Kysely opinnäytetyöhöni: tuotesijoittelu videopeleissä / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kysely opinnäytetyöhöni: tuotesijoittelu videopeleissä

Hei kaikille!

Olen Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa Music and Media Management -koulutusohjelmasta kohta valmistumassa oleva opiskelija ja opinnäytetyönäni teen kuluttajatutkimusta tuotesijoittelusta videopeleissä. Opinnäytetyöni loppuunsaattamiseksi tarvitsen teidän apuanne.

Toivoisin, että vastaisitte oheisen linkin kautta avautuvaan tutkimuskyselyyni. Kysely ei vie paljoa aikaa ja arvostaisin suunnattoman paljon, jos voisitte käyttää muutaman minuutin ajastanne kyselyyn vastaamiseksi. Kysely ei kerää tai tallenna mitään henkilö- tai tunnistetietoja vastaajasta. Koska koulutusohjelmani on englanninkielinen, on opinnäytetyöni ja täten myös tutkimuskysely tehty englanninkielisenä. Kysely sulkeutuu 1.5.2014.

Kyselytutkimukseen pääset tästä: https://www.surveymonkey.com/s/LG6WVMZ

Kiitos kovasti avustanne ja ajastanne!

Terveisin,
Tiina

Tämä olisi sopinut ehkä paremmin tuonne "Aiheen vierestä" alueelle. Eihän tässä oikeastaan käsitellä mitään peliä tai pelisarjaa.

Mutta mitä kyselyyn tulee, niin kysymyksiä voisi monipuollistaa ja oli todella vaikea vastata mitä genreä pelaan eniten. Kolmen kärki olisi huomattavasti helpompaa tai rastittaa ne genret mitä pelaa aktiivisesti.

Strategiaa ei ollut listassa ollenkaan. Vaikka siinä ei yleensä tuotesijoittelua yleensä nähdäkkään, niin esimerkiksi StarCraft II turnauksissa pelaajat siemailet Red Bullia ja taistelukenttien maastossa nähdään suoria mainoksia.

TheCpp0 (ei varmistettu)
Käyttäjän Anonymous kuva

Kyselyille on tehty oma ketju tänne, eli tuonne vaan oma viesti projektiinsa liittyen.

Kiitokset neuvoista ja vinkeistä! Pahoittelen, että viesti meni väärän ketjun alle.

Yritin alunperin etsiä hakusanoilla sopivaa aihealuetta, mihin laittaa viestin. Selvästikään en itse sellaista löytänyt, joten arvostan vinkkejänne kovasti. Laitoin viestini tuonne kysely/tutkimus -ketjuun. Kiitos myös palautteestanne. Siitä on hyötyä minulle työni analysointi- ja yhteenvetovaiheessa. Itse kyselytutkimusta en enää voi muuttaa.