Elokuvat / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Elokuvat

Tämä ketju ei voisi olla yksinkertaisempi. Eli, me kaikki olemme nähneet jonkun/jotkut elokuvat elämämme aikana ja haluaisimme mennä katsomaan jotakin elokuvaa. Itselläni on jokin pakkomielle Atkinsonin elokuvia perään (maailman paras näyttelijä kumminkin) ja Client Eastwoodin länkkäreiden perään.

Tässä malli viesti kaikille:

Kävin tuossa eilen Anttilassa ja helve*in hyvä tarjous näkyi. Osta elokuvia 30€ edestä, ja saat 10€ lahjakortin Meninpä kumminkin ostamaan 10€ hyviä, kuin 30€ roskaa. Eli tälläistä lähti mukaan.

Max Payne harder cut
Hitman Unrated
North Face – pohjoisrinne
Noista olen katsonut jo Hitmanin ja pohjoisrinteen ja vallan mainioita elokuvia kummatkin (tosin Hitman ei kovinkaan paljoa iskenyt, mutta oli 3.99 arvoinen).

!SPOILER SEURAAVAT KAPPALEET!
Hitman
Hitmanissä Agentti numero 47 on saanut asiakkaaksi Venäjän presidentin, joka haluaa, että 47 tappaa hänet julkisella paikalla. Tällöin numero 47 tehtävänä olisi tappaa presidentti, mutta presidentillä on kaksois-olento. Noh, 47 tappaa hänet kyllä, mutta samalla, hän ei aavista, että se oli kaksoisolento, jonka hän tappoi. Interpol on myös 47 perässä ja varsinkin 1 komissaari (en muista nimeä). Tässä vaiheessa saalistajasta tulee saalis. 47 tapaa myös ainoan silmin näkijän, presidentin ”huoran” kuten elokuvassa häntä kutsuttiin. Venäjän salainen poliisi on ”huoran” ja 47 perässä. 47 tehtävänä olisi tappaa silminnäkijä. Jostain syystä 47 alkaa suojella tätä ja salainen poliisi ja Interpol on kannoillaan. lopulta 47 onnistuu tappamaan aidon presidentin ja jahtaus päättyy salaisenpoliisin osalta. Lopulta 47 käy vielä tämän komissaarin talossa ja käskee häntä lopettaa etsinnät ja elokuva loppuu.

Pohjoisrinne
Vuosi 1936. Kaksi saksalaista vuoristojääkäriä haluavat kiivetä Eiger vuoren pohjoisrinnettä pitkin huipulle, jota kukaan muu ei ole tehnyt koskaan aikaisemmin. Saksan oma Hitler on luvannut Olympia mitalit niille, jotka kiipeävät sinne. noh, nämä kaksi kilpailijaa ryhtyvät nyt sitten tositoimiin. He matkustavat Sveitsiin, josta heidän on määrä aloittaa. Ensimmäiset 2pv menee matkalla suht sutjakkaasti, kunnes lumimyrsky iskee heihin. Matkan teko hidastuu ja sekään ei auta, että toinen heistä murtaa luunsa ja menehtyy. Lopulta he luopuvat toivosta ja alkavat laskeutua. Mutta toinenkin menehtyy samalla. Näin siis elokuva loppuu tekstiin, jossa lukee, että vuonna 1938 Eiger vuoren pohjoisseinämä valloitettiin ja Hitler piti sitä urheilullisena syynä Itävallan ja Saksan yhdistämiselle.

!SPOILER PÄÄTTYY!

Jos olet kiinostunut, niin ehdottomasti kannattaa katsoa, ainakin pohjoisrinne.

Ja sitten keskustelemaan!

Löytyy jo.

Ihan mallikas viesti tosin, nyt vain joku mode siirtohommiin.

Softa on vähän jäissä, joten viestien siirto ei vielä oikein skulaa. Yhtälailla kunnollinen haku vielä tarvitaan. Moromopo voi vaikkapa copypastettaa tärkeimmät tuohon toiseen leffakeskusteluun. Tämä menee lukkoon.

Topic locked