Mario Kart 7 / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Mario Kart 7

====================================================================================
Aloitusviestiä muokattu viimeksi 27.3.2013 klo 20.17. Lisätty Pelaajaboardin MK7 pelaajien kaverikoodeja
======================================================================================
IMAGE(http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/Mario-Kart-7-logo.jpg)Mario Kart 7 on nimensä mukaisesti seitsemäs Mario Kart -peli, ellei kahta arcade-peliä lasketa mukaan. Peli julkaistaan 3DS:lle 2. joulukuuta 2011.

Uusia ominaisuuksia pelissä riittää. Wiin versiosta tutut ylivoimaiset moottoripyörät ovat heitetty roskakoriin joten taas ajellaan pelkillä autoilla. Tällä kertaa kisoihin ei autoja kuitenkaan valita, vaan ne rakennetaan itse eri osista. Kannattaa siis valita esim. eri renkaat asfaltille ja hiekalle. Ajotapaan on myös tullut muutoksia: perinteisen ohjaustavan lisäksi mukana on nyt myös mahdollisuus ohjata ajokkia laitetta kallistelemalla, jolloin kamera siirtyy ohjaamokuvakulmaan. Uusia vempaimia ovat autoon kiinnitettävät riippuliidin, jolla voi liidellä pitkiä matkoja ja löytää oikoreittejä sekä potkuri, jolla voi ajaa veden alla. Molemmissa tapauksissa ajokin ohjattavuus muuttuu hieman, mikä tuo mukavaa vaihtelua perusajamiseen.

Mario Kart 7 tuo mukanaan yhteensä 32 rataa, joista uusia ovat 16 ja toiset 16 ovat vanhoja "retro-ratoja". Retro-radoiksi on paljastettu muun muassa Luigi's Mansion, Waluigi Pinball sekä Maple Treeway kun taas kokonaan uusiksi radoiksi on paljastettu muun muassa DK Country Returns:iin sijoittuva rata, jossa on pelistä tuttuja Tiki-vihollisia ja muita esteitä sekä Wii Sports Resortsista tuttu Wuhu-saari, joka on siitä mielenkiintoinen, että kolmen kierroksen sijaan siinä ajetaan yksi pitkä kierros koko saaren ympäri ja matkanvarrelta löytyy mitä erikoisempia esteitä. HUOM. Lista kaikista radoista on paljastettu.

Mitä olisikaan uusi Mario Kart -peli ilman uusia hahmoja ja aseita. Uusia hahmoja on paljastettu kaksi: Lakitu, eli edellisistä sarjan peleistä tuttu lähettäjä, kerroksen näyttäjä ja vedestä onkija sekä mielikuvituksettomampi Metal Mario. Myös Mii-hahmot toimivat pelissä. Uusia aseita on myös paljastettu kaksi: tulikukka, jolla voi ampua tulipalloja eteen ja taakse sekä pesukarhun häntä, jolla voi pyöräyttää kaikki vieressä olijat nurin.

IMAGE(http://blog.zavvi.com/wp-content/uploads/2011/10/MK777777-580x325.jpg)

Sitten viimeiseksi se, mikä teki Mario Kart Wiistä niin koukuttavaa, että sitä jaksoi pelata monta kymmentä tuntia: eli nettipeli. Mario Kart 7 tukee maksimissaan 8 pelaajan moninpeliä, joko internetin välityksellä tai paikallisesti. Hienointa on se, että peli pyörii 60fps, vaikka pelaisi netissä 8 hengen kisoja. Myös kaverikoodit ovat poissa...periaatteessa. Nyt tilalle on tullut ns. Community Code, joka on 14-numeroinen koodi, jonka voi antaa vaikkapa Pelaajaboardille. Silloin muut voivat lisätä kyseisen koodin ja he tuleva osaksi sitä "yhteisöä". Tämä antaa hyvät mahdollisuudet järjestää turnauksia. Peli tukee sekä Streetpassia että Spotpassia. Spotpassin välityksellä peli lataa automaattisesti muiden pelaajien kummitusaikoja joka päivä. Kummitukset ollaan luvatttu olemaan suunnilleen samaa taitotasoa kuin pelaajakin, joten mitään ylivoimaisia kolme vuotta samaa rataa harjoitellutta ajajaa ei pitäisi tulla vastaan.

Ihan viimeiseksi vielä Mario Kart 7:n ehkäpä paras parannus: Streetpass. Kun kävelet jonkun ohi kadulla tai missä vain, peli rekisteröi toisen pelaajan pelin sisäiseen Mario Kart kanavaan. Pelaajat vaihtavat lisäksi toistensa kanssa kummitusaikoja ja uutuutena voi nyt pelata seitsemää eri kummitusta vastaan samanaikaisesti. Hienoimmat ominaisuudet ovat kuitenkin, että jos Streetpassattu henkilö on pelaamassa netissä, voit liittyä peliin ilman mitään koodien vaihtamista. Ehkä uskomattomin uudistus on kuitenkin, että Streetpassatun henkilön Mii ilmestyy normaaliin yksinpeliin kilpailemaan sinua vastaan. Toisen Mii on kuitenkin tietokoneen ohjastama, mutta se perustuu silti henkilön taitoihin: jos esimerkiksi Streetpassattu henkilö on hyvä ampumaan kilvillä tai ottaa käännökset tiukasti, nämä ominaisuudet ovat siirtyneet Mii-ukkeliin, joka kilpailee nyt sinua vastaan. Normaali yksinpelikin on nyt siis kiinnostavaa, jos esimerkiksi mökillä ei ole internettiä.

Kaikkien näiden uudistusten perusteella luulen, että tämä tulee olemaan paras Mario Kart -peli koskaan ja sitä myötä menee joululahjatoiveideni kärkipäähän, jos nyt jaksan jouluun asti odottaa. Toivottavasti myös moni boardilainen ostaa pelin, sillä olisi kiva taas pitää Mario Kart Wiin tavoin erilaisia turnauksia.

IMAGE(http://gotgame.com/wp-content/uploads/2011/10/mario-kart-7-screenshot-toad.jpg)

Jos hype nousi, katso vielä seuraavat videot:

Traileri 1
Traileri 2
Tekijän haastattelu 1
Tekijän haastattelu 2
Gameplay-video

Tässä ovat Pelaajaboard Communityn koodit. Lisätkää ne ja tervetuloa pelaamaan!

Pelaajaboard Community 1
- 100cc
- All items
Community koodi: 38-4957-9193-8380

Pelaajaboard Community 2
- 150cc
- All items
Community koodi: 15-9429-1901-4574

Tässä on Pelaajaboardin MK7 pelaajien kaverikoodeja
[spoiler]Best6489.................... 3480-2529-4718
Demppa...................... 3196-3443-1381
jolle95......................... 0946-2246-7208
Mikanes.......................4296-3003-8941
Norsukampa...............3995-6671-6276
Paronipekugram........0001-4630-9543
Poksunen....................2707-2903-1934
Riseke......................... 2492-4146-6306
Vulpes Arctos.............3737-9594-1755
Yoshi............................4983-5299-5481

Itse olen lisännyt kaikki ylläolevat nimet.[/spoiler]

Vaikka pelisarja onkin suht tasokas, niin kuitenkin harmillista, että oma mielenkiinto sarjaa kohti on vain moninpelinä nimenomaan splitscreeninä kavereiden kanssa. En vaan ole tottunut siihen käytäntöön, että jokainen pelaa moninpelissä omalla pikkuruudullaan, jossain omassa nurkassa tai jopa vierekkäin..jotenkin vaan vaikuttaa tyhmältä. Muutenkin tykkään autopeleistä enemmänkin isolla ruudulla pelattaessa, ja harvoin jaksaa käsikonsolilla pelata kotona tai jossain muualla, missä pääsisi pelaamaan jotain "isolla ruudulla".

Minuakin aluksi mietitytti, miten peli voisi koukuttaa ilman split-screeniä. Mutta kun olen tarkemmin ajatellut asiaa, olen huomannut etten Wiin versiossakaan usein pelannut moninpeliä. Välillä pelailin pikkuveljen kanssa netissä split-screeninä, mutta nautin silti enemmän, kun pelasin yksin netissä isolla ruudulla. Joten luulen että MK7 koukuttaa ainakin minua ilman split-screen moninpeliäkin, kunhan vain nettiominaisuudet ovat kunnossa. Käsikonsoli versio on siitä hyvä, että sen saa nopeasti päälle ja voi vaikka ennen nukkumaan menoa ottaa pari matsia netissä.

Vaikuttaa kyllä todella hyvältä. Tuli sitä ds:n Mario Kartiakin joku 100 tuntia pelattua. Varsinkin se, että saa autot itse rakentaa kuulostaa hyvältä, ja hauskalta uudistukselta. Pelin graafinen tyylikin on minulle mieluinen.

Toivottavasti noita uusia hahmoja (esimerkiksi nämä olisivat hyviä: Goompa, Dr. Mario) olisi enemmän, sillä ratojakin on sopivasti. Moninpeliä en ikinä kauheasti pelannut, sillä yksinpelissä oli sopivasti haastetta minulle.

Olenko muuteen ainoa, joka pitää niistä battle-pelimuodoista, koska yleensä niissä ei paljoa pelaajia ole.

Ite pyydän varmaankin joululahjaks tai ostan heti julkaisussa en varmaankaan mitään demoja lataile kun tiedän suurinpiirtein minkälainen peli on kyseessä. Ainakin netissä pelaaminen kiinnostaa ja kaikki ne ominaisuudet ja jos eShopista vois ladata lisää ratoja.

Lainaus käyttäjältä MasterOfMagikarps

Olenko muuteen ainoa, joka pitää niistä battle-pelimuodoista, koska yleensä niissä ei paljoa pelaajia ole.

Itse pelaan välillä Wii versiossa Battle moodia. En tosin jaksa sitä pelata kovin kauan, koska jotenkin ei vain tunnu koukuttavalta. Syitä tähän on minulla ainakin useiden pelimuotojen puuttuminen ja ratojen vähäisyys sekä itselläni battlet menevät ehkä hieman liikaa ympyrässä pyörimiseen, kun yritän osua johonkin. Toivottavasti Nintendo lisäisi MK7:ään muutaman uuden pelimuodon sekä kentän battleihin.

Meikäläiseltä löytyy ainakin toooooooooodella paljon kiinnostusta tätä uusinta MK:a kohtaan. Paljastukset riippuliitimistä, "sukellusveneistä", ja tottakai 8:n pelaajan sulavasta nettimoninpelistä ovat saaneet hypen hyvinkin korkealle. Myös uudet itemit vaikuttavat sopivan hyvin mukaan peliin. Vielä kun Ninska on luvannut lisäävänsä DLC mahdollisuuden nettikauppaan, voimme ainakin toivoa lisäkarttojen mahdollisuutta. Kuka tietää, ainahan Niska voi yllättää. Melko varmasti peli tulee olemaan uusi näyttö Ninskan kyvystä tehdä konsoleilleen laatua. Eikös tähän ole otettu Retrokin mukaan sekoittamaan soppaa?

Joululahjaksi aion tämän toivoa, ja lomalla tuleekin varmasti sängyssä löhöillessä nettipeliä kuritettua.

Mallikkaan aloitusviestin esimerkki löytyy muuten tästä ketjusta.

Tämä on taas näitä pelejä joiden takia konsoleita ostetaan. Tekis kyllä mieli, mutta toisaalta, mutta toisaalta...Saas nähä ostaakko vaiko eikö. Sinäänsä kyllä houkuttelis just noi street-pass jutut, uudet radat (wii sports resort-rata saa sykkeeni nousemaan yli yhdeksääntuhanteen) ja tietty hyvät vanhat (waluigis pinball <3), mutta jaksaako sitä nyt ostaa konsolin pelkästään yhen pelin takia. Kyllä tätä aika kovalla vimmalla odotetaan jossei muuta.

Entä yksinpeli voiko siinä pelata 12 tietokonetta vastaan, ainakin Mario Kart Wiissä muistaakseni pystyi pelaamaan 12 tietokonetta vastaan, en omista Wiitä enkä MKW:tä, joskus vaan pelannut nuorisotalolla, ja olis kiva saada ne pyörät takas, vaikka DLC:nä.

Mitä minun väsyneet silmäni näkevät mk7 ketjun! uuujeee kyseistä peliä on odotettu kun kuuta nousevaa ja sama jatkuu edelleen. Minä myös mielellään osallistuisin mahdollisiin boardin turnauksiin mutta kun se langaton netti näyttää olevan mahdottomuus välillä. Mutta joka tapauksena ekana julkaisu päivänä pelilöytyy kyllä minun pelikasoistani =)

mario kart wiissä (mitä tulee vieläkin pelattua nettipelissä jonkin verran) on pari heikkoutta, eli ratoja ei saanut lisää, nettipeliä kaksin pelatessa vain toinen sai pelattua pisteistä ja se, että huijauskoodeja käyttäviä pelaajia ei saanut mitenkään "blokattua" pois tai mitään. (pakottaa aina kirjautumaan ulos porukasta ja aloittamaan uusiksi ja samalla tietysti "tutuksi" tulleet pelaajat vaihtui). kai tähän jotain voisi keksiä?

ainakin noita ratoja tässä saa ilmeisesti hankittua ajan myötä lisää, että yksi parannus ainakin. tosin nuo riippuliitimet ja veden alle meneminen on sellaisia jotka otan varauksella vastaan, mutta jos on toimivaa, niin hauska lisähän nuo voisi olla.

Tuli mieleen, että jos pelaan vanhoja ratoja Mario Kart seiskassa esim. Mario Kart Wiistä joku rata jossa on vettä niin voinko hypätä sinne veteen ja potkuri tulee, vai onko potkuri mahdollista vain uusissa radoissa?

Lainaus käyttäjältä pumaX+

Tuli mieleen, että jos pelaan vanhoja ratoja Mario Kart seiskassa esim. Mario Kart Wiistä joku rata jossa on vettä niin voinko hypätä sinne veteen ja potkuri tulee, vai onko potkuri mahdollista vain uusissa radossa?

Tuossa aloitusviestissä olevan traileri 2:n mukaan vanhoihin kenttiin on laitettu uusia ominaisuuksia esimerkkinä Maple Treewayn viimeisen suoran riippusilta on korvattu hyppyrillä ja rotkon yli pääsee vain riippuliitimellä.

Youtubeen on ilmestynyt ehkäpä tähän mennessä paras Gameplay-video Mario Kart 7:stä. Normaalien kisojen lisäksi videolla näytetään myös battle-moodia. Uusien ratojen lisäksi videolla vilahtaa myös yksi uusi hahmo, joka on [spoiler]Super Mario Galaxysta tuttu mehiläiskuningatar.[/spoiler] Olen videon linkin lisännyt myös aloitusviestiin.

Lainaus käyttäjältä jolle95+

Youtubeen on ilmestynyt ehkäpä tähän mennessä paras Gameplay-video Mario Kart 7:stä. Normaalien kisojen lisäksi videolla näytetään myös battle-moodia. Uusien ratojen lisäksi videolla vilahtaa myös yksi uusi hahmo, joka on Spoileri!Näytä spoileri[spoiler]Super Mario Galaxysta tuttu mehiläiskuningatar[/spoiler]. Olen videon linkin lisännyt myös aloitusviestiin.

Ihan kivaltahan tuo taas näyttää. Tuo uusi hahmokin on varmasti joillekkin mieleen, vaikka itse pitäydynkin varmaan Mariossa, Yoshissa ja tietenkin Toadissa :). Ihan hyvä lisä kuitenkin. Kyllä tämä tulee joululahjaksi pyydettyä.

Näyttää kieltämättä hienolta tuo gameplay ja se nosti MK7:n taas uudelleen hype-listan kärkeen. Vaikka uusi Mario Kart on aina vuoden kohokohta, on 3DS:n äärimmäisen vähäinen käyttö saanut 7:nkin jäämään hieman vähemmälle huomiolle. Nyt kun olen kuitenkin hakemassa Skyward Swordini perjantaina Konsolinetistä, aion varata samalla MK7:n ennakkoon. Pitäähän se kuitenkin ennen pitkää hankkia, ja nyt kun kerrankin on rahaa taskun pohjalla, niin miksikäs ei hankkisi sitä heti julkaisupäivänä, saa samalla vihdoinkin 3DS:lle jotain pelattavaa.

Kaiken kaikkiaan MK7 vaikuttaa aika perinteiseltä Mario Kartilta (kuten ne kaikki =P), eikä mukaan ole tungettu mitään älyttömyyksiä, jotka pilaisivat pelin täysin. MKWii:stä tutut boostin antavat temput olisi puolestani voinut jättää pois, mutta muuten kaikki uusia ratoja ja itemejä myöten vaikuttaa aika lupaavalta. ShyGuy kuskina <<33
Pelissä on myös käsittääkseni ihan kunnolla suunniteltu nettimoninpeli, jonka olisi ainakin tarkoitus pyöriä sulavasti 60fps(!), riippumatta pelaajien sijainnista maailmankartalla.
Moninpeliin on myös lisätty mahdollisuus perustaa jonkinlaisia ryhmiä, joiden kanssa voi kisata muita vastaan tjs. ja vaikka en tiedäkään tarkkaan mikä niiden ryhmien lopullinen hienous ja tarkoitus on, ja mitä uutta ne tuovat, oletan että Boardeille perustetaan oma ryhmä aikanaan. Am I right?

Mario Kart 7:n kaikki radat on paljastettu. Lista on totta kai täynnä spoilereita, joten katsokaa omalla vastuulla.

Lainaus

Mario Kart 7:n kaikki radat on paljastettu. Lista on totta kai täynnä spoilereita, joten katsokaa omalla vastuulla. .

Todella hyvä ratalista. Sisältää pelisarjan historian parhaat radat, ja loistavia, uusia ratoja. (kuulostiko tuo teistäkin mainokselta?)

Ois muuten tämmönenkin video: www.youtube.com/watch?v=qEuHn00L9kE&feature=feedlik

Tätä aihetta voi alkaa ottamaan pikkuhiljaa esille ja ylemmäs, sillä pelin viralliseen julkaisupäiväänhän on enää hieman yli 4 vuorokautta! Damn, tämän olisi parasta tulla perjantaihin mennessä, niin voisi pelata yksinpelin läpi viikonloppuna ja mahdollisesti jo lauantaina tai sunnuntaina mennä nolaamaan itsensä nettipeleihin. Koodit lähtee heti jakoon... eiku hetkonen, eihän tässä 3DS-versiossa ollutkaan vissiin mitään pelikohtaista FC:tä. No, kaikki boorttilaiset jotka jo viikonloppuna päätyvät nettiin muilutettavaksi, niin ei muuta kuin liittykää samaan ralliin, miten se nyt ikinä onnistuukin??

Tuli tänään itsekkin ostettua tämä peli ja toivottavasti ehtii tulla sitten perjantaiksi. Verkkokaupasta ostin, Ahvenanmaan varastosta. Ensiksi ajattelin että en osta tätä ollenkaan, mutta mitäs kävikään?!
Järjestääkö joku boardilainen tästä jotain turnauksia?
Metacritic tällä hetkellä: 89.

Postipoika tipautti aamulla superyllärin eteisen lattialle. Helvetin iso puhelinlasku oli jo yksinään sen luokan superylläri että hiukset lensivät päästä mutta myös sen vieressä lojunut kopio Mario Kart 7:stä oli ihan mukava ylläri.

Parin tunnin pelaamisen jälkeen voidaan varmaankin sanoa se tärkein: Peli on parhaimman näköinen 3DS-peli mitä markkinoilla on, piste. Kolmiulotteisuusefekti luo aivan törkeän hienon ulkoasun pelille ja jälleen kerran on todistettu se sama fakta minkä Motorstorm Apocalypse meille kertoi aiemmin PS3:lla; 3D sopii parhaiten ajopeleihin. Efektin aikaansaama syvyysvaikutelma on erinomainen silmäkarkki mutta se onnistuu myös luomaan hienoa syvyysvaikutelmaa joka tekee pelin radoista niiden elävien taustojen kanssa erittäin yksityiskohtaisen tuntuisia. Myös äänipuolella mennään sillä tutulla MK-linjalla eli varautukaa hymisemään itseksenne ratojen tunnusbiisejä samalla kun porhallatte 50cc-luokassa yksinäisenä kärkipaikalla. Tuskin maltan odottaa millainen sovitus ikonisesta Rainbow Roadin tunnarista ollaan tähän peliin loihdittu.

Kuski- ja ajokkipuolella ollaan sekä karsittu että lisätty edellisosiin nähden. Wii-version suuresta ajajarosterista on jäljellä enää vain muutama ja mm. vauvaversiot Mariosta, Daisysta, Peachista ja Luigista ollaan (onneksi) heivattu huitsin kuusikkoon ja korvattu mm. mehiläiskuningattarella (Galaxy-peleistä) ja Lakitulla. Waluigi loistaa poissaolollaan mikä on suuri sääli. Ajokkipuolella kustomointi on kaiken A ja O. Rengasvalinnat vaikuttavat oikeasti ajamiseen ja tiettyihin kenttiin oikein valittuna ne voivat muuttaa lopputuloksia suurestikin. Erinomainen veto tekijätiimiltä vaikkakin olisin mieluusti nähnyt hieman syvällisempää kustomointia.

Suurimmat uudstukset, riippuliidin sekä veden alla ajaminen, tuovat suurta strategista lisää peliin. Radat sisältävät useita oikoreittejä jotka ovat ovelan riippuliitämisen tai kekseliään sukelluksen takana ja nämä ominaisuudet tulevat varmasti olemaan verkkomoninpelissä (jota en vielä päässyt kokeilemaan pelaajien puutteen vuoksi... en siis puhu puutostiloista vaan pelaajia ei siis ollut linjoilla) hupaisaa tavaraa kun usea pelaaja liitää kohti oikoreittiä toisiaan ilmassa tönien.

So far so good täytyy sanoa ja hupi varmasti moninkertaistuu kun verkkopeli pääsee täysiin oikeuksiinsa. Siihen asti täytyy jatkaa harjoittelua yksinpelissä. Mitenköhän tämän pelaamisen voisi yhdistää Skyrimin pelaamisen kanssa..?

Lainaus

Norsukampa

Postipoika tipautti aamulla superyllärin eteisen lattialle. Helvetin iso puhelinlasku oli jo yksinään sen luokan superylläri että hiukset lensivät päästä mutta myös sen vieressä lojunut kopio Mario Kart 7:stä oli ihan mukava ylläri.

Ne Hymyn ja Apun keskiaukeeman kohdilta löytyvät puhelinpalvelut ovat tosiaan melko hintavia.

Voisit paljastaa mistä oikein tilaat pelisi, kun ne tuppaavat saapuvan aina sinne etuajassa. Tai jos satut kyllästymään siihen keittiössä kaulinta heiluttavaan eukkoosi, niin olen valmis tulemaan tilalle. Pääsisi itsekin osille. Osaan laittaa ruokaakin....

Itse pelistä sen verran että ihan hyväähän nuo arvostelutkin lupaavat. Pikkaisen napistaa siitä kun löytyy "vain" 17 ajajaa, mutta se on nyt vähän niin ja näin. Toivotaan että pukki muistaa minua paketilla mikä sisältää MK7:n.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Postipoika tipautti aamulla superyllärin eteisen lattialle. Helvetin iso puhelinlasku oli jo yksinään sen luokan superylläri että hiukset lensivät päästä mutta myös sen vieressä lojunut kopio Mario Kart 7:stä oli ihan mukava ylläri.

Parin tunnin pelaamisen jälkeen voidaan varmaankin sanoa se tärkein: Peli on parhaimman näköinen 3DS-peli mitä markkinoilla on, piste. Kolmiulotteisuusefekti luo aivan törkeän hienon ulkoasun pelille ja jälleen kerran on todistettu se sama fakta minkä Motorstorm Apocalypse meille kertoi aiemmin PS3:lla; 3D sopii parhaiten ajopeleihin. Efektin aikaansaama syvyysvaikutelma on erinomainen silmäkarkki mutta se onnistuu myös luomaan hienoa syvyysvaikutelmaa joka tekee pelin radoista niiden elävien taustojen kanssa erittäin yksityiskohtaisen tuntuisia. Myös äänipuolella mennään sillä tutulla MK-linjalla eli varautukaa hymisemään itseksenne ratojen tunnusbiisejä samalla kun porhallatte 50cc-luokassa yksinäisenä kärkipaikalla. Tuskin maltan odottaa millainen sovitus ikonisesta Rainbow Roadin tunnarista ollaan tähän peliin loihdittu.

Oletko Hershei tai tämä NOFin foorumeilta? Tuli vain mieleen kun hänkin sai kanssa Super Mario 3D Landin pari päivää ennemmin.

E: Kuka sitten tekee Pelaajaboardin Mario Kart 7 Communityn? Mikanes kenties?

Lainaus käyttäjältä pumaX+

E: Kuka sitten tekee Pelaajaboardin Mario Kart 7 Communityn? Mikanes kenties?

Jotenkin tuntuu, että sain tarpeekseni viime vuosikymmenen loppupuolella aloitetun MKW-turnausketjun sähläämisen kanssa, mutta mistä sen tietää vaikka innostuisi sitten kun on päässyt peliä testaamaan. En sitten tiedä onko kovin tarpeellista mitään ketjua pyörittää, mikäli 3DS:n järjestelmäpäivityksen myötä ne laitteen viestitysominaisuudet paranevat? Jos paranevat! Mutta tokihan se olisi hauskaa aina kun niitä turnaustuloksia saataisiin kaiken kansan nähtäväksi ja saisi taas tuntea sitä suurta alemmuuden tunnetta kun oma nimi roikkuu siellä jumbosijoilla.

Eihän tämä mitään elämää suurempaa "urheiluviihdettä" ole, mutta olisi hyvä jos sitä mahdollista turneetoimintaa pyörittelisi sellainen tai sellaiset henkilöt, jotka olisivat suhteellisen aktiivisia itsekin. Vai mitä sanoo enemmistö, että kannattaako erillinen TURNAUS-KETTINKI perustaa?? Vanhojen Boardien viimeisinä elinhetkinä, aivan ennen sitä viimeisintä kuolonkorahdusta, päivitin edellisen Mario Kart Wii Turnausketjun koskemaan myös tätä uutta osaa, jotta onko hyvä pykätä sitten samantapainen? Luonollisesti se tulisi painottumaan MK7:aan, mutta siellä voisi myös järjestää MKWii turnauksia, mikäli sitä joku vielä pelaa?

Nimeksi voisi tulla:

Mario Kart @ Turnaukset
Mario Kart Brotherhood
Mario Kart Kilpikarkelot
Pelaajaboardin Karttailijat

...Tai ihan mitä vaan muuta mielikuvituksellisempaa! Ehdotelkaa.

Mario kart brotherhooods! Aivan epäreilua että jotkut voivat pelata tätä helmeä jo tänään :D Itsehän saaan sen vasta jouluaattona 3D landin kanssa. Sitten pitäisi vielä päättää kumman korkkaisi ensimmäiseksi :D Ainiin se skyward swordikin.... Hemmetti D:

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Voisit paljastaa mistä oikein tilaat pelisi, kun ne tuppaavat saapuvan aina sinne etuajassa. Tai jos satut kyllästymään siihen keittiössä kaulinta heiluttavaan eukkoosi, niin olen valmis tulemaan tilalle. Pääsisi itsekin osille. Osaan laittaa ruokaakin....

Haluan korostaa sitä että se kaulin heiluu vain silloin kun annan siihen luvan ja silloinkin yleensä haluan kanelipullia. Pelit saan postitse tai joskus ihan käteen ojennettuna. Joskus joutuu jopa itse hakemaan ne hyllystä.

Lainaus käyttäjältä pumaX+

Oletko Hershei tai tämä NOFin foorumeilta? Tuli vain mieleen kun hänkin sai kanssa Super Mario 3D Landin pari päivää ennemmin.

Olen Norsukampa enkä mikään herpes. Jos olisin NOF-foorumeilta olisi nimeni sielläkin Norsukampa. Taidan by the way olla kyseisen foorumin jäsenkin jopa? Ainakin muutama vuosi sitten sinne avauduin paljonkin esim. Brawlista ja Metroid Prime 3:sta...

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Nimeksi voisi tulla:

Mario Kart @ Turnaukset
Mario Kart Brotherhood
Mario Kart Kilpikarkelot
Pelaajaboardin Karttailijat

...Tai ihan mitä vaan muuta mielikuvituksellisempaa! Ehdotelkaa.

Norsukamman perävaloja katsovat
Norsukammalle jatkuvasti häviävät

...nuo nyt tulivat ensimmäisenä mieleen.

Tänään lähti punainen 3DS ja Mario Kart tilaukseen. Saapa nähdä koska tulevat...Minusta saa sitten myös peliseuraa kun pääsen karttiin käsiksi.

Saatan ehkä edelleen olla etäisesti kiinnostunut tästä pelistä, saas nähdä muistanko ostaakin joku päivä. Jos sattuu iskemään kunnolla niin voisin jopa ottaa osaa moninpeleihin. Kukas nyt ei Ronsun perään haluaisi kuolat...katsella.

Niin, ja 3DS on ollut käyttämättömänä varmaan pari kuukautta. Tulisi käyttöä sillekin.

Lainaus käyttäjältä Norsukampa

Norsukamman perävaloja katsovat
Norsukammalle jatkuvasti häviävät

Heh, Rauno Repomies tuli heti mieleen.:D

En ollut alunalkujaan erityisen innoissani uudesta Mario Kartista kun onhan näitä tullut hakattua ja jätin jo Mario Kart Wii:n väliin. Nyt kuitenkin vaikuttaisi arvostelujen perusteella että tämä 7 on paljon Wiitä hiotumpi kokonaisuus ja Mario Kart tunnetusti istuu käsikonsoleille loistavasti. Heti julkaisussa en ole ostamassa mutta eiköhän tämä vielä kokoelmaani tiensä löydä!

Gametrailers: Mario Kart 7 arvostelu. Tämähän vaikuttaa erittäin hyvältä peliltä! Olen ihan täpinöissäni!

Joku voisi tehdä mario kart 7:än pelaaja yhteisön? Eikös tässä niin voi tehdä ja pistää sitten jakoon koodia, että pääsee sisään?

Reaktio...

Näyttää siltä että vanha kunnon "käärmeily" on palaamassa Mario Kartin moninpelin maailmaan. Viimeisimmät näköhavainnot tästä kamalasta ilmiöstä ilmenevät tämän videoklipin myötä. Jos homma alkaa yleistymään, olen käärmeissäni...

Pelaajaboard community tehty!
- 100cc
- All items
Community koodi: 38-4957-9193-8380

Tervetuloa vain kaikki! "Let's start the game!"

Vaikuttaa todella hyvältä peliltä, nettipeliä en ole vielä päässyt kokeilemaan koska tulee aina virhe ilmoitus, kännykän netin kun jaoin, ja sillä pelailen niin. Liityn muuten tuohon communityyn, kunhan nuo lopputekstit tuosta menevät. :p

Olisko tässä lähiaikoina kilpailuja?

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

Pelaajaboard community tehty!
- 100cc
- All items
Community koodi: 38-4957-9193-8380

Tervetuloa vain kaikki! "Let's start the game!"

Jaa tässä voi tällaisia siis luoda ihan pelissä, tätä joku vissiin tarkoittikin kun ehdotteli aiemmin communityn perustamista, jonka siis käsitin ihan perinteisen keskusteluketjun perustamisena. Ei ole sitten tullut seurattua viime aikojen uutisointeja, että mitä kaikkia toimintoja pelistä löytyykään. Hienoa, kunhan tuo vain on toimiva systeemi.

Liityn toki tuohon kanssa, kunhan yksinpeli on tarpeeksi hyvin pelattu läpi ja vähän muutenkin treenailtu. MKW:n kaksipyöräiset on sen verran vielä selkäytimessä, että karteilla opettelu vie aikansa. Huom: Omassa Mario Karttailun historiassani on niinkin iso aukko, jotta Super Mario Kartin jälkeen olen pelannut vasta Wiin MK:ta, joten saatte ainakin yhden höykkyytettävän jokainen tässä pelissä!

PS. Itsepäisyyspäivänä Linnan Juhliin kaikki.. Bowserin Linnan siis! Pukukoodi vapaa, aveccina kartti... ;)

Koskas järjestyis kisailu tuolla communityn puolella? Itse pelailen kyseistä peliä samalla nickillä kuin täällä eli Katutolppa.

Lainaus käyttäjältä Katutolppa+

Koskas järjestyis kisailu tuolla communityn puolella? Itse pelailen kyseistä peliä samalla nickillä kuin täällä eli Katutolppa.

Samaa ajattelin myös vähän aikaa sitten.
Olisi ehdotus, jos pidettäisiin aina perjantaisin johonkin tiettyyn aikaan jonkimoinen turnaus?

Vastatkaapas peliä jo pelanneet tähän kyssäriin: Jos lentelen sillä riippuliitimellä ilmassa, niin vaikuttavatko itemit silloin minuun? Jos joku nyt ampuu minua silloin punaisella kilvellä, niin otanko siitä normaalisti "hittiä" vai onko silloin turvassa kaikelta sienivaltakunnan pahalta? Entäpäs veden alla?

Jouluaattona pelin pitäisi saapua taloon, joten jo tammikuussa tulen antamaan piiskaa teille kaikille. Ja toki voimme myös pelata MK7:ää verkossa.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Vastatkaapas peliä jo pelanneet tähän kyssäriin: Jos lentelen sillä riippuliitimellä ilmassa, niin vaikuttavatko itemit silloin minuun? Jos joku nyt ampuu minua silloin punaisella kilvellä, niin otanko siitä normaalisti "hittiä" vai onko silloin turvassa kaikelta sienivaltakunnan pahalta? Entäpäs veden alla?

Kyllä vain, esimerkiksi sininen kilpi pystyy yllättämään sinut veden alla, niin kuin myös ilmassa. Sama pätee muihinkin esineisiin.

Vielä pitäisi Mirror vääntää läpi, joten varmaan joskus huomenissa alan tutustumaan nettipeliin ja liityn sitten ainakin tuohon "Pelaajaboard Kommuuniin". Joko porukkaa on kertynyt ja ootteko paljon pelaillu?

Olen vetänyt jo Mirror cupit läpi kullalla ja 3408 kolikkoa vielä kaikki cupit pitäs vääntää kolmella tähdellä :P

Eikä olla yhtään peliä pelailtu boardin kanssa, toivoisin kyllä että joskus edes niitä pelejä olisi.

Ainoa paikka, missä näillä uusilla boardeilla on 3DS (FC) Numerot, taitaa olla TÄÄLLÄ. Ilmoitelkaa sinne, tai ihan vaikka tännekin jos pelaatte MK7:aa. Olen itsekin perustanut muutaman Communityn, joten kai sitä voisi jossain vaiheessa muutamat ihan "rehelliset" turneet ottaa.

Mutta liittykää kaikki nyt tuonne Pelaajaboardin Communityyn, jonka on Ton-Ton perustanut 100cc ja All Items -meiningeillä.

Lainaus

[b]Pelaajaboard community[/b] tehty!
- 100cc
- All items
Community koodi: [b]38-4957-9193-8380[/b]

Itse järjestän jossain vaiheessa sitten 150cc ralleja. Tai no pelailen luultavasti aika paljon viikonloppuna ilta-yöaikaan, Wälkommen Diar Frieendch! Suomeksi: Tervetuloa pakastetut ystäväiseni helvetin kilpikarkeloihin!

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Itse järjestän jossain vaiheessa sitten 150cc ralleja. Tai no pelailen luultavasti aika paljon viikonloppuna ilta-yöaikaan, Wälkommen Diar Frieendch! Suomeksi: Tervetuloa pakastetut ystäväiseni helvetin kilpikarkeloihin!

Tein Palaajaboard 2 communityn. Jossa on sitten 150cc ja all items.
Koodi: 15-9429-1901-4574.
Mikanes mikä sun friend koodi on?
Eli jos joskus järjestetään turnauksia/ajoja, niin sinne sitten.

Ostin 3DS:n ja Mario Kartin, koetan päästä kans pelailemaan viikonlopun aikana.

Voitaisko lyödä jokin aika lukkoon tolle community turnaukselle? Esim. lauantaina klo 17:00-18:00 tai vastaava?

Lainaus käyttäjältä Katutolppa+

Voitaisko lyödä jokin aika lukkoon tolle community turnaukselle? Esim. lauantaina klo 17:00-18:00 tai vastaava?

mulle sopis 18->

Itelle ei käy koska ei riitä kännykän netissä nopeus, siksi disconnect joka kerta.

Täälläkin on yksi aloitteleva Mario Kart 7 - kuski...vasta 50cc kisat käyty läpi yksinpelissä. Mutta osallistun kyllä mielelläni Pelaajaboardin communityturnaukseen vaikka menestystä tuskin tulee. Kun vaan ajankohta sovitaan...ja jos nettipeli toimii. En tiedä onko vika laitteissani, pelissä vai pelaajamäärässä, mutta aika paljon on tullut "communication erroria" kun olen nettipeliä kokeillut.

Olenko muuten ainut, jonka mielestä kapeat ja yksinkertaiset radat ovat tässäkin Mario Kartissa parhaita? SNES Rainbow Road ja GBA Browser Castle 1 ovat ehdottomasti suosikkiratojani. Kisat tuntuvat vauhdikkaammilta kun radat ovat tiiviitä paketteja.

Niin ja laitetaan tähänkin koodi jos joku haluaa kisailla:

Friend Code : 2492 - 4146 - 6306

Edit: Lisäsin peliseuraketjun ekalla sivulla olevat koodit kaverilistalle, eli minut voi lisätä jos haluaa Mario Karttia ajaa, ja tottakai saa lisätä muutenkin.

Eli kisaillaan huomenna lauantaina Pelaajaboard 2 communityssä klo 18->. Itse pääsen luultavasti pelaamaan ainakin klo.18:00-19:00.