Digiexpo 2011 / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Digiexpo 2011

IMAGE(http://web.finnexpo.fi/Sites1/DigiExpo/LayoutImages/Digi11_Ylabanneri_Kavija.gif)

Marraskuun alussa ennen loppuvuoden suurta pelitulvaa Helsingin Messukeskuksessa järjestetään tuttuun tapaan Digiexpo. Tapahtumassa esitellään joulumarkkinoiden uusimpia pelejä joita pääsee testaamaan osastoilla ja näkemään myös pelilavalla. DigiExpossa esillä ovat myös kamerat ja kuvaamisen sekä muun kodin viihde-elektroniikaa.

Pelilavan ohjelmia: mm. Mass Effect 3, Halo: Combat Evolved Anniversary ja Uncharted 3. Pelaaja-lehden toimittajat Miika Huttunen ja Eemeli Rekunen toimivat pelilavan isäntinä.

Aukioloajat:

Perjantaina 4.11. klo 9-12 (ammattilaisaika)
Perjantaina 4.11. klo 12–20
Lauantaina 5.11. klo 9–19
Sunnuntaina 6.11. klo 10–17

Sisäänpääsy:

Pääsyliput 14 €.
Lapset (7-15 v), opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 10 €.
Perheet (2 aikuista ja perheen alle 16 v. lapset) 29 €. Ryhmät 10 €/hlö
(vähintään 10 henkeä).
Kokoaikalippu (aikuiset) 25 € (myynnissä Messukeskuksen sisäänkäynneillä)
Kokoaikalippu (lapset, eläkeläiset ja varusmiehet) 18 € (myynnissä Messukeskuksen sisäänkäynneillä).

Tämä tulee olemaan minulle toinen kerta kun käväisen messuilla. Taivotteena olisi pelata paljon ja uskaltaa käydä moikkaamassa Pelaajan toimitusta sekä saada nimmarit Pelaaja sataseen.

Julkaistaanko keskustelu automaatisesti kun sitä esikatselee? Noh modet saa poistaa tämän ja vanhempi saa jäädä.

E: Juu minunkin mielestä tämä on paljon selkeämpi mutta luulin että pystyisin muokkaamaan vanhemman keskustelun tämän näköiseksi.

Tein jo toisinpäin, sillä tämä oli mukavasti selkeämpi ja informatiivisempi paketti. Aina nopeus ei ratkaise.

E: Paikallehan myös tänäkin vuonna tulossa, kenties taas jokaisena päivänä. Varsinaisesti tarjontahan ei ole saanut hyppimään tasajalkaa innosta vuosiin, mutta yleisen tunnelman ja monen tutun paikallaolon takia tuolla on todella hauska käydä vuodesta toiseen.

Itse tulen myös paikalle kahden kaverin kanssa. Täytyy vain yrittää tulla perjantaina sillä viime vuoden lauantain ruuhkasta jäi ikävät muistot mieleen. 3DS:än otan myös mukaan jotta saisin paljon streetpass osumia. Olisi myös kivaa saada toimituksen nimikirjoitukset Pelaaja 100:een ;)

Pistetääs tämä Nintendon osallistuminen vielä:

"Tervetuloa juhlistamaan kanssamme The Legend of Zelda -pelisarjan 25-vuotisjuhlia Café Andanteen, Helsingin Messukeskukseen 4.-6.11.2011.

Tule ja testaa Nintendon loppuvuoden kovin peliuutuus, The Legend of Zelda: Skyward Sword ensimmäistä kertaa Suomessa! Tutustu Nintendo 3DS:n arvostelumenestykseen, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D -peliin ja kisaa kaverin kanssa The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition -pelissä.

Hanki samalla hauska messumuisto kuvauttamalla itsesi yhdessä AR-kortista ulos pomppaavan Linkin vieressä. Ikuistamme nämä Zelda-messumuistot Nintendo 3DS:llä ja lisäämme kuvat Nintendo Klubin Facebook-sivulle muiden klubilaisten ihailtavaksi messujen jälkeen."

Itse luultavasti joka päivä paikalla työn puolesta, toivottavasti heltiäisi yksi vaparikin jotta saisi "rauhassa" kiertää tämän ja muutkin samanaikaiset Expot.

Itse toivottavasti pääsen paikalle ja mieluiten vielä koko viikonlopuksi. Odotukset ovat melko korkeella vaikka netissä messujen tasoa ollaankin moitittu. Kunhan on vähintään yhtä hauskaa kuin viimevuonna. Onkos kellään tietoa onko noissa lavan ohjelmanumeroista varsinaisia pelintekijöitä missään vai onko pelkästään suomalaista promoväkeä?
Pelaajan ohjelmaa odottelen tietenkin ;) ja ilmaista tavaraa.

Viime vuonna keräsin pelaajan porukalta nimmareita XBox hattuun (Pyykkösen nimmari jäi uupumaan). Mitäköhän sitä tänä vuonna keksisi :/

Pidetäänkö ihq PB miitti lauantaina? Voin tulla paikalle heilumaan pahvikyltin kanssa jossa lukee "Pelaajapoardi <33". Crap, ei taida Oce-ot raahautua paikalle Oulusta. ;_;

Mutta paikalle ollaan tulossa! Ja jos Pelaaja tarvitsee avustajia niin ilmoittaudun vapaaehtoiseksi, mikäli ehtii Star Wars Shown näkemään.

Jo neljännet DigiExpot edessä minulla.. toivottavasti meno on taas jälleen yhtä hauskaa kuin edellisvuosina! Toivottavasti myös ilmais"krääsän" suhteen ollaan anteliaalla päällä =) Haluaisin taas poistua paikalta taskut täynnä, ehkä jopa reppu täynnä.

Eli siis paikalle olen tulossa minäkin, kenties ostan jopa kokoaikalipun, ellen saa tutuilta ilmaislippuja... 3DS:n otan myös mukaan, ja toivoisin että muutkin tekisivän niin, jotta saisi mukavasti StreetPass-osumia.

PS. Onko Pelaajalla tänäkin vuonna oma osasto, ja jos on, niin järjestetäänkö siellä turnauksia missään pelissä?

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Pidetäänkö ihq PB miitti lauantaina? Voin tulla paikalle heilumaan pahvikyltin kanssa jossa lukee "Pelaajapoardi <33". Crap, ei taida Oce-ot raahautua paikalle Oulusta. ;_;

Im in :D Olisi oikein mukava tavata boardilaisia eikä aina vain arvailla että kuka kukin on jos on ollenkaan edes messuilla.

Lainaus käyttäjältä LordZalor+

Lainaus käyttäjältä Demppa+Pidetäänkö ihq PB miitti lauantaina? Voin tulla paikalle heilumaan pahvikyltin kanssa jossa lukee "Pelaajapoardi <33". Crap, ei taida Oce-ot raahautua paikalle Oulusta. ;_;

Im in :D Olisi oikein mukava tavata boardilaisia eikä aina vain arvailla että kuka kukin on jos on ollenkaan edes messuilla.

Minä olen myös mukana :D Minäkin voisin ottaa 3DS mukaan ;)

Itse olen tulossa parin kaverin kanssa käymään lauantaina ja lisäksi olisi tarkoitus miitata pari muutakin kaveria mutta voisihan sitä tulla vähintään tervehtimään jos onnistun jonkun bongaamaan. Viime vuonna lauantai oli aika lailla kaaosta, joten tänä vuonna tarkoituksena oliskin tulla parisen tuntia aikaisemmin heti aamulla, jos edes tällä kertaa pääsisikin kokeilemaan jotain peliä. Koko päivä olisi tarkoitus expoilla olla joten saa nähdä miten siellä jaksaa olla, varsinkin kun on varmaan silloin jo kauan odotettu Uncharted 3 kotona odottamassa.

siellähän on tänä vuonna hyviä pelejä esitellään joten vois mennä.

Digiexpot ovat itselleni jo jokavuotinen traditio, joten pakkohan messukeskukseen on taas tänäkin vuonna suunnata marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Hieman harmittaa jo etukäteen tuo Nintendon poissaolo lavaohjelmistosta, kun kuitenkin viime vuosina ollut ihan hauskaa settiä sieltä suunnalta erilaisten kilpailujen muodossa. Expot ovat tosiaan aina hyvä tilaisuus miitata porukkaa, joten sitäkin tulee maybe, perhaps harrastettua tänäkin vuonna. Ja kai siellä joitain joulun kuumimpia peliuutuuksiakin voisi testailla.

Eihän tätä Suomen ainoana TruuHäppeninkinä™ voi mitenkään jättää väliin. Pelaajan toimitusta on kivaa aina käydä moikkaamassa ja uusia tuuli haistelemassa viihde-elektroniikan saralla... ehkäpä jopa tarttuu jotain kamerakalustoakin mukaan jos "halvalla lähtee". Ainoa tapahtuma, missä on suuren maailman meininkiä näin Suomessa.

Hieman kyllä kieltämättä harmittaa. Nyt on sen verran hieno loppuvuosi pelien osalta, joten varmasti Digiexposta on tulossa yksi kaikkienaikojen parhaista messuista. Joka vuosi on tullut piipahdettua ja viimevuonna olin kyllä aika pettynyt tarjontaan. Tänävuonna joutuu kuitenkin jättämään väliin. Perjantaina lähtö Lontooseen katsomaan Distant Worlds Final Fantasy pelimusiikki konserttia, joten ainakin viikonloppu menee osittain pelien parissa. 3DS tavaraa olisi kyllä ollut kiva käydä kokeilemassa ja muutenkin tietysti esimerikiksi Pelaajalehden standilla käydä juttelemassa. Noh ehkä sitten taas ensivuonna. Pitäkee hauskaa ja hieno meininki! :)

Odotan taas innolla tän vuoden menoa Digiexpoon! Varmaan lauantaina menossa. Kiinnostaa paljon siellä jos pääsis testaamaan GW2 ja SWTOR ja toki vois testata kuinka unbalanced mw3 oikeen on... Toivotaan kans reppu täyteen kaikkee krääsää, vieläki muistan ekan kerran ku olin siellä tarttu mukaan sen verran tavaraa että huh huh kotiin ku pääs nii kamat vaa lattialle ja ihailemaan :D

Poisto

Tänä vuonna olisi edessä ensimmäiset messut meikäläisen kohdalla. Mielenkiinnolla odotan ja tarkoitus olisi olla paikalla perjantaina ja lauantaina. Pelaajankin ständillä täytyy toki vierailla ja ehkä jopa toimitusta moikata. Jos uskaltaa.

Näillä näkymin pääsenkin vain yhtenä päivänä (ihan kuin jotakuta kiinnostaisi). Kumpi kannattaisi perjantai vai sunnuntai?

Lainaus käyttäjältä LordZalor+

Näillä näkymin pääsenkin vain yhtenä päivänä (ihan kuin jotakuta kiinnostaisi). Kumpi kannattaisi perjantai vai sunnuntai?

Riippuu vähän, minkä takia paikalle tulet. Perjantaina on ainakin rauhallisempaa ja näin kaikkea mahdollista pääse kepeämmin kokeilemaan. Vastapainona muun muuassa lavoilla tapahtuu tuolloin kuitenkin vähemmän. Ohan se fiiliskin myös aika erilainen riippuen siitä, käppäiletkö tyhjemmillä vai ruuhkaisemmilla messuilla.

Tekisi kyllä mieli lähteä. Mutta ongelmat ovat seuraavat:

- Ketään en saisi mukaani sinne
- Yksin en sinne lähtisi
- Rahatilanne on...gei

Enkä niin hirveesti rakasta Helsingin liikennettä joka on kuin apinan suunnittelema. Mitään logiikkaa koko kaupungissa :D Muuten kyllä hieno mesta.

Nimenomaan tuo perjantai kiinnostaisi, koska muuten pää sekoisi ihmismassoista (alkaa ahistaa).

Lainaus käyttäjältä Ellipsis+

Tekisi kyllä mieli lähteä. Mutta ongelmat ovat seuraavat:

- Ketään en saisi mukaani sinne
- Yksin en sinne lähtisi
- Rahatilanne on...gei

Enkä niin hirveesti rakasta Helsingin liikennettä joka on kuin apinan suunnittelema. Mitään logiikkaa koko kaupungissa :D Muuten kyllä hieno mesta.

Nimenomaan tuo perjantai kiinnostaisi, koska muuten pää sekoisi ihmismassoista (alkaa ahistaa).

Mulla täysin sama ongelma! :( muuten kyllä lähtisin. Noh, ehkä ensi kerralla sitten...i hope...

niin tartteeko Pelaaja-lehti messuappareita tänä vuonna? Ois jees taas vahtia niitä konsoleita...

Uncharted 3 on pelattavissa 3D:nä ainakin Pelaajan-ständillä.

Lainaus käyttäjältä Andzerx+

Uncharted 3 on pelattavissa 3D:nä ainakin Pelaajan-ständillä.

NO NYT KIINOSTAA!

Uncharted 3!

Tuossa pelaajaboardcastissa mainittiin jotain tosta boardimiitistä, mikä ois ihan kiva idea..Itse en ole koskaan ollut vielä tämmösissä miiteissä, joten olishan se muutenki iha kiva kokemus kai. Oisin varmaan mukana, jos tollanen pienempi miitti järjestetään.

Minuakin kiinostaisi tavata boardilaisia joten mukana olen. Demppa saa luvan heilutella sitä pahvikylttiä niin kaikki löytävät oikeaan paikkaan.

Voinen sen verran paljastaa, että pb cästin seuraavan osa suunitellaan nauhoittaa tuolla digiexpossa tosin mikään ei ole varmaa vielä

Jeah! Amo OYltä sain kaksi vapaalippua tuonne ja broidi sai toiset kaksi. Koitan järjestää asiat niin, että pääsisin perjantaina tänä vuonna.

Eiköhän sitä tuu käytyä. Viime vuonna oli niin törkeä tungos, että kävin tsekkailemassa vaan Dragon Age 2:sen. Onneksi oli invite, frendi kertoi jonottaneensa sisään melkeen kolme varttia :o

Xboxin-osastolla päästään pelamaan ensimmäistä kertaa suomessa tulevia kotimaisia hitti pelejä ja nämä pelit ovat: Kung Fu High Impact, Trials Evolution, Ridge Racer Unbounded ja Trine 2.

mites toi ruuhka menneinä vuosina? Kokemuksia? Onko jo perjantaina avaamisen aikaan ollu ruuhkaa? olis kiva käydä mutta ei kyl jaksa jos on ruuhkaa

Lainaus käyttäjältä Samwais+

mites toi ruuhka menneinä vuosina? Kokemuksia? Onko jo perjantaina avaamisen aikaan ollu ruuhkaa? olis kiva käydä mutta ei kyl jaksa jos on ruuhkaa

Perjantai ja erityisesti messujen aivan avaushetki on sitä rauhaisinta aikaa, joskin tällä kertaa samana päivänä pidettävät ammattilaispäivät voivat houkutella hieman normaalia enemmän porukkaa jo heti alkuun paikalle. Suurta huolta tuosta ei kuitenkaan kannata kantaa.

Jos vastaavasti ruuhkaa pelkää, kannattaa erityisesti lauantaita välttää parin ensimmäisen tunnin jälkeen. Viime vuonna jo pelkkä vessareissu venähti päivällä puolituntiseksi, kun väkijoukon läpi ei vaan päässyt kulkemaan. Messukeskuksen ovetkin täytyi hetkeksi sulkea liian suuren vierailijamäärän johdosta.

Mitenkä muuten tuo sunnuntai, onko silloin yleensä ollut ruuhkaa haitaksi asti? Perjantaina varmaan koetan tulla paikalle jos vaan työt antaa periksi, mutta jos silloin ei ehdi niin lähtö on varmaan jätettävä sunnuntaille. Lauantai viime vuonna oli sen verran tuskainen kokemus.

Sainpas BF3:n kaupanpäällisiksi kaks vapaalippua yhdelle päivälle. :) Pitää varmaan lauantaina kävästä kaverin kanssa.

Osaako kukaan vastata, että mikä show alkaa pelaajalla lauantaina kello: 12.30?
Myös kello: 18.30? :) Kiitokset.

Kunhan saamme viimeiset jutut varmistettua, ilmoitamme mitä meidän puolestamme tulee DigiExpossa tapahtumaan. Tuo lauantai 12.30 lava-aikamme on omistettu Bugbearin Ridge Racer: Unboundedille, jota tekijät ovat kanssamme paikalla esittelemässä.

Valaiskaahan typerystä. Voiko messuilta ostaa tavaroita? Kamerapuolella vissiin paljonkin tavaraa näytillä, ja pitäisi jalusta hankkia omaa kameraa varten, niin onko siellä ihan ostettavaakin kamaa? En muista yhtään siltä yhdeltä kerralta kun paikalla olin...

Monelta jengi ajatteli olla paikalla lauantaina? Onko suurin ruuhka tosiaan ovien aukeamisen aikaan? Luulisin että ihmiset haluavat nukkua viikonloppuisin.

Digiexpojen nettisivuilla messuoppaassa Electronic Artsin kohdalla lukee

Lainaus

Electronic Arts esittelee syksyn kuumimmat pelit: Battlefield 3, Fifa 12, Need For Speed The RUN, NHL 12, [b]Star Wars: The Old Republic[/b], The Sims 3 Lemmikit ja paljon muita!

...SWTOR PELATTAVANA!!!!1 Eikä kukaan sitten sano muuta. Tahdon kokea pettymyksen messuilla.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Valaiskaahan typerystä. Voiko messuilta ostaa tavaroita? Kamerapuolella vissiin paljonkin tavaraa näytillä, ja pitäisi jalusta hankkia omaa kameraa varten, niin onko siellä ihan ostettavaakin kamaa? En muista yhtään siltä yhdeltä kerralta kun paikalla olin...

Onhan siellä kamaa myynnissä pilvinpimein. Niin pelejä kuin laitteitakin. Joskus jopa ihan ok messutarjouksinakin. Itse ajattelin katsella Movea, uutta PC-hiirtä ja varmaan jotain pikku radioo jos löytäisi hyvällä hinta/laatu -suhteella.

Sitä on hankala sanoa että mitä siellä on (en tiedä onko siellä edes näitä PC-hiiriä tai radioita), mutta luulisi että kamera jalustoja löytyisi kun kameroille on ainakin tilaa sinne varattu. Vähän liikaakin itseasiassa. Ensi vuonna voisi jakaa kamerat omaksi messuksi....

Voisin perjantaina tulla ES-pärinöissä katsastamaan tarjontaa. Harmi et k18 puoli on vielä vuoden kielletty paratiisi(eli välillä heitetään ulos ja sit taas kamikazena takasin=). Minkäköhän pelin kaataisin vahingossa tänä vuonna? Viime vuoden motorstorm3 ja sitä edellisen uhri ghostbusters mielessä... Toivottavasti on paljon kaikkea krääsää (sininenkuminen tron ranneke mielessäin) ja hyvää showta. Viime vuoden kinect kaatuiluperseily oli viihdyttävää väärällä tavalla.

Noin 6-7 tunnin päästä olisi tiedossa yli 400 kilometrin junamatka Helsinkiin. Perjantaina taidan ehkä kiertää enemmän kauppoja kuin itse messuja koska lauantaina on pyhäinpäivä joten kaupat ovat kiinni. Toivottavasti lauantai ei olisi yhtä ahdistava kuin viime vuonna. Ne ihmismassat joka puolella ja jonoja olin niin pirusti. Meinasin myös hiukan kärsiä nestehukkaa ja kaikki ympärillä olevat limsa automaatit olivat tyhjillään.

Huomasin justiin että pelilavan ohjelmia on päivitetty. No voi perhana Mass Effect 3 ja Roope Salminen ja koirat ovat poistuneet ohjelmista. Nyt harmittaa olisin halunnut nähdä molemmat.

Nyt on jo varmistunut että oma messuretkeni rajoittuu tänä vuonna vain sunnuntaille :(

Mutta ei pahaa ettei jotain hyvääkin! Tänään postista putkahti kaksi ilmaislippua mutta eihän niissä tietenkään lukenut lähettäjää, joten en tiedä mistä ne sain/voitin.

Nykäskää hihasta! Päällä luultavasti Pelaaja 100 paita ja hiustuuli on Jokeri kuvasta tuttu ;)

Tietääkö joku että kun niitä ennakkolippuja täyttää niin tarkoittaako se osasto esim. Digiexpoa tai Skiexpoa? Ja laitetaanko Pelaajan kisasta voitettuihin lippuihin kutsujaksi H-Town vai Pelaaja?

Hm. Ihan kuin edellinen viestini olisi kadonnut taivaan tuuliin...

Sanokaa nyt onko TOR pelattavissa messuilla? Vai vain näytillä SW-showssa?

Pelaajalaudalta bongasin tällaisen
http://www.boardexpo.fi/kuponki.php
Eli 7€ alennus. Cool. Pääsee siis Digiexpoon samalla lipulla.

Btw Mass Effect 3 pelattavissa messuilla.

Vähän oli köykäiset messut taas kaikinpuolin. Aika hyvin alkoi täyttyä hallit porukasta siinä vaiheessa kun itse tuli tehtyä lähtöä. Ohjelmastakaan ei ihan hirveesti löytynyt mitään must see-juttua.

Nauratti siinä Pelaaja-lehden hoodeilla se rullaava kiipeilyseinä, voi hyvä luoja että mä tarvitsen sellaisen kotiin!

Lainaus käyttäjältä Jepu+

Vähän oli köykäiset messut taas kaikinpuolin. Aika hyvin alkoi täyttyä hallit porukasta siinä vaiheessa kun itse tuli tehtyä lähtöä. Ohjelmastakaan ei ihan hirveesti löytynyt mitään must see-juttua.

Nauratti siinä Pelaaja-lehden hoodeilla se rullaava kiipeilyseinä, voi hyvä luoja että mä tarvitsen sellaisen kotiin!

Kävitkös kokeilemassa ko. seinää? Muutenhan minäkin olisin, mutta kun oli poika rattaissa niin ei voinu...
Enkä mä sellasta kotiin ku eihän se ees tue kinctiä tai movea XD

Muuten messuilta olisin toivonut enempi ale-tuotteita. Eli köyhäksi jäi.

Pystyykö visa electronilla maksamaan sisäänpääsyn kassalla?
Kiitos Demppa+ vihjeestä. Huomenna messuile heti 09:00!

Lainaus käyttäjältä Tri Telaketju+

Kävitkös kokeilemassa ko. seinää? Muutenhan minäkin olisin, mutta kun oli poika rattaissa niin ei voinu...
Enkä mä sellasta kotiin ku eihän se ees tue kinctiä tai movea XD

En mä, tulin messuille suoraan fysioterapiasta ja kuulemma saisin salitreenitkin hetkeksi tauottaa.. Saati sitten kiipeilyt :D

Luulis että Electronillakin voi maksaa ittensä sisään.

Ai kävit jo messuilla Telaketju? Harmi etten itse pääse ennen kuin huomenna, viime vuonna kun oli mukavat jutustelut.

Eka päivä takana kävijänä, ja mieleen jäi "ihan ok" -fiilikset, ei mitään sen ihmeellisempää. Ekaa kertaa tuli pelattua Uncharted 3:sta, ja täytyy kyllä sanoa, että tekipäs taas kovan kolahduksen nähdyn ja pelatun perusteella..pakkohan tuo peli on hankkia mahd. pian :D. Tuo pelikauppa taas oli hyvin ankea tänä vuonna, missä kunnon valikoimat kuten viime vuosina..!?! Saa nähdä tuleeko huomenna lisää valikoimaa, kun näytti olevan tyhjiäkin hyllyjä. Huominen ja sunnuntai meneekin sitten avustajana pelaajan osastolla. Jos jotain kiinnostaa, niin olin se Moonsorrowin huppari päällä oleva tyyppi.

Lainaus käyttäjältä Janne Pyykkönen+

Ai kävit jo messuilla Telaketju? Harmi etten itse pääse ennen kuin huomenna, viime vuonna kun oli mukavat jutustelut.

Kyllä kävin ja harmittelinkin Arvekarille etten itse pääse huomenna, kun tuo appiukko täyttää pyöreitä. Olisi ollut mukava turista jälleen hetki, mutta ymmärsin että päätoimittajalla riittää toimitettavaa, eikä aika riitä haahuilemaan messuilla koko viikonloppua. Sen sijaan sain vaihtaa muutaman sanan Avregaryn kanssa ja täytyy myöntää, että pelitoimittajaksi mukava mies hänkin ;)