Dirty Bomb / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Dirty Bomb

IMAGE(http://www.ebuzzword.com/2015/04/25/ntkyij.jpg)

Dirty Bomb on Splash Damagen tekemä FPS moninpeli. Peli on tällähetkellä avoimessa betassa ja sitä on mahdollista pelata ilmaiseksi Steamin kautta.
Peli on sekoitus klassista Doomia ja Unreal Tournamenttia, mutta pisteitä ei tule niinkään tapoista, vaan yhteistyössä toimimisesta ja erilaisten objektiivien suorittamisesta.

IMAGE(http://cdn.pcgamesn.com/sites/default/files/DirtyBomb88452225.png)

Pelihahmot ovat persoonallisia ja soveltuvat kaikki erilaisiin etenemistyyleihin. Hahmoja on esimerkiksi tankki, jolla on isoin pyssy ja eniten energiaa. Lääkintämies, joka varmistaa, että kaikilla on riittävästi energiaa ja pahan hetken tullen, jopa elvyttää takaisin henkiin. Objektiivispesialisti, joka rakentaa pommin kädenkäänteessä ja juoksee nopeasti kohteeseensa. Ninja, joka muuttuu näkymättömäksi ja puskee salakavalasti miekkansa kanssa yllätyshyökkäyksiä vastustajaleiriin. Kaikille löytyy varmasti omantyylinen hahmo.

Aseita voi vaihtaa ainoastaan asepaketeista löytyvillä korteilla, joita saadaan randomisti taisteluiden edetessä tai niitä voi ostaa pelin sisäisellä valuutalla. Kyseisiä asepaketteja voi myös ostaa oikealla rahalla, mutta mikäli omaa pientä kärsivällisyyttä ja jaksaa pelata itse peliä, oikeaa rahaa ei tarvita lainkaan. Peli on saanut kritiikkiä juuri tämän ominaisuuden vuoksi.

IMAGE(http://i.imgur.com/cAGH72C.png)

Kritiikkiä on saanut myös hahmot, jotka eivät ole kaikki alusta asti saatavilla, vaan ne täytyy ostaa erikseen pelin edetessä. Ilmaisia hahmoja tulee aluksi kolme, mutta kehittäjät ovat mahdollistaneet myös muihin hahmoihin tutustumisen kierrättämällä kolmea lukittuna olevaa hahmoa pelattavaksi joka kahden viikon välein.

IMAGE(http://nxcache.nexon.net/all/img/gnt_banner.jpg)

Peli vaikuttaa sen verran lupaavalta, että oli pakko tehdä siitä ihan oma aiheensa.
Katsokaa ihmiset, kokeilkaa ja ihastukaa!

Pelin traileri nähtävissä täällä!

Wilijoy (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Kokeiltu on ja myös ihastuttu! Avainsana pelissä on todellakin yhteistyö, ja se luo mukavaa vaihtelua normaaliin deathmatch ramboiluun. Mielestäni pelissä on onnistuttu toteuttamaan loistavasti moniobjektiiviset tehtävät ja asiaa helpottaa karttojen suuri koko. Karttoja saisi kyllä olla enemmän kuin se 5, mutta kuulemma seuraavassa karttapäivityksessä on tulossa 7 lisää. Hahmoja on kyllä riittämiin ja omani olen jo löytänyt kiitos ilmaisviikonlopun juuri hiljattain, jolloin kaikki hahmot olivat pelattavissa. Omaa rahaa en ole käyttänyt yhtään, ja kyllähän se hyvältä tuntuu ansaita palkkionsa pelaamalla. Pelissä ei ole onneksi pay to win mahdollisuutta, joten kaikilla on samat lähtökohdat ja vain taito ja yhteistyökyky määrittelee sen miten pelissä pärjää. Nautin dirtybombista suurin siemauksin ja suosittelen kaikkien edes kokeilevan kyseistä peliä!

ps. Tänä viikonloppuna on ilmainen elitebox (korttisalkku) jaossa kaikille jotka kirjautuvat vain sisään, mutta tarjous päättyy 16.8 klo 17:00.

Lainaus käyttäjältä Pixgo

Peli on sekoitus klassista Doomia ja Unreal Tournamenttia, mutta pisteitä ei tule niinkään tapoista, vaan yhteistyössä toimimisesta ja erilaisten objektiivien suorittamisesta.

Olisiko enemmänkin sekoitus WolfET:eetä, Brinkkiä ja ETquakea?

Itse olen pelaillut parikymmentä tuntia ja peli on mielestäni todella hyvä, mutta usein porukka ei osaa käyttää sokkeloista ympäristöä hyväkseen ja tiimityö on aika harvinaista.

Pidin pelistä koska WolfET on mielestäni yksi parhaista netti räiskinnöistä joka on koskaan tehty.

Silloin olin iloinen kun sain krikettimailan auralle ja juoksentelin tappaen vihollisia mailalla ja tapoin yli seitsemän vihollista putkeen. Eihän siinä voinut muuta tehdä kuin nauraa.
Tuo krikettimaila on aika tehokas lähitaistelussa.