E3 2015 - Please next-gen, no more remakes!!! / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
E3 2015 - Please next-gen, no more remakes!!!

IMAGE(https://static.e3expo.com/e3expo15/img/e3-header-overlay-latest.png)

Alkaa jälleen (no, mitä nyt pari kuukautta...) olemaan se aika vuodesta kun katukuvassa alkaa tunnistamaan pelaavaa kansaa silmäpusseista ja täynnä hypeä olevasta katseesta. On aika E3-messujen, noiden vuosittaisten hypefestivaalien ja megaton-bileiden. Tapahtumapaikka on jo perinteiseksi muodostunut LA Convention Center ja homman nimi tulee olemaan jokavuotiseen paljastelua ja esittelyjä suurimpien videopelimaailman tahojen toimesta... pelejä ja tuotteita siis paljastelevat ja esittelevät jos joku pervo nyt luuli jotain muuta.

Messut käydään tänä vuonna 16-18 kesäkuuta mutta itse varsinainen alkanee jälleen päivää tai paria aiemmin ensimmäisillä isoilla pressitilaisuuksilla.

Pressien aikataulut:

Microsoft: TBA
EA: TBA
Nintendo: TBA
Ubisoft:: TBA
Konami: TBA
Sony: TBA

Totuttuun tapaan isoimmat pommit pudotetaan nettien juorupalstoilla jo muutamia päiviä ennen itse pressitilaisuuksia ja yleensä mielenkiintoisimmat tiedot saadaan irti vasta pressitilaisuuksien jälkeen kun gameplay-materiaalia alkaa interwebsin syövereihin tippumaan.

Laitetaan viime vuosien tapaan niiden kolmen kuuluisan ison ennakoinnit tähän avausviestin yhteyteen kaikille pohdittavaksi. Pyrin välttämään parhaani mukaan sanoja Last, Beyond, Evil, Guardian ja Good joten wish me luck.

Microsoft
Monien mielestä parhaan tarjonnan Nintendon kanssa viime vuonna tarjonnut lafka on tänä vuonna haastavan tehtävän edessä sillä kaikista viime vuoden messuilla esitellyistä CGI-trailereista, pitäisi alkaa näyttämään myös hieman ns. pelattavampaa matskua jotta pelaajat pysyvät tyytyväisinä viime vuoden traileriteatterin jälkeen. Platinum Gamesin yksinoikeusprojekti Scalebound, uuden syntymisen viime vuonna kokenut Crackdown, MCC:n jälkeen toivon mukaan Halo-sarjan maineen pelastava Halo 5: Guardians... tässä jo yksinään line-up joista nähtiin vain siloitellut julkistusvideot viime vuonna mutta ei pelikuvaa joten tänä vuonna mielenkiinto näitä nimikkeitä kohtaan on suurta. Uusi Tomb Raider tulee nyt saamaan hieman hengähydstilaa kun Sonyn "oma Tomb Raider" eli Uncharted 4 otti ja siirtyi ensi vuoteen eikä tietenkään sovi unohtaa toria täyteen ilmestyessään laittavaa Quantum Breakia. Lisäksi huhumyllyissä on pyörinyt Gears of War-kokoelmaa, Raren yksinoikeusnimikkeitä ja monen muuta tuotosta josta saadaan toivon mukaan varmuutta niin ennen messuja, niiden aikana kuin messujen jälkeenkin. Mielenkiintoista on nähdä että nyt kun Call Of Duty on Activisionin sanojen mukaan joka toinen vuosi uuden osan tuottava sarja, mikä peli avaa Microsoftin pressin? Kaikki on pedattu Ubisoftin kauan odotetulle The Divisionille joten teemat eivät ainakaan tule muuttumaan.

IMAGE(http://resource.mmgn.com/pwnage/user_15938_CGQ73XJF.jpg)

Nintendo
Pelimaailman omien polkujen kulkija ei ole vielä ilmoittanut että aikooko se tänäkin vuonna pitää pressinsä livenä paikan päällä vai parin viime vuoden tapaan ennakkoon nauhoitettuna Direct-esityksenä? Oli tilanne mikä tahansa, Nintendolla alkaa olemaan tämän konsolisukupolven viimeiset mahdollisuudet haastaa kilpailijansa kukkulan kuninkaan paikasta. Wiin myyntilukemiin ei Wii U tule ikinä yltämään (varmaankaan mikään pelikonsoli ei tule?) mutta kunniakas loppu olisi laitteelle hyvä saada, etenkin nyt kun firma ilmoitti uuden konsolin olevan jo hyvää vauhtia tekeillä. Wii U:n puolelta katseet tulevat suurella yleisöllä kohdistumaan ehdottomasti uuteen, vielä nimeä vailla olevaan Zelda-sarjan uutukaiseen josta ollaan hivenen ennakkomateriaalia jo nähtykin. Täksi vuodeksi luvattu peli tulee olemaan yksi messujen odotetuimpi nimikkeitä niin liikkuvan kuvan, kuin mahdollisen julkaisuajankohdankin valossa. Viime vuoden messuilla paljastetusta uudesta Star Fox-pelistä ei ole saatu tähän mennessä mitään tietoa joten nyt jos koskaan olisi korkea aika näyttää edes jotain tästä pitkään odotetusta nimikkeestä. Länsimaalaisia pelaajia varmasti kiinnostaa myös odotetun roolipelieepoksen, Xenoblade Chronicles X:n julkaisuajankohta sillä nousevan auringon maan asukit ovat messujen ajankohtana ehtineet läpäistä pelin varmaankin noin 50 kertaa. Nintendolla on tietty myös esiteltävänään se menestyneempi konsolinsa 3DS. Sille ollaan jo ehditty jo ilmoittaa tulevaksi Fire Emblem-sarjan uutukainen joten kaikki mahdollinen lisätieto pelistä on varmasti tietoa janoaville tarpeen. Nintendolla on kuitenkin viime vuosina ollut pari netin juorukellojen ulottumattomissa ollutta paljastusta esiteltävänään joten saa nähdä mikä se tänä vuonna on?

IMAGE(http://oyster.ignimgs.com/wordpress/write.ign.com/154159/2014/05/wii-u-rip.jpg)

Sony
Nykyisen konsolisukupolven myyntikuningas tiputti valitettavan pommin muutama viikko sitten kun se ilmoitti PS4:n ehkä odotetuimman nimikkeen, Uncharted 4:n, siirtyvän vuodelle 2016. Toivon mukaan firman pressissä saamme hieman balsamia haavoille uuden pelikuvan ja infopaketin myötä. Kovasti on myös netin huhumylly jauhanut tietoa Uncharted-kokoelmasta mutta kuten tämän threadin otsikosta voitte päätellä, itse en oikein enää jaksaisi näitä pseudoremakeja. Myös indietuotos No Man's Sky on takuuvarmasti yksi Sonyn lavashow'n odotetuimpia nimikkeitä ja pikkuhiljaa on pienellä tekijätiimillä (joka muistetaan aina puheenvuoron alussa mainita) aika alkaa näyttämään jotain muutakin pelistä kuin värikästä faunaa ja planeetoille laskeutumista. Myös pimennossa pitkään ollut Kingdom Hearts 3 tulee mitä luultavimmin tekemään ensimmäisen kunnollisen esiintymisensä julkisuudessa kuin myös Ninja Theoryn konsoliyksinoikeus Hellblade jota ollaan jo joissain lähteissä tituleerattu PS4:n omaksi Heavenly Swordiksi joka ei ole laisinkaan huono asia. Mielenkiintoista on myös nähdä että mitä tulee tapahtumaan elokuvamaailmasta tutun Guillermo Del Toron ja Konamilta ovet enemmän tai vähemmän paukkuen poistuneen Hideo Kojiman yhteistyöprojekti Silent Hillsille jota monet ovat pitäneet odotetuimpana PS4-ekskluna pelattavasta teaseristään (P.T.) lähtien. Sonyn käsikonsoli Vitalle tullaan kaiketikin julkistamaan kollaasillinen indie-nimikkeitä sillä pari viime julkistustapahtumaa ovat osoittaneet että Sony on aika lailla jättänyt taskuihmeen taka-alalle.

IMAGE(http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/728/376/74f.jpeg)

Siinä oli kolmen ison poppoo mutta messuilla sitten on vielä yhtiöt joilla ei nimikkokonsolia olohuoneessa ole. Activisionilla on tilanne aivan vieras kun esiteltävänä ei ole minkäänlaista uutta Call Of Duty-peliä (elleivät vedä yllärikorttia hihasta) joten mielenkiintoista nähdä mitä on lafka keksinyt tällä kertaa sekoittaakseen pelaajien päät? Ubisoftilta kuolataan lisätietoja uuden Rainbow Sixin ja The Divisionin perään ja ei ole olemassa tällä planeetalla henkilöä joka haluaa tietää detaljeja Konamin kuvioista nyt kun Kojima on virallisesti poistunut yhtiön palveluksista. EA:lta tulee vuosittaisten urheilupeliensä lisäksi toivon mukaan jonkinlaista pelikuvaa Battlefront 2:sta ja ehkä jopa jotain tietoa uudesta Mass Effectistä.

Peli on avattu. Avausviestiä päivitellään sitä mukaa kun osallistuvat tahot alkavat paljastamaan aikatauluja ynnä muita tiedonjyväsiä itse tapahtumasta. Sitä ennen voidaan täällä boardeilla vaikka spekuloida että kuka tulee näyttämään ja mitä sekä tietty että mitä halutaan messuilla nähdä? Keskustelkaa hyvät ihmiset!!

Mafia III tai petyn pahasti. Nyt olisi jo aika paljastaa se uusi osa mistä on huhuiltu. Sony voisi tuoda Syphon Filter ja MediEvil sarjat takaisin. Battlefront pelikuvaa odottelen ihan mielenkiinnolla vaikka en ole aiempia hirveästi pelannut.

No olipas NK aikaisin liikkeellä :D....mutta tosiaan eiköhän tässä kevään aikana ala hiljalleen E3-huhuja kiertämään. Mafia III olisi tosiaan kiva nähdä, sekä myös eräs toinen kolmonen, jota kovin moni ei enää jaksa edes odottaa ja tuskimpa sitä edes koskaan tullaan E3:ssa julkistamaan.

Doomista olisi kiva nähdä myös ensimmäistä kertaa varsinaista pelikuvaa ja vaikka Halon fanitus onkin vuosien mittaan lieventynyt, niin silti odotan mielenkiinnolla mitä H5:n kampanjalta on lupa odottaa.

Battlefront, Scalebound, Crackdown, Gears 4, näistä kaikista odotan myös näkeväni pelikuvaa, mutta eivät varsinaisesti ole siellä odotusten kärkipäässä. Toki myös suomalaisittain olisi kiva nähdä lisää myös Quantum Breakia, ja toivottavasti hiaman vakuuttavampaa materiaalia tällä kertaa, toistaiseksi peli ei ole onnistunut tekemään suurta vaikutusta.

Ja tottakai jokavuotiseen tapaan toivon ennenkaikkea niitä täysin puskista tulevia yllätyksiä, joita yleensä saadaan valitettavan vähän, jos ollenkaan.

Lainaus käyttäjältä Balnazzard

No olipas NK aikaisin liikkeellä ....

Pah, enää muutamia kuukausia! Hypejunat ovat jo lähteneet asemalta täysissä lasteissa.

Tuleva E3 saattaa hyvinkin olla parasta miesmuistiin. Pelejä, pelejä, pelejä, huh, pelejä, huh huh ja pelejä. Kaikilla kolmella on nyt hyvät saumat lyödä tiskiin mukavia ylläreitä ja niitä kaivattuja nimikkeitä.

Battlefront on toivottavasti isosti esillä, vieläpä ilman EA:n perseilyä. Mass Effect esittäytyy toivottavasti myös, mutta ilman Shepardia ja kokonaan uusien kuvioiden voimin. Zeldasta on toki hauskaa nähdä viimein kunnon pelikuvaa, mutta enemmän odotan Nintendon ylläreitä, koska ne yleensä pysyvät ylläreinä. Sony toivottavasti esittelee Ratchetia ja siinä sivussa Clankia. Muuten homma keskittynee Unchartediin ja uuteen God of Wariin.

Lisää ennakointia ehkä lähempänä itse kekkereitä.

Olen samaa mieltä otsikon kanssa, että ei enää remakeja, mutta yhden pelin kohdalla voisin tehdä poikkeuksen. Red Dead Redemption remasterointi/remake, pls!

Doom, Gran Turismo 7, Red Dead Redemption 2 ja Fallout (4) ovat pelejä jotka kiinnostavat ja toivon mukaan näkevät päivänvaloa E3 messuilla, myös Tomb Raiderille olisi mukava nähdä jatkoa ja tietenkin jos Mass Effectin uudesta osasta kuulisi jotain...

Remakeja vastaan ei varsinaisesti ole mitään, niitäkään ei tehtäisi jos eivät pelaajat ostaisivat niitä, polkumme on valittu lompakon kautta.

Ei unohdeta että Bethesda järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa oman pressitilaisuutensa. Jotain suurta tulossa (Fallout 4), TES VI se ei ole. Ehkä myös Dishonored 2(jee) ja Doom 4(aha..).

Sen sijaan Gears of War HD-collection on jo varmistettu olemattomaksi. Jotakin muuta Gearssiin liittyvää tulossa.

Omalla listalla odotetuimpana Halo 5- yksinpelin paljastus. Siitä ei vieläkään tiedetä käytännössä yhtään mitään.

Sitten myös Xboxin markkinointitiimin johtajan mukaan: "We have some ideas to do some things different at E3 this year that we haven't done before. I think we're going to take a little bit of a different approach to E3 this year." Saas nähdä konkretisoituuko tämä mitenkään huomioitavasti.

Ehdottomasti haluaisin nähdä jatkoa näille: Dishonored, Red Dead Redemption. Myös Gears of Warin ja Bullyn jatkot kiinnostaisivat. Muutenhan tuota on jo julkistettu/tulossa sen verran hyvää settiä tulevaisuudessa että ei oikein edes osaa odottaa mitään. Nämäkin ideat sain muiden odotuksista ja olin jollain tapaa jo nuo unohtanut.

Lainaus käyttäjältä Shadow-of-Sunde...

Sitten myös Xboxin markkinointitiimin johtajan mukaan: "We have some ideas to do some things different at E3 this year that we haven't done before. I think we're going to take a little bit of a different approach to E3 this year." Saas nähdä konkretisoituuko tämä mitenkään huomioitavasti.

Jospa olisi pelejä esillä ja vähemmän "sports"?

Lainaus käyttäjältä Shadow-of-Sunde...

Sitten myös Xboxin markkinointitiimin johtajan mukaan: "We have some ideas to do some things different at E3 this year that we haven't done before. I think we're going to take a little bit of a different approach to E3 this year." Saas nähdä konkretisoituuko tämä mitenkään huomioitavasti.

Kuten jo omissa arvailuissani heitin, olisikohan tuo sitä että tällä kertaa CoD ei avaa show'ta?

Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Kuten jo omissa arvailuissani heitin, olisikohan tuo sitä että tällä kertaa CoD ei avaa show'ta?

Miksi vaivautua vastaamaan jos ei ole mitään sanottavaa? CoDin esittäminen ensimmäisenä ei ole mikään kiveen hakattu perinne. 2014 ensimmäisenä OLI CoD AW. Mutta 2013 oli MGSV. Ja 2012 Halo 4.

Valaisisitko vielä vähän mikä tämän keskustelun pointtina on? Luulin että se on spekulointi.

Lainaus käyttäjältä Shadow-of-Sunde...

Valaisisitko vielä vähän mikä tämän keskustelun pointtina on? Luulin että se on spekulointi.

Onhan se nyt ihan yleinen läppä että Microsoftin peliaiheisissa tilaisuuksissa näytetään lähestulkoon Call Of Duty-pelejä enemmän (totta maar sen kuluneen "DLC comes first to our consoles"-läpän lisäksi) kuin konsolin muita yksinoikeuksia joten sen vuoksi käytin samaa vitsipohjaa näissä ennakkopohdinnoissani.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Onhan se nyt ihan yleinen läppä että Microsoftin peliaiheisissa tilaisuuksissa näytetään lähestulkoon Call Of Duty-pelejä enemmän (totta maar sen kuluneen "DLC comes first to our consoles"-läpän lisäksi) kuin konsolin muita yksinoikeuksia joten sen vuoksi käytin samaa vitsipohjaa näissä ennakkopohdinnoissani.

Sori, itse en kauheasti saa mitään irti keskustelusta joka keskittyy pelkkään kuivaan läppään.

Square-Enix on hiukan alkanut heräilemään vuosien horroksesta viime kuukausina. Myös S-E:ltä tulevat kommentit, että JRPG fanit tulevat pitämään tästä vuodesta, nostaa odotukset aika korkealle. Tähän vielä päälle Bravely Defaultin hyvä menestys, niin takaraivossa kummittelee ajatus vuoropohjaisesta JRPG:stä kotikonsoleille. Ja vaikka remaket eivät ole uusien pelien veroisia, PSonen FF-remaket saisi meikäläisen kuolaamaan. Täysi graafinen uudistus kaikille kolmelle ja kaikki samaan pakettiin 69,90€. Juoksisin kauppaan.

Muuten olen aika... sanoisinko avoin. En odota mitään kummempaa, enkä toivo mitään muuta. Edes Zelda ei nosta odotus käyrää mitenkään korkealle. Varmasti hyvä peli, mutta ei mitään minkä uskon yllättävän oikeastaan millään tavalla. Listan kärjessä S-E:n lisäksi on ehkä nähdä mitä Platinum Gamesin peleille kuuluu ja mitä Nintendo tuo WiiU:lle. Star Fox on varma, samoin Zelda, mutta entä Metroid? F-Zero? Kid Icarus?

Lainaus käyttäjältä Shadow-of-Sunde...

Sori, itse en kauheasti saa mitään irti keskustelusta joka keskittyy pelkkään kuivaan läppään.

Tervetuloa nettiin. Toivottavasti viihdyt.

Voin myös toki spekuloida ihan vakavalla naamalla tuota Microsoft-janarin heittämää lausahdusta mutta kun tarkemmin ajattelen niin tuo Call Of Duty-esimerkki tulee väkisinkin mieleen. Toinen on toki tämä että lafka keskittyisi multimedian sijaan pelkkiin peleihin mutta mielestäni tuo onnistui jo viime vuonna ihan näpsäkästi (firmassa oltiin varmaan nähty TVTVTVTVTVTVSPORTSTVTVTVSPORTS-meemit?) joten ei sitä voisi laskea muutokseksi. Ykköstoiveena olisi että lafka heittäisi eetteriin CGI-pätkien sijaan pelikuvaa jokaisesta esitellystä pelistä ja että vieläpä mahdollisimman moni näistä olisi eksklusiivi. Tämä jos mikä olisi muutosta viime vuosiin jolloin valitettavan moni Sonyn ja MS:n pressi on ollut lähinnä multiplattarien ja niiden ajallisten DLC-pakettien kanssa boustailua. Nintendolla tätä ongelmaa ei ole koska firman laitteille ei edes multiplatteja tule ja saavat siitä syyttää lähinnä itseään.

Lainaus käyttäjältä JayeizH+

Square-Enix on hiukan alkanut heräilemään vuosien horroksesta viime kuukausina. Myös S-E:ltä tulevat kommentit, että JRPG fanit tulevat pitämään tästä vuodesta, nostaa odotukset aika korkealle. Tähän vielä päälle Bravely Defaultin hyvä menestys, niin takaraivossa kummittelee ajatus vuoropohjaisesta JRPG:stä kotikonsoleille. Ja vaikka remaket eivät ole uusien pelien veroisia, PSonen FF-remaket saisi meikäläisen kuolaamaan. Täysi graafinen uudistus kaikille kolmelle ja kaikki samaan pakettiin 69,90€. Juoksisin kauppaan.

Muuten olen aika... sanoisinko avoin. En odota mitään kummempaa, enkä toivo mitään muuta. Edes Zelda ei nosta odotus käyrää mitenkään korkealle. Varmasti hyvä peli, mutta ei mitään minkä uskon yllättävän oikeastaan millään tavalla. Listan kärjessä S-E:n lisäksi on ehkä nähdä mitä Platinum Gamesin peleille kuuluu ja mitä Nintendo tuo WiiU:lle. Star Fox on varma, samoin Zelda, mutta entä Metroid? F-Zero? Kid Icarus?

Olen päässyt Square-Enixin kanssa parisuhteessamme siihen vaiheeseen että pystyn suodattamaan firman valheet nykyisin aika hyvin sisälläni ja kieltämään ne. Se että firma lupailee minulle useita vuosia hyvää Final Fantasy-peliä ja olen silti joka kerta (paitsi XII) joutunut pettymään on tuonut mieleen lähinnä domestisen väkivallan täyttämän parisuhteen "lupaan että en enää ikinä lyö"-tason lupaukset mutta nyt olen oppinut läksyni ja hypetyn enää vain korkeintaan roperintamalla Bravely Defaultin jatkiksesta sekä KH3:sta. Uusi Final Fantasy, et ole minulle olemassa kunnes todistat olevasi 10/10-tason teos.

Nintendolta sen sijaan odotan jopa Zeldaa ja Star Foxia enemmän sitä mitä Retro ja Next Level Games on laitettu puuhaamaan?

Gears, Crackdown, Dishonored, Fallout, Mafia, Rainbow Six ja The Division. Dead Rising maybe? Ainiin ja tuleva Hitman myös! Helsinki mainittu jossain peliin liittyvässä kuvassa? Melkeen uskaltaa jo hypettyä.

Oma mielenkiinto E3 kohdistuu pitkälti Square Enixin tuotteisiin.

Kingdom Hearts 3. Ei olla oikeastaan nähty minkäänlaista kunnon pelikuvaa, joten nyt sitä olisi mukava nähdä. Saisi hiukan hajua siitä, että minkälasita combat tulee olemaan, miten Keyblade transformaatio on siihen integroitu, miltä graaffinen ilme näyttää, ja minkä kokoisia kentät tulevat olemaan. Jos lisää stoori matskua näytettäsiin kanssa, niin olisi hyvä juttu. Varmaan Nomuralta irtoaa jokunen haastattelu, kuten esimerkikisi 2013 E3:ssa. Tähän vielä päälle KH: Dream Drop Distancen HD-ilmoitus, johon sisältyisi KH: X(chin) välianimaatiot, kiitos!

Final Fantasy XV. Nyt kun tuota combattia on saatu esiteltyä, niin toivoisin näkeväni enemmän stoori matskua, ja enemmän jotain kaupunkialueita, sekä muista locaatioita. Venetsia-maisesta kaupingista olisi kiva nähdä lisää. Tabatalta joku haastattelu? Julkaisupäivän ilmoitus(ei varmaa tule tänä vuonna) ?

Rise of the Tomb Raider. Pelikuvaa ei olla nähty(tai ainkaan iso yleisö ei ole sitä nähnyt), niin sitä kyllä kaipaisin. On puhuttu että toiminta muistuttaa enemmän The Last of Usia, ja alueet ovat myös isompia. Jospa niitä itse hautoja ja pulmia olisi kanssa mukana. Näistä videoita kehiin Microsoft!

Uncharted 4:tä tarina traikkua kehiin. Myös maailman koosta olisi hauska tietää lisää. Pelikuvaa on nähty jo jonkin verran.

Zelda Wii U:ta olisi kanssa mukava nähdä lisää. Sen taiteellinen tyyli kiehtoo kovasti, ja jospa se maailma ei olisi enää niin aution näköinen, mitä se tuossa viime vuonna julkaistussa pätkässä oli.

DMC4 Special Editionin myötä on huhuiltu, että ehkä nyt olisi DMC5 aika.
Ja sitten lopuksi se kliseinen "jotain ylläreitä"(Uusi Dark Choronicle kiitos!) olisi kanssa mukava nähdä. Tuossa aikalailla ne, mitkä itseä kiinnostaa.

EDIT: Ai niin, uusi Fallout!

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

Oma mielenkiinto E3 kohdistuu pitkälti Square Enixin tuotteisiin.

Kingdom Hearts 3. Ei olla oikeastaan nähty minkäänlaista kunnon pelikuvaa, joten nyt sitä olisi mukava nähdä. Saisi hiukan hajua siitä, että minkälasita combat tulee olemaan, miten Keyblade transformaatio on siihen integroitu, miltä graaffinen ilme näyttää, ja minkä kokoisia kentät tulevat olemaan. Jos lisää stoori matskua näytettäsiin kanssa, niin olisi hyvä juttu. Varmaan Nomuralta irtoaa jokunen haastattelu, kuten esimerkikisi 2013 E3:ssa. Tähän vielä päälle KH: Dream Drop Distancen HD-ilmoitus, johon sisältyisi KH: X(chin) välianimaatiot, kiitos!

Final Fantasy XV. Nyt kun tuota combattia on saatu esiteltyä, niin toivoisin näkeväni enemmän stoori matskua, ja enemmän jotain kaupunkialueita, sekä muista locaatioita. Venetsia-maisesta kaupingista olisi kiva nähdä lisää. Tabatalta joku haastattelu? Julkaisupäivän ilmoitus(ei varmaa tule tänä vuonna) ?

Rise of the Tomb Raider. Pelikuvaa ei olla nähty(tai ainkaan iso yleisö ei ole sitä nähnyt), niin sitä kyllä kaipaisin. On puhuttu että toiminta muistuttaa enemmän The Last of Usia, ja alueet ovat myös isompia. Jospa niitä itse hautoja ja pulmia olisi kanssa mukana. Näistä videoita kehiin Microsoft!

Uncharted 4:tä tarina traikkua kehiin. Myös maailman koosta olisi hauska tietää lisää. Pelikuvaa on nähty jo jonkin verran.

Zelda Wii U:ta olisi kanssa mukava nähdä lisää. Sen taiteellinen tyyli kiehtoo kovasti, ja jospa se maailma ei olisi enää niin aution näköinen, mitä se tuossa viime vuonna julkaistussa pätkässä oli.

DMC4 Special Editionin myötä on huhuiltu, että ehkä nyt olisi DMC5 aika.
Ja sitten lopuksi se kliseinen "jotain ylläreitä"(Uusi Dark Choronicle kiitos!) olisi kanssa mukava nähdä. Tuossa aikalailla ne, mitkä itseä kiinnostaa.

EDIT: Ai niin, uusi Fallout!

Pakko sanoa, että olen täysin samaa mieltä tuosta listasta. Lisää tietoa noista odotan itsekkin.
Siihen vielä lisäisin, että haluaisin Gravity Rush kakkosesta edes hyppysen infoa.

Itselläni odotukset tulevan E3:n suhteen ovat melko maltiliset vielä toistaiseksi,

Sony

Tjaa'a..mitähän tähän nyt pistäisi. Jospa esittelisivät jonkun pelin, joka saisi minut haluamaan PS4:n. No Man's Sky:llä on ehdottomasti potentiaalia olla juurikin kyseisen konsolin hankinnan oikeuttava peli ja odotukset ovat korkealla tämän julkaisun suhteen. Rime näyttää myös upealta, joten olisi hienoa, jos näytettäisiin lisää matskua.

Microsoft

Microsoft saa kyllä edelleenkin paikkailla viimevuoden, videopelien historian katastrofaalisinta konsolijulkaisua. Jos CoD lyödään ensimmäisenä tiskiin, niin p*rse repeää. Sanomattakin selvää, että Quantum Breakin olisi syytä olla isosti esillä.

Nintendo

Nintendo on petrannut aika mukavasti tässä kuluneen vuoden aikana ja Wii U julkaisulista näyttää oikeasti aivan hyvältä. En usko, että sellaista temppua löytyy enää Nintendolta, jolla tämän myynneissä totaaliseksi häviäjäksi, mutta pelivalikoimassaan ylivoimaiseksi voittajaksi (toistaiseksi vielä) muodostuneen konsolin kulku enää käännettäisiin voitokkaaksi, joten sitä en odota. Laadukkaita pelejä laitteelle on tulossa ja näin kuluttajan perspektiivistä ei kai sen enempää tarvitse toivoakkaan. Zelda isosti esille, Star Foxista uutta footagea, Devil's Third, Shin Megami Tensei X Fire Emblem (jos tätä enää edes kehitetään) ja muutama uusi announcementti, niin eiköhän se ole siinä.

EDIT: ainiin ja tosiaankin lähestulkoon tärkein jäi mainitsematta: FallOut 4. Tämä on viimeistään se peli, joka saa minut investoimaan uuteen rautaan. Let's have it.

WiiU:n puolelta Zelda luonnollisesti kiinnostaa ja jospa joku ylläri sieltä saataisiin. Ensi vuonna kuitenkin uusi konsoli jo valokeilassa, joten jonkunlainen joutsenlaulu WiiU:n osalta tämä e3?

PS4:n nyt ei ole vakavasti edes harkinnassa, sen julkaistut yksinoikeuspelit ei ole juurikaan aiheuttanut intoa konsolia kohtaan. Rime on kuitenkin mielenkiintoisen näköinen, joten siitä olisi mukava kuulla lisää E3:ssa.

Multiplattarikoneena toimii PC, eiköhän sillekkin saada E3:ssa taas ihan sopiva kattaus.

Toivottavasti tän vuoden E3 tarjoaisi jotain kovia nimiä omaankin makuun ensi vuotta ajatellen. Tän vuoden pelithän on pitkälti jo tiedossa ja niistä ei yksikään kiinnosta "katsotaan sitten parilla kympillä alelaarista/käytettynä"-linjaa enempää.

Lainaus käyttäjältä Core

Toivottavasti tän vuoden E3 tarjoaisi jotain kovia nimiä omaankin makuun ensi vuotta ajatellen. Tän vuoden pelithän on pitkälti jo tiedossa ja niistä ei yksikään kiinnosta "katsotaan sitten parilla kympillä alelaarista/käytettynä"-linjaa enempää.

Ei yksikään? Outoa. Itseä kiinnostaa n. 25 peliä.

Haluaisin nähdä jotain, millä Microsoft ja Sony möisivät konsolinsa minulle.

PS4:llä on yhden pelin etumatka Bloodbornen myötä, mutta jotain lisää vielä tarvitaan. Jokin yllättävä tuotos Japanin suunnalta esimerkiksi? Unchartedit sun muut God of Warit eivät omaa kiinnostusmittaria väräytäkään, joten toivottavasti nähdään jotain jännempää. Platinumilta jotain?

Xboxin pelivalikoimasta ehdottomasti kiinnostavin nimike on Scalebound, josta toivottavasti nähdään pelikuvaa. Muuten homma taitaakin olla perinteisen tylsää pum pum rätätätä -linjaa, valitettavasti.

Nintendo on jo konsolinsa saanut myytyä, joten toivottavasti tuleva pelitarjonta ei saa katumaan ostopäätöstä. Fire Emblemin julkaisupäivä olisi ihan jees. Samoin Xenobladen. Eiköhän seuraava Pokemon-pelikin nähdä. Zeldat ja Star Foxit on jo nähty ja nähdään varmaan edelleen, mutta toivottavasti nähtäisiin myös jotain kunnolla päräyttävää. Retron seuraava tuotos? Wii U Pokemon?

Jos julkaistaisiin Red Dead Redemption 2 olisin iloinen. Eikä sekään olisi huono juttu jos Red Dead Redemptionista ja siitä aikasemmasta osasta (jota en koskaan pelannut) julkaistaisiin uusio versio PS4 ja Xbone alustoille. Jomman kumman niistä ostaisin varmasi.

Jos julkaisisivat Mafia III se olisi erittäin positiivinen yllätys. Koska Mafia II oli erittäin mukava tapaus. Sen pelannut pariin otteeseen läpi..

No Man's Sky pelin julkaisupäivä olisi kyllä kanssa erittäin mukava yllätys.

Olisi hyvä jos Capcom paljastaisi uuden Dino Crisisksen. Se pelisarjan unohtaminen on ollut iso virhe omasta mielestä. Kun unohtavat vain se kolmososan niin kaikki hyvin.

Lainaus käyttäjältä Galactus

Olisi hyvä jos Capcom paljastaisi uuden Dino Crisisksen. Se pelisarjan unohtaminen on ollut iso virhe omasta mielestä. Kun unohtavat vain se kolmososan niin kaikki hyvin.

Ois kova sana :)

Tämän vuoden osalta taitaa ainut peli joka on millään muotoa tutkassa on Bloodnborne ja sekin on nyt julkaistu, että aika hiljaiselta näyttää. Microsoftilta ei ole tullut vielä yhtään syytä hankkia xbonea, Sonyn ainut perustelu PS4:lle on Bloodborne, eikä minua erityisemmin huvita hankkia 400€ laatikkoa vain sen takia. WiiU:ta voisi teoriassa harkita, mutta ystäväpiiristä löytyy jo kolme kappaletta ko. laitetta, niin monipeli puoli on katettu ja Nintendo ei ole vielä tarjonnut yksinpelipuolelle mitään minun silmiini osuvaa.

E3:sta en oikein tiedä, pitäisikö edes tarkemmin välittää. Kaikkien kolmen suuren esitykset kuitenkin pyörivät samojen vanhojen teemojen ympärilä, eli mainostetaan laitteita multimedia aluistoina ja TVTVTVTVSPORTSTV -meemi tullaan näkemään jossain muodossa. Suurimman hypen saa aikaan joku random peli joka saa remaken PS4/Xbone sukupolvelle ja jos mitään uutta IP:tä nähdään niin se on varmasti jokin kämäinen fps joka sijoittuu lähi-itään ja/tai sisältää zombeja. Lisäksi in-game pelikuvan määrä tulevilla E3:lla on jossain nollan ja kahden minuutin välillä.

Lainaus käyttäjältä ExPReS

WiiU:n puolelta Zelda luonnollisesti kiinnostaa

Sehän ammuttiin aikaisin alas :D

Saa nähdä mitä Nintendo heittää Zeldan tilalle. Tuleeko jotain lupauksia ilman pätkää tai käykö kuten Fire Emblemin kanssa että näytetään traileri joka ei kerro mitään jonka jälkeen koko pelistä ei kuulla pariin vuoteen mitään. Vaikeaa tuntuu kyllä olevan Nintendolla nykyään kehitysaikataulujen pitäminen.

Lainaus käyttäjältä JayeizH+

Saa nähdä mitä Nintendo heittää Zeldan tilalle.

Aika massiivisen aukon se Zelda kyllä jättää....Aukon, jota ei täytetä millään Mario vs. Donkey Kong/Cpt. Toad/Mario Maker tms. kaltaisella täytepelillä, joka ehditään rykäisemään lyhyellä varoitusajalla valmiiksi joulukaudeksi. No, toivoa sopii, että Nintendolla on esitellä jotain, jonka johdosta heillä on oikeasti varaa lykätä Zeldaa.

Lainaus käyttäjältä Megaman

Aika massiivisen aukon se Zelda kyllä jättää....Aukon, jota ei täytetä millään Mario vs. Donkey Kong/Cpt. Toad/Mario Maker tms. kaltaisella täytepelillä, joka ehditään rykäisemään lyhyellä varoitusajalla valmiiksi joulukaudeksi. No, toivoa sopii, että Nintendolla on esitellä jotain, jonka johdosta heillä on oikeasti varaa lykätä Zeldaa.

Varovasti tuon Cpt.Toadin kanssa sillä kyseessä on ihan vakavalla naamalla sanottuna yksi vuoden (PAL-aikatauluja mukaillen) tähän saakka laadukkaimmista peleistä. Sekin vaikutti aluksi aivan hirveältä idealta mutta monella meni luu kurkkuun lopulta.

Zeldan jättämän aukon kykenee korjaamaan vain ja ainoastaan joku kauan kaivattu asia ja ne ovat yleisen otannan mukaan:

1. Uusi Metroid (mikä tahansa alusta)
2. Uusi F-Zero (mikä tahansa alusta)
3. Retro Studiosin uusin projekti (mikä tahansa alusta)
4. Uusi Mario Galaxy-sarjan peli (Wii U)

Mikään muu software-puolen tuote ei kykene kenenkään pelimaailman asioita seuraavan mielestä korvaamaan uuden Zeldan jättämää infoaukkoa.

Näistä ainoita realistisia ovat vaihtoehdot 1 ja 3 (ehkä jopa yhdistettynä?) sillä vaikka Miyamoto kovin nätisti F-Zerosta puhuikin viime vuoden lopulla, ei kyseiseen sarjaan tulla näkemään uutta peliä ennen kuin Suomessa valuutta vaihtuu eurosta joksikin muuksi.

Star Wars - Battlefront III siinä oikeastaan ainoa peli jota loppuvuodelta odotan, ja ainoa peli joka on takuuvarmasti E3 messuilla esillä. Ja tämä on ehkäpä itselläni kaikkien aikojen odotetuin peli, vuodesta toiseen pettyneenä saanut e3 messuja seurata. Tietysti Scalebound kiinnostaa, mutta jotenkin epäilen sen olevan esillä, kun Microsoftin pitää kuitenkin rummuttaa Quantum Brakea, Tomb Raideria ja tietysti COD lisäreitä. Yllätykset ovat toki tervetulleita kaikilta osallisilta.

Ps. Fallout 4

Ainoa mitä sony voi minulle tarjota on uusia vitapelejä, joista ykkösenä tietenkin odotan edelleen Gravity Rush kakkosta. Toinen olisi sitten Amplituden remake, jonka haluaisin vitalla nähdä. Nintendolta ei minulle mitään.

Ykkösboksi tulee tänä kesänä hankittua, mutta koska en ole vielä ainoatakaan laitteen peliä pelannut, voi mennä kauan että aika riittää näiden uusien nimikkeiden pelaamiseen. Mutta kaipa sitä olisi kiva kuolata Rock band nelosen, Fallout nelosen, Forza kutosen, Battlefront kolmosen ja quantum breakin trailereille.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Varovasti tuon Cpt.Toadin kanssa sillä kyseessä on ihan vakavalla naamalla sanottuna yksi vuoden (PAL-aikatauluja mukaillen) tähän saakka laadukkaimmista peleistä. Sekin vaikutti aluksi aivan hirveältä idealta mutta monella meni luu kurkkuun lopulta.

Juu siis ei mulla ole mitään Cpt. Toadia vastaan - se on omallakin ostolistallani korkealla, muttei sen kaltaisista peleistä nyt Zeldan aukon täyttäjäksi ole.

Lainaus käyttäjältä Portable

Ainoa mitä sony voi minulle tarjota on uusia vitapelejä, joista ykkösenä tietenkin odotan edelleen Gravity Rush kakkosta.

Katsos, viimeinkin joku muukin...
Odotan sitä itse todella kovaa, muttei siitä ole kerrottu muuta kuin julkistus traikku.
Omalla odotuslistalla tämä muuten on heti Batmanin jälkeen. Olisi sen edellä, mutta kun kiinnostus lopahtaa hiljaisuuden takia.

FALLOUT 4!

Ainoa peli mistä todella haluaisin saada lisää tietoa on seuraava Mass Effect, kuitenkin jo muutaman vuoden ollut todistetusti työn alla niin olisi mahtavaa saada jotain konkreettista tietoa pelistä. Siihen kylkeen alkuperäisen trilogian remasterointi uusille koneille, unelmat olisi täytetty.

Wii U:lle olisi mahtavaa saada jatkoa Metroid Prime sarjaan, aikaisemmat kolme ovat todella laadukasta toimintaa. Yllärivetoja myös mielellään näkisin, ne on monesti parhaita kun tulee ihan puskista.

Fallout 4 ainut mitä kaipaan ja mitä osaan odottaakaan. Aiempia osia rakastan ja New Vegasistakin varmaan jo 4 vuotta kulunut, eli ihan kypsä aika jatko-osalle.

Tämän vuoden eekolmoset saattaa olla kyllä kovimmat mies muistiin. Jos tiskiin lämätään Fallout 4, Mass Effect 4 (lähinnä lisäinfoa/traileria), Kingdom Hearts 3 pelikuvaa, Crackdown pelikuvaa, jaajaajaa... Noh, paljon on mitä odottaa, toivottavasti on paljon mielenkiintoista settiä!

Sonyn pressi eritoten itseäni kiinnostaa, kun tuo ps4 löytyy tuosta vierestä. Eniten odotan lisää Uncharted 4 kuvaa (kunhan eivät spoilaa koko peliä, kuten tekivät U3sen kanssa), myös Guerrilla gamesin Horizonista olisi kiva nähdä jotakin, koska se kuulostaisi huhujen mukaan olevan hyvin erillainen studion aikaisempien tuotosten kanssa (ei oikein Killzonet iske). Myös Bendin pelistä olisi kiva kuulla jotakin, jonka lisäksi odotan Level-5:n lupaamaa Ps4 yksinoikeutta (jotakin värikästä, mutta aikuisella tarinalla ja hahmoilla toivottavasti). Muita pelejä, joista odotan näkeväni jotakin -> Final Fantasy XV, MGSV (vuoden odotetuin peli), Mass Effect 4.... ja The Last Guardian :'(. Ainiin Bloodborne dlc:täkin voisi tulla, josvaan taso pysyy korkeana. + Tietysti yllätyksiä.

Titanfall 2 julkaisupäivä. Nuff said.

Toki Left 4 dead 3 kelpais myös, mutta ei taida ihan hetkeen olla saamassa sarja jatkoa...

Square Enix näyttäisi pitävän oman konfrenssinsa:Your text to link here...

Square-Enixin pressi:

Toiveet
- TWEWY 2
- Eurojulkkari Bravely Default 2:lle

Karu totuus
- Kuvaa semi-väsyneestä FF XV:sta
- Mehuilua PS4:n vihdoin ja viimein kaikkien näiden vuosien odottelun jälkeen ilmestyvästä FF VII-"remakesta"
- Uuden Dissidian julkaisu vain Vitalle

Jaa, saapi nähdä mitä sieltä Squaren puolelta näytetään.
Omat optimistiset toiveet:

Vihdoin pelikuvaa Kingdom Hearts III:ta. Ei tarvitse olla mikään mikään maailman pisin video. Vähän jos saisi kuvaa maaimojen rakenteesta ja taiteellisesta suunnasta. Nomura sanoi että parhaimmillaan Soran liikkumiskyky ylittää Final Formin, joten kenttien rakennetta täytyy muutta. KH1 ja KH2 malliset kentätä eivät enää toimi. Ehkä enemmän tuonne Dream Drop DIstancen suuntaan, joka mulle kelpaa. Jotain vivahteita ykkösen ja kakkosen kenttäsuunnittelusta kumminkin haluaisin nähdä. Stoori kama olisi kanssa ihan jees. Pelikuva pätkä, lyhyt stoori teaseri, ja Nomuran haastattelu. Dream Drop Distance Final Mixin HD paljastus.

FFXV. Moni ei ole tästä oikein innoissaan täällä, mutta meikä on melko kiinnostunut. Nyt haluasin nähdä enemmän tarina settiä, ja Duscaen ulkopuolisia alueita, kyliä yms... Stellan paluu kuvioihin olisi kanssa aika jees. Ehkä jonkinlaista julkaisu ajankohtaa. 2016?

Tomb Raider ja Deus Ex pelikuvaa. Etenkin toi Tomb Raider kiinnostaa. Haluasin nähdä, kuinka isoja ne luvatut alueet oikeasti on. Last of Us maisesta taistelusta olisi mukava nähdä jokin demonstraatio kanssa.

Joku yllätys?

Oikeasti mitä nähdään:
IMAGE(http://i.minus.com/iLmAyOFGnAGWH.gif)

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

Tomb Raider ja Deus Ex pelikuvaa. Etenkin toi Tomb Raider kiinnostaa. Haluasin nähdä, kuinka isoja ne luvatut alueet oikeasti on. Last of Us maisesta taistelusta olisi mukava nähdä jokin demonstraatio kanssa.

Tomb Raideria ei varmastikaan nähdä S-E:n tilaisuudessa sillä nyt kun Microsoft on tulevan pelin pääasiallinen julkaisija, ei Squaresoft-Enixillä ole paljoakaan tekemistä enää pelin kanssa vaikka alajaosto Crystal Dynamics peliä kehittääkin. Tomppa on varmaan vahviten esillä Microsoftin pressissä.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+Tomb Raider ja Deus Ex pelikuvaa. Etenkin toi Tomb Raider kiinnostaa. Haluasin nähdä, kuinka isoja ne luvatut alueet oikeasti on. Last of Us maisesta taistelusta olisi mukava nähdä jokin demonstraatio kanssa.

Tomb Raideria ei varmastikaan nähdä S-E:n tilaisuudessa sillä nyt kun Microsoft on tulevan pelin pääasiallinen julkaisija, ei Squaresoft-Enixillä ole paljoakaan tekemistä enää pelin kanssa vaikka alajaosto Crystal Dynamics peliä kehittääkin. Tomppa on varmaan vahviten esillä Microsoftin pressissä.

Ai niin, unohdin että Tomb Raider onkin Mikkiksen yksinoikueus. Juu, kyllä se varmaan Microsoftin pressi tilaisuudessa sitten ilmaantuu. Hiukan mietityttää, että ovatkohan Crystal Dnymacin kaverit saaneet näin lyhyessä ajassa yhtä toimivan paketin kasaan.

Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen+

Ai niin, unohdin että Tomb Raider onkin Mikkiksen yksinoikueus. Juu, kyllä se varmaan Microsoftin pressi tilaisuudessa sitten ilmaantuu. Hiukan mietityttää, että ovatkohan Crystal Dnymacin kaverit saaneet näin lyhyessä ajassa yhtä toimivan paketin kasaan.

Yhtä toimivan kuin mikä? Kehittäjähän on sama kuin aiemman, joten sen suhteen ei pitäisi ongelmia olla. Ymmärsinköhän lausettasi nyt täysin oikein?

Lainaus käyttäjältä zappah

Yhtä toimivan kuin mikä? Kehittäjähän on sama kuin aiemman, joten sen suhteen ei pitäisi ongelmia olla. Ymmärsinköhän lausettasi nyt täysin oikein?

Ymmärtääkseni kuin eka. Ja pointti oli ajassa, ei kehittäjässä.

Joo, tuota aikaa tosiaan pohdin. Sitä vaan mietin, että kun tuosta aiemmasta Tomb Raiderista on kulunut vaan se kaksi vuotta, että ehtiiköhän siinä ajassa tehdä yhtä toimivan paketin, kuin tuo 2013 Tomb Raider oli. Tosin varmaan tuon 2103 rebootin ansiosta suunta ja tyyli on selvä, joten sen pähkäilemiseen ei enää mene aikaa.

Masahiro Sakurai on viimeisimmässä haastiksessaan kertonut uusimman Smashin saavan lisää ladattavaa lisäsisältöä. Jo tiedossa olevien Lucasin (kesäkuu) ja online-turnausmoodin (??) lisäksi on siis horisontissa luvassa jotain muutakin ilmaista(?) sälää. Omat toiveet on Meleen Adventure-moodin kaltaisen pelimuodon paluu jossa hahmot myllyttäisivät menemään crossover-hengessä pitkin Nintendon tuttuja maailmoja vihollisia ja esteitä kohdaten. Ei tarvitsisi olla edes juonellinen. Näistä toivon mukaan lisää Nintendon E3-tapahtumassa jonka formaatista ei vieläkään ole tietoa.

Myös ylivertainen herrarotu sai viime hyviä uutisia kun PC Gamer kertoi E3-messuilla nähtävän vain ja ainoastaan PC-peleille ja PC-pelaamiselle pyhitetty kolmituntinen tilaisuus. Mielenkiintoiset yksinoikeudet ovat PC:llä laskettavissa yhden T-Rexin käden sormilla joten jännä nähdä onko tilaisuus pelkkää tuulettimien ja prossujen spekseillä leveilyä vai oikeasti jotain mullistavaa? Windows 10 sekä Starcraft 2:n päätös olisi mieluista nähdä.

En yllättyisi jos tilaisuus olisi Win10 peliominaisuuksien läpikäyntiä ja pelejä mitä sille tulee. En tosin sano että se huono olisi.

Toivottavasti tuossa E3:n PC-tilaisuudessa muistetaan, että PC kattaa muutkin käyttöjärjestelmät kuin Windowsin, mutta taitaa olla turha toivo.