Joululahjaksi läppäri -Lukossa- / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Joululahjaksi läppäri -Lukossa-

Elikkäs keksin hyvän lahjan vanhemmilleni. Mutta en tiedä oikein minkä merkkinen läppäri on hyvä. Hinta olis siinä 350-500€. Vanhempani pelaa Angry birds pelejä joten ne pitäis toimia :D Isäni myös pelaa Flat out pelejä että sekin olis kiva saada pyörii. Tehoja sais olla että koneella pärjäisi sen 5-6 vuotta ihan hyvin ja toimis minecraftit ja jotkin uudemmatkin pelit. Vanha pöytäkone on jo 8-9 vuotta vanha alkaa olla hidas ja ovat puhuneet uudesta koneesta ja se olisi läppäri.

Eli Merkki? Hinta haitari 350-500€ ja saisi löytyä jostain Anttilasta, Gigantista tai jostain muusta vastaavasta.
Ostaisin sen maanantaina.

Tästähän voisi keskustella tuolla Joulu -ketjussa tai saman kysymyksen olisi voinut esittää Kysy & Vastaa -ketjussa. Yhdelle kysymykselle kun ei kannata lähteä tekemään omaa ketjuaan, muuten olisi foorumi tukossa.

Mutta mutta, lähes mikä tahansa 499€ läppäri on enemmän kuin hyvä mainitsemiisi asioihin, joskin käyttöiästä en olisi ihan niin varma. Harvat nykylaitteet kestävät noin kauan.

Demppa sanoikin ensimmäisessä kappaleessa sen kaiken tarpeellisen. Kysymyksen parissa voi jatkaa aiemmin mainituissa ketjuissa. Tämä napsahtaa lukkoon.

-Riepu, moderaattori

Topic locked