Hatsune Miku pelit. / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Hatsune Miku pelit.

Miksi oi miksi kukaan muu ei ole voinut tehdä tästä aihetta. Project diva f 2:nd uutisesta paljastui, että tälläkin sivustolla on miku faneja jotka ovat esim dream theateria pelanneet joten miksi juuri minun joka ei tästä mitään tiedä täytyy aloittaa aihe.

Hatsune Miku on siis varsinkin japanissa erittäin suosittu "artisti". Lainausmerkit siksi koska varmaan kaikki tietää niin kyseessä ei ole ihminen vaan konehan tuon laulun hoitaa. Propsit tuon koko systeemin kehittäjälle sillä erittäin hyvältä kuulostaa.

Mikullahan on ihan live konsertteja myös joissa oikea bändi soittaa taustat. Esim tässä olisi kevyt yli kolmen tunnin setti jos ei satu parempaakaan tekemistä olemaan. Itsehän laitoin tuon juuri soimaan taustalle jotta saa edes jotain fiilsitä tähän kirjoittamiseen.
Itseasiassa minähän sain tietää koko ilmiöstä ilta-sanomien nettisivuilta. Jeps aika uskomatonta. Siellä oli lyhyt konsertti klippi ja kun siitä broidille mainitsin niin se kaivoi kunnon hd taltioinnin jostain netin syövereistä. Aikaa kului ja ps3:lle tuli ihan eurooppan asti project diva f:n demo. Kokeilin ja totesin, että ei tule mitään kun nuotit hukkuu taustoihin.

Sitten tuli vita version demo maaliskuussa 2014 ja rakastuin. En tiedä johtuiko siitä, että ruutu on pienempi ja lähempänä naamaa vai mistä, mutta nyt ei ollut mitään ongelmaa pelata + vitalla ei ole input lag ongelmaa ollenkaan. Alunperinhän project diva f on vita peli joka portattiin ps3:lle ja se oli myös ensimmäinen versio joka tuli eurooppaan ja vasta 12.3.2014 me saatiin se orkkis vita versio. Tai oikeastaan 13.3 koska sony kusi taas kerran storen päivityksen.

Pelimekaniikasta tulee välittömästi mieleen ds:n osu tatakae ouendan (jonka aika varmasti kirjoitin väärin), mutta nyt kosketuksen sijaan tehdään kaikki toiminnot nappuloilla paitsi tähtinuotit jolloin täytyy sormella sivaltaa ruutua. PS3 versiossa nuo tehdään tatilla ja tuo tatin käytön mahdollisuus on kuulemma myös vitan project diva f:2:ssa.
Biisejähän taitaa olla 32 + 6 dlc biisiä jotka tosin PS3 versiona ihan vakiona. Tämä taitaa olla ensimmäinen rytmipeli jossa ei minun mielestäni ole yhtään huonoa biisiä. Esim rin-chan now kuulosti aluksi aika meh kamalta, mutta nykyään rakastan sitä.
Tosin jos j-pop ei iske niin sitten koko listaus on varmasti aivan paska. Tai on siellä pari j-rock biisiä myös, mutta tuskin tuo enää pelastaa siinä vaiheessa.

Itse rytmipeli osion lisäksi löytyy myös kattava joskin kohtuu kankea editori jolla voi tehdä omia musavideoita ja lisätä niihin nuotit jos haluaa ja ne voi myös jakaa netin kautta. Tosin vain sen video+nuotti datan voi jakaa ja jos joku haluaa sitä biisiä pelata tai katsoa niin sen pitää itse kaivaa jostain se biisi jonka pohjalta video on tehty.

Ainakin PS3 project diva f:llä on tehty aika uskomatonta settiä kuten nämä:
【Project DIVA F】Midnight by The Birthday Massacre ft Luka Miku Rin 【PV Edit by xtokashx】
【Project DIVA F】Song In My Mood by LeSixiemeJour(TSD) ft VEELA w/Megurine Luka 【PV Edit by xtokashx】

Jos PS3 version editori on sama mitä vitalla niin ainakin oma arvostus noita kohtaan nousi aivan helvetisti yli kymmenen tunnin editorin käytön jälkeen. Noissa on varmasti ollut aivan järjetön määrä duunia.

Sitten löytyy vielä diva room jossa voi antaa tytöille lahjoja (myös niille jätkille, mutta kuka siitä muka tykkää :D) ja sisustaa niiden huoneet jne. Trophy huoraajille tiedoksi, että tuota on aivan pakko tehdä jos sen platinan haluaa. Itse olen tykännyt tuosta muutenkin ja jos vaikka muutaman tunnin tahkoaa noita biisejä niin kyllä sen jälkeen on ihan mukavan rentouttavaa antaa parit lahjat jne joten ilman mitään isompaa yrittämistä ne kiintymys tasot on minulla kasvaneet. Miku ja Luka on jo maksimi tasolla ja Rin ja Meiko vissiin nelos tasolla ja kutos taso on maksimi ja siitä tulee aina trophy.

Kohtuu tuhti paketti siis ja tässähän on neljä vaikeustasoa ja samalla tämä on minulle eka rytmipeli jossa ihan mielellään käy välillä kokeilemassa kovempia tasoja. Johtuu varmasti myös siitä, että seuraava taso aukeaa kun vetää kaikki biisit läpi edellisellä tasolla eli kun pelaa kaikki hardilla läpi niin kaikki on auki extremellä ja niitä voi vapaasti pelata. Vanhoissa guitar heroissa vihasin sitä, että koko homma piti aloittaa alusta uudella tasolla ja jos et saanut tarpeeksi tähtiä niin et päässyt etenemään. Tässä ei ole sitä ongelmaa ja varmasti sen takia olenkin tykännyt noita extreme biisejä välillä pelata.

Tämä on myös ensimmäinen kerta kun jaksan hioa suorituksiani ja nyt kaikissa muissa biiseissä paitsi sadistic music factoryssa excellent arvosana. Yhtään perfectiä en ole saanu, mutta useassa biisissä se on ollut parista safe nuotista kiinni. Tulee jos on tullakseen. Jos yrittämällä yrittää niin häviää hauskuus koko pelistä.

Tänään oli myös aika iso yllätys kun pääsin rin-chan now biisin toisella yrittämällä läpi extreme tasolla. Video siitä kun joku vetää tuon perfectillä läpi.
Extremestä puheenollen niin nyt olen pelannut 27 perus biisiä ja 3 dlc biisiä extremellä. En olisi ikinä uskonut tuohon pystyväni koska en ole mitenkään hyvä rytmipeleissä. Tosin on tämä muutenkin koukuttanut enemmän kuin koskaan uskalsin kuvitella:

IMAGE(http://s5.postimg.org/9fwc3uilz/miku.jpg)
Nykyiset statsit

Nyt voi sitten muutkin pelin pelaajat kirjoitella fiiliksiään ja tietenkin myös ne jotka jotain tietävät sarjan muista peleistä.

Nyt sitten pitää vaan odotella syksyyn jotta diva f 2:nd julkaistaan euroopassa. Miten siihen pystyn....
IMAGE(http://s5.postimg.org/6kj8wzelz/miku2.jpg)

Typoja on varmasti, mutta niitä ny ei jaksa alkaa etsimään kun tästä taas tuli joku romaani.

Näköjään tuolta samalta tyypiltä tullut pari päivää sitten uusi video. Biisi kuulostaa aika heikolta, mutta kyllä tuo saa hymyn huulille koska se nyt vaan on niin siirappisen söpö ja video on taas ihan hemmetin hyvä ja sopii biisiin just eikä melkein.
【Project DIVA F】I Like You, I Love You by JevanniP/DDR ft Luka & Kaito 【PV Edit by xtokashx】

Edit: Oli pakko kysyä tekijältä itseltään, että onko vita ja PS3 versioissa sama editori. Kuulemma on ja tuon tekemiseen on mennyt yli 50 tuntia.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Näköjään tuolta samalta tyypiltä tullut pari päivää sitten uusi video. Biisi kuulostaa aika heikolta, mutta kyllä tuo saa hymyn huulille koska se nyt vaan on niin siirappisen söpö ja video on taas ihan hemmetin hyvä ja sopii biisiin just eikä melkein.
【Project DIVA F】I Like You, I Love You by JevanniP/DDR ft Luka & Kaito 【PV Edit by xtokashx】

Hyvä biisi tykkäsin. Aion tuon pelin vitalle hankkia (project diva) heti, kun saan rahaa. :)

Ylitin omat rajani taas kerran ja pääsin extremella nagaposi continues biisin läpi. Niin rimaa hipoen kylläkin, että sai oikein jännätä menikö se läpi vai ei, mutta menihän se ja mun huuto varmaan kuului naapuriin asti.

Tässä joku vetää sen taas perfectilla.

Edit:

En tiennytkään, että Miku on ollut toyotan mainoksissakin.

Viikottainen miku blogi päivitys.

Hokasin, että dpadilla voi myös pelata ihan normaalisti kun ennen luulin, että sitä käytetään vain niiden värjättyjen nuolien painamiseen. Helpottui kummasti nopeiden sarjojen näpyttely ja nyt on extremella enää sadistic music factory ( jota en varmaan pääse ikinä läpi) ja Nyanyanyanyanyanyanya! ( jonka aika varmasti pääsen läpi muutaman yrityksen jälkeen) jäljellä.

Kummasti noita diva pointsejakin kertyy. Aluksi olin varma etten saa koskaan kaikkiea ostettua kun niitä hintoja katseli ja nyt on asut ja muut ostettu ja yli 1.4 miljoonaa pojoa tilillä :D Pelituntejakin kertynyt jo 69.5.

Se tunne kun viimeinkin tulee......eka perfect.

IMAGE(http://s5.postimg.org/4z92ptn7b/2014_05_06_174913.jpg)

Oli suurempi onnistumisen riemu mitä trials fusionissa aiemmin tänään kun pääsin ekan extreme radan läpi.

Koska tähän mahtaa kyllästyä :D

IMAGE(http://s5.postimg.org/4fzfwauyf/2014_05_22_200530.jpg)

Nyt on enää se sadistic music factory joka ei ole extremellä läpi. Yksi uusi perfect tuli myös hardilla ja taas oli neljä biisiä jotka oli siitä yhdestä safe nuotista kiinni ettei tullut perfectiä. Onneksi en yrittämällä yritä saada perfectiä sillä tuolla tavalla olisi kadonnut hauskuus pelaamisesta kauan sitten.

Onhan sitä pari kertaa Project Divaa pelihalleissa tullut pelattua, mutta ei sen enempää. Japsirytmipelit ovat aina maistuneen aina Ouendanista Taiko no Tatsujiniin. Aina kun mielentila olisi valmis virtuaalitytöille ja oksettavan juustoiselle japanimusiikille niin pelien hinnat saavat minunt toisiin aatoksiin. Törkeän kalliita täällä, vaikka ikävä totuus onkin se että Japanissa Project Divat maksaa lähemmäs 100 euroa kipale.

Mikä määritellään kalliiksi? Ainakin eka pdf maksaa vitalle 29.95e storessa ja eihän siitä euro tai jenkki versiota edes fyysisenä saa. PDF 2nd on vitalle verkkiksessä 39.95e. Ihan ok hinnat varsinkin kun noita tulee pelattua koko rahan edestä.

PS3 versioiden hintoja en ole pahemmin tutkinut. Ainakin storessa eka PDF näytti olevan 44.95e joka kyllä on minustakin jo liikaa.

Eikä ainakaan nämä uudemmat japanissa ole noin kalliita kun sieltä olisi saanut esim project diva f 2:nd pelin importattua vitalle n.50e hintaan sis.postikulut.

Edit:

Juuri tuli 100 tuntia täyteen PDF:n pelin parissa. Nyt voin 100% varmuudella sanoa, että tämä on eniten pelaamani rytmipeli ja samalla toiseksi eniten pelaamani vita peli. Ekana on persona 4 golden jossa on vissiin n.20 tuntia enemmän peliaikaa joka on aika hyvin kun toinen on rytmipeli jossa ei edes ole mikään massiivinen biisilista ja toinen on roolipeli jonka olen pelannut kahdesti läpi.

Kovin edelleen odotellaan sitä PDF 2nd julkaisua, mutta hieman pelonsekaisin tuntein. Sen tiedän varmaksi ettei se niin kovaa tule iskemään mitä eka osa koska se ei ole uusi tuttavuus, mutta pahimmissa peloissa on, että siitä tulee yhtä kova pettymys mitä dj hero 2 oli ekan osan jälkeen. Rakastin ekaa dj heroa ja minusta ne kaikki vanilla ice vs paula abdul ym biisit oli loistavia ja niitä sai pelata hymy huulilla. Sitten kakkosessa oli jtn umpitylsää klubi poppia ja en meinannut jaksaa pelata sitä biisilistaa edes kertaalleen läpi.

En ole tubestakaan katsonut kokonaan kuin sen yhden biisin joka soi pelin trailerissakin (eli tämä) koska ei ne kuitenkaan samaa fiilistä anna mitä pelatessa ja moni ekan osan biisikin vaati useamman kuuntelun ennen kuin niihin tykästyi. Esim rin-chan now oli aluksi aika meh, mutta nykyään yksi suosikeista.

Enkä vieläkään päässyt sadistic music factorya extremella. Taas latasin tubesta videonkin koneelle ja hidastin ne vaikeimmat kohdat, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu. Lisäksi siinä on paljon kohtia joissa välillä tulee pari nuottia normaalisti ja sitten tiheästi päällekkäin jne ja tuo on se mitä en hallitse ollenkaan joten pitää koittaa tuurilla dual wieldata.

Samoin jäi taas useampi perfect saamatta hardilla yhden safe nuotin takia. Inhoan sitä itsessäni kun huomaan, että biisi on loppumassa ja väkisinkin huomaa ettei kombo ole katkennut niin sydän alkaa hakkaaman ja tulee tehtyä virhe painallus. Sama homma autopelien kanssakin jos on tiukka ja vaikea kisa ja enää puoli kierrosta jäljellä niin alkaa sydän hakkaamaan ja sitten tulee tehtyä äkkinäisiä ohjausliikkeitä ja usein sitten auto spinnaa tai jotain muuta yhtä ihanaa.

Noh onneksi en vieläkään noita perfectejä yrittämällä yritä saada niin eipä tuo ärsytä ollenkaan.

edit: Pakkohan noita biisejä oli tubesta hieman katsoa. Ainakin tämä iskee aikas hyvin.

Kai sitä voisi myös omaa rytmipeli taustaa hieman valottaa. Sinänsä hassua etten ole koskaan pitänyt itseäni minään varsinaisena rytmipeli fanina, mutta on noita pari tullut pelattua:

[spoiler]
Vib ribbon (tämähän tukee omia levyjä joten on tullut "pelattua läpi" eminemin marshall mathers platta sekä joku bodomin ja nightwishin levy)
Guitar hero
Guiter hero 2
Guitar hero 3
Guitar hero metallica
Guitar hero aerosmith
Guitar hero rock the 80's (koska nämä oikein loppuu)
Guitar hero greatest hits
Guitar hero world tour
Guitar hero 5
Dj hero
Dj hero 2
Frequency
Amplitude
Kick beat
Osu tatakae ouendan
Elite beat agents
Daigasso! Band brothers
Beatmania
Joku dance dance revolution ps2:lla
Rock band unplugged[/spoiler]

Joku saattoi vielä unohtua.

Taas olisi pari perfecita lisää hardilla ja taas tuli huomattua, että jos lähden sillä ajatuksella pelaamaan, että nyt otetaan se perfect niin 100% varmasti se ei onnistu.

Hetki sitten laitoin tubesta soimaan pdf 2:nd biisejä ja kyllä aika huoletta saa olla sen suhteen, että pelistä tulisi dj hero 2:n tasoinen pettymys sillä vielä ei ole yhtään huonoa biisiä soinut. Videoita en sentään ole katsonut vaan annan niiden soida tuolla taustalla niin en täysin spoilaa itseäni.

Vielä en osaa päättää ostanko tuon verkkiksestä vai digitaalisena. Kai sitä uskaltaa odottaa siihen asti, että digi version hinta kerrotaan sillä tuskin tällä sarjalla suomessa mikään kova menekki on. Kuitenkin tämän haluaisin heti ekana päivänä joten jos vaan hinta on sama diginä mitä fyysisenä niin saatan alentua ostamaan sen vaikka kaikki pelit fyysisenä haluaisinkin.

En kyllä olisi vielä vuoden alussa uskonut, että vuoden odotetuin peli tulee olemaan joku rytmipelin jatko-osa.

Yli kuukauden tauon jälkeen oli pakko päästä painelemaan mikun nappuloita ja olihan se taas hienoa curtain callin jälkeen. Olkoonkin, että curtain callissa on loistavia biisejä ja sitä tuli pelattua yli 30 tuntia, mutta ei ne vaan koukuta kuten jpop ja muutenkin on hyvä taas palata mikun pariin kun diva f 2nd julkaisu on tässä marraskuun aikana.

Siihen liittyen jos joku ei tiedä niin eurooppa saa kaikki dlc kamat mitä japanikin, mutta hinnoittelu on pikkasen pielessä:

UI Skins: $0.99/€0.75/£0.59, but free for the first 39 days after release
Costume Modules: $1.99/€1.49/£1.19 each
Rhythm Game Songs: $2.99/€2.49/£1.99 each

Ei tuossa mitään, mutta entäs ne ns.season pass hinnat:

Song Club ($29.99/€24.99/£19.99)
Will give you access to the entire lineup of post-launch Rhythm Game Songs.
Costume Club ($69.99/€49.99/£39.99)
Will give you access to our full roster of post-launch Costume Modules.

Olettaen, että biisejä tulee vaikka 15 niin olen valmis tuon 25e maksamaan vaikka koko pelin saa ainakin verkkiksesta 39e hintaan. Tyhmä fani maksaa liikaa ;)
Mutta nuo eri asut...49.99e !!!11!!11!

Saa olla aika perkeleesti tuolla hinnalla sitten ja tuon hinnan pitäisi olla vielä 25% halvempi kuin mitä ne tulee erikseen ostettuna maksamaan. Kyllä minäkin niitä varmasti muutaman tulen ostamaan erikseen, mutta jessus tuota hintaa silti. Kevyet 75e asut ja biisit yhteensä kun koko peli maksaa 39e ja siinä on asuja jo useampi ja saan siihen vielä kaikki ykkösen asut mukaan ja biisejäkin on valmiina 40 kappaletta.

Onhan se hienoa, että sega tuo kaiken meillekin tarjolle, mutta kannattaisiko nyt ihan vaan muutaman kerran miettiä, että ollaanko siinä hinnoittelussa menty "hieman" metsään.

Eipä ole tehnyt muutaman kuukauden tauko Project Divasta hyvää taidoilleni. Jopa normalilla pelatessa tekee tiukkaa saada kappaleita läpi. Ihmettelenkin miten olen onnistunut pari biisiä extremellä suorittamaan aikoinaan. Tuntuu että tuo uusi isompi telkkarikin vaikuttaa suoritukseeni.

Kovasti kiinnostaisi myös tuo Diva F 2nd hommata pleikalle kun kohta puoliin jo ilmestyy, mutta edellisestäkin osasta vaikka mitä extroja keräämättä, vaikka kaikki biisit jo kolunnutkin läpi.

Jos telkku on vaihtunut niin kai olet kalibroinut pelin uudestaan? Tuossa olisi se eka asia jonka tarkistaisin. Ei muuten kyllä noin pahasti pitäisi taidot heikentyä tuossa ajassa.

Tuon takia alunperin ostinkin pelin vitalle kun ei ole mitään input lag ongelmia.

Lainaus käyttäjältä partajeesus

Jos telkku on vaihtunut niin kai olet kalibroinut pelin uudestaan? Tuossa olisi se eka asia jonka tarkistaisin. Ei muuten kyllä noin pahasti pitäisi taidot heikentyä tuossa ajassa.

Tuon takia alunperin ostinkin pelin vitalle kun ei ole mitään input lag ongelmia.

Siinähän se vika taisikin suurimmaksi osin ollakin. Kiitoksia avusta. Ongelmaa ei kyllä muissa peleissä ole näkynyt, mutta Project Divan kanssa tuo telkkarin ennen turhaksi jäänyt "Game Mode" näytti jo auttavan. Värit, kontrastit ja muut vain aivan sekaisin tuon moden kanssa, joten pitää selvittää tuo seuraavaksi.

Mutta tulipahan tuo Diva F 2nd ennakkotilattua nyt. Näyttäisi jokin special DLC asukin tulevan ennakkotilaajille.

No niin tulevana perjantaina pitäisi olla euroopan diva f 2nd julkaisu ja välittömästi menee lataukseen ellei hinta oli liian suuri tai sony taas kuse koko hommaa kuten ykkösen kanssa.

Äsken tuli vielä fiilisteltyä ykkösen parissa ja nyt pelikello näytti 111 pelattua tuntia. Taas meinasi muutamasta biisitä tulla perfect, mutta jostain se yksi hemmetin safe nuotti aina ilmestyy :D
Aikoinaan kun ykkösestä tein ensifiilis videon niin totesin asujen ja muiden kamojen hintoja katsoessani, että jos kaiken haluaa niin siitä vaan grindaamaan. Nyt on kaikki ostettu ja divapointseja se maksimit 9 999 999 tilillä eikä tuo pelaaminen ole miltään grindaamiselta tuntunut vaikka teknisesti se sitä onkin kun samoja biisejä pelataan uudestaan ja uudestaan.

Huomista odotellessa päätin käydä katsomassa onko tuo yksi tyyppi tehnyt mitään uutta project diva f2:nd editorilla ja olihan se.
【PDF2nd】Faster by Within Temptation ft Luka Miku Rin【PV Edit by xtokashx】

Edit: Odottavan aika on pitkä. Äsken heräsin ja heti vitalla storeen katsomaan ja dlc siellä oli jo, mutta itse peli puuttui. Kuitenkin on toivoa ettei tarvitse iltapäivään asti odottaa.

Edit:

Nyt on kaikki biisit vedetty läpi normal tasolla eikä tässä kyllä yhtään huonoa biisiä ollut. Aluksi luulin, että tulee olemaan tylsää pelata normalilla ensin kaikki jotta saa hard tason versiot auki, mutta tässä olikin aika moni biisi samaa tasoa jo normalilla mitä ne oli ykkösessä hardilla.

Tässähän on mahdollisuus laittaa ne ruudun alareunassa näkyvät biisien sanatkin englanniksi ja tämän viestin lukemisen jälkeen on kyllä pakko jossain vaiheessa laittaa tuo optio päälle ja katsoa nuo videot ihan pelaamatta:

"I know that Miku can be a lil' dark, but I was surprised when I switched my game over to English subtitles. I watched videos for 5-6 songs and EVERY SINGLE ONE had to do with a knife, killing, cutting someone up, suicide, strangulation, crucifixion or had an element that could be taken as distressing/graphic."

Edit:

Uusi päivä ja uudet kujeet. Tuli "hetki" tänään pelattua ja nyt on kaikki hardilla läpi ja 23 biisiä extremella läpi.
Pakkohan eilen oli myös se americana asu heti ostaa samalla kun pelinkin otin ja kyllä sitä on sen 1.45e edestä tullut käytettyä.
Olihan tämänkin julkaisun kanssa sittenkin jtn ongelmaa eli jos ekaan project divaan oli ostanut sen kolmen hahmon dlc paketin niin se piti saada tähän ilmaiseksi, mutta edelleen näyttää maksavan 2.45e. Foorumeiden perusteella ihan sama ongelma jenkeissäkin.

Tänään tuli ensimmäiset noin pari tuntia pelailtua Diva F 2nd:tä ja en voi kyllä enää puhua pelkästään kalibroinnin puutteesta televisiossani, vaan taidot ovat yksinkertaisesti ruosteessa. Normal mode tuntuu reilusti vaikeammalta kuin ensimmäisessä Divassa ja fiilis onkin kuin pelaisin Hardilla. No, kai se siitä ajan kanssa alkaa sujumaan kuten edellisen osan kanssa, mutta aika surullista katsottavaa tuo räpeltämiseni oli. Täytyy yrittää uudelleen viikonlopun aikana, kun paremmin ehtii.

Enkös mä niin sanonut, että se normal on melkein kun ekan osan hard :D Odotas vaan niitä paria viimeistä biisiä :D

Tuli kuvattua videota ja laitettua lyriikat englanniksi ja nyt editointi vaiheessa luin niitä.
Ote This is the Happiness and Peace of Mind Committee biisin lyriikoista:

Happiness is your duty
Are you happy? It's your duty!
Happiness is your duty
So be at peace, and fulfill your duty!
Your happiness is our happiness
Are you happy? It's your duty

Are you fulfilling it?
If you're not happy, there's...

Hanging, beheading
Firing squad, boiling
Drowning, electrocution, immolation
Live burial, lethal injection
Stoning, sawing, crucifixion
Take your pick!

:D

Edit:

Pinky swear biisi oli toinen joka aiheutti sellaisen ooooookei fiiliksen. Nimestähän tulee heti mieleen tämä:
IMAGE(http://core0.staticworld.net/images/idge/imported/article/cio/2012/08/06/pinky-swear_2-100337255-orig.jpg)

Eikä siinä pelatessa ehdi kiinnittämään huomiota mihinkään ja vasta lopussa huomaa, että miku ojentaa iloisesti hymyillen lahjaa. Mitä pahaa tuossa muka voi olla...
Kun laittaa lyriikat enkuksi ja vaan katsoo tuon niin biisihän tuntuu kertovan mustasukkaisuudesta / omistamisen halusta ja kieroutuneesta rakkaudesta. (tai voin olla väärässä koska olen aika huono tulkitsemaan laulujen sanoja) ja lopussa miku leikkaa pikkusormensa poikki todistaakseen rakkautensa ja se sormihan siinä paketissa on jota se niin iloisesti hymyillen ojentaa.

Ei tuota tietenkään näytetä, mutta sormen leikkaaminen lukee lyriikoissa ja siinä lopussa sillä on sideharsoa pikkusormen kohdalla joten kyllä se sormi siellä laatikossa on.

Eilen tuli kyllä pelattua ihan sopivasti ja suurena yllätyksenä sain melkein perfectin the intense voice of hatsune miku biisissä. Vielä edeltävänä päivänä ajattelin etten saa siinä hardilla edes excellent arvosanaa.

IMAGE(http://abload.de/img/2014-12-03-182030uiii3.jpg)
Se oli niiiiiin lähellä.

Nyt on enää kolme biisiä pääsemättä läpi extremellä:
Two-sided lovers
The intense voice of hatsune miku
2D dream fever

Kaikissa selvisin loppuun asti ja intense voicessa saisin standardin jos tuurilla onnistuisin sen lopun nopean setin dual wieldaamaan tarpeeksi hyvin. Noissa kahdessa muussa ei ole toivoa edes standardiin. Sinänsä outoa, että 2D dream fever sujui paremmin mitä two-sided lovers vaikka jälkimmäinen on hardilla se helpompi.

Taas tuli pari perfectia lisää tänään joten nyt perfect lista näyttää tältä:

Two breaths walking
Clover club
Colorful melody
Luka Luka night fever
Romeo and Cindarella
I'll Miku-Miku you
Double Lariat
Meteor
Hello worker
Wintry winds
Melt
Love-hate
Pinky swear
Blackjack
Thousand year solo
Cantarella
Spica 39's giving edition

Hardilla pelattu.

Tuossa on se viime viikolla kuvaamani video jos jotain sattuu kiinnostamaan.
Oman löpinän lisäksi tulee pelattua hardilla 11 biisiä ja nyt jaksoin jopa editoinnissa laittaa erilliset mp3 filut ääniraidalle joten ei tarvitse kuunnella vitan kajareista tulevaa ääntä. Lyriikatkin on englanniksi ja ne pystyy jopa lukemaan kun laittaa kuvan isommaksi.

Biisi listaus:
Soundless voice
Meteor
Blackjack
This is the happiness and peace of mind committee
Luka Luka night fever
Two-sided lovers
Doubleganger
Pinky swear
I'll Miku you (for reals)
The intense voice of Hatsune Miku
2D dream fever

Edit: Päivitin perfect listaa. Sinänsä outoa, että aluksi tämä tuntui vaikeammalta mitä ykkönen ja jopa nuottien arvostelu tuntui tarkemmalta ja nyt minulla on tässä enemmän perfectillä vedettyjä biisejä mitä ykkösessä.

Eilen tuli storeen joulu vaatteet. 1.45e/kpl tai bundlena 7.95e.
Itse ostin Lukalle ja Meikolle asut:

[spoiler]
IMAGE(http://abload.de/img/meikou9dxv.png)
IMAGE(http://abload.de/img/luka3ede2.png)[/spoiler]

Seuraavalla viikolla pitäisi tulla lisää vaatteita ja yksi uusi biisi. Lukan kissa asu ainakin tulee ostettua.
Tuolla on kuvat kaikista joulu asuista ja siitä seuraavan viikon satsista.

Edit: Nyt on storessa The 12 deals of Christmas diileissä vitalle eka project diva f hintaan 14.99e ja ps+ jäsenet saa 10% pois hinnasta.

Kivasti noita perfecteja tuntuu kertyvän. Parin päivän saldona tuo edellisellä sivulla oleva lista kasvoi seuraavilla nimikkeillä:

Packaged
Glory 3usi9
Doubleganger
Roshin Yukai
This is the happiness and peace of mind committee
Kokoro
Erase or zero
Kagerou daze
The world is mine

Nyt on pelattu jo 45t 44min enkä ole vilkaissut millainen diva room nykyään on. Pakko kyllä mennä pian niitäkin sisustamaan ja ostamaan lahjoja kun diva pointseja on melkein 9 miljoonaa ja maksimi on 9 999 999 joten pakko niitä on käyttää ettei uudet pojot mene hukkaan.

Ja tietenkin äsken kun lopetin pelaamisen niin menin tubesta kuuntelemaan noita biisejä. Ai miten niin muka koukussa :D

Edit: Jenkit sai tänään ekan dlc biisin joka on siis tämä.
Hintaa 2.99$ eli täällä kai kolmisen euroa. Minun piti odottaa kunnes kaikki biisit on tulleet ja ostaa sitten se song club paketti jotta olisi kerralla enemmän uutta pelattavaa, mutta on tuo niin pirun kova biisi, että saatan sortua jo huomenna ja ostaa tuon...ja pari asua lisää. Oh for fuck sake take all my money *heittää rahaa vitan ruudulle*

Edit:

Meni siihen viisi yritystä...
IMAGE(http://abload.de/img/2014-12-17-184735jyouv.jpg)

Nyt ei ollut sentään käännetty dollareita euroiksi sillä tuo maksoi 2.45e.

On tuo Lukan uusi huppari vaan söpö. 1.45e well spent.

IMAGE(http://abload.de/img/2014-12-17-211325xds4s.jpg)

3ds:n eshoppiin tullut project mirai dx:n demo joka sisältää kaksi biisiä. En tiedä onko virhe vai ei, mutta tämän demon voi käynnistää tasan kerran.

Videoiden perusteella en ollut varma tämän ostamisesta, mutta kyllä se hommattava on. Vielä kun aivot tottuisi noihin nappeihin. Normalilla meni vielä hyvin kun oli vain A ja B käytössä, mutta kun hardilla tulee vielä X ja Y lisäksi niin nopeissa kohdissa niitä tulee automaattisesti haettua samoista paikoista joissa ne on xboxin ohjaimessa :D

Muuten hard olisikin ollut helpompi mitä normal koska "nuotit" menee enemmän rytmin mukaan ja varsinkin kun toinen demon biiseistä on project diva f2nd:sta tuttu senbonzakura niin normal tasollakin siinä automaattisesti painoi nappeja musan mukaan koska niin se on ennenkin mennyt, mutta nuotit puuttui.

On muuten haastavia nämä, sillä ostin sen ekan (vitalle saatavan) rytmipelin vitalle ja en ole yhtäkään biisiä päässyt vielä läpi. Empä ole kauheasti pelannutkaan, mutta kuitenkin melko hyvin meni, muttei silti riittänyt pisteet.

Nyt kun pääsee tubehaxilla 3ds:n aluekoodeista eroon niin päätin laittaa vg+:sta mirain launch editionin varaukseen.

Paketissa pelin lisäksi "lompakko remmi" ja 19 kaksipuolista AR korttia. Kaikki pahvikoteloon pakattuna. Hintaa posteineen n.39e ellei tulliin napsahda, mutta olen luottavainen ettei noin käy koska shinovi versuksen pakettiinkin oli merkattu arvo reippaasti alle rajan.

Pikaisesti pari suomen ja brittien kauppaa tsekkasin niin niissä tuolle pelille tulisi hintaa posteineen n.47-50e ja tuota launch edition versiotahan ei euroopasta edes saa.

Project diva X ainakin japanissa vitalle maaliskuussa 2016 ja ps4:lle syksyllä..kai. En minä noita koukeroita tajua, mutta noin isot pojat kirjoitti.
Pieni vido klippi.

En ole ikinä ollut pahemmin kiinnostunut Vocaloideista tai kuunnellut montaa biisiä, mutta pitäähän noita 3DS:n demoja latailla - ja olihan tuo Project Mirai DX todella hauska pelailtava, ja ne kaksi kappaletta mukavia kuunneltavia.
Demo tuntui tosi anteeksiantavalta, game over taisi tulla vain kerran LOL:ia Hardilla napeilla pelatessa, styluksella homma sujuu paljon paremmin. Final Fantasyn Theathrythmissa game over tuntuu kolkuttavan nurkan takana paljon herkemmin, mutta ei varmaan pelkän demon puolesta kannata mennä paljoa vertailemaan. Coolshopista läksi tilaukseen, hintaa 33,50€.

Gamexplainin Mirai DX video revikka

Yllätyin positiivisesti kuinka paljon tuossa on sisältöä. Ehkä jaksan noiden hahmojen kanssakin leikkiä nyt kun tuossa on ihan kunnon minipelejäkin kuten esim Puyo Puyo.

Miinus puoliin lukeutuu se, että biisejä ei pääse heti pelaamaan hardilla vaan ensin ne täytyy läpäistä normalilla.

edit: Virallinen sivusto.
Siellä on siististi ja kätevästi kaikki biisit, asut ja muut ominaisuudet esitelty.

edit: Posti toi mirain. Ei jäänyt tulliin kun vg+ oli taas merkannut paketin arvoksi 15$
Nuo AR kortit on kyllä ihan ällö söpöjä <3 ja ne tuleekin vissiin ihan jokaisen fyysisen version mukana joten tuo remmi oli ainoa extra tuossa launch editionissa.

Kuva

Nyt on kaikki biisit pelattu nappi moodilla normalilla ja kaikki paitsi kolme hardilla. Edelleen sekoilen noiden nappien kanssa enkä tiedä ketä pitäisi syyttää :D Menee vaan väkisin nuo aivoissa solmuun kun sekä microsoftilla, että nintendolla on samat ABXY napit ja vielä samat väritkin käytössä, mutta tietenkin eri järjestyksessä. Koita siinä sitten pelata rytmipeliä kun esim A on punainen ja sijaitsee samassa paikassa missä boxin B joka on myös punainen. Sitten B on keltainen ja sijaitsee siinä missä boxin A, mutta on väriltään sama mitä boxin Y.

Normal tasolla tuli hiukan huteja, mutta ei haitannut. Tänään aloitin hardilla ja kyllä kirosanat lensi kun nuotteja tule reippaasti enemmän ja tuli se X nappi myös mukaan. Koitin vaihtaa kirjaimet nuoliksi, mutta sitten menin niissä kohdissa sekaisin jossa täytyy pitää nappia ja dpadia pohjassa ja välillä se vaihtelee kumpaa pidetään pohjassa ja kun kaikki on nuolia niin ei siitä mitään tullut.

Lopulta se tuntui auttavan kun vaihdoin X:n värin violetiksi joten vaikka se on eri paikassa mitä boxilla niin ainakin se on täysin eri värinen. Homma sujuisi heti paremmin jos kaikkiin nappeihin voisi vaihtaa sellaisen värin mitä ei ole boxilla käytössä tai jos voisi ottaa ne kirjaimet kokonaan pois ja olisi pelkät nappien värit. Noh aivojen uudelleen konffaus jatkukoon huomenna.

Siitä plussaa, että tässä voi tehdä sen jota olen project divassa kaivannut eli sen kombo laskurin saa pois näkyvistä. Divassa se aiheutti vaan stressiä kun näki, että biisi on loppumassa ja vielä on kombo käynnissä ja tietenkin sen takia tuli sitten se yksi safe nuotti. Miraissa tuon lisäksi se laskuri jo oikeasti haittasi pelaamista kun se oli välillä osittain nuottien päällä.

Biisitkin iski nyt enemmän mitä ekalla kerralla vaikka edelleen olen sitä mieltä, että divoissa on kovempi kattaus. Ei tässäkään omasta mielestä huonoja biisejä ole kuin yksi joka on demossakin ollut LOL (lots of laughs). Se ei vaan iske sitten ollenkaan. Ei tässä kyllä ole sellaisia suosikeitakaan vielä tullut jotka on pakko pelata joka kerta kun pelin käynnistää. Kummassakin divassa noita oli useita.

Mitä tulee rytmipelaamisen ulkopuoliseen sisältöön niin kyllähän se suorastaan hehkuu söpöyttä. Hahmolle voi antaa käyttörahaa ja ne osaa ihan itse ostaa myös kamaa kämppään ja uusia vaatteita. Minulla on Luka ostanut sonic figuurin ja kalenterin. Lisäksi ne kuluttaa rahaa sellaiseen mitä ei edes näe, mutta siitä tulee merkintä sinne "päiväkirjaan" jossa lukee kaikki tulot ja menot. Tänään Luka oli käynyt kokkaus ja kukka-asetelma kurssilla.

Hahmon kanssa voi myös pelata mikuversia joka on vissiin ihan vaan reversi eri nimellä. Täytyisi vissiin jaksaa lukea miten sitä pelataan koska otan turpaan ihan huolella :D

Eilen sain avattua kaikki kappaleet, lähestulkoon jokainen vedetty sekä stylus- että näppäin Normalilla ja Hardilla ainakin jommalla kummalla. Oikein mukavat vibat pelistä ja kiva kunnon ensikosketus Vocaloideihin. Biisikattauksesta löytyi vaihtelua, osan voisi ihan hommata omalle soittolistalle, mutta oli siellä pari sellaistakin, joita on pakkopullaa pelata ( PianoxFortexScandal ja On the rocks, tuollainen klubipimputtelu ei uppoa yhtään. Näemmä olivat molemmat samalta tekijältä.. ). Jos vähän nipotan niin miesten laulamia kappaleita olisi voinut olla pari enemmän tai useampi heidän versio muista kappaleista :'D

Itselle näppäimet ja värit lähtivät toimimaan ihan muokkaamatta, kuvakkeiden koon kanssa tosin pitää joidenkin kappaleiden kohdalla vekslata kun niitä on välillä niin pahassa ryppäässä. Sitten kun alkaa jahtaamaan perfect-chaineja niin pitänee hahmoääni ottaa pois päältä, se Safe tulee aina juuri jonkun combo-huudon jälkeen.. Pitkien ketjujen saaminen vaikuttaakin tässä pelissä vaikeammalta kuin FF Theathrythmissä, tuntuu että napautuksien pitää olla vähän tarkempia, ja onhan nuo kappaleet pitempiäkin mihin mahtuu enemmän epäonnistumisia. Pakko sanoa etenkin nappimoden kohdalla, että onneksi HP:t palautuu hyvin suoriutuessa.

Pelin ulkonäkö on kiva, nendoroidit on söppäniä. Pikkupelit ja muu sälä on hauskoja, tuli eka vähän otettua tuossa reversissä turpaan mutta nyt tulee voittojakin. Hahmojen reaktiot osaa välillä olla huvittavia, tein reversiä pelatessa jonkun hyvän siirron ja Miku näytti niin vihaista naamaa :'D
Kiva ja rento peli kaiken kaikkiaan, tulee varmaan nyt kuunneltua muitakin kappaleita ja etsittyä parista pelin kappaleesta enkkutekstit jotta ymmärtäisi koko stoorin. Täytynee käydä myös hommaamassa suoja 3DS:n alanäytölle, tykkään antaa muidenkin pelailla rytmipelejä mutta aina vähän ahdistaa miten he tuota stylusta käyttävät..

Itsekin olen alkanut nyt skippaamaan nuo piano / jazz biisit. Jotenkin niiden pelaamisesta ei vaan tule sitä fiilistä mitä haluaa. Tuli myös nuotteja laitettua pykälää pienemmäksi niin ne rypäs kohdat kyllä helpottui kivasti.

Siitä kyllä plussaa, että tässä voi valita hahmolle kenen tahansa toisen hahmon (paitsi Gumin) vaatteet jos vaan sukupuoli täsmää ja lisäksi voi yhdistellä eri kampauksia ja vaatteita. Ei noita hahmoja paljoa ehdi kyllä katsomaan pelatessa, mutta vaihtelu on silti aina hyvästä.

Vielä isompi plussa siitä, että joissakin biiseissä voi vaihtaa laulajaa ja toisin kuin divoissa niin tässä se laulukin oikeasti vaihtuu kun ottaa toisen hahmon. Itse laitoin Lukan laulamaan oikeastaan jokaisen biisin mihin sen voi valita koska tykkään sen pehmeämmästä äänestä enemmän kuin Mikun äänestä.

Snowman muuttui myös paremmaksi kun laitoin Lenin laulamaan Kaiton sijasta. En ole koskaan tykännyt Kaiton äänestä koska se on liian konemainen ja minulle tulee siitä aina jotenkin mieleen joku c-64 aikainen puhesyntetisaattori :D

Valitettavasti kaikkiin biiseihin ei voi laulajaa vaihtaa, mutta on niitä ihan hyvin kuitenkin. Extreme tasokin pitäisi löytyä kuudesta biisistä, mutta se vissiin aukeaa vasta kun kaikista on S+ eli mun tapauksessa ei koskaan. Vieläkin sekoilen noiden nappuloiden kanssa, mutta sen verran kuitenkin aivot jo tottuneet, että boxilla rare replayta pelatessa painoin valikoissakin jo väärää nappulaa kun sormi koitta hakea A namiskaa sieltä missä se 3ds:llä on.
Päätin olla pelaamatta boxin pelejä siihen asti kunnes lopetan mirain pelaamisen koska muuten kärsii molempien pelien pelaaminen.

Pakko tästä on pari kuvaakin ollut ottaa kun nuo hahmot vaan on niin suloisia välillä kun tekevät omia juttujaan.

IMAGE(http://abload.de/img/hni_00126fopu.jpg)

IMAGE(http://abload.de/img/hni_0015b9p0r.jpg)
Luka ei taida tietää miten robo imuria kuuluu käyttää. Se ajelee sillä ympäri kämppää :D
Tänään oli päiväkirjassa myös mario kart viittaus kun Luka oli käynyt ajamassa mikroautolla, mutta spinnasi ajettuaan banaanin kuoreen :D

Ei se super hard tason saaminen paha homma ollutkaan. Se siis löytyy näistä biiseistä:

1 2 fanclub
Arifureta sekai seifuku
Romeo and cinderella
Matryoshka
Sing&smile
Invisible

Vaatimuksena on pelata kaikki biisit läpi normalilla ja sitten kyseinen biisi hardilla S arvosanalla. Invisible vaati kyllä neljä yritystä, että se S lopulta pamahti ruutuun. Super hard tasolla sain arvosanaksi B:n :D

Kiva huomata, että olen mä sentään hieman kehittynyt mirain pelaamisessa. Nyt on button moodissa hard tasolla Finder, Doremifa rondo ja Senbonzakura perfectilla läpi ja tänäänkin jäi viidestä biisistä saamatta perfect sen yhden safe nuotin takia.

Stylus moodia en ole vielä edes kokeillut koska sekin on pakko aloittaa normal tasolla vaikka napeilla olisi pelannut jo kaikki vaikeimmalla. Ainakin demon perusteella stylus oli paljon helpompi mitä napeilla pelaaminen joten aika tylsää olisi pelaaminen jos nyt siirtyisi styluksella pelaamaan.
Sitten kiinnostaisi enemmän jos siinä olisi sama mekaniikka mitä osu tatakae ouendanissa eikä vaan näpyteltäisi kolmea alaruudussa olevaa paneelia.

Tullut myös huomattua kuinka tuo visuaalinen tyyli on juurtunut aivoihin sillä nyt kun katson tänne postaamiani kuvia project divasta niin hahmot näyttää ihan epänormaaleilta kun on tottunut katsomaan noita isopäisiä hahmoja :D

Gumi kävi miraissa tuomassa halloweenin kunniaksi asuntoon pomppivan kurpitsa lyhdyn. Jos oikein ymmärsin niin sitä voi kuitenkin käyttää vain 30.10 asti. Kivoja silti tuollaiset yllärit ja yksityiskohdat.

Tuli sitten 40 tunnin pelaamisen jälkeen siirryttyä kosketusnäyttö moodiin miraissa. Ajattelin, että sillä pelaaminen on tylsää kun täytyy taas vetää kaikki ensin normal tasolla läpi jotta hard aukeaa, mutta ei se ollutkaan. Onhan se simppeliä ja helppoa, mutta samalla sai pelin tuntumaan taas tuoreelta.

Luka muisti meikäläisen synttäritkin. Tiesin kyllä jo valmiiksi mitä silloin tapahtuu, mutta laitan kuvan spoilereihin jos joku ei halua tietää sitä etukäteen.
[spoiler]IMAGE(http://abload.de/img/syndetwbopm.png)[/spoiler]

Täytyy muistaa tarkistaa jouluna jos silloinkin tapahtuisi jotain. Jos kerran halloweenina Gumi toi sen kurpitsan niin luulisi, että se joulunakin jotain tuo. Tuon kyllä pystyisi varmaan testaamaan vaikka heti siirtämällä 3ds:n kelloa, mutta mitä hauskaa siinä olisi.

Kyllä se Gumi kävi taas tuomassa paketin ja joulukuusihan sieltä löytyi. Sitten kun saa jostain biisistä S+ arvosanan ja palaa takaisin kämpille niin taustalla soi vielä joulumusat ja oma hahmo on ihan innoissaan.

Snadisti offtopicia, mutta oletko partajeesus kokeillut Persona 4: Dancing All Nightia tai kokenut edes minkäänlaista kiinnostusta sitä kohtaan? Kiinnostaisi tietää, miten suhtaudut peliin mikuilujen jälkeen varsinkin kun muistelisin sinun diganneen Goldenista aikoinaan.

Harkinnassa on, mutta videoiden perusteella vaikuttaa siltä, että sen pelimekaniikan kanssa tulee olemaan hukassa hetken aikaa kun nuotit tulee ruudun sivuille.
Biisejäkin tuntuu olevan kohtuu vähän joten tarinan takia se ostettua tulisi. Ei vaan ole näkynyt fyysistä versiota hyvään hintaan.

Tuli pitkästä aikaa laitettua pdf 2nd tulille. Näköjään viimeksi pelannut 1.1.2015 eli 1.5 vuotta sitten ja sen kyllä huomasi. Huteja paukkui varsinkin aluksi ihan kohtalaisesti ja kädetkin tuli kipeäksi.

Pitkän paussin jälkeen peli tuntui yllättävän tuoreelta ja osa biiseistäkin oli unohtunut joten pääsin viimeinkin ostaa song clubin. Tuo maksaa 24.95e ja sillä saa kaikki dlc biisit joita on 15kpl. Itse olin sen yhden jo aiemmin ostanut joten nyt jokaisen biisin hinnaksi tuli n.1.7e. Ei ollenkaan paha.
Oli pakko laittaa vita johdon päähän ja vielä on neljä biisiä noista pelaamatta, mutta ainakin vielä kaikki biisit ovat olleet hyviä.

Vaikka ketään ei varmaan kiinnostakaan niin tässä on linkki parhaillaan käynnissä olevaan striimiin.
Pelinä on tänään japanissa julkaistu future tone. Näyttää kyllä varsin hyvälle, mitä nyt nuo jotkut kohdat vetää aivot solmuun kun pitää painaa samaan aikaan esim ylös,vasemmalle, X ja ympyrä ja aikaa reagoida on korkeintaan sekunti.

Jos ostaminen olisi helpompaa ja tajuaisi jotain pelin valikoista niin kyllähän tuon voisi japsi versiona hommata.
Nyt täytyisi storeen tehdä japsi tunnarit ja ostaa jostain niiden storeen käyviä rahakortteja.
Tosin silti en tajuaisi pelin valikoista mitään.

Tuli sitten eilen tehtyä japsi tunnarit storeen ja otettua tuo future tonen kaksi biisiä sisältävä demo.
Kyllä muuten näyttää aikas hunajaiselta vitan divojen jälkeen ja ruudunpäivitys 60fps.

Uusi pelimekaniikka vaatii kyllä hieman totuttelua sillä esim vanhan tyylisiä hold nuotteja ei ole ollenkaan vaan nyt niitä pidetään kunnes uskaltaa irroittaa tai sitten kun saa maksimi pisteet.
Tässä kun on molempien käsien käyttäminen paljon isommassa roolissa mitä ennen. Ennen dual wieldia tarvitsi vain niissä kohdissa joissa tuli todella tiheään nopeasti nuotteja, mutta tässä voi tulla esim X hold joten pidät sen pohjassa ja sitten näpyttelet neliö nuotit painamalla ristiohjainta vasemmalle niin tuosta holdista tulee kokoajan pisteitä kunnes se saavuttaa maksimit 3000 pojoa.

Jos tuossa vaiheessa tulee neliöstäkin hold niin sitten tulee dual hold bonukset.
Tässä on myös slide nuotteja jotka voi tehdä joko tateilla, päätynapeilla, touchpadilla tai gyrolla. Yritän itseni totuttaa R1 / L1 nappien käyttöön.
Toki päätynappeihin voi laittaa myös makroja eli vaikka niin, että R2 = vasen + ympyrä jne.

Kunhan saan uuden kortin (vanha debit master suljettiin kun jostain oli päässyt tiedot vääriin käsiin) niin lähtee välittömästi play-asiasta 5000 jenin psn kortti tilaukseen ja ostan future sound paketin. Tai sitten ostan heti molemmat. Nuo maksaa 4120 jenia / kpl.

Siinä olisikin sitten pelattavaa hetkeksi kun noissa on yhteensä 220 biisiä.
Siitä kyllä kohtalainen miinus, että jos ottaa videota pleikkarin share toiminnolla talteen niin musat ei tallennu. Luulin, että nyt olisi helppo hyviä suorituksia ottaa talteen ja laittaa tubeen, mutta ei sitten.

No niin future sound paketti ostettu ja näköjään tuli yli kolme tuntia pelattua ihan huomaamatta.
Play-asiasta tilasin 5000 jenin kortin ja se maksoi n.52e kun paypalilla maksoin ja koodi mäjähti ruudulle heti maksamisen jälkeen.

Tuota pelatessa kyllä tuntee itsensä aika paskaksi pelaajaksi.
Monta biisiä tuli pelattua joista minulla on vitalla hard tasolla perfect tai sitten se on ollut yhdesta safe nuotista kiinni ettei sitä saanut. Tässä niistä ei tule edes excellent :D

Ne hemmetin tupla, tripla ja quad nuotit kyllä sotii meikäläisen aivoja vastaan aika kovaa. Jos johonkin pitäisi verrata niin kuvitelkaa toimintapeli jota olette pelanneet kymmeniä kertoja ja sitten yht'äkkiä siinä hyppää ruudulle quick time event jota siinä ei ennen ollut ja teillä on ehkä sekunti aikaa reagoida.

Kyllä on tullut sad, bad ja worst osumat tutuiksi ja varmasti tulee jatkossakin.

Nyt on tullut pelattua kaikki future sound paketin biisit kertaalleen läpi. 129 biisiä on paljon enemmän kuin miltä se tuntuu ihan vaan tuota lukua katsoessa.
Alkaa hieman jo tuntuma löytymään ja viisi tai kuusi biisiä on vedetty perfectilla hard tasolla ja muutamassa se on ollut taas siitä yhdestä kirotusta safe nuotista kiinni.

Eilen tuli tehtyä myös video jossa näytän miten pelin ostin ja tärkeimpiä asioita valikoista koska kaikki tosiaan on japaniksi. Ehkä tuosta jollekkin on jtn apua. Lopussa on myös kolme biisiä.

Rakas päiväkirja...

Homma etenee ja nyt on "jo" 61 biisiä vedetty hardilla perfectille.
Extreme tasoa en ole kuin pikaisesti kokeillut niissä demo biiseissä. Aiemmissa oli kiva kokeilla kuinka monta biisiä tuolla pääsee läpi, mutta tässä on tekemistä muutenkin niin julmetusti.

Colorful tone paketti tuli ostettua pari päivää sitten ja siinä oli kyllä useampi heikko biisi. Siltikin tällä hetkellä suosikki listalla on vielä 201 biisiä vaikka niistä saattaa vielä pari lentää listalta pois. Silti niitä jää ihan julmettu määrä.
Tuon takia on täytynyt muuttaa oma pelityyliäkin. Vitan divoissa tuli vaan pelattua aina biisit järjestyksessä ja jos jostain ei tullut perfectia niin sitten uusi yritys seuraavalla kierroksella.
Tässä se uusi yritys vaan saattaa olla jossain yli 10 tunnin päässä jos tuolla tavoin pelaa joten on pakko ollut välillä yrittää samaa biisiä uudestaan ja uudestaan. Minulla kun yleensä käy niin, että jos se perfect oli yhden safe nuotin päässä aluksi niin seuraavilla yrityksillä se menee vaan huonommin. Olen sentään älynnyt vaihtaa biisiä ennen kuin alkaa vkäyrä nousemaan.

Nyt kun gta online saa uutta kiinnostavaa sisältöä tiistaina ja pöydällä odottaa myös mirage sessions aloittamista niin onkin hyvä hetki laittaa future tone pikku paussille.

Loppu saldona 87 perfectia hardilla, 150 biisiä vedetty läpi extremella ja 32 biisiä extra extremella. Tosin tuolla tasolla niitä on muutenkin pelattavissa vain 64.
Pelattu n.51 tuntia.

Opein ainakin extremella pelatessa lukemaan niitä tuplanuotteja joten enää ei tarvitse hardillakaan pitää sitä avustusta päällä joka näyttää mitä nappuloita kannattaisi painaa.
Samalla tuli huomattua, että tämä on paljon vaikeampi mitä pdf tai pdf 2nd. Kun ruutu täyttyy tupla ja tripla nuoteista niin välillä vaan tuijottaa ruutua ja ainoa ajatus on "mitä helvettiä mun pitäis painaa".

Respectit kaikille jotka pystyy vetämään kaikki biisit extremella läpi edes sillä heikoimmalla standard arvosanalla. Sitten on tietenkin ne tyypit jotka vetää kaikista perfectin, mutta ei ne enää ihmisiä ole :D

Project diva : Future tone tulee ladattavaksi jenkeissä sekä euroopassa 10.1.2017

Kuten japanissa niin nytkin peli on ladattavana sekä future tone, että colorful tone paketteina joista ensimmäinen sisältää musaa project diva peleistä ja jälkimmäinen project mirai sekä arcade versioista.

Hintaa erikseen ostettuna 29.99$ tai molemmat yhdessä 53.99$ joka on varsin jees sillä japanista ostettuna nuo maksoi n.80e yhteensä. Euroopan hintakaan ei varmasti noin kovaksi nouse.
Jos olisi tullut fyysinen versio niin olisin saattanut sellaisen ostaa vaikka japsi versiota onkin tullut pelattua jo yli 60 tuntia.

Hatsune Miku saapuu switchille, mutta ainakin aluksi vain japanissa.
Project diva mega 39 on nykyinen nimi ja pakko sanoa, että tuo uusi tyyli näyttää aika hemmetin hyvältä.

Saas nähdä tuleeko tämäkin hankittua importtina vai odotanko länsi julkaisua.