Ghost Recon Online / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Ghost Recon Online

IMAGE(http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/ubi.com/gamepages/gro/GRO_keyart_RGB.png)

Ghost Recon Online on Ubisoftin kehittämä Free 2 Play -nettimoninpeli PC:lle.

Ghost Recon Online kotisivu:
http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-online/en-gb/home/index.aspx

Halusin tuoda tämän pelin esille Pelaajalehden foorumille koska mielestäni se hieman aliarvostettu ottaen huomioon kuinka laadukkaasti se on toteutettu. Testatessani Ghost Recon Onlinea ensimmäistä kertaa, huomasin heti kuinka pelin ääniin oli panostettu, sekä nykyajan FPS-peleissä mahdollista olevaa "QuickScope" eli tarkkuuskiväärillä epärealistisen nopeaa tähtäämistä ei juurikaan ole, mikä on suuri helpotus ja tuo matseihin reilusti lisää aitouden tuntua.

Ghost Recon Onlinessa on kolme hahmoluokkaa; Tarkka-ampuja Recon, perussotilas Assault sekä hieman taktisempi Specialist, jotka ovat jokainen ominaisuuksiiltaan erilaiset ja hyvien pelaajien käsissä tukevat taistelussa hyvin toisiaan.

IMAGE(http://www.onrpgblog.com/wp-content/uploads/2012/09/image3.jpg)

Pelin kustomointi mahdollisuudet ovat todella monipuoliset ottaen huomioon pelin olevan ilmainen, ja pelaaja saa muokata niin hahmonsa kuin aseidensa ulkonäköä ja varusteita, mikä tuo peliin lisää syvyyttä.

Suojautuminen ja pakeneminen tiukoissa tilanteissa on Ghost Recon Onlinessa toteutettu loistavasti; pelaaja voi tarvittaessa liukua suojan taakse, heittäytyä selälleen tai makuulteen ja kierähtää maassa, mitkä voivat pelastaa tiukoissakin paikoissa.

Peliin on myös tuotu omaperäisiä elementtejä kuten "Device" erikoisaseet joilla voi mm. skannata viholliset tietyltä välimatkalta, muuttua hetkellisesti näkymättömäksi, havaita jouksevat viholliset tai aseenlaukaukset lähietäisyydeltä. Näistä on todella paljon hyötyä esim. jos vihollisilla on suurin osa valloitettavista pisteistä hallussaan ja aika on vähissä, jolloin Assault voi kytkeä suojakilpensä päälle ja turvata näin tiiminä etenemisen vihollisten alueelle.

Ja niin kuin jokaisessa F2P -pelissä, myös Ghost Recon Onlinessa voi ostaa oikealla rahalla pelin sisäistä valuuttaa eli Ghost Coinseja, jolla pelaaja voi hankkia itselleen lukitut varusteet nopeammin. Mutta tämä ei siltikään tee pelistä "Pay 2 Win" sillä oikealla rahalla ei saa mitään ylivoimaisia aseita tai muitakaan varusteita mitkä asettaisivat pelaajan etulyöntiasemaan muihin nähden.

Ja omia mielipiteitä ja kokemuksia pelistä voi kommentoida vapaasti. Myös klaani olisi mahdollista perustaa jos vain tarpeeksi pelistä kiinnostuneita löytyy :)

Ketju palautettu toimintaan, jatketaan aiheesta.

-Riepu, moderaattori

Tässä lähiaikoina kun saan uuden pelitietokoneen niin laitan pelivideota ja jos tarpeeksi halukkaita löytyy niin voisi perustaa jonkinlaisen klaaninkin, ja nimiehdotuksia voi ehdottaa. Oma ehdotus olisi Finnishers (Finnish + Finishers -get it? ;D)