fuse ps3,Xbox 360 -lukossa- / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
fuse ps3,Xbox 360 -lukossa-

Pitää kertoa tästä pelistä josta kukaan ei oo laittanu vielä keskustelua ja josta kukaan ei vissiin tiedä mitään. Kyseessä on fuse Insomniac gamesiltä. Fusesta on juuri julkaistu ilmainen demo eli kaikki testaamaan. Siinä saa esimakua mut siinä puuttuu ainakin puolet pelistä. Ja oikeesti Kaikki playstation fanit vaikka tämä on ensimmäinen insomniacin multiplattari tämä on pakko hankinta kaikille insomniac faneille.Tämä on yksi parhaista co op peleistä koskaan ja mukavaa yksinäänkin. Perustelut tähän on se että jos tsekkaatte uusimpia trailereita tai gameplayta huomaatte että ympäristöt on todella monipuolisia ja värikkäitä. Viholliset on monipuolisia ja tämä ei ole mikään cod tämä on hc peli jossa on haastetta. Tässä on neljä eri agenttia joista jokainen on uniikki. Jokaisella on uniikki ase ja kyky tai vastaava. Jokaiselle hahmolle on oma iso kehityskaari ja peli pitää pelata läpi useampaan kertaan jotta saa kaikki hahmot korkeimmalle levelille. Lisäksi pelissä ei pärjää ilman kunnollista tiimityötä ja kun pelaat yksin pystyt lennossa vaihtaa hahmosta toiseen. Vaikka tässä on ean logo tämä on täysin insomniacin peli. Ajatellaan sitäkin positiivisesti että nyt isompi yleisö pääse näkee ja pelaa insomniacin mahtavilla aseilla ja monipuolisilla ympäristöillä joista se on tuttu. Eli oikeesti kaikki rc ja resistance fanit ostakaa fuse. Tukieksensa Insomniacia ja nauttikaa mahtavasta co op tai yksinpelistä. Pelissä on myös arena taistelu muoto echelon. Fuse on saatavilla nyt. Komeentoikaa

Hieno aloitus!

Demoa testasin ja pidin yllättävän paljon. En niin paljon, että tuota tulisin alle viidentoista euron koskaan ostamaan, mutta pidin kuitenkin. Gameplay oli iviihdyttävää, hahmojen kuiva läppä kuivaa ja grafiikat harvinaisen karua.

Lainaus käyttäjältä janne10+

Siinä saa esimakua mut siitä puuttuu ainakin puolet pelistä.

Kuulostaa ihan uskottavalta, kun ottaa huomioon nykypelien pituudet.

Ite olen ollut kyllä todella tyytväinen tähän peliin ja minusta on niin järkyttävää että niin monet missaa näin hyvän pelin vain tyhmien kriitikkojen takia ja suurin osa netti ihmisistä on samaa mieltä Ja syyt tähän on nämä 1.Kun pelissä saa nostettua korkeimmalle level riville jolloin avautuu tällänen fusion tila jolloin näistä fuse aseista tulee hetkeks vahvempia niin tästä ei olo sanottu missään arvostelussa mitään. 2 pelistä on valitettu sitä et sanotaan mikä tämä fuse on mutta ei sanota mistä se on ja juuri tämä tieto löytyy kerättävistä tiedoista pelimaailmassa ja tämä on aivan naurettavaa. 3. pelistä on valitettu myös siitä että peli on vaan taistelun jälkeen taistelu jne. Ja ainakin itellä hyväkin peli voi tulla ikäväksi jos sitä pelaa liian pitkään mutta kun näin tapahtuu ihminen on viisas ja tajuaa lopettaa toisin kuin kriitikot jotka on vaan pelanu niin nopeasti kun mahdollista että saa arvion julkaisu päiväksi 4. Tämä on co op peli jota pystyy pelata yksinkin Mutta kriitikot on arvostellu sen yksin pelinä jota voi pelata ystävienkin kaa ja antonu huonot pisteet yksinpelin takia ja tämä on järkyttävän naurettavaa ja lisäksi ihmisillä ei ole ollut mitään ongelmia tekoälyn kaa mitä kriitikot väittää. Tämä on ehdottomasti ainakin itselle ollut järkyttävin arvio pitkään ja niin järkyttävää samaan aikaan naurettava.

Osana jotain ketjua tämän nykyisen aloitusviestin olisi voinut katsella vielä joten kuten läpi sormien, mutta pidetään jonkinlaista tasoa ketjuja aloitellessa, sillä juurikin aloitusviestien kuuluisi olla selkeitä ja keskusteluun innostavia.

Vinkkinä siis ketjujen aloittajille, että koittakaa noudattaa hyvää kielioppia ja erityisesti oikolukekaa viestinne. Täydellisiä tekstejä ei vaadita, mutta isot kirjaimet ja ainakin osa pilkuista olisi syytä saada kohdalleen. Kirjoitusasuakin kannattaa myös pohtia niin, että puhekielen käyttö on enemmänkin poikkeus kuin tapa.

Pohtikaa myös tekstiä vähän kokoon ja jäsennelkää niitä edes jotenkin. Jo kappalejaon puutteesta näkee, että tekstiin on vain hätäisesti haluttu laittaa kaikki, mitä päähän on tupsahtanut.

Laitan ainakin toistaiseksi tämän ketjun lukkoon. Aloitusviestissä on kuitenkin sen verran ideaa, että toivoisin janne10:n vähän paikkaavan sitä, niin tästä voitaisiin saada pätevä ketju pelille :)

-Riepu, moderaattori

Topic locked