Conan O'Brien - show ja muut kommellukset / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Conan O'Brien - show ja muut kommellukset

Conan O'Brien on yhdysvaltalainen talk show -juontaja, joka vetää parhaillaan omaa Conan-ohjelmaansa. Amerikassa ohjelma pyörii TBS-kanavalla, kun taas Suomessa sitä näyttivät aikoinaan SuomiTV ja myöhemmin Fox.

Ketjussa keskustellaan siis sekä miehestä itsestään että hänen tekemästään työstä. Ohessa muun muassa juttua hänen Clueless Gamer -osiostaan.

Terve!
Ajattelin tässä aikanikuluksi pistää näitä Conanin peliarvosteluja kasaan yhteenpaikkaan. Itse ainakin nautin Conanin huumorista, joten tuumin että kerran mies on alkanut arvostelemaan pelejä, niin miksei niitä sitten samantien pistä tänne peleistä kiinnostuneiden nähtäville. Videoita on jo toki nähty Pelaajalehti.cominkin uutisoinnissa, mutta useat videot ovat kuitenkin jääneet huomiotta. Toki myös muita hauskoja Conan pätkiä voi tänne laittaa (kai, vaikkei aiheessa pysytäkkään) ihmisten iloksi tai suruksi (mistä kukin kontollaan tykkää). Tarkoitus onkin pohjimmiltaan tuoda iloa meidän boardilaisten "oih" niin harmaaseen arkeen.

IMAGE(https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQFp_P1TPtnoL7ZuDqCvOpWl7FFGN9CxsvJ28BCMobh3FqGlc69g)

Clueless Gamer: Conan Reviews "Michael Phelps: Push The Limit"

Clueless Gamer: Conan Reviews "Kinect Star Wars"

Conan O'Brien Reviews "Minecraft" for XBox 360 - Clueless Gamer

Conan O'Brien Reviews "Skyrim" - Clueless Gamer

Clueless Gamer: Conan O'Brien Reviews "Resident Evil 6"

Conan O'Brien & Alex Morgan Review "Just Dance 4"

Conan O'Brien Reviews "Hitman: Absolution" - Clueless Gamer

Tässä nyt siis nämä tähän asti tulleet arvostelut, mutta niiden suosiosta päätellen uskon että lisää on vielä luvassa.

Muokkasin ketjun suosiolla käsittelemään Conania kokonaisuudessaan (Narastel saa toki muokata aloitustani vapaasti). Koetetaan toki tässäkin tapauksessa esimerkiksi hauskoja pätkiä jaellessa jakaa myös vähän omia mietteitä niistä aina videon ohessa. Keskustelualueellahan täällä ollaan :)

-Riepu, moderaattori

Hitman: Absolution arvostelu oli aivan mahtava. Paras Conan pätkä jonka olen ikinä katsonut. Innolla odottelen lisää Conanin arvosteluja.

Lainaus käyttäjältä Riepu+

Muokkasin ketjun suosiolla käsittelemään Conania kokonaisuudessaan (Narastel saa toki muokata aloitustani vapaasti). Koetetaan toki tässäkin tapauksessa esimerkiksi hauskoja pätkiä jaellessa jakaa myös vähän omia mietteitä niistä aina videon ohessa. Keskustelualueellahan täällä ollaan

-RTiepu, moderaattori

Tosiaan tuli ajateltua tätä aihetta vähän liian rajatusti. Täytyy tosiaan muokata tuota alustus-kirjoitusta vähän omanlaiseksi, vaikkakin eihän siinä noinkaan mitään vikaa ole :D

--------------------------------------

Tässä Conanin peli-teemaan vähän jatkoa. Jos porukka muistaa, niin Conan ja ANdyhän äänittivät tosiaan vähän matskua Halo 4.
Conan O'Brien's "Halo 4" Voiceover Remote - CONAN on TBS .
Tässä tosiaan alkuperäinen video, joka kyllä saa tippumaan tuolilta naurusta.

Nytkun peli on tullut ulos, niin nettiin on saapunut video peliin itseensä päässeestä materiaalista. Hauskimpia heittoja ei näemmä päässyt mukaan, mutta hienoa että edes jotain.
Halo 4 - Easter Egg: Conan O'Brien and Andy Richter Cameo

Tässä Conan innostuksessani ajattelin pistää tänne vielä vähän hänen parhaitaan. Tälläkertaa olisi tarjolla vähän Conanin "ja" Rebecca Romijnin välistä romanssia.
Conanin ihastus alkoi, kun conan oli nähnyt Rebeccan tekemiä urheilulehti kuvia, jotka olivat vähintäänkin "hieman" eroottisia. Samalla kuulemme vähän Conanin alusvaate mieltymyksistä ja ensikertaa Cocon "arkkivihollisesta" John "STAMOS!":esta ;D. Rebecca Romijn on Late Night with Conan O'Brien -96

Seuraavan kerran Romijn vieraili Conanissa seuraavana vuonna mainostamassa uutta lehtikuvaansa. Hommahan jatkuu suoraan edellisestä videosta, kun Coco mm. harkitsee uutta ammattia ja huomaa Rebeccan ja STAMOKSEN suhteessa jotain vikaa. Conan's Crush 9 - Rebecca Romijn - 1997

Rebecca Romijnin vierailu Conanissa 99 tapahtui vähän isommissa puitteissa, kun late night oli vierailulla losissa. Tällä kertaa Conan pääsee tutkimaan Rebeccaa vähän lähempää ja haastamaan aviomies Stamosia. Rebecca Romijn Stamos - November 1999 (L.A. Show)

Tästä puuttuu yksi video, koska youtube (NBC) on kaiketi poistattanut sen. Toivotaan, että joku saa sen vielä laitettua takaisin. Tässähän haastattelussa puhutaan lisää X-menista ja päästään myös näkemään Conanin oma äksönfiguuri.

Toivottavasti porukka nautti tästä pläjäyksestä. Itse olen monena tylsänä iltana saanut makeat naurut näitä selaillessani.

Conan "Clueless Gamer" O'Brien arvostelee Halo 4 http://www.youtube.com/watch?v=3hdnXaUvdUE&list=UUi7GJNg51C3jgmYTUwqoUXA

Tuli tässä selattua lisää Conanin uusimpia videoita ja tuli vastaan tämmöinen http://www.youtube.com/watch?v=9fudi57h9fw&list=UUi7GJNg51C3jgmYTUwqoUXA . Vähään aikaan ei ole tullut naurettua yhtä kovaa. Conan ja espanjankieli toimii aina, kuten porukka saattaa muistaakkin vanhoista Conando sketseistä. Myös ainakun LaBamba saa ruutuaikaa, niin on naurut kyllä taatut. Tuntuu tosin, että studioyleisö ei oikein käsitä tuota LaBamban arvoa, kun usein ainoastaan pari ihmistä nauraa. Kuitenkin on mahtavaa, että Conan pystyy tuottamaan vieläkin näitä helmiä. Toinen lähiaikojen helmi on Conanin ja Ricky Gervaisin kuplakylpy( kannattaa tsekata), Ricky sai luultavasti oikeasti Conanin yllätettyä kun toi lavalle ammeen ja käski riisumaan kuteet kaikkien edessä.

Harmittaa kyllä,kun Conan ei näemmä saanut Foxilla tarpeeksi yleisöä. Itse ainakin haluaisin nähdä koko jaksot eikä vain näitä klippejä. En tiedä mihin vanhat Conan fanit sitten katosivat Late Night ajoilta? Ehkä Tonight Show aikakausi oli vähän laimennettua huumoria, mutta omastamielestäni nykyisessä TBS showssaan Conan pääsee ajoittain ihan vanhojen aikojenkin tasolle. Tietysti jatkuva uusintojen näyttökin saattoi ajaa katsojia pois. BRING COCO BACK TO FINLAND!

Conanin Youtube kanavalta tulee kaikki videot katsottua ja loistavaa huumoriahan se on... Omi suosikkejani ovat yleensä melkein haastattelut kunhan haastateltava on oikeanlainen!

Conan pääsi arvostelemaan Tomb Raiderin http://www.youtube.com/watch?v=xCe8-1dbXZc&list=UUi7GJNg51C3jgmYTUwqoUXA Pelaajankin pitäisi kyllä siirtyä tämmöiseen arvostelu-asteikkoon :D. + Conan ainakin pitää Laran uudesta ulkomuodosta.