Gamecube parhaimmisto/klassikot / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Gamecube parhaimmisto/klassikot

Hankin tuossa Wiille GC ohjaimen ja muistikortin + zelda windwakerin nyt tarvis ehdotuksia mitkä muut GC pelit ovat must have.

JayeizH mode-edit:
Tämä on sinänsä ihan ok aihe. GC:lle löytyy useita klassikoita ja täällähän siitä on hyvä keskustella, ilman että se täyttää muita ketjuja. Ja jos ei synny niin sitten painuu taakse. Mutta GC on yksi aliarvostetuimmista konsoleista ja sillä on vielä aliarvostetumpia pelejä, joten tämä on sinänsä varsin hyvä ketju.

Muutin hiukan otsikkoa niin tästä saadaan fiilistelyn kaltainen ketju.

En tiedä onko tämä ihan oman keskustelun arvoinen asia, mode varmaan siirtää tämän jonnekkin sopivaan ketjuun. Mutta niin, NGC pelejä:

Metroid Prime 1&2
Ensimmäinen osa on yksi parhaista peleistä koskaan. Upean näköinen, loistavaa toimintaa, seikkailua ja tutkimista enemmän kuin riittävästi. Melkolailla täydellinen peli. Toinen osa jakaa fanit melkolailla poikki ja itse en siitä kovin paljoa pidä, mutta ei sekään huono peli ole missään nimessä. Toisenlainen Prime joka kannattaa hyllystä löytyä. Tietenkin kun Wiillä pelaat voit ehkä jostain löytää sen Trilogia-paketin jossa kaikki ovat ja vielä sillä Wii-ohjauksella .
Eternal Darkness: Sanity’s Requiem
Kauhupelien faneille ihan pakollinen. Nykyään melko ruma ulkonäöltään mutta silti yhtä jännä kuin aikoinaan. Melko omanlainen kauhupeli jonka tapaista ei ole tullut jälkeen tai ennen. Tarina on vallan mainio ja ainakin Lovecraftista tykkäävä ei voi olla tykkäämättä. Viimeksi perjantaina tätä pelailin, ainoa heikko puoli on mielestäni melko kankea liikkuminen/toiminta mutta tämähän kuuluu osaksi kyseistä peligenreä.

Mario Kart: Double Dash!!
Omasta mielestä paras 3D Mario Kart mitä on tullut (Mario Kart Wii on perseestä). Kahden kuskin systeemi tuo juuri mukavasti vaihtelua ja ajajien tasapaino on hyvä. Moninpelinä tämä tietenkin on juuri parhaimmillaan ja vielä nykyäänkin tätä tulee kaverien kanssa ajottain pelattua, aika hyvin jo näin vanhalta peliltä. Yksinpelinä tämä kuitenkin myös toimii, tietokone ei aivan älyttömänä huijaa kuten joissain Karteissa joten meno on suhteellisen reilua ihan vaikeimmallakin tasolla.

Super Smash Bros. Melee
Moninpeleistä kun puhutaan niin tässä on kuningas omassa lajissaan. Kuten Double Dash!! on omasta mielestä Melee tämän pelisarjan tähän mennessä paras osa. Jokaisella hahmolla pärjää jos vain osaa ja tietää kikat. Kuitenkin mukana on myös aloittelijoille sopivia hahmoja ja kaikkiaan vaikeustaso on juuri sopiva aina. Pelattavaa tässä paketissa on uskomattoman paljon ja esim. pokaalien hommaamiseen voi pistää tuhottomasti aikaa. Yksi parhaista moninpeleistä ikinä.

Siinä omat suosittelut, monia muitakin hyviä olisi kuten Super Mario Sunshine, Resident Evilit ja Rogue Squadron II mutten jaksa kaikkia tänne listata.

Hm. Ehkä olisi voinut kysyä tätä "tulevat pelihankinnat", "etsitkö peliä?" tai "kysy & vastaa" -ketjuissa? Jos tahtoo tehdä ketjun jollekin asialle niin voisi hieman panostaa aloitusviestiin. Yhdelle kysymykselle ei kannata tehdä omaa ketjua.

Itse kuitenkin sanon Eternal Darkness & mainitsemasi Wind Waker. Siinä jo 2 peliä joiden takia kannattaisi hankkia GC jos ei Wiitä tahtoisi.

P.S. Oselot on parempi ihminen kuin minä.

Juuh huomasin ettei olisi tarvinnut omaa ketjua tehdä toivottavasti mode siirtää sopivaan ketjuun tämän.. ja kiitokset tähän asti tulleista ehdotuksista

Oselot tossa mainitsikin jo muutaman gc:n timantin, double dash ja SSBM ovat kyllä ehdottomasti parasta moninpeliviihdettä kyseisellä konsolilla. Jos taktiset roolipelit kinnostavat, niin voisin myös suositella Fire Emblemiä, minkä gamecube-osaa nyt ei tule tässä heti mieleen. Tuntuu, että aika usein monet unohtavat Fire Emblemit kun puhutaan Nintendon pelisarjoista..

Minulle yksi parhaimmista GC-peleistä on Luigi's Mansion. Tietty aikakin on voinut kullata muistot (en ole peliä pitkään aikaan pelannut) ja se oli ensimmäinen GC-pelini, mutta tämän parissa oli hauskaa. Suosittelen ehdottomasti jos sattuu eteen.

Zeldamaista seikkailua saa myös Star Fox Adventuresista. RPG pelivalinnat on Skies of Arcadia ja Baten Kaitos, mutta nämä ovat harvinaisempia ja näitä tuskin saa mistään edulliseen hintaan. Itse olen näitä aina väliillä katsellut ja kalliita on jos niitä edes missään on. Tales of Symphonia on myös erittäin kehuttu GC rope josta itse en tosin välittänyt.

Star Wars Rogue Squadronit kannattaa myös testata jos Star Wars mitenkään kiinnostaa. Lisäksi vielä löytyy Paper Mario: The Thousand-Year Door, Pikmin, Twilight Prinsess (ilman WiiMote pelleilyä) ja vielä yksi jokaisen Zelda fanin hankinta: Soul Calibur II jossa on Link pelattavana hahmona. Ai niitä aikoja...oli hieno fiilis pistää Linkillä pataan kaksintaistelussa :)

Ja totta kai Super Mario Sunshine joka on tosin omasta mielestä heikon Mario -peli. Luigi's Mansion on parempi.

Siinä muutama mitä tuli mieleen.

Resident Evil-pelit ovat cuben parhautta. Etenkin uudelleen tehty Resident Evil ja Cubella alunperin julkaistut Zero ja 4. Sekä lievästi vähemmän pikselöidyt 2 ja 3 sekä Code: Veronica X. Itselläni löytyvät nämä kaikki paitsi Code: Veronica koska suht harvinainen ja siitä pyydetää sikahintoja.

Zeldat ovat myös parhautta Cubella. Pitäisi santsata lisää Cubeen ja hankkia Luigi's Mansion ja Super Mario Sunshine.

Suurinosa on jo sanottu, mutta tässä muutama:

Pokemon Colosseum

Ensimmäinen pokemon pelini. Peli oli pitkä, silsälsi paljon uusia asioita Stadiumiin verrattuna, tärkeimpänä avoin pelimaailma. Lisäksi pelin colosseum pelitilaa oli hauska pelata Emeraldista siirretyiltä pokemoneilla. Myös pelin grafiikat olivat aikaansa nähden loistavat.

Eternal Darkness

Tämän pelasin vasta viime vuonna. Yleensä en kauhupeleistä pidä, mutta tämä oli todella hyvä tiiviillä tunnelmalla, ja vähäisellä taistelulla. Erityisesti ne kohdat, jossa GC alkoi temppuilemaan olivat hienoja, sillä en ollut asiasta etukäteen tietoinen

Tässä on joitakin omasta hyllystä löytyviä pelejä:

Super Mario Sunshine

Kyllähän Galaxyt ja SM64 tämän hakkaavat helposti, mutta mukavan erilainen Mario-peli teemaltaan.

F-Zero GX

Jos haluat haastetta, niin tästä pelistä sitä kyllä löytyy. Järkyttävän vaikea, mutta palkitseva ja yksi parhaimpia sarjan pelejä.

TimeSplitters 2

Moninpelinä varmasti yksi parhaimpia konsoliräiskintöjä ikinä, mutta yksinpelikin toimii hyvin. Loistava soundtrack :).

Doshin the Giant

Jos pidät oudoista japanilaisista peleistä, niin kannattaa tutustua Doshiniin. Ei välttämättä mikään "must-have", mutta ihan omalaatuinen jumalapeli.

Ketjussa on jo tainnut tulla kaikki ehdottomat klassikot mutta painotetaan nyt niitä muutamaa vielä että varmasti ymmärrät miten hienoista pelikokemuksista on kyse.

Metroid Prime (ja Metroid Prime 2)
Olin hyvin epäileväinen tätä kohtaan aluksi, onhan Super Metroid mielestäni paras koskaan tehty videopeli ja muutos ensimmäisen persoonan kuvakulmaan tuntui hyvin vieraalta. Hankin Gamecuben muutenkin myöhään, vasta 2006, joten peli oli jo useamman vuoden vanha kun vihdoin tähän tutustuin. Ohjaukseen tottui tunnelmallisen ja tyylikkään intro-osuuden aikana ja pian se valkeni: Tämähän tosinaan ON kolmiulotteinen Super Metroid ja kattaa hyvin pitkälle kaiken sen mikä tuosta SNES-klassikosta teki niin loistavan. Lisäksi peli näyttää upealta vielä tänäkin päivänä ensiluokkaisen graafisen suunnittelun ansiosta. Metroid Primen myötä Retro Studiosista tuli Nintendolle uusi Rare ja Metroid-pelien jatkumo oli taattu vuosiksi eteenpäin.

Pikmin (ja Pikmin 2)
Shigeru Miyamoton näkemys strategiapelistä. Todella koukuttava ja leppoisasta ensivaikutelmastaan huolimatta mukavan haastava peli. Olen itsekin ihan vasta tutustunut tähän joten en pysty kovin syväluotaavaa analyysia antamaan mutta syyksi tämän hankkimiseen pitäisi riittää jo se, että tuottajan pallilla istuu itse Miyamoto-san ja että sarjan kolmatta osaa odotellaan vieläkin vesi kielellä vaikka juuri mitään infoa ei ole valunut ja edellisosasta on aikaa seitsemän vuotta.

Eternal Darkness: Sanity's Requiem
Todella hieno ja omaperäinen kauhuseikkailu joka imaisee tehokkaasti mukaansa. Monta päähenkilöä jotka kaikki toimivat eri aikakausina vaikka tapahtumapaikat pysyy hyvin pitkälti samana. Ideaa käytetään hienosti ja kuten Oselot jo mainitsikin, Lovecraftin ystävät ovat kuin kotonaan tutkiessaan katakombeja muinaisia demoneja jäljittäen. Eikä tämän pelin kohdalla voi olla mainitsematta "hulluusefektejä" jotka ottaa vallan kun hahmon mielenterveys-mittari tyhjenee. Toivottavasti kukaan ei ole spoilannut millaisia kaikkia niitä löytyy, ne täytyy kokea itse. Ohjaus on kankea, pelimekaniikaltaan Eternal Darkness on varsin yksinkertainen eikä graafisesti tarjoa mitään loistoa (N64-juuret näkyy) mutta miinukset hautautuvat plussiin jo parin tunnin pelaamisen jälkeen ja siinä vaiheessa onkin jo täysin koukussa.

Vielä mainitsematta tässä ketjussa on Wave Race: Blue Storm joka on erinomainen vesiskootteri-racer jollaisia ei liiemmin ole tarjolla. Vesifysiikat teki vaikutuksen aikanaan jo N64:n Wave Racessa joka taisi olla ihan ensimmäisiä pelejä mitä koko konsolille oli suomessa saatavilla ja jatko-osa pistää joka osa-alueella paremmaksi. Blue Stormista ei tullut ensimmäisen kaltaista klassikkoa koska se ei sinänsä tarjonnut mitään uutta. N64:n kohdalla jo pelkästään analogitatti oli ihmeellinen juttu ja Wave Racen kaltainen peli sopi hienosti sellaisella ohjattavaksi. Blue Storm on kuitenkin erinomainen peli eikä varmasti käy liikaa lompakon päälle kun jostain sen bongaat.

Super Mario Sunshine on taattua Mario-laatua vaikka karu fakta onkin ettei se Galaxyille pärjää. Luigi's Mansionia en ole häpeäkseni pelannut mutta Miyamoto sielläkin on taustavoimissa hääräillyt ja kaiken kuulemani perusteella kovaa settiä on sekin. Ja kyllähän aina yksi Mario Party -peli pitää hyllyyn mahtua, ja Mario Kart-sarjasta Double Dash!! on oma suosikkini. Sitä vain on turha lähteä hankkimaan ennen kuin ohjaimia löytyy (lähipiiristä jollei itseltä) neljä.

Lisäksi on tietysti monet huippulaadukkaat multiplattarit mutta saatat omistaa PS2:n tai Xboxin entuudestaan ja sitä kautta pelannut nämä jo. Kuitenkin mainitsemisen arvoisia ovat ainakin Resident Evil 4 (GC on tämän mestariteoksen alkuperäinen alusta joten keräilijälle ainakin kuuluu ehdottomasti juuri tämä versio hyllyyn), Viewtiful Joe 1 & 2, Beyond Good & Evil, Peter Jackson's King Kong, Prince of Persia - Sands of Time-trilogia ja SSX.t. Olisihan näitä vaikka kuinka, hieno konsolisukupolvi oli tuo edellinen!:)

Nyt kun tästä tuli Gamecuben muistelemis ketju niin sama avautua vielä vähän. Itse laite on ehkäpä oma suosikki konsoli koskaan. Ohjain on hyvin mukava, ainoa heikkous on se että C-tatti olisi saanut myös olla ihan "oikea" tatti kuten se liikkumiseen tehty. Laitteella en paljoa muuta pelannut kuin yksinoikeuksia, sinäänsä harmi kun monet kaikille konsoleille tulleista peleistä olivat teknisesti parhaita GC:llä. Suomessa PS2 pelit olivat vaan halvempia ja helpommin saatavia joten sille ne yleensä tuli ostettua.

Super Mario Sunshine
Huonoin 3D Mario mitä tähän mennessä on tullut, mutta ei se tarkoita että tämä olisi huono peli. Pelin sijoittuminen paratiisisaarelle ja vesitykillä leikkiminen toimivat hyvin ja toivat uusia juttuja pelisarjaan. Yoshi oli valitettavan turha sekä sitä käytetään melko vähän. Pelihän on pirun vaikea, ajoittain. Ensin saattaa tulla ihan helppo kenttä mutta heti perään aivan hermoja raastavan vaikea leveli. Tässä on minulle se pelin suurin miinus. Vaikeudessa ei ole mitään vikaa, mutta kun se tulee ihan randomisti eikä hitaasti nousevana on se miinus. Pelillä on pituutta ja leveleitä on perkeleesti, suositeltava Mario peli ja etenkin jos GC talosta löytyy kannattaa tämä tsekata. Melko halvallahan tätä löytää netistä, tietenkin pääasiassa halpisversiona.

Animal Crossing
Kymmenien, ei satojen tuntien edestä pelattavaa. Oma suosikki tästä sarjasta (Wiin kaupunki juttu on vain turha, DS:n versiossa omat plussat ja miinukset). Aikoinaan saatoin huomata pelanneeni tätä koko illan, ja mitä olin saanut pelissä aikaan? Kalastanut ja jutellut asukkaille. Yllättävän addiktoivaa puuhaa. Oman kämpän kehittäminen (samalla myös kylän kaupan) jaksaa innostaa ja tosissaan tuntee saaneensa jotain aikaan. Vanhoja NES-pelejä löytyy useita ja niissä on ihan moninpelitkin mukana. Aikoinaan halvalla tämän jostain alesta ostin ja luulin saavani vain jotain kivaa pelattavaa jota vain joskus jaksaisi pelata, lopulta monet muut pelit sai tämän edestä siirtyä pois.

Itselle todella rakas pelikone, suoraan sanottuna paras kaikista. NGC:llä oli pelien lisäksi myös mielestäni paras ohjain (toivottavasti siitä saadaan "reprint" kun WiiU tulee, sehän tukee vain yhtä tablettiohjainta, ei sitä Wiimoteilla kehtaa pelata). Ostin kaksi vuotta julkaisun jälkeen PKMN Colosseum pakin ja lainasin serkuilta ison kasan pelejä, joita oli voinut pelata aiemmin vain heidän luona käydessä. NGC on yksi parhaista ostoksistani koskaan. Alla oleva lista ei ole paremmuusjärjestyksessä (Melee on tosin Cuben paras peli).

Super Smash Bros Melee
Tämä se on jotakin. Serkuilla pelannut tätä aivan simona ja kun intistä lomille tultuani huomasin tämän Gamestopissa 5 eurolla, ostin heti. Sopii perus nelinpeliksi ja erikseen hardcore pelaajille, jotka wavedashaa ja L-kankeloi kunnes Fox on maassa.:p

Luigi´s Mansion
Lyhyt mutta erittäin viihdyttävä kummitustenimurointi. 3DS:n jatko-osaa odotellessa.

Pikmin 1-2
Kansa halusi uuden Nintendo-sarjan ja sai sen. Pikmin 3:sta odotellessa.

Super Mario Sunshine
Viimeinen 3-D Mario, jossa oikeasti oli jotain tutkittavaa. Myös vaikein 3-D Mario vetää 100%. Joitakin kamerongelmia lukuunottamatta parhaita 3-D seikkailuja ikinä.

F-Zero GX
Tämä on niitä sarjoja, joista ei voi käsittää, miksei jatkoa ole tullut. Törkeä vauhti, törkeän hyvät radat. Sega, tehkää uusi F-Zero ja vähän äkkiä!

Animal Crossing
Kyseisen sarjan paras osa (hienoa nähdä kerrankin että joku on ollut kanssani samaa mieltä tämän suhteen). Tähän rentoon peliin on uponnut Melee jälkeen eniten aikaa NGC peleistä. Koska jatko-osat eivät ole tuoneet tarpeeksi uutta sarjaan, NGC-versio on ainut jonka tarvitsee pelihyllyyn.

Zelda Wind Waker
Annoin tälle aikoinaan arvosanan, paras, peli, IKINÄ. Pelien kärkeen se kuuluu edelleenkin, rento seilailu merellä, luolastot, se kylä josta sai purjeen... hyviä muistoja kaikki.

Zelda Four Sword Adventures
Tässä onkin peli, jota harva on tainnut päästä pelaamaan niinkuin se oli tarkoitettu, nelinpelinä. Järjettömät laitteistovaatimukset (NGC, peli, neljä gameboy advancea, neljä NGC-GBA-linkkikaapelia) saivat aikaan todella hauskan Zelda seikkailun. Yhteistyön lomassa pitää tietysti taistella siitä, kuka saa eniten rahaa.

Zelda Twilight Princess
NGC:n "viimeinen peli". Ilman turhia liiketunnistuksia. GameCubella. Kuin parempi Ocarina of Time.

Paper Mario The Thousand Year Door
Paper Mario sarjan ylivoimaisesti paras osa. En ole roolipelien ystävä, mutta Mario-rpg:t jaksavat kiinnostaa kerta toisensa jälkeen. Vuoden 2004 joululoma kului kivasti tätä pelaillessa (ja siinä välissä tehtiin jotain muuta).

Mario Kart Double Dash
2003, DK Mountain, hienot moninpelit serkkujen kanssa.

Metroid Prime
Itse en ole kovin suuri Metroidien ystävä, mutta hieno peli tämäkin on.

Jotakin saattoi listasta unohtua, mutta voisin mainita myös perushyvät Starfox Assault, Pokémon Colosseum ja Pokémon XD. Lisäksi oli hyviä 3rd party nimikkeitä, kuten Metal Gear Solid Twin Snakes, Worms 3D, SSX On Tour (mukana Mario :D), TimeSpilitters Future Perfect, Resident Evil 4 ja Soul Calibur 2 (Link).

Lainaus käyttäjältä Oselot+

Nyt kun tästä tuli Gamecuben muistelemis ketju niin sama avautua vielä vähän. Itse laite on ehkäpä oma suosikki konsoli koskaan. Ohjain on hyvin mukava, ainoa heikkous on se että C-tatti olisi saanut myös olla ihan "oikea" tatti kuten se liikkumiseen tehty. Laitteella en paljoa muuta pelannut kuin yksinoikeuksia, sinäänsä harmi kun monet kaikille konsoleille tulleista peleistä olivat teknisesti parhaita GC:llä. Suomessa PS2 pelit olivat vaan halvempia ja helpommin saatavia joten sille ne yleensä tuli ostettua.

Pitää itselläkin kehua tuota ohjainta se sopii todella hyvin käteen ja napit vaikka erikoiselta niiden asettelu näyttää on hyvinkin loogisesti siinä.

Wind wakerista sen verran minkä ostin ohjaimen ja muistikortin kanssa on se kyllä hyvä peli, tuulten hallitseminen ja seilaus on yllättävän mukavaa hommaa vähän varauksella aloitin kun cell shading grafiikat, mutta ei kyllä häirinnyt enää muutaman kymmenen minuutin jälkeen.

GC:ssä taisi olla enemmän tehoa kun PS2:ssa? Vaikuttaa siltä mitä oon kuvia nähny peleistä ja mitä muistelen kavereiden luona GC:tä pelanneena, että peleissä olisi ollut paremmat grafiikat vaikka kone olikin pieni kuin mikä.

Lainaus käyttäjältä Porvari+

vähän varauksella aloitin kun cell shading grafiikat, mutta ei kyllä häirinnyt enää muutaman kymmenen minuutin jälkeen.

Omasta mielestä WW on vieläkin yksi upeimmista peleistä ikinä, graafisesti siis. Oli loistava veto Nintendolta koittaa tuollaista, rohkea veto ja he onnistuivat hyvin. Kyseisen grafiikan plussa on myös se ettei se vanhene sinäänsä yhtään. Peli näyttää vielä nykyäänkin hyvin nätiltä.

Lainaus

GC:ssä taisi olla enemmän tehoa kun PS2:ssa? Vaikuttaa siltä mitä oon kuvia nähny peleistä ja mitä muistelen kavereiden luona GC:tä pelanneena, että peleissä olisi ollut paremmat grafiikat vaikka kone olikin pieni kuin mikä.

GC oli huomattavasti tehokkaampi kuin PS2. Eka Xbox oli viime sukupolven "tehomylly" muttei GC kovin kaukana siitä ollut. Mm. Resident Evil 4 on paljon nätimpi GC:llä kuin PS2:lla ja näin kävi myös monien multiplättien kanssa.

Gamecube oli kyllä niin kingi konsoli, oli jotenkin onni että monilla kavereillani ei ollut ollenkaan konsoleita niin sain heidät gubellani nintendon puolelle. Double dashia ja super smash bros meleetä tuli vuosien aikana joka viikko kyllä muutama sata tunti hakattua. Yksin taas Sunshine, Rayman 3, Rogue Squadron ja monia muita.

Kaikki pelit niiltä ajoilta on onneksi vielä tallella, ja nykyäänkin pelaan enemmän niitä kuin uusia pelejä. Viime vuonna tuli hommattua Resident evil 4 ja Wind Waker. En ole pettynyt että alusta asti kuuluin ninendon leiriin.

Gamecuben sain 6-vuotias lahjaksi ja kyllä sitä tyytyväisenä pelasin vuotta siihen asti kunnes sain ps3:n. Muistaakseni gc ei edes myynyt hyvin suomessa, koska ps2 dominoi marketteja. Peleistä parhaimistoon kuulKansa haluaa paskaaui mm. super smash bros melee, mario kart (en muista koko nimeä), Rayman 3 ja SSX tricky. Ostin nuo kaikki lukematta mitään arvosteluja ja katsomatta mitään video kuvaa netistä. Olivat kyllä hyviä ostoksia näin jälkikäteen ajateltuna.

Baten Kaitos: Eternal Wings and thee Lost Ocean

Helposti Gamecuben paras peli. En ostaessani odottanut peliltä paljoa, kun lähes kaikkien mielestä ko.peli on paljon paskempi kun tales of symphonia(joka on omasta mielestä aivan järkyttävää schaibaa). Mutta heti pelin alussa huomasin, että kyseessä ei ole ihan mikä tahansa perus JapskiRpg, vaan jotain parempaa. Kortti tappelu systeemiä aluksi vierastin, mutta sitten kun sen oppi niin se nousi omien suosikki tappelu systeemien joukkoon. Pelissä on mahtavat musiikit, todella nätti taidetyyli, paljon ylimääräisiä sidequesteja ja tarinakin on JRPG tasolla todella hyvä. Suosittelen Baten Kaitosta ja sen jatko osaa, Baten Kaitos: Originssia, kaikille JRPG:n ystäville.

Muita omia suosikki pelejä Gamecubella olivat: Eternal Darkness, Resident Evil 4, Melee, Metroid Prime 1&2 ja F-Zero GX. Wind Waker on myös ehkä ainoa Zelda peli, jota vielä pystyisin pelaamaan.

onko tuota gamevube-GBA kaapelia enään myynissä missään? Ite olen kai oman kadottanut ja uutta tqarvittaisiin nopeastihko. Suomalaisesta kaupasta siis, en ala netistä ostelemaan mitään.