Gran Turismo Sport / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Gran Turismo Sport

Hei!

Olen ennakkotilannut otsikossa mainitsemani pelin, mutta nyt jostain kuulin, että kyseinen peli ei sisällä oikeastaan minkäänmoista yksinpelikampanjaa. Pitääkö kyseinen väite paikkaansa? Nimittäin en edes PS Plussaa omista, enkä sellaisesta aio edes maksaa, joten kannattaako suosiolla perua vain ennakkotilaus?

Totuus on että ei liene ketään joka tällä hetkellä voisi varmuudella sanoa että millainen tuon pelin yksinpeli tulee olemaan, haasteita siinä ainakin on, lisenssiajoja kuten ennen wanhaan.
Tiettävästi voit luoda omia kisoja tekoälyä vastaan kuten aiemminkin eikä siihen vaadita PS +:aa, tällä hetkellä en edes minä tiedä mitä ja milloin peliin aletaan puskea updateja joilla peli sitten kasvaa entisestään, sanottua on että autoja tulee olemaan lopulta n.450 ja tällä hetkellä vaikuttaa siltä että PD ei aio lähteä maksumuuripolitiikalla mukaan, eli ei Season Passeja ja eipä missään ole kielletty mahdollisia Seasonal Eventtien lisäämistä viikottain kuten aiemminkin, jos puhdas AI drone kilpailu on sinun juttusi niin kait Forza 7 tai pCars 2 olisi sopivampi peli ainakin tämänhetkisten tietojen lomassa.

Ompahan mukana sentään maalauseditorikin jos sellainen innostaa ja pelissä kait palkitaan myös tiettyjen merkkien/autojen käyttämisestä joten mikään ei estä ajamasta aika ajoja tai AI:tä vastaan ilman rahapalkintoja (en siis tiedä saako itsetehdyistä kisoista valuuttaa vaiko ei)