Konsolisodat! / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Konsolisodat!

Onko Playsation 4 parempi kuin Xbox One? Onko PS Vitan pelitarjonta kovempi kuin 3DS: N*? Kumpi on lastenhuoneen kunkku; Vilperi vai WII U? Ainoat oikeat vastaukset löydät tästä ketjusta.

Konsolisota. Jokainen sitä vihaa ja jokainen kosolipelaaja sitä harrastaa.
Niinkuin lapsien kanssa, yhtä on aina rakastettava ennemmän kuin toista*.
Koska kukaan meistä tuskin haluaa sitä, että jokainen ketju foorumeillamme täyttyy kahistelevien teinien ja katkeroituneiden keski-ikäisten miesten (tai naisten) välisistä faktoihin perustuvista kahakoista, päätin minä tehdä asialle jotain ja perustaa tämän ketjun. Jos joku mode pitää ketjua liian räjähdusherkkänä, hän on hyvä ja sulkee tämän.

Säännöt

Pelaajaboard on tunnettu asiallisista käyttäjistä*, joten tämäkään ketju ei ihan asiattomaksi saa karata. Siksi säännöt.

Keskustele asiallisesti.
"Huumorin ja ironian viljely on sallittua ja jopa suotavaa, mutta keskustellessa ei mennä henkilökohtaisuuksiin tai haukkua muutenkaan toisia käyttäjiä. Kirota saa tehokeinona hyvän maun rajoissa, mutta sitä ei pidä viljellä jatkuvasti. Muista netiketti!"

- Janne Pyykkönen, Hyvän keskustelun perussäännöt

Eli koitetaan jättää turha faniboika-nimittely kokonaan pois.

Pidä kielioppi mielessä.
"Täydellistä suomea ei vaadita, mutta viestisi menee paremmin perille, jos ihmiset kykenevät ymmärtämään sen. Luettavuuden kannalta on tärkeää, että erityisesti isot kirjaimet ja välimerkit saataisiin paikoilleen. Myös kappalejaon käyttö on suositeltavaa, sillä "tekstiseinien" lukeminen rasittaa silmiä."

- Janne Pyykkönen, Hyvän keskustelun perussäännöt

Eli ei näin:
"boksji on parsa eij pajrääae uudelle pleisteissön nelllosselle.... nelonnen o ennemäon ku ykksönen XDDDD eli pleikkarinen o parempi"

Nämä kaksi sääntöä kun muistaa, niin hyvä tulee.

Koittakaa käyttäytyä!

*Ei ole!

Eikös tämä kuuluisi konsolit vs. PC tai offtopic? Tosin mitä minä mistään tietäisin.
Edit: Unohtui tämä: Xbox One on parsa. Se ei pärjää uudelle Playstation neloselle. Neljä on enemmän kuin yksi eli PS4 on parempi.

Lainaus käyttäjältä Kakkuonhyvaa+

Eikös tämä kuuluisi konsolit vs. PC tai offtopic? Tosin mitä minä mistään tietäisin.

Konsolit vs. PC ei ole Playstation vs. Xbox vs. Nintendo vs. Ouya vs. Steambox vs. PC. Enkä usko että Offtopic ketjua olisi tarkoitettu konsolisota-alueeksi.