Kiinnostaako sinua keskiaikainen roolipelaaminen? / Foorumit / pelaaja.fi
1 viesti / 0 new
Kiinnostaako sinua keskiaikainen roolipelaaminen?

Tervehdys kansalaiset!
Oletko aina haaveillut keskiajasta toivoen olevasi herttua, kuningas, lähettiläs tai vaikka maantierosvo? Nyt se on mahdollista vieläpä suomen kielellä!

Renessanssikuningaskunnat on MMORPG, jossa ei ole varsinaista tavoitetta. Aloitat köyhänä työläisenä, mutta pelaamisen saatossa voit nousta vaikka Suomenmaan kuninkaaksi! Kaikki virat ovat pelaajilla, joten maamme kehitys on voimakkaan pelaajavetoista.

Pelissä on Suomella oma valtio, Suomen Kuningaskunta, jonka johtaja on Kuningatar Elisabeth.
Suomella on pelissä kaksi kaupunkia: Turku ja Rauma. Luonnollisesti lahden toisella puolella on Ruotsi, idässä taas siintää Novgorodin tasavalta. Lähes kaikki Euroopan suuret ja keskikokoiset valtiot omaavat omat valtionsa, jotka ovat kaikki yhteydessä toisiinsa. Voit vaikka matkata laivalla Aleksandriaan asti.

Peli on vahvasti RP-painotteinen, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole foorumiroolipeli tai MUD vaan oikea selainpeli. Muiden pelaajien kanssa kommunikointi perustuu kaupungin elämän roolipelaamiseen foorumilla tai sitten suoraan kanssakäymiseen pelin monissa eri kapakoissa.
Päivittäinen osallistuminen peliin ei vaadi paljoakaan aikaa, sillä pakollisia päivittäisiä toimia virattomalle ei ole kuin kaksi: syöminen ja työnteko. Aloitettuasi pelaamisen huomaat kuitenkin pian menneesi pelin sisällä naimisiin ja täysin eläytyneesi rooliisi keskiaikaisena suomalaisena.

Suomen valtio etsii jatkuvasti uusia asukkaita elävöittämään kiinnostavaa yhteisöämme! Toivonkin näkeväni juuri sinut siellä!

Parhain terveisin,
Kembell von Stipling
Rauman porvarimestari

Linkki: www.kuningaskunnat.com