Sitten tulemme itse peliin. Peli pyörii sulavammin PC:llä ,jos sinulta tarpeeksi tehokas PC löytyy, Pääosin koska konsoleiden osat ovat jo aika vanhaa kamaa ja jostain piti karsia niin mielummin karsittiin FPS kuin Destruction 3.0. Mutta konsoleilla pyörii aina 30fps. Jos haluat kokeilla peliä, niin se onnistuu 10. Lokakuuta asti. (alhaalla linkki PC:lle) jos konsoleilla haluat pelailla, niin laita hakusanaksi ”battlefield 3 beta” PS Storeen tai XBL marketplaceen niin pitäisi löytyä. Jos olet ennakkotilannut BF3, riippuen mistä olet ennakkotilannut voit saada lisäksi ”physical warfare packin”, ''10pc Dogtag kitin'' tai ''Spectact kitin'' ja Back to Karkand karttapaketin ilmaiseksi kaupan päälle, ja mikä tärkeintä välittömästi kun itse karttapaketti julkaistaan(arvioitu 1-2vk pelin julkaisun jälkeen'' PC puolella jos haluat pelata, niin sinun täytyy ladata EA:n oma yhteisöpalvelu ''origin''. Tätä kautta pystyt sitten ladata kaikki pelin päivitykset ja DLC.- paketit. Lisäksi internetistä löytyy battlelog niminen sivusto joka toimii BF3 omana yhteisöpalveluna, siellä voit selata omia ja kavereittesi pelituloksia ja sen sellaista. Sitä käytetään myös PC:n Serverlistinä.

Team Deathmatch
Saatavuus: Kaikki 9 karttaa
Pelaajat: 24 (12 vs. 12)
Keskittyy: Tiimien väliseen Jalkaväki taisteluun.
Tavoite: Eliminoida tietty määrä vastustajia.
Miten voittaa: joukkue joka saa ensin valmiiksi määrätyn tappomäärän voittaa.

Squad Deathmatch
Saatavuus: Kaikki 9 karttaa
Pelaajat: 16 (4 4miehen squadia)
Keskittyy: ryhmäpohjaiseen Jalkaväki taisteluun
Tavoite: Eliminoida tietty määrä vastustajia
Miten voittaa: Squad joka saa ensin valmiiksi määrätyn tappomäärän voittaa.

Rush
Saatavuus: Kaikki 9 karttaa
Pelaajat: 24/32 (konsoli / PC)
Keskittyy: Kaikenpuoliseen sodankäyntiin.
Tavoite: Hyökätä / puolustaa M-COM asemia.
Miten voittaa: Tuhoa kaikki M-COM asemat / Tappaa tietyn määrän hyökkääjia (Hyökkääjät /Puolustajat)

Squad Rush
Saatavuus: Kaikki 9 karttaa
Pelaajat: 8 (4 vs. 4)
Keskittyy: ryhmäpohjaiseen Jalkaväki taisteluun
Tavoite: Hyökätä / puolustaa M-COM asemia
Miten voittaa: Tuhoa kaikki M-COM asemat / Tappaa tietyn määrän hyökkääjia (Hyökkääjät /Puolustajat)

Conquest
Saatavuus: Kaikki 9 karttaa
Pelaajat: 24/32 tai 64 (konsoli / PC)
Keskittyy: Kaikenpuoliseen sodankäyntiin.
Tavoite: Kaapata/puolustaa lippuja.
Miten voittaa: Heikentää vastustajien joukot.

(HUOM! sinulla täytyy olla Youtube account ja ikäsi täytyy olla yli 17, jotta voit katsoa seuraavat videot!)
Frostbite 2 trailer: http://www.youtube.com/watch?v=8pNOxynC1Dc%5b
Caspian Border trailer: http://www.youtube.com/watch?v=m8S_eEv_A5k&feature=related
Single player trailer: http://www.youtube.com/watch?v=9UwOrl036_A
Physical warfare pack: http://www.youtube.com/watch?v=G-ukxgldpOo

Tänne siis yleistä keskustelua Battlefield 3:mesta ja peliseuraakin voi täältä etsiä.

Elikkä olen itse pelannut tätä betaa PC ja PS3 ja omasta mielestä jopa Op metrossa PC:llä on enemmän sitä ''Battlefield'' feeliä Ps3. Voihan tämä johtua siitäkin että olen nyt muuttunut tämmöseksi PC Diehardiksi tossa kesän aikana, mutta Ps3 kylläkin joskus hauskempi pelata koska PC:llä on enemmän ''above average'' pelaajia. Sen myös huomaa Battlelogista statseista PC: 321 score/min ja PS3: 520. (jos jotain kiinnostaa löydyn sieltä ''TheDize'' nimellä. :D Tota Caspian Borderia tosiaan PC:llä pelasin jo Betan ekana päivänä kun Zh1nt0 silloin sen salasanan leakas, ja ihan MAHTAVA fiilis kyllä ku tota pelailee. Jettejä ja helikoptereita, tankkeja jokapuolella... Good ol' Battlefield.

See you on the Battlefield!

Menin sitten kaikkia Jumalan sääntöjä vastaan tilaamaan tämän PS3:lle. Osittain kaverin lahjonnan takia. Betaa tuli kokeiltua muutamaan otteeseen ja hauskaahan se oli kunnes betan bugisuus kävi hermoille ja päädyin poistamaan koko roskan. Koko peliä siis odotellessa.

Ainut huono puoli betassa on kun siinä ei ole kuin yksi kenttä joten en jaksa enää pelata betaa , mutta eihän betassa pitäisikään olla kuin yksi kenttä koska itse ainakin odotan koko versiota ihan kickseissä ;D

Beta oli sairaan buginen mutta kyllä kaikki bugit tulee korjatuks koko versiossa... tai ainakin osa :p

Dizeazed, suosittelisin lukemaan uuden keskusteluketjun luomisen ohjeet ennen kuin aloittaa mitään. Kerrohan nyt jotain enemmän pelistä. Omia kokemuksia betasta? Mitä pelimuotoja peli sisältää? Mitä tahansa. Hyvin laiha aloitusviesti.

Olen itse pelannut nyt jonkin verran betaa sekä PC:llä että PS3:lla, ja hyvältähän se on vaikuttanut. Ei ole bugitkaan erityisemmin riivannut vaikka on beta kyseessä. Olen aivan varmasti ostamassa pelin jossain vaiheessa, mutta en ole ensimmäisten joukossa peliä pelaamassa, tässä on tulossa niin paljon muutakin.

Suosittelen liittymään PS3 puolella Pelaajaboard Finland nimiseen platooniin ja samoin PC puolella (sama nimi).

Linkit piti poistaa kun muuten pitää laittaa sanavarmenne jota ei näy missään.

Caspiania pääsee PC:n puolella taas kokeilemaan vkl aikana :)
Aika onneton aloitusviesti tosiaan.

Itse valmistelin aloitus viestiä noin 45min aamulla ja nyt tällänen paska aloittaa aiheen? Kyllä modejen pitäisi puuttua, jos sääntöjä rikotaan! Ei tällänen vetele.

PS: voin lähettää viestin jollekkin modelle yksityis viestin muotona, jotta asia korjaantuisi

Siirrän tuon Dizeazedin lisäyksen aloitusviestiin.

Jos Moromopolla on esimerkiksi hyvä faktapätkä valmiina, lähetä se vaikka minulle yksityisviestinä, niin voin liittää senkin tämän ketjun aloitusviestiin. Nimimerkkisi toki myös mainitaan tuolloin aloitusviestissä :)

-Riepu, moderaattori

Kyllähän betaa tuli PC:llä pelattua n. 10h. Tiedän, aika vähän, mutta haluan säilyttää wau! -elämykset kokonaiseen peliin. Caspiania pääsin jo "suljetun" testauksen aikana koittamaan, eikä se kovasti iskenyt. Niinpä en taida Caspianin avoimen testauksen takia kaivaa enään betaa naftaliinista.

Ihan hyvältä peli siis maistuu ja pelasin pelkällä Engineerillä, jotta voi jättää muut classit ihan retailiin. Eipä tuo Metro nyt niin tympäise, että kyllä sitä jaksaa sitten itse retailissakin tahkoa. Tuli myös viimeinkin laitettua peli tänään ennakkotilaukseen tuolta Originsta suoraan. Hintahan nyt oli melko suolainen verrattuna esim. VK.com, mutta saapahan ainakin pelin prikulleen julkaisupäivänä ja sai vielä physical warfare packin ja jotain battlefield play4free hömppää kaupanpäälle.

Lyhyesti siis: Odotellaan kovasti!

betaa olen pelannut joku 6h ja alkaa vähän tympimään kun lagii ja ei ole edes sitä yhtä tankkia ja viela yksi valitus että tuhoutuva ympäristö on ei niin tuhoutuvaa joten jätän betan ettei kokopelissä metro tunnu niin paskalta ja juu olen tilannut ps3lle vpd:stä

Itse kanssa innokkaasti ennakkotilastin BF3:sen, koska ennenkään sarja ei ole pettänyt.

Betaa kun mäiskyttelin jonkin verran niin ei kyllä kovin ihmeellisesti iskenyt, ehkä ongelmana on vaan tuo kenttä ja pelimoodi, mutta jokin ei vaan toiminut. Uskon kyllä, että julkasun alla tulee tahkottua enemmän kun kavereita tulee mukaan taistelukentälle ja saa kunnon tiimipeluuta aikaseksi, sekä kun on oppinut hieman karttoja ja pääsee käyttämään ajoneuvoja ja muita vastaavia vempaimia.

Betaa pelasin levelille 20 asti ja sitten iski tylsistyminen. En oikeastaan tiedä miksi, mutta jostain syystä sitä ei vain jaksa pelata enää. Tuskin tätä tulen ostamaan, kun tulee niin paljon mielenkiintoisimpiakin pelejä tänä vuonna niin ei tälle jää vain yksinkertaisesti aikaa.

Tulipahan tuossa kokeiltua pc:llä tuota Caspian Borderia ja kokeiluksihan se jäi, koska ei se oikein toimi jos tietokone ei ole mikään tehokas.
Omassa koneessa tuo Operation Metro toimii ihan hyvin siinä 27-34 fps frapsilla mitattuna, mutta Caspian on ihan eri luokkaa...parhaimmillaan 17 fps.
No kone jolla olen pelannut tätä on niitä pakettimalleja Anttilasta josta löytyy mm. Geforce 405 näyttis, niin eihän tämä kone ole suunniteltu pelejä varten.

Ps3:lle on tämä peli ennakkotilattu vaikka pystyisin ostamaan uusia osia tietokonessa jolla se sitten pyörisi, mutta olen konsoli pelaaja eikä hiiri+näppäimistö pelaaminen ole minun juttu.

Enpä oo latannu betaa Ostan btf3 wii uulle jos se tulee sille.

Onko se beta vielä käynnissä ? Itse en ole enää pariin päivään päässyt pelaamaan, valitti vissiin ettei voi yhdistää servereihin.

Onhan se. 10.lokakuuta saakka.

Kaksi uutta moninpelikenttää esitelty!
PS3sella pelattava Grand Bazaar-kenttä

PCeellä pelattava Operation Firestorm-kenttä

Tässä vielä sitten joitakin kiinnostavia kohtia joltakin konsoliversiota pelanneelta.

Lainaus käyttäjältä Suora+

The amount of damage it takes to kill an enemy on regular mode seems a little less than the beta.

Tarkoittaakohan tämä nyt sitä että snipereilla 1hit body killejä? Kiinnostais tosiaan tietää.

Pelatessani Operation Metroa nousivat katkerat kyyneleet vanhan BF2-veteraanin silmiin, mutta tänään saapui taivaasta Vapahtajan tavoin Caspian Border ja pyyhki kyyneleet silmiltäni. Kenttä vakuutti vihdoin siitä, että kyseessä on ihan aito Battlefield-kokemus valtavia alueita ja metsässä tankeilta piileskelyä myöten. Harmi, että kaikki serverit tuntuivat olevan todella lagisia, mikä häiritsi pelikokemusta inhottavasti. Toivottavasti huomenna meno ei ole yhtä tukkoista, sitten voisi saada jotain kunnon peliäkin aikaan.

tänään pelailin caspian borderia ja siinä se tuli se battlefield tunnelma luodit lentelee sieltä täältä räjähdysten ääniä kauempaa ja lähempää, lentokoneiden "koiratappelut" ilmassa, tankkien tykitystä ja kaahailevia jeeppejä... Olihan se menoa pari roundia kunnes akka alko vieressä valittamaan, että hiirestä kuuluu liikaa ääniä eikä voi nukkua :D kohta lenkille ja bäfät uudestaan tulille

Beta on sen verran hyvä, että varmasti menee ostoslistalle.
En ehkä heti osta, mutta tulee ostettua myöhemmin.

AArrh! Tekee kyllä mieli ostaa myös PS3:lle tämä. Alunperin oli ajatus, että ostan PC:lle ensi vuoden puolella. Mitä mieltä te olette? Kannattaako hankkia PS3:lle ja myös myöhemmin PC:lle? Löytyykö peliseuraa PS3:lle?

Kannattaa lukaista tämä.

Pleikkarilla on tullut betaa pelailtua. Metrokartta ei vaan oikein nappaa. Missä kaikki ajoneuvot?

Saa nyt nähdä tuleeko hankittua. Ehkä joskus kaukana tulevaisuudessa.

Kannattaa mennä IGN:än sivuille nii sieltä lyötyy 2 uutta videota BF3:sta. Aivan uunituoretta multiplayer gameplaytä. Peli on kehittynyt jo betasta aika paljon, videos näkyy paljon uusia ominaisuuskia mitä betassa ei ollut. Niis on sitte viel joku BF3 kehittäjän live commentary pääl. Se toinen niistä mapeista näyttää ehanalta! olikohan sen nimi Operation Firestorm

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

AArrh! Tekee kyllä mieli ostaa myös PS3:lle tämä. Alunperin oli ajatus, että ostan PC:lle ensi vuoden puolella. Mitä mieltä te olette? Kannattaako hankkia PS3:lle ja myös myöhemmin PC:lle? Löytyykö peliseuraa PS3:lle?

Itse ostan myös Bäfän nyt ensin, lähinnä kaverin lahjonnan ansiosta, PS3:lle ja ensi vuoden puolella saatan harkita pelin ostamista myös PC:lle, jos saan ensin vain päivitettyä näyttikseni. Minusta ainakin saa peliseuraa, ongelma on vain se, että minulla ei ole PS3:lle mikkiä, lähinnä käytellyt skypeä kavereiden kanssa pelaamiseen.

Lainaus käyttäjältä Kabanozzi

Kannattaa mennä IGN:än sivuille nii sieltä lyötyy 2 uutta videota BF3:sta. Aivan uunituoretta multiplayer gameplaytä. Peli on kehittynyt jo betasta aika paljon, videos näkyy paljon uusia ominaisuuskia mitä betassa ei ollut. Niis on sitte viel joku BF3 kehittäjän live commentary pääl. Se toinen niistä mapeista näyttää ehanalta! olikohan sen nimi Operation Firestorm

Jos olisit viitsinyt hieman lukea ketjua, olisit huomannut, että kyseiset videot on jo linkattu tänne edellisellä sivulla. ;) Mutta kieltämättä peli näyttää makoisalta, NAM!

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

AArrh! Tekee kyllä mieli ostaa myös PS3:lle tämä. Alunperin oli ajatus, että ostan PC:lle ensi vuoden puolella. Mitä mieltä te olette? Kannattaako hankkia PS3:lle ja myös myöhemmin PC:lle? Löytyykö peliseuraa PS3:lle?

Itse ainakin teen juuri näin, kun konsolit ovat enemmän minun juttuni. PC:lle sitten kun saan konettani vähän parempaan kuntoon varmaan joskus ensi vuonna. Toki samalla odottelen että hinta laskee kun ei huvita maksaa samasta pelistä kahta kertaa täyttä hintaan ja eiköhän sieltä joku Complete/GOTY-versio tule jossa DLC:tkin löytyy samalta levyltä, joten sitä odotellessa pelailen peliä ihan tyytyväisenä PS3:lla.

Tuli sitten ennakkotilattua ja ostettua samalla :) Nyt vain 27pvä odottelemaan.

Tämän pelin kanssa taitaa käydä samoin kuin vuosi sitten Bad Company 2:sen betaa testaillessa. Eli alun perin koko peli ei oikeastaan kiinnostanut yhtään, mutta päädyin kuitenkin lataamaan betan, joka olikin koukuttavaa menoa. Mietin, että jos kerran betan yhden ja saman mapin pelaaminen tuntuu näin addiktoivalta, kuinka monta kymmentä tuntia tulisinkaan pelaamaan kokoversiota? Niinhän siinä kävi (ja uskon käyvän samoin tänäkin vuonna), että peli iski todella lujaa, ja monet illat ja kymmenet tunnit vietin taistelukentillä assaulttina ja mediccinä.

Eli hyvinkin todennäköisesti Battlefield 3 on ainoa nettiräiskintä, jonka tänä vuonna ostan.

Lainaus käyttäjältä Dizeazed

Lainaus käyttäjältä Suora+The amount of damage it takes to kill an enemy on regular mode seems a little less than the beta. Tarkoittaakohan tämä nyt sitä että snipereilla 1hit body killejä? Kiinnostais tosiaan tietää.

Enpä usko että menisivät DICE tällaista mokaa tekemään. Yhden tapon snipat kuuluvat kyllä HC:hen omasta mielestäni. Ovathan he silti kamppailleet snipujen balanssin kanssa sillä pelistä ei tule mitään kun puolet joukkueesta ovat snipoja.

Beta ei toimi koska tulee aina: "Connection to EA Online was Lost" :(
No tuleepahan silti ostettua ainakin yksinpelin takia.

Olen yleisesti ottaen hyvinkin rauhallinen persoona, mutta tietokoneiden kanssa tapellessa tekee mieli alkaa tappamaan ihan vain silkasta vitutuksesta. Lapsellista itku silmässä tuherrettua valivalitekstiä taas luvassa.

Latailin uudemman kerran originin ja battlefieldin betan siinä toivossa että josko se tällä kertaa toimisi niinkuin pitäisikin. Eipä toiminut, vaan täsmälleen samalla tavalla kuin ennenkin. Meno tyssää siihen kohtaan kun battlelog yrittää liittyä serverille. Toinen hauska piirre on se, että en saa peliä sammumaan mistään. En voi kirjautua ulos originista, koska sen mukaan beta on edelleen käynnissä ja se pitää sulkea ennen kuin voi kirjautua ulos. Mistä?

Jotain niin uskomattoman turhauttavaa tämä painiminen Originin kanssa. Mikä saatanan pakko tämä oli toteuttaa näin hankalasti? VI-TUT-TAA!

Nyyh.

Lainaus käyttäjältä Vin

Olen yleisesti ottaen hyvinkin rauhallinen persoona, mutta tietokoneiden kanssa tapellessa tekee mieli alkaa tappamaan ihan vain silkasta vitutuksesta. Lapsellista itku silmässä tuherrettua valivalitekstiä taas luvassa.

Latailin uudemman kerran originin ja battlefieldin betan siinä toivossa että josko se tällä kertaa toimisi niinkuin pitäisikin. Eipä toiminut, vaan täsmälleen samalla tavalla kuin ennenkin. Meno tyssää siihen kohtaan kun battlelog yrittää liittyä serverille. Toinen hauska piirre on se, että en saa peliä sammumaan mistään. En voi kirjautua ulos originista, koska sen mukaan beta on edelleen käynnissä ja se pitää sulkea ennen kuin voi kirjautua ulos. Mistä?

Jotain niin uskomattoman turhauttavaa tämä painiminen Originin kanssa. Mikä saatanan pakko tämä oli toteuttaa näin hankalasti? VI-TUT-TAA!

Nyyh.

PC-pelaamista parhaimmillaan, vai miten se meni?

Nyt tuntuu kyllä boxilla Beta paljon paremmalta kuin silloin kun olin kuumeessa. Ääntä täytyi silti laitta vielä kovemmalle kuin Bad Companyssa että saa immersiosta kiinni. Uudet esiteltyt kentät vaikuttavat kyllä paljon paremmilta kuin Metro.

Oma Oma Origin tunnus ois xxOptiCatxx lisätkääs mut sinne. Eli Bf3 beta on hyvä mutta erittäin KUSINEN peeseellä :(
Itse käytän vain Recon classia

Nyt testaillu betaa sekä pc:llä että boxilla, jos jaksaa vois kokeillä myös pleikkarinkin betaa. MUTTA itseä ärsyttää pc:n betassa etten voi alkaa hiiren laittaan crouchia ja pronea. Tottunut aina pelaamaan fps:ät niin että ne on siinä sivussa... On se prkl...

Vallan hauskaa puuhaa noin muuten ollut

Perustin juuri PelaajaBoardFinland platoonin myös boksin puolelle, että sinnä vaan liittymään.

Omalla PC:lläni pyörii ainakin todella mukavasti, kaikki toimii hyvin Battlelogin paria bugia lukuun ottamatta. Jetillä lentely sujuu kuin unelma parin asetuksen muutoksen jälkeen.. Proximity scan jo unlockattu :)

Itse oon pelannut betaa,sekä ps3:lla ja pc:llä.Täytyy kyllä sanoa et on se konsoliversiokin aika kaunis,mutta paremman pelattavuuden vuoksi hankin pelin pc:lle.

nyt vielä hieman hehkutusta tuon pelaajaboard platoonin puolesta:

Nyt Battlefield3:n beta on lopuillaan ja on viimeinen hetki liittyä tähän maailman hienoinpaan platooniin, joka on koskaan perustettu! Pelaajaboard toimii nyt jokaisella alustalla (xbox, ps3 ja pc). Kun lopullinen peli ilmestyy noin 3vk päästä aloitamme heti ryminällä ja toivotamme kaikki boardin väen tervetulleiksi! platoonimme tarvitsee jäseniä, jäseniä ja jäseniä. Jos edistyt tietyllä osa-alueella hyvin, esim engineer tai helikopterit, niin älä vain jätä tätä tilaisuutta käyttämättä! Yritämme saada tuonne joka viikkoisen peli-illan, jos osallistujia on tarpeeksi!

Näin löydät pelaajaboardin battlelogista:

1. mene sivulle battlelog.battlefield3.com ja kirjaudu sisään
2. mene kohtaan platoons ja etsi hakusanalla "pelaajaboard finland"
3. klikkaa sitä, ja valitse "become a fan" jokaisella alustalla ja lopuksi liity siihen alustalle, jonka omistat!

PS. Rahapalkintoja on EHKÄ luvassa, jos porukkaa löytyy riittävästi (ainakin ps3 puolella)

Lähetin hakemuksen tuonne Xbox-platooniin. EA-nimeni on Villikarju vaikka Gamertag Suora.
Itse pelaan aina tiimipohjaisesti ja vaihdan classia tarpeen mukaan.

Lainaus käyttäjältä Suora+

Lähetin hakemuksen tuonne Xbox-platooniin. EA-nimeni on Villikarju vaikka Gamertag Suora.
Itse pelaan aina tiimipohjaisesti ja vaihdan classia tarpeen mukaan.

Tälläsiä pelaajia tarvitaan erittäin paljon!

tietääkö kukaan kuinka paljon pienempiä MP mapit tulee olemaan konsoleilla? Jos vaikka ajatellaan että PC:llä Caspian Border olisi 100% iso, niin olisiko se sitten konsoleilla 70% vai 60% vai riippuuko se sitten mapista?

Oon tuolla PC:n plantoonissa samalla nimimerkillä kuin täälläkin eli RiKUMAZERO. Pelaan enimmäkseen Enginerillä ja jeteillä.

On muuten ihan hyvä toi Caspian Border, ja peli ennakkotilattu nyt sit PClle.

Tässä vielä pelaajaboard platooni hehkutusta ps3 puolella!

Heti kun 100 henkilön jäsenmäärä ja kunnon kllani sivu/ketju on luotu, niin pidetään turnaus, jonka voittaja saa 20€ PSN raha kortin, kannattaa siis liittyä!

Ei kai betaa suljeta kun julkaisu tulee :( Kun ennakkotilasin Mw3 ja ei oo mitään muuta pelattavaa kun BF3 beta. Tulee aika pitkäksi.

Lainaus käyttäjältä Rasse+

Ei kai betaa suljeta kun julkaisu tulee :( Kun ennakkotilasin Mw3 ja ei oo mitään muuta pelattavaa kun BF3 beta. Tulee aika pitkäksi.

Tyhmästi teit. Beta suljetaan huomenna.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Tässä vielä pelaajaboard platooni hehkutusta ps3 puolella!

Heti kun 100 henkilön jäsenmäärä ja kunnon kllani sivu/ketju on luotu, niin pidetään turnaus, jonka voittaja saa 20€ PSN raha kortin, kannattaa siis liittyä!

Rauhotutaas vähän jookosta? :)
Et tietääkseni hyödy siitä mitään vaikka platoosi liittyisi 1milj jäsentä.
Eiköhän me selvitä yhdellä BF3 ketjulla? :)
Jokainen tehköön rahallansa mitä tykkäävät, mutta ehdotan että käytät korttisi ihan itse.

Caspiani ei oikeen iskenyt... Juoksin siellä kuin päätön kana ja kuolin tankkiin joka saatanan kerta :D
Muutenkin pitkät välimatkat eivät oikein innostanut joten pysyn varmaan noissa pienimissä rush mapeissa.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Tässä vielä pelaajaboard platooni hehkutusta ps3 puolella!

Heti kun 100 henkilön jäsenmäärä ja kunnon kllani sivu/ketju on luotu, niin pidetään turnaus, jonka voittaja saa 20€ PSN raha kortin, kannattaa siis liittyä!

Osta vain jotain mukavaa itsellesi sillä kortilla, saat siihen luvan. Turnauksia voidaan toki pitää ja partyja, kunhan peli nyt parin viikon sisällä julkaistaan.

Betaa on nyt tullut pelattua melkein 10 tuntia ja kieltämättä paljon hyviä hetkiä se on tarjonnut. Ainakin rushissa tiimityöskentely on edelleen tärkeää ja fiilis todella hyvä kun rintama liikkuu. Realismista on turha alkaa puhua, mutta on jotenkin mukavaa kun luodit ja singon panokset oikeasti putoavat kun ammut kauas. Yhteen pelaava joukkue on todella kriittinen, sooloilulla ei matsia voiteta. Pidän myös todella paljon siitä, että kaikki classit ovat tärkeitä taistelukentällä. Harmi sinänsä että ajoneuvoja ei pääse betassa kokeilemaan, mutta tuskin ne ovat kovinkaan huonossa balanssissa, right?!

Täytyy vähän katsella arvosteluja, mutta en oikein usko että DICE olisi pudottanut palloa pelin kanssa.

kysyn nyt vielä rauhallisesti miten saan lisättyä ps3 origin käyttäjälle kun olen nyt puol tuntia hiessä yrittänyt miettiä miten se tapahtuu

wohhooo!! liityin pelaajaboardin platooniin ja olen paras reconi ja engineeri

Beta oli täynnä bugeja ja muutenkin ihan romu. Pidän muutenkin enemmän mw3. BF3 on liian hidastempoinen minulle.

Itselleni tulee jouluna MONTA psn korttia, joista käytän korkeintaan 2. Näin siis jää rahaa kasapäin. Tämän pitäisi olla erään asteinen porkkana teille. Tämä in otettava siis vakavasti.