IRC - Internet Relay Chat keskustelu / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
IRC - Internet Relay Chat keskustelu

IRC on siis tämä kaikkien tuntema mutta nykyään harvan käyttämä chat-ohjelma. Pelaajalehdellä on tietenkin myös oma kannu ja se löytyy Quakenetin puolelta #pelaajalehti nimellä.

Kyseinen kannu on ollut olemassa jo kauan ja ehtinytkin jo hiljentyä turhan paljon vuosien aikana. Toivotan siis kaikki nerot ja älyköt täältä tulemaan vierailulle ja tutustumaan menoon siellä, jos saataisiin jopa eloa kyseiseen paikkaan.

Tähän keskusteluun myös kaikki IRC keskustelu jota vaan keksii.
mIRC sivu

Pelaajan viralliselle epäviralliselle kannulle (kova sana suomalaisessa gay-yhteisössä btw) kannattaa tosiaan joinia. Pääset osaksi kirjaimellisesti sisäsiittoista piiriä. Kyseessähän ei ole foorumi jossa pitää esittää jotain Einsteinia jotta kukaan jaksaisi edes noteerata tekstejäsi. Pelaajan kannulla vallitsee itse pahuus! Kaikki syvälle haudatut salaisuudet päästetään ulos kaunistelematta. Jos pidät tämänkin keskustelun aloittanutta nimeltä mainitsematonta henkilötä foorumitekstien perusteella sairaana, niin voi että, tietäisitpä vain... Mies on itse Saatana.

Muuten IRC on ihan perseestä. Kuka sitä jaksaa enää?

Kertokaapa tietämättömälle että pitääkö tuohon todella ladata tuo sivuston ehdottelema ohjelma? Tyhmä kysymys mutta minkäs teet...

Lainaus käyttäjältä LordZalor+

Kertokaapa tietämättömälle että pitääkö tuohon todella ladata tuo sivuston ehdottelema ohjelma? Tyhmä kysymys mutta minkäs teet...

Täältäkin sinne pääsee..

Joinasin juuri idlaamaan ja toivottavasti joskus eksyn myös keskusteluun. Tuppaa toi irkki vaan shellissä enemmän pyörivän omissa oloissaan, mutta aina välillä siellä hetkeksi eksyy rupattelemaan. :)

Jos IRC on tuntematon termi (ja se EI tarkoita IRC-galleriaa) ja haluaa mukaan tuonne, niin kannattaa ensin tutusta perus juttuihin vaikka Wikipedian artikkelilla.

Harmi että on Quakenetissä, itse pyörin lähinnä vaan Ircnetin puolella.

Tehdääs tälläinen härski nosto, jos tän kautta löytäis lisää porukkaa kannulle. Meno on rankkaakin rankempaa ja vain harvat sen kestävät, tulkaa kokeilemaan. #pelaajalehti @ Quakenet! Kohta on edessä myös hurjat kanavan 5v. juhlat! Tarjolla silloin mm. leipää ja sirkushuveja kaikille. Tervetuloa!