Etsitkö peliä? Me autamme! / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Etsitkö peliä? Me autamme!

Muistelet hienoja kokemuksia jonkun pelin parissa menneisyydestäsi ja tahtoisit taas palata pelin pariin, mutta et millään saa mieleesi pelin nimeä? Kerro boardilaisille mitä pelissä oli, niin voimme toivottavati ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Olet miettimässä uuden pelin hankintaa, ja tiedät suunnilleen mitä haluat pelimekaniikoilta yms., mutta et osaa sanoa yhtään tiettyä peliä? Kirjoita mistä tykkäät niin annamme sinulle ehdotuksia! Jos on tiedossa jo vaihtoehdot, niin voit siirtyä Tulevat pelihankinnat, epäilyjä ja harkintaa -ketjuun.

Mr. Snakeleader taisi aloittaa ketjun aiemmilla boardeilla, mutta minä hyökkään tähän väliin kun näin että tarvetta on. Ei tarvitse Kysy ja vastaa -ketjua floodata pelikysymyksillä.

Lainaus käyttäjältä Burning+

Olisiko sellaista FPS-peliä olemassa jossa olisi RPG-elementtejä? Eli peli olisi puhtaasti FPS, mutta se olisi toteutettuna MMO:n kaltaisessa maailmassa (WoW, Runescape, jne.). Pelissä voisi vapaasti seikkailla ympäri maailmaa, siinä olisi erilaisia questeja, tyyliin tapa 10 normaalia sotilasta ja bossi päälle, tapa snipulla 10 snipua. Sitten olisi myös mahdollisuus pelata toisia pelaajia vastaan joillakin alueilla, kuten nyt normaalisti FPS-pelissä on tapana, olisi myös mahdollisuus pelata Co-op:ina questeja. Pelissä olisi myös mahdollisuus käydä kauppaa toisten kanssa, päivittää aseita, päivittää omia statseja, jne. Olisiko sellaista peliä olemassa?

Asian selvittikin jo appa-king ja Milkshake, sillä aioin ehdottaa täysin samaa. Borderlands.

Peli ei sisällä kyllä kuin 4 pelaajan yhteistyötilan, joskin pelaajat voivat taistella myös toisiaan vastaan. Mutta enempää pelaajia ei moninpeliin saa. Jos olet Diabloa koskaan pelannut, niin tämä kokemus on hyvin samankaltainen, FPS muodossa.

Käsittääkseni on kyllä myös olemassa jotain MMOFPS pelejä, mutta en ole täysin varma roolipelielementeistä...enkä tähän hätään keksi yhtäkään, mutta ehkä muut boardilaiset voi auttaa?

Nyt kun vihdoinkin pian saan (voitin, wuhuu..) ps3:n, niin pelejäkin pitäis alkaa ostelemaan, mut en ole vuosiin paljoakaan seurannut pelimarkkinoita, joten ehkä täältä voisin saada vinkkejä.
1. Autopeli. PS1:n TOCA ja Gran Turismo oli aikoinaan ihan parasta. Eli jotain realistista rata-autoilua hakusessa. Onko GT5 ehdoton/ainoa lajissaan? Auton tuunaustakin saa olla, muttei pakolla täydy olla.
2. GTA IV tyyppinen peli, mut ehkä silti joku muu kuin GTA, kun kaverilla tuo nelonen tuli aikoinaan aika kaluttua jo. Mutta autoilua kadulla, tehtävien tekoa, vapaata seikkailua kaupungissa ja hämmennyksen aiheuttamista (lue: tappamista...) Saint's Row kakkosen ostin veljelle lahjaks aikoinaan, en paljoa muista millainen se oli, mutta jotain siihen suuntaan sekin taisi kyllä olla.
3. Jotain sotimista/kommando-touhua, pelattua on tullut tyyliin vanhemmat Rainbow Sixit, Swatit ja miksei Metal Gear Soliditkin. Niitäkin pelejä taitaa olla saatavilla älyttömästi... Ja vielä selvennykseksi, en tarkoita niinkään perus sotapelejä enkä mitään yliluonnollista.

Ehkä noilla pääsee alkuun tässä. :)

Edit. Niin ja se Move-paketti tulee myös samalla, eli onko niille härpäkkeille jotain ehdotonta peliä, millä pääsis kokeilemaan, esim jotain kohdan 2 tai 3 tyylistä peliä?

Lainaus

1. Autopeli. PS1:n TOCA ja Gran Turismo oli aikoinaan ihan parasta. Eli jotain realistista rata-autoilua hakusessa. Onko GT5 ehdoton/ainoa lajissaan? Auton tuunaustakin saa olla, muttei pakolla täydy olla

Jos nyt hyvää sellaista etit, niin gt5 on paras ps3:lle (ainakin omaan makuun), jos ei niin onhan mm. dirt, wrc vaihtoehtoja, tai ehkäpä modnations

Lainaus

GTA IV tyyppinen peli, mut ehkä silti joku muu kuin GTA, kun kaverilla tuo nelonen tuli aikoinaan aika kaluttua jo. Mutta autoilua kadulla, tehtävien tekoa, vapaata seikkailua kaupungissa ja hämmennyksen aiheuttamista (lue: tappamista...) Saint's Row kakkosen ostin veljelle lahjaks aikoinaan, en paljoa muista millainen se oli, mutta jotain siihen suuntaan sekin taisi kyllä olla.

Voit aina kokeilla saint row third, tulee tänä vuonna muistaakseni tai uncharted-sarja

Lainaus

Jotain sotimista/kommando-touhua, pelattua on tullut tyyliin vanhemmat Rainbow Sixit, Swatit ja miksei Metal Gear Soliditkin. Niitäkin pelejä taitaa olla saatavilla älyttömästi... Ja vielä selvennykseksi, en tarkoita niinkään perus sotapelejä enkä mitään yliluonnollista.

BATTLEFIELD 3! Ehdoton jos oikeata räiskintää haet. Jos et niin MAG pelistä löytyy yhä pelaajia. Molemmissa on mm. korjaajia ja medicejä, joten se ei ole samaa tusinaräiskintää COD:ien kanssa. Jos sneekkailu pelejä etit, niin suosittelen Sly trilogya tai/ja splinter cell trilogya.

Lussanan kaupan päälle, suosittelen erittäin paljon ostamaan koko uncharted-sarjan jos seikkailuu etsit.

Lainaus käyttäjältä kimmzero

Autopeli. PS1:n TOCA ja Gran Turismo oli aikoinaan ihan parasta. Eli jotain realistista rata-autoilua hakusessa. Onko GT5 ehdoton/ainoa lajissaan? Auton tuunaustakin saa olla, muttei pakolla täydy olla

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

gt5 on paras ps3:lle (ainakin omaan makuun), jos ei niin onhan mm. dirt, wrc vaihtoehtoja, tai ehkäpä modnations

GT5 tosiaan varma valinta jos realistisempaa ajelua kaipaa. Ehkä myös se yksi Need for Speed jonka nimeä en nyt millään muista. Realistisemmaksi koittivat sitä tehdä.

Modnation on hyvin kaukana etsimästäsi.

Lainaus käyttäjältä kimmzero

GTA IV tyyppinen peli, mut ehkä silti joku muu kuin GTA, kun kaverilla tuo nelonen tuli aikoinaan aika kaluttua jo. Mutta autoilua kadulla, tehtävien tekoa, vapaata seikkailua kaupungissa ja hämmennyksen aiheuttamista (lue: tappamista...) Saint's Row kakkosen ostin veljelle lahjaks aikoinaan, en paljoa muista millainen se oli, mutta jotain siihen suuntaan sekin taisi kyllä olla.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

Voit aina kokeilla saint row third, tulee tänä vuonna muistaakseni tai uncharted-sarja

Saint's Row taas varma valinta. Sinullahan on hyvät tiedot jo! Mutta kiesus sentään, ei Uncharted ole millään tavalla GTA:n kaltainen!

Lainaus käyttäjältä kimmzero

LainausJotain sotimista/kommando-touhua, pelattua on tullut tyyliin vanhemmat Rainbow Sixit, Swatit ja miksei Metal Gear Soliditkin. Niitäkin pelejä taitaa olla saatavilla älyttömästi... Ja vielä selvennykseksi, en tarkoita niinkään perus sotapelejä enkä mitään yliluonnollista.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

BATTLEFIELD 3! Ehdoton jos oikeata räiskintää haet. Jos et niin MAG pelistä löytyy yhä pelaajia. Molemmissa on mm. korjaajia ja medicejä, joten se ei ole samaa tusinaräiskintää COD:ien kanssa.

Battlefield on hyvää perusräiskintää. Isoja kenttiä moninpelissä, jos sellainen kiinnostaa. MAGia keskinkertaisemmaksi ei voi mennä, sekin sisältää erikoisuutena vain suuren määrän pelaajia, eikä yksinpeliä ole.

MGS4 ja Splinter Cell uppoavat varmasti kommandoilusta intoutuville. Uudet Rainbow Sixit varmaan kelpaavat myös, vaan mitkä ovat nämä vanhemmat mistä mainitsit? Uusi Ghost Recon oli vissiin myös tuloillaan?

Puhelimella tässä parhaani mukaan vastailen, niin en kykene etsimään kaikkia tietoja mitä voisi.

Kiitti vastauksista!

NFS ei taida olla ihan mun juttu, mutta GT5 vai Dirt 3, siinä on vähän vertailtavaa vielä, sillä kyllähän tuollainen rallikin maistuisi ja pirun hyvältä näyttää, mutta GT on aina GT.

Saints row 3 ei videoiden mukaan ihan sillai säväytä kuin GTA 4 säväytti. Näitä tän kaltaisia ei taida olla oikeastaan muita kuin nuo kaksi sarjaa? GTA 5 tosin tulossa, mutta siihen menee varmaan aikaa ja jotain olis kiva alkaa hakata jo pian.

Tuo viimeinen kasti taitaa ollakin vaikein, sillä, no Battlefield 3 ei täysin ole hakemaani, vaikka uskomaton peli taitaa olla kyseessä, kuitenkin mieluummin kääntyisin noihin hiiviskely/kommando-pelien puoleen, kuin sotapeleihin. Rainbow Sixit joita olen pelaillut, on noita pelisarjan ensimmäisiä PC ja PS1 pelejä, eli "ykkönen" ja Rogue Spear. Mutta Vegas 2? Uusimpaa Splinter Celliä ei taida olla PS3:lle, joten... Vegas 2? Ja jos ainoana toisena vaihtoehtona olis Metal gear solid Rising (voi tosin olla muitakin mutta en ole vielä törmännyt), niin se ei vakuuta ihan vanhempien MGS-pelien tapaan, joita olen pelaillut (eli nuo vuosituhannen vaihteen pelit)...

Taitaa ollakin yllättävän vaikea valita vaan yhtä peliä jokaiselta alueelta... Ja hommaa vaikeuttaa sekin kun taidan vieläkin vähän liikaa elää noiden 10v takaisten pelien fiiliksissä, että mikä peli/sarja oli silloin suosikki. :D Mut eiköhän tässä ole jo eteenpäin päässyt. Ehdotella saa lisää/kertoa mielipiteitä tähänkin ketjuun.

eiku splinter cell convitionia ole muka ps3:lle?? Tämähän on uusi tieto

sly on myös omalla tavallaan hiiviskely, meni ainakin mukiin yhä kun oli 13v ja splinter cell collectiin on myynissä psn suoressa (25€?), kuten myös moni muukin
ps. Nuo minun jälkeiset vaihtoehdot olivat suosituksia, joita kannattaa kokeilla, edes demon verran

Uutta startegia peliä haluaisin pelaa!

Lainaus

onko jotain strategia peliä konsolille? Mieluiten sellaista, jossa on suuret määrät joukkoja, ei sellaista civilization meininkiä?

Tuollaista siis haluaisin, mieluiten epä-online meininki, eli voi esim. split screen ja jonkin sortin tarina ja trophyt?

Löytyykö?

Halo Wars tulee mieleen. Hyvin rajoitetusti löytyy kuvaamaasi vastaavaa strategiaa konsoleille...R.U.S.E oli sinulle ilmeisesti jo tuttu? Suosittelen kyllä testaamaan Civ Revolutionsia, sen kun saa nykyään varmaan suht edullisesti.

Red Alert 3 on yksi valinta, laadusta en osaa sanoa.

Kingdom Under Fire 2, Stormrise, World in Conflict ja Endwar kannattaa myös katsastaa.

No, kyllä niitä muutama on kuitenkin. En vain tosiaan osaa sanoa mistään tarkemmin, sillä omat strategiat pelaan tiatokoneella.

Wut, world in conflict saa ps3:lle? Minkä niminen peli siis ja mistä saa?

Lainaus käyttäjältä Moromopo

Wut, world in conflict saa ps3:lle? Minkä niminen peli siis ja mistä saa?

Kappas. Peruttu homma. Katselin netistä vain jotain listaa PS3 strategiapeleistä ja siellä sanottiin että World in Conflict. Ilmeisesti lista oli aika vanha...sry, olin puhelimella niin ei jaksanut täydellisesti asiaa tutkia.

Lainaus

Moromopo

Uutta startegia peliä haluaisin pelaa!

Noh, eipä noita kauheasti ole. Tuosta Dempan listasta en ottaisi ainakaan Kingdom Under Fire 2:sta, sillä se ei kovin laadukas ole. Stormriseä, Endwaria ja Red Alert 3:sta saa kaikkia Gamestopista 10€:lla, joten hinta ei päätä huimaa. Voisit myös kokeilla Brutal Legendiä, sillä se sisältää paljon strategiaa ja sen moninpeli on pelkästään strategiaa.

olisko ps3selle mmo peliä jota vielä pelataan?

Lainaus käyttäjältä alma617

olisko ps3selle mmo peliä jota vielä pelataan?

DC Universe online on storessa nykyään ilmaiseksi. Pelaajiakin löytyy melko paljon, tosin tossa joutuu oottamaan että pääsee pelaaman.

Lainaus käyttäjältä alma617

olisko ps3selle mmo peliä jota vielä pelataan?

Free Realms, MAG?

Kävin tossa läpi eri kauppojen kotisivuja eikä mistään löytynyt METAL GEAR SOLID 4:sta orkkis kansilla,eli se liukuva pahvi kotelo.
Tietääkö kukaan täälä mistä sais vai saakohan enään mistään ostettua sitä vai täytyykö tyytyä Platina versioon,se vaan on niin ruma se kansi.

Mitäs suosittelette?
Joku toiminta-FPS ikää sais olla 16 tai alle ja hinta 'bout 30 egee max.

E:kaks viestiä ylöspäin,free realms ps3:oselle? Jos näin niin onko poksut?
E2:sori mun sähläys :D

Lainaus käyttäjältä suomiskate

Mitäs suosittelette?
Joku toiminta-FPS ikää sais olla 16 tai alle ja hinta 'bout 30 egee max.

E:kaks viestiä ylöspäin,free realms ps3:oselle? Jos näin niin onko poksut?
E2:sori mun sähläys :D

No minkä tyyppisistä toimintapeleistä pidät?

Call of Duty: Modern Warfare on ihan laadukas peli, joka lähtee varmasti alta kolmenkympin. Jos pidät hieman enemmän tiimin ohjaamisesta ja anti-terroristimeiningistä, voin suositella Rainbow Six: Las Vegaseja. Jos tykkäät scifi- toimintapeleistä, niin Halot ehdottomasti. Halo Reachissakin todella hyvä moninpeli!

olisko mitään panssarivaunu peliä mieluiten ps3lle ja siis jotain muita kun world of tanks ja bf3....

Lainaus käyttäjältä alma617

olisko mitään panssarivaunu peliä mieluiten ps3lle ja siis jotain muita kun world of tanks ja bf3....

tank battles! Tosin itse en pitänyt, lataa se demo kummiskin...

Etsin vanhaa ps1 peliä, peli oli romuralli tyylinen peli. Nostalgia iski minuun tänään kun näin Gran turismo 1 kaapissani, nyt haluaisin tietää lapsuusmuistojeni ihanan romuralli pelin nimen :D

Lainaus käyttäjältä Psychohenkka

Etsin vanhaa ps1 peliä, peli oli romuralli tyylinen peli. Nostalgia iski minuun tänään kun näin Gran turismo 1 kaapissani, nyt haluaisin tietää lapsuusmuistojeni ihanan romuralli pelin nimen :D

Destruction Derby, Destruction Derby Raw, Demolition Racer? Nuo oli ainoat jotkaomasta PS1 kokoelmasta löyty.

Lainaus käyttäjältä Partyraiserz

Lainaus käyttäjältä suomiskateMitäs suosittelette?
Joku toiminta-FPS ikää sais olla 16 tai alle ja hinta 'bout 30 egee max.

E:kaks viestiä ylöspäin,free realms ps3:oselle? Jos näin niin onko poksut?
E2:sori mun sähläys :D

No minkä tyyppisistä toimintapeleistä pidät?

Call of Duty: Modern Warfare on ihan laadukas peli, joka lähtee varmasti alta kolmenkympin. Jos pidät hieman enemmän tiimin ohjaamisesta ja anti-terroristimeiningistä, voin suositella Rainbow Six: Las Vegaseja. Jos tykkäät scifi- toimintapeleistä, niin Halot ehdottomasti. Halo Reachissakin todella hyvä moninpeli!

k,kiitos :)

Lainaus käyttäjältä Psychohenkka

Etsin vanhaa ps1 peliä, peli oli romuralli tyylinen peli. Nostalgia iski minuun tänään kun näin Gran turismo 1 kaapissani, nyt haluaisin tietää lapsuusmuistojeni ihanan romuralli pelin nimen :D

deatruction derby?

Lyötyykös ps3lle strategia peliä (keskiaikaisella teemalla) jossa olisi jonkinlaista toisten ukkojen käskyttämistä

Lainaus käyttäjältä nikke328+

Lyötyykös ps3lle strategia peliä (keskiaikaisella teemalla) jossa olisi jonkinlaista toisten ukkojen käskyttämistä

Keskiaika teemaista strategiaa ei ole. Tietääkseni ainoa tuohon aikaan sijoittuva strategia nykyiseltä konsolisukupolvelta löytyy Nintendo DS:ltä ja kantaa nimeä "Age of Empires".

MUOKKAUS: Playstation kakkoselle löytyykin ilmeisesti paska porttaus "Age of Empires: The age of Kings" pelistä. En kyllä ilmaiseksikaan ottaisi sitä tuolle konsolille.

Playstation 3:n uutena, mutta en niin onnelisena, omistajana kyselisin vähä että mitä hyviä pelejä tuolle vehkeelle saa? Nimenomaan yksinoikeuspelejä, isoja sarjoja tai pienempiä arcadetyylin pelejä, ihan sama. God of Warit ja Unchartedit on ns. hallussa kuin myös Little Big Planetit ja tiedän myös että Super Stardust HD on kova. Echocrome oli kans mielenkiintonen, löytyy vissiin sieltä storesta jostain?? Ei hirviästi oo väliä mitä ehdotatte, kuhan ovat HYVIÄ pelejä. Multiplättäreistä ei kannata mainita, ne pelaan edelleen Xboxilla, paitsi jos PS3 -versio on jotenkin poikkeuksellisen erinomainen verrattuna XO:n versioon.

EDIT: aivopieru

Lainaus käyttäjältä Dark

Metal Gear Solid 4, aivan mahtava päätös kyseiselle sarjalle, pakko ostos kaikille PS3-omistajille.
Heavy Rain, aivan omaa luokkaansaa oleva peli, herättää tunteita kovassakin kaverissa.

Kannattaa ainakin noilla kahdella alottaa.

Kannattaako tuota Metal Gear Solid 4:sta ees pelata ku en oo tykänny aikasemmistakaan? Tai no, sitä PS1:n ensimmäistä MGS:ää pelasin ja oli jotenki nihkiä meininki.

Kiitti vinkeistä, lisää otetaan vastaan edelleen.

Lainaus käyttäjältä JaniFromHell+

Playstation 3:n uutena, mutta en niin onnelisena, omistajana kyselisin vähä että mitä hyviä pelejä tuolle vehkeelle saa? Nimenomaan yksinoikeuspelejä, isoja sarjoja tai pienempiä arcadetyylin pelejä, ihan sama. God of Warit ja Unchartedit on ns. hallussa kuin myös Little Big Planetit ja tiedän myös että Super Stardust HD on kova. Echocrome oli kans mielenkiintonen, löytyy vissiin sieltä storesta jostain?? Ei hirviästi oo väliä mitä ehdotatte, kuhan ovat HYVIÄ pelejä. Multiplättäreistä ei kannata mainita, ne pelaan edelleen Xboxilla, paitsi jos PS3 -versio on jotenkin poikkeuksellisen erinomainen verrattuna XO:n laitteeseen.

Metal Gear Solid 4, aivan mahtava päätös kyseiselle sarjalle, pakko ostos kaikille PS3-omistajille.
Heavy Rain, aivan omaa luokkaansaa oleva peli, herättää tunteita kovassakin kaverissa.

Kannattaa ainakin noilla kahdella alottaa.

Lainaus käyttäjältä JaniFromHell+

Playstation 3:n uutena, mutta en niin onnelisena, omistajana kyselisin vähä että mitä hyviä pelejä tuolle vehkeelle saa? Nimenomaan yksinoikeuspelejä, isoja sarjoja tai pienempiä arcadetyylin pelejä, ihan sama. God of Warit ja Unchartedit on ns. hallussa kuin myös Little Big Planetit ja tiedän myös että Super Stardust HD on kova. Echocrome oli kans mielenkiintonen, löytyy vissiin sieltä storesta jostain?? Ei hirviästi oo väliä mitä ehdotatte, kuhan ovat HYVIÄ pelejä. Multiplättäreistä ei kannata mainita, ne pelaan edelleen Xboxilla, paitsi jos PS3 -versio on jotenkin poikkeuksellisen erinomainen verrattuna XO:n versioon.

EDIT: aivopieru

Lainaus käyttäjältä DarkMetal Gear Solid 4, aivan mahtava päätös kyseiselle sarjalle, pakko ostos kaikille PS3-omistajille.
Heavy Rain, aivan omaa luokkaansaa oleva peli, herättää tunteita kovassakin kaverissa.

Kannattaa ainakin noilla kahdella alottaa.

Kannattaako tuota Metal Gear Solid 4:sta ees pelata ku en oo tykänny aikasemmistakaan? Tai no, sitä PS1:n ensimmäistä MGS:ää pelasin ja oli jotenki nihkiä meininki.

Kiitti vinkeistä, lisää otetaan vastaan edelleen.

Peli on paljon monipuolisempi koska voit kunnolla suojautua "camoflaugen" avulla ja voit käyttää nukutuspistoolia eli pelin pääse läpi vaikka tappamatta ketään. Sekä jossei hallitse pelin sniikkausta kovin hyvin niin pelin voi pelata "räiskintänä" läpi. Tarina on todella upea ja musiikki taianomaista. Välivideoita riittää mutta itselleni ei tullut ähky niiden kanssa. Joten suosittelen tätä silti kovasti,edes kokemuksena. Sekä josset sarjan muita osia ole pelannut niin osta ihmeessä kaveriksi Metal Gear Solid HD Collection joka sisältää 5 peliä(Metal Gearit 1-2,MGS 2-3 ja Peacewalker). MGS4 irtoanee n.20€:lla ja HD Collection n.20€ myös,riippuu mistä hankkii.

Olen usein muistellut erästä lapsuudestani tuttua peliä, mutta en millään saa sen nimeä päähäni.
Siinnä joku ukko ampuu jotain vihreitä avaruusolioita. Kyseessä on sivulta päin kuvattu tasohyppely.
Herättääkö tällainen kuvaus kenessäkään mitään mielikuvia?
Olisi kiva nostalgisoida ja katsoa oliko se oikeasti niin hyvä peli kuin muistan.:D

IMAGE(http://www.eggplante.com/wp-content/uploads/2012/06/commanderkeen4.jpeg)
Commander Keen

Ilo auttaa.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Commander Keen 4

Ilo auttaa.

Pelisarja on kyllä oikein, mutta ei tuo nelonen kyllä ole millään. Näyttää enemmänkin osalta 1, 2 tai 3 (en nyt aivan muista ulkoa), mutta sitä "uudempi" tuo ei ole. On muuten hieno pelisarja, id softwaren pelit muutenkin rautaa.

E: Varmistin asian, kyseessä ensimmäinen Commander Keen

Commander Keen 1 tosiaan kyseessä näin pelisarjan suurehkon fanaatikon silmin.

Lainaus käyttäjältä Pixgo

...Olisi kiva nostalgisoida ja katsoa oliko se oikeasti niin hyvä peli kuin muistan.:D

Nostalgiaa tuo ensimmäinenkin osa toki tuo, mutta pelinä se jää selvästi nelosen ja 3,5:n eli Keen Dreamsin varjoon. Nuo osat Keeneistä yleensä parhaiten muistetaan ja ainakin osat 1-5 irtoaa Steamista viiden euron kustannuksella yhtenä pakettina. Id Softwaren paras pelisarja, vaikka minulta ei kysyttäisikään. On se Wolfenstein todella kova, mutta Keeniä kovempaa ei olekkaan. Uutta Keeniä jos joskus latauspalveluihin tulisi, hyppäisin kuuhun ja takaisin.

Crap, ei pitäisi luottaa lähdemateriaaliin. Tai johonkin. Turha numero, miksi edes laitoin. Yhyy.

Juu tuli noita pentuna pelattua aika reilusti. Supaplexit jne. Oi aikoja.

Kyllä, tämä se on! Kiitos! Luulin ettei noilla tiedoilla kukaan tajuaisi, mutta jälleen pelaajatietäjät osaavat yllättää.:D Ja tästä on vielä monta osaa? oh goody! Mahtavaa, retki nostalgian maailmaan alkakoon..

Olen tässä etsiskellyt yhtä ps one peliä jota tuli pelailtua kavereiden kanssa 5-8 vuotta sitten. Enkä millään muista pelin nimeä. Peli oli japanilainen luultavasti, ainakin se kaverini versio oli japanin kielinen. Peli oli ylhäältäpäin kuvattu tappelupeli. Kentällä oli vissiin 4 pelaajaa kerralla joista yleensä kaksi oli minä ja kaverini ja toiset kaksi koneen ohjaamia. Pelissä oli paljon hahmoja joista sai valita mieluisensa, joka hahmolla oli myös oma erikois taitonsa joista muistan valitettavasti vain yhden. Se oli vanha mies jonka erikoisuus oli iso jäänuija. Kenttiäkin oli monia, joista yhdessä oli dinosauruksia jotka hyökkäsivät aina välillä hahmojen kimppuun. Joten tietääkö kukaan mikä peli voisi olla kyseessä? Olisi hauska päästä taas pelaamaan sitä.

Etsin PS1-peliä, jota pelasin joskus kaverin luona. Pelin päähahmo oli punainen kiekonmuotoinen tikkari (tai tikkariksi me sitä ainakin luulimme). Hahmolla oli muistaakseni myös aurinkolasit. Pelissä juostiin jonkinlaisella merirosvolaivalla vihollisia varoen. Saattaa myös olla että muitakin kenttiä oli, mutta en pysty muistamaan... Kuvakulma oli yläviisto, ei siis hahmon takaa.

Lainaus käyttäjältä Latexi

Etsin PS1-peliä, jota pelasin joskus kaverin luona. Pelin päähahmo oli punainen kiekonmuotoinen tikkari (tai tikkariksi me sitä ainakin luulimme). Hahmolla oli muistaakseni myös aurinkolasit. Pelissä juostiin jonkinlaisella merirosvolaivalla vihollisia varoen. Saattaa myös olla että muitakin kenttiä oli, mutta en pysty muistamaan... Kuvakulma oli yläviisto, ei siis hahmon takaa.

IMAGE(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/dd/Cool_Spot_2.png)
Spot goes to hollywood? Hahmohan on legendaarinen Cool spot.

Lainaus käyttäjältä Dark

Spot goes to hollywood? Hahmohan on legendaarinen Cool spot.

No sehän tuli nopsaan! Kiitos tämähän se oli!

Etsiskelen itselleni uutta pelattavaa. Pelasin juuri Mass Effectit nopeaan tahtiin läpi ja tykästyin niihin. Nyt kelpaisi samantyylinen pelikokemus. Mihin peliin tulisi tarttua? Saa olla vanhempaakin perua.

Bioshockit on pelattu ja nekin olivat hyviä. Taitaa Batmanit mennä myös lähelle tätä kategoriaa, pelattu. Assassin's Creed ei iskenyt, pick pocket -tehtävät oli typeriä ja minulle liian vaikeita. Ykköstä pelasin kakkosta pidemmälle. Perusräiskinnät on pelattu, Gears of War ja sellaiset, mutta nyt saisi olla räiskinnän lisäksi hieman lisäsisältöä. Pelattavuus on tärkeätä.

Miten Fallout 3, olisiko se sellainen? Ammun mieluummin, kuin hiippailen tai miekkailen. Nettipelaaminen ei ole minun juttuni. Pelikoneena mieluummin XO, mutta PS3:kin käy. Kiitokset etukäteen ehdotuksista.

Lainaus käyttäjältä Eebo

Etsiskelen itselleni uutta pelattavaa. Pelasin juuri Mass Effectit nopeaan tahtiin läpi ja tykästyin niihin. Nyt kelpaisi samantyylinen pelikokemus. Mihin peliin tulisi tarttua? Saa olla vanhempaakin perua.

Bioshockit on pelattu ja nekin olivat hyviä. Taitaa Batmanit mennä myös lähelle tätä kategoriaa, pelattu. Assassin's Creed ei iskenyt, pick pocket -tehtävät oli typeriä ja minulle liian vaikeita. Ykköstä pelasin kakkosta pidemmälle. Perusräiskinnät on pelattu, Gears of War ja sellaiset, mutta nyt saisi olla räiskinnän lisäksi hieman lisäsisältöä. Pelattavuus on tärkeätä.

Miten Fallout 3, olisiko se sellainen? Ammun mieluummin, kuin hiippailen tai miekkailen. Nettipelaaminen ei ole minun juttuni. Pelikoneena mieluummin XO, mutta PS3:kin käy. Kiitokset etukäteen ehdotuksista.

Fallout 3 on kyllä hyvä vaihtoehto. Kannattaa vielä harkita myös Fallout 3:n ja New Vegasin välillä. New Vegas on kuulemma parempi.

Etsin Super Nintendo -tappelupeliä, jossa oli seikkailumoodi millä tahansa hahmolla, jossa mennään eteenpäin jonkinlaista satamakaupunkia ja tapellaan vihollisia vastaan. Lisäksi siinä oli tietenkin versus-moodi. Pelattavana oli mm. vihreä Hulk'mainen hirviö, jonka rinnasta ammutaan ruusu, violettiin pukeutunut bisnesmies, joka heittää hattua, tiedemies, joka muuttuu skorpioniksi...

Mikä on tämä peli?

Lainaus käyttäjältä Stealth

...
Mikä on tämä peli?

Kuvauksesi voisi täsmätä sellaiseen helmeen, kuin Final Fight. Voi mennä metsäänkin, koska en tuota itse ole pelannut, mutta nähnyt kuitenkin pelattavan ja yksi koneen parhaista tappelupeleistä. Tai mikä tuon pelityypin genre nyt onkaan.

IMAGE(http://www.mobygames.com/images/shots/l/85962-final-fight-2-snes-screenshot-at-the-harbor-fighting-the-first.png)

Itse etsisin toiminta peliä, mutta toiminta kauhu käy. Hyvä tausta musiikki ois hyvä mut ei pakollinen, pitkä tarina ja ei vaikeita trophyja. Uus ei pakko olla, mutta ei mitään supervanhaakaan. Ps3:selle. Pelkkä toiminta seikkailukin käy. Eniten haluaisin toiminta peliä jossa pääasiassa hiippaillaan, itse ajattelin MGS mut päätin ensin kysyä teiltä mielipidettä. Ja jos se oikea olis MGS niin mikä 1,2,3 vai 4. Ja ps3 konsolille.

Lainaus käyttäjältä mekkis

Itse etsisin toiminta peliä, mutta toiminta kauhu käy. Hyvä tausta musiikki ois hyvä mut ei pakollinen, pitkä tarina ja ei vaikeita trophyja. Uus ei pakko olla, mutta ei mitään supervanhaakaan. Ps3:selle. Pelkkä toiminta seikkailukin käy. Eniten haluaisin toiminta peliä jossa pääasiassa hiippaillaan, itse ajattelin MGS mut päätin ensin kysyä teiltä mielipidettä. Ja jos se oikea olis MGS niin mikä 1,2,3 vai 4. Ja ps3 konsolille.

Jos mun mielipidettä kysytään niin osta Metal Gear Solid 4 + Metal Gear Solid HD Collection, jossa tulee mukana MGS 2 + 3 + Peace Walker

Lainaus käyttäjältä Oskar96

Lainaus käyttäjältä mekkisItse etsisin toiminta peliä, mutta toiminta kauhu käy. Hyvä tausta musiikki ois hyvä mut ei pakollinen, pitkä tarina ja ei vaikeita trophyja. Uus ei pakko olla, mutta ei mitään supervanhaakaan. Ps3:selle. Pelkkä toiminta seikkailukin käy. Eniten haluaisin toiminta peliä jossa pääasiassa hiippaillaan, itse ajattelin MGS mut päätin ensin kysyä teiltä mielipidettä. Ja jos se oikea olis MGS niin mikä 1,2,3 vai 4. Ja ps3 konsolille.

Jos mun mielipidettä kysytään niin osta Metal Gear Solid 4 + Metal Gear Solid HD Collection, jossa tulee mukana MGS 2 + 3 + Peace Walker

SEKÄ Metal Gear 1 & 2. Nämä esi-osat löytyvät 3:sen extroista. Molemmat pelit maksavat sen 20€ kpl joten saat 6 peliä yhden hinnalla.

Muistaako joku sellaisen pelin 90-luvulta jossa joku mies lensi lentokoneella hänellä oli muistaakseni vaimo/naisystävä mukana mutta sitte kone hajoaa ja mies joutuu ottamaan laskunvarjon ja laskeutuu jonnekkin syvälle viidakkoon. Itse pelin alussa mies roikkuu puussa laskunvarjon kanssa ja joutuu vapauttamaan itsensä puukolla. miehellä on asenaan haulikko ja kun pelissä pääsee liikkeelle viidakossa tulee vastaan jotain ihmeellisiä jättimatoja yms. Olisi erittäin mahtavaa jos joku tietäisi pelin nimen sillä en itse muista sitä lainkaan koska kyseistä peliä tuli pelattua sen verran pienenä. Pelasin tätä peliä tietokoneella.

Muistaako joku sellasen pelin jossa kaksi tyyppiä taistelevat ilmassa olevan platformin päällä ja platformin alla on roskia. Sitten siinä on jotkut keltaiset tikapuut. Luultavasti siinä pelissä ammuttiin joillain aseilla myös.
Peli on siis kaksiuloitteinen pc peli. En muista enempää mutta voiko joku kertoa ton pelin nimen?

Meikä poika tässä muisteloi jotain muinaista RTS naksua jossa rakenneltiin laivoja kyhäämällä jotain pieniä kylän/kaupungin tapaisia rannikolle ja sitten kerättiin meripihkaa ja puuta ja laiettiin nippuun toinen toistaan pähempiä tuhon välikappaleita. Tähän meininkiin saattoi sitten liittyä jotkut jumalat ja barbaaritkin, muistikuvat ovat todella hötöistä usvaa, koska tätä tuli lähinnä jauhettua kaverin muinaisen kompuutteri lehden mukana tulleella demorompulla. Graafinen ulkoasu oli muistaakseni aikaisekseen melko nättiä kateltavaa ja koko leivos pyöri luonnollisesti PCeellä.

Jos joku osaisi tällä epämääräisellä kuvauksen kuvatuksella meikälle osoittaa oikean osoitteen niin antaisin vaikka vasemman kivekseni. Lupaus on sinänsä suuri, koska en edes muista oliko peli hyvä.

Ei varsinaisesti liity topicin aiheeseen, mutta tarpeeksi lähellä.

Eli löytyykö enää mistään/keltään Buzz: Suomen neropattia ja Visailun maailmaa PS3:lle?

Etsin Halo 3:sen legendary editionin Master chief kypärä koteloa.

Ennen kuin ketju täyttyy keltaisen pörssin "ostetaan" -ilmoituksilla, koittakaa lukea aloitusviestistä edes neljä lausetta.

Lainaus

Muistelet hienoja kokemuksia jonkun pelin parissa menneisyydestäsi ja tahtoisit taas palata pelin pariin, mutta et millään saa mieleesi pelin nimeä? Kerro boardilaisille mitä pelissä oli, niin voimme toivottavati ohjata sinua oikeaan suuntaan.

Olet miettimässä uuden pelin hankintaa, ja tiedät suunnilleen mitä haluat pelimekaniikoilta yms., mutta et osaa sanoa yhtään tiettyä peliä? Kirjoita mistä tykkäät niin annamme sinulle ehdotuksia! Jos on tiedossa jo vaihtoehdot, niin voit siirtyä Tulevat pelihankinnat, epäilyjä ja harkintaa -ketjuun.

Pahoittelut acalyphalle ja Melamiinalle että ei ole tullut auttavaa vastausta.