Cars incorporated / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Cars incorporated

Indie peleillä menee aina vähän huonosti, kun on pieni budjetti ja kaikki. Olen päättänyt kantaa kortenki kekoon auttaakseni näitä pelejä ja yksi näistä peleistä on Cars Incorporated. Toimin pelin yhtenä lahjottajana ja ostajana, sekä kehitysideoiden antajana.

Pistetään ensin nyt pelin kotisivut tähän: Cars incorporated kotisivut

Itse en kadu pätkääkään pelin ostoa. Pelistä saa demo alpha version mikä kestää vuodesta 1900 vuoteen 1905. Joten sillä voi testata ennen pelin ostoa.

Peli täynnä virtaa
Oletko koskaan haaveillut kokeilla omaa autotehdasta. Mitä olisi suunnitella omia autoja ja tehdä niistä mahdollisimman hyviä. Suunnitella runko, moottori ja alusta. Tämän kaiken suunnitelemisen jälkeen vielä pitäisi hoitaa mainostus, tehtaan valmistus kuntoon asettaminen. Työntekijöiden hommaaminen. Itselläni oli tehtaan linjastot tasolla 2 ja 400 tehdas työntekijää. Sekä 100 insinööriä. Autoni oli parasta laatua ja talous kuralla. Valmistin sitten toisen mallin autosta. Hieman tehokkaamman 1.6l moottorin ja bensan kulutus 10.4l/100km. Auto myi n.80kpl kuukaudessa ja talous alkoi näyttää jo paremmalta.

Vuonna 1903 oli ensimmäiset kilpailut johon valmistin 2.0L moottorin autooni. 30hp ja top-speed 141km/h. Voitto napsahti tilille. Rahaa tuli taas lisää.

IMAGE(http://www.cars-inc-game.com/images/screens/award1.png)

Uusia runkoja tekemään
Kaikki oli hyvin kunnes vuonna 1905 autojen runkoja osattiin valmistaa jo paremmin.

IMAGE(http://www.cars-inc-game.com/images/screens/editor1.png)

Tein sporttisen auton ja tehokkaamman 36hp moottorin. 11.4l/100km. Auto myyntiin 3000.. (valmistus 1200) auto myi 2kpl kuukaudessa ja tein suurta tappiota. Pienensin työntekijöiden määrän 80 ja muutenkin menot minimiin erottamalla kaikki insinöörit. Pienen alkukankeuden jälkeen autot alkoivat myymään.

Vaikka peli onkin vasta alpha-vaiheessa, niin voi jumalauta että on rujon näköinen peli. Muutenkin peli on kovasti sen oloinen että saattaisi toimia paremmin ilmaisena selainpelinä. Hintakin aika hirvittävä vaikka onkin -50% alessa.