Game Maker Suomi -Lukossa- / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Game Maker Suomi -Lukossa-

[size=150]Game Maker Suomi http://gamemaker.fi[/size]
Uudet kotisivut, uusi foorumi - uusia käyttäjiä?

Jo seitsemän vuotta vanha Game Maker Suomi -foorumi kuikuilee uusia (aloittelevia kuin myös kokeneita) pelintekijöitä foorumille. Olit siis aloitteleva pelintekijä joka haluaa päästä harrastuksessaan alkuun tai kokenut käyttäjä joka kaipaa suunnitteluapua tai erinomaisen julkaisupaikan olet ehdottomasti tervetullut! Foorumimme ilmapiiri on erittäin ystävällinen ja kaikkia uusia harrastelijoita autetaan kädestä pitäen alkuun.

Game Maker Suomi on ensisijaisesti Game Maker -ohjelmaan keskittynyt sivusto, mutta myös muilla ohjelmointikielillä/ohjelmilla toteutetut tuotokset voi julkaista foorumilla. Myös käyttäjiä jotka eivät ole pelinteosta kiinnostuneita kaivataan foorumille arvostelemaan muiden tuotoksia ja siten auttamaan heitä. Foorumilla on myös säännöllisiä rahapalkinnoilla varustettuja kilpailuja; tule ihmeessä katsomaan!

Uusi kotisivu yhdistää nyt foorumin kylkeen aloittelijoille erittäin hyödyllisen Wikin sekä kotisivun jossa uutisoidaan kaikesta Game Makeriin ja sivustoon liittyvästä. Käy ihmeessä kurkistamassa!

Tsekkaa http://gamemaker.fi.

Game Maker tukee nykyään myös mobiilialustoja sekä HTML5-käännöksiä! Tee siis pelejä kännykällesi tai suoraan netissä pelattaviksi!

Tässä myös muutama kuvankaappaus foorumimme peleistä:

http://img1.uploadscreenshot.com/images/orig/6/1770001319-orig.png Arenum
http://i39.tinypic.com/29h7i8.png Devastated
http://www.nordinho.net/vbull/attachments/downloadable-adventure-games/31616d1197260184-speculum-mortis-scr1ma8.jpg Speculum Mortis
http://i.servut.us/i/western_ninja.png eXtermination

Olen kuullut tästä ohjelmasta, ja pelinteko vähän itseasiassa kiinnostaisi. Koodaamaan en välttämättä ainakaan heti jaksaisi opetella, mutta olen kuullut jotain että tällä ohjelmalla pystyy tekemään pelin jollain palikkatyylillä, olenko oikeassa? :D

Hienon näköiset sivut on kyllä! :)

Kiva, että tällaisiakin juttuja löytyy. Kuten Pelaajaboardin ohjeissa kuitenkin jo mainitaan, ei tehdä kokonaan omia ketjuja toisia keskustelusivustoja varten. Ylipäätänsä jollekin nettisivustolle on harvoin järin järkevää perustaa omaa aihetta. Tämä meneekin nyt lukkoon.

Toki puhella niistä saa ja tässä tapauksessa esimerkiksi Käyttäjien omat peliprojektit -ketju on oiva paikka tälle aiheelle. Jatketaankin siis siellä.

-Riepu, moderaattori

Topic locked