eRepublik - maailma selainpelissä / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
eRepublik - maailma selainpelissä

eRepublik yhdistää Facebookin kaltaisen sosiaalisen verkostoitumisen ja strategiapelin yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa pelaajat voivat osallistua monenlaisiin aktiviteetteihin. eRepublikin "kansalaiset" voivat olla työntekijöitä, omistaa yrityksiä, muodostaa poliittisia ryhmittymiä, äänestää vaaleissa, tulla puolueenjohtajiksi, kansanedustajiksi tai jopa presidenteiksi, kirjoittaa omaa sanomalehteään ja jopa sotia oikean maailman virtuaalivastineita vastaan.
-Wikipedia

Viime kuukausina eSuomi on taistellut kiivaasti eViroa vastaan, mutta toistaiseksi eViro on ollut niskan päällä. Tämä on mahdollistanut sen korkeampi pelaajamäärä, kuten myös vahvemmat liittolaiset. eSuomi on kuitenkin kuluvan viikon aikana kokenut melkoisen ryntäyksen, uusia kansalaisia on ilmestynyt satoja. Lisää kuitenkin tarvitaan, jotta pystymme kukistamaan eViron ja muut eSuomen viholliset. Sinun avullasi, pystymme yhdessä tavoittelemaan Suur-Suomea!

Pelaaminen on ilmaista ja helppoa, eikä se vaadi selainta kummempaa. On siis sinunkin korkea aika osoittaa isänmaallisuutesi ja vapauttaa eSuomi eViron vallan alta. Kauan eläköön vapaa ja itsenäinen eSuomi!

Pelin ympärille on rakentunut vahva yhteisö, jonka löydät irkistä (#erepublik.fi @ QuakeNet) ja foorumilta (http://http://erepublik.fi/forum/). Myös pelissä on eSuomella erittäin aktiivinen media. Uusia pelaajia ei jätetä yksin, siitä pitävät huolen Suomen armeija ja eSuomea palvelevat neljä sotilasyksikköä.

Isänmaa kutsuu sinua, liity mukaan - http://www.erepublik.com/en/referrer/SeppoKumpu

(käyttämällä yllä olevaa linkkiä tuet sotilayksikkö Sinisen Puolueen toimintaa)

Sotilasyksikkö Sininen Puolue (MU-SP) on jo hyvän aikaa tarjonnut tukea aktiivisille uusille pelaajille, lisäksi olemme laajentaneet toimintaamme koko yhteisöön. Pääosassa ovat kuitenkin edelleen uudet pelaajat, jotka ovat avain Suomen parempaan tulevaisuuteen. Toimintaa ovat monet yksityiset kansalaiset tukeneet avokätisesti, myös valtio on tukenut MU-SP:ta. Halumme toimia yhdessä yhteisön hyväksi on valtava, siksi kannustammekin myös kaikkia muita tukemaan uusia pelaajia. Yhteistyötä valtion ja sotilasyksiköiden välillä on myös vahvistettava.

Sotilasyksikkö Sinisen Puolueen tuki ei lopu päivittäisen varustejaon jälkeen. Sotilasyksikkö Sininen Puolue tarjoaa avointa ja yhteisökeskeistä toimintaa, jonka kulmakivinä ovat aktiivisuus ja peli-ilon turvaaminen. Pidetään yhdessä hauskaa, onhan kyseessä peli!

eRepublikin kaveriksi hankin hiljattain Playstation 3 -konsolin, PSN-tunnukseni on nelmilfin. Nähdään myös siellä :)

Uusia alokkaita odottaen,

SeppoKumpu
Sotilasyksikkö Sinisen Puolueen Komentaja

Jos totta puhutaa, niin tämä vaikuttaa neuvostoliittolaiselta värväys julisteelta, jossa vain neuvostoliitto on korvattu eSuomella: plus, eikös tämä kuuluisi pelit-osioon?

En ole myöskään kuullut kyseisestä pelistä, ja voisitko selventää, että mitä tässä tehdään, voiko rahalla ostaa jotain?

En tarkkaan tiennyt rajoittuuko pelit-osio vain konsolipeleille, niin päätin pistää sen tänne vapauden puolelle. Kyseessä on kuitenkin selaimella pelattava peli, jossa pääosassa on yhteisö, eli varsin toisenlainen pelikokemus kuin vaikka konsoleilla on tarjota. Itse pidän kummastakin tyylistä, tasapainoilua ajan kanssa kymmenien eri pelien välillä.

Ensimmäisessä viestissä on lyhyt kuvaus pelistä ja sen toiminnoista. Käytännössä pelaamisen tapahtuu siis kokonaan selaimella. Jos selainpelit eivät ole aikaisemmin tuttuja, niin eRepublik saattaa aluksi tuntua hieman sekavalta. Sitä se ei kuitenkaan ole, varsinkin kun sillä on vahva suomalainen yhteisö jakamassa tukea ja neuvoja toisilleen. Eli foorumilla ja varsinkin irkissä kannattaa käydä, jos pelin aloittaa. Pakollisia ne eivät kuitenkaan missään nimessä ole. Esimerkiksi allekirjoittanut vastaa mielellään pelin sisällä tulleisiin yksityisviesteihin. Viime aikoina niitä on tullut joka päivä +100. Eli kyse on varsin aktiivisesta yhteisöstä.

Wikipedialla on sanansa sanottavana, http://en.wikipedia.org/wiki/ERepublik

Pelissä voi ostaa rahalla kultaa, jolla voi ostaa esimerkiksi yrityksiä. Ostaminen ei kuitenkaan ole pakollista, lähinnä se nopeuttaa hahmokehitystä. Peli jakaa erilaisista saavutuksista kultaa, muiden pelaajien yrityksissä työskentelemisestä saa markkoja (Kyllä, markkoja. Peli ei tunne euroja). Lisäksi kannattaa kuulua johonkin eSuomen sotilasyksiköistä, niiden kautta saa varusteita taistelukentälle.

Peli tarjoaa yhteisölle nipun erilaisia virkoja, kuten puolueen puheenjohtaja, kansanedusta ja presidentti. Näiden lisäksi monissa maissa on presidentin tukena hallitus ministereineen. Osa pelaajista keskittyy yrityksien pyörittämiseen, vaikka se vaatiikin varsinkin uudelta pelaajalta visan vinguttamista (että saa ostettua paljon yrityksiä nopeasti), Pelin viime aikaiset muutokset painottuvat sotaan, niitä onkin koko eMaailmassa jatkuvasti käynnissä useita. Siihen on uuden pelaajan helppo päästä kiinni ja jo kohtalaisen lyhyessä ajassa on oikeasti eSuomelle hyödyllinen sotilas. Hyperaktiiviset pelihullut tekevät tuota kaikkea. Kaiken kuorruttaa kuitenkin aktiivinen yhteisö, joka toimii pelin tarjoamassa mediassa, kuten jo aikaisemmin mainituissa irkissä ja foorumilla.

Linkki pelitunnuksen luomiseen - http://www.erepublik.com/en/referrer/SeppoKumpu

Käyttämällä kyseistä linkkiä tuet MU-SP:n työtä uusien pelaajien parissa, opastamme ja varustamme uudet pelaajat. Ellet halua tukea MU-SP:n toimintaa niin http://erepublik.com on portti pelin pariin.

Tervetuloa!

selvä, nyt ole liittynyt, onkos tässä jokinlainen kaveri lista tai jokin keskustelu paikka?

Kavereiksi voi muita pelaajia pyytääm pelaajan profiilista löytyy linkki. Lisäksi sotilasyksiköillä on omat sisäiset keskustelupaikkansa.

Media on tehokas keino kommunikoida pelissä - http://www.erepublik.com/en/news/latest/all/Finland/1

Muista myös irkki ja foorumi.

Tervetuloa mukaan, itse olen flunssan kourissa, niin pelaaminen jäänyt todella vähälle. PS3-pelipinokin on jo hirvittävän korkea.

Kävin, mutten jää, peli vaikutti samantyyyppiseltä, kuin joku farmwille facebookissa. Peli perustuu pääasiassa laatikoiden klikkailuun, joka ei kauheasti innosta. Sodat vaikuttivat tylsiltä fight ja food nappuloiden painelulta ja rakentaminen tapahtui vasaran painelulla. Tämä ei innosta kauheasti

Joo kaveri pelaa tätä peliä, jos olet pelissä vaikka joku presodentti, kansanedustaja tai joku muu. Niin sillon se ei periaatteessa ole vaan nappuloitten painamista ynm. En tiedä pelistä paljoa, mutta esim korkea arvoisena pitää olla yhteydessä ulkomaihin, jossa on erimaan pelaajia.