Mikä pelikonsoli on suosituin?Miksi? / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Mikä pelikonsoli on suosituin?Miksi?

Eli mikä pelikonsoli on suosituin ja miksi?

Vastaa linkistä löytyvään kyselyyn ja viikon päästä saatte tietää, millä konsolilla on vahvimmat kannatus joukot.

http://digiumenterprise.com/answer/?sid=777905&chk=3DJ7F3F2

Unohdin mainita että testi on osa opintojani, joten jokaisesta vastauksesta on suuri apu jotta valmistun. Kiitän.

Ei tuossa yhdessä kysymyksessä riittänyt edes vuodet. Toiseksi heti kun mode näkee tämän topicin niin tämä on luultavasti lukossa.

Aikaisemminkin boardeilla on nähty muutama kysely, mutta näihin ihmisiä on rohkaistu vastaamaan kunnollisella ja paikoin jopa mielenkiintoisella taustoituksella, ja onpahan moni muistaakseni arvontaakin järjestänyt vastaajia kerätäkseen. Näin ollen kyseiset itsenäisille kyselyille omistetut ketjut on usein voitu kohtalaisen hyvin mielin jättää elämään omaa elämäänsä.

Tällaisia pikaisia ja vähän jopa vähän hätäisiä ketjuja en kuitenkaan mielelläni näkisi valuvan tänne kauhean laajalti. Boardi ei kuitenkaan ole pääasiallisesti minkäänlainen yleinen ilmoitustaulu, vaan keskustelualue.

Laitankin tämän ketjun lukkoon, mutta se ei toki estä ihmisiä lukemasta ja osallistumasta kyselyysi. Puolestani voit myös laittaa kyselysi vielä esille aihetta osin sivuavaan PC vs. konsolit (pelit ja rauta) -ketjuun, jonne voit myös mahdollisia tuloksia myöhemmin jaella. Kenties tämä jo auttaa jonkin verran opintojesi kanssa.

-Riepu, moderaattori

Topic locked