Modern Warfare 3 / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Modern Warfare 3

Kehittäjä: Infinity Ward
Sledgehammer Games
Raven Software
Treyarch (Wii)
Julkaisija: Activision
Julkaisu: 8.11.2011
Alusta: PlayStation 3, Xbox 360, Windows, Wii, Nintendo DS, Playstation Portable

IMAGE(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fi/c/cb/MW3kansitaide.png)

Syksyn 2011 toinen odotettu sotapeli. Hollywoodmaisen toiminnan ystäville, paljon räjähdyksiä ja (typerää ylilyötyä) toimintaa. Kilpailijaansa Battlefield 3:a nopeatempoisempi, pelkkään jalkaväkisotaan pohjautuva moninpeli. Peli on Infinity Wardin ensimmäinen sen jälkeen, kun firman perustajat Jason West ja Vince Zampella potkittiin pihalle. Samassa mylläkässä moni suuressa roolissa ollut pelinkehittäjä jätti tehtävänsä ja seurasi kyseistä kaksikkoa heidän uuteen studioonsa. Tästä syystä Activision palkkasi Sledgehammer Gamesin ja Raven Softwaren avuksi kehittämään peliä.

Yksinpeli jatkaa siitä, mihin MW2 päättyi. Soap ja Price tappoivat Shephardin ja ovat nyt pakosalla Nikolain kanssa. Kakkosessa Venäjä hyökkäsi Yhdysvaltoihin ja nyt myös Eurooppa on hyökkäyksen kohteena. Yksinpelin on luvattu olevan pidempi, kuin MW2:ssa, jossa se kesti vain muutamia tunteja.

Moninpeli jatkaa myöskin tutulla kaavalla, palaten lähemmäs CoD4:n tyyliä, kuin MW2:ta. Killstreakit eivät enää näyttele niin suurta osaa, vaan yksilötaitoon paneudutaan enemmän. Killstreak systeemi on muutenkin muuttunut totutusta, enää niitä ei jaeta pelkästään tapoista, vaan esimerkiksi myös lipun valtaamisesta Dominationissa. Ne ovat nyt nimellä Strike Packages, jaettuna kolmeen aliluokkaan: Assault, Support ja Specialist. Assault sisältää vanhat tutut kopterit ynnä muut, Support antaa tiimille apua (esim. luotiliivit kaikille) ja Specialist perkkejä. Perkit tulevat tapoilla 2,4,6 ja jos pääset kahdeksaan saakka, saat kaikki perkit käyttöösi kunnes kuolet.

Special Ops tekee paluun. Käytännössä samanlainen, kuin MW2:ssa. Tietyssä ajassa suoritettavia tai tavoitepohjaisia tehtäviä yksin tai kaverin kanssa. Uutuutena Survival Mode, joka on monesta pelistä tuttu kokoajan voimakkaampaa vihollisaaltoa vastaan käytävä taistelu.

Peliin liittyviä nettisivuja:
Call Of Duty MW3
Infinity Ward
CoD Wiki - paljon lisää tietoa
Robert Bowlingin (fourzerotwo) twitter

Trailerit/videot:
MW3 Reveal Trailer
Redemption Single Player Trailer
Multiplayer Trailer
Tango Down Multiplayer Trailer
MW3 Multiplayer Briefing - 50min!
Survival Mode Trailer + Gameplay
PelaajaHD Robert Bowling Haastattelu

Uusi Call of Duty YEAH!. Onko enää olemassa pelaajia, jotka oikeasti odottavat uutta Call of Dutya? Itse en ole ehkä enää niin liekeissä kuin viime vuonna tähän aikaan Black Opsia odotellessa, mutta varovaisin mielin odotellaan mitä Infinity Ward & kumppanit saavat aikaan. Toivottavasti edes kunnollisen pc-version. Black Ops takkuilee vieläkin koneellani. Kuitenkin jo vuodetut tiedot vaikuttavat lupaavilta, poislukien uusi killstreak systeemi. Toivottavasti tästä pelistä ei tule samanlaista killstreakhelvettiä kuin MW2:sta. Aika vain näyttää.

Onko kenelläkään tarkempaa tietoa Ravenin osuudesta pelin tekoon? Joskus oli puhetta, että he tekevät peliin moninpeli-osiota Infinity Wardin ja Sledgehammerin keskittyessä yksinpeliin. Toisaalta olen myös kuullut, että heidän osuutensa olisi paljon vähäisempi.

EDIT: Pelistä on juuri julkaistu uusi yksinpeli traileri. Eeppistä menoa luvassa.
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Redemption Single Player Trailer

Itse ainakin odotan ja vain ja ainoastaan sen yksinpelin takia jos se veisi jo sen tarinan loppuun asti. Kaikki muu on taas extraa.
Tosin videoiden perusteella tuntuu, että spec-ops tulee olemaan pettymys. Nyt ollaan lähinnä demottu jotain horde kopiota kun MW2:ssa oli kohtuu paljon vaihtelua. No ostettua tulee kuitenkin. Ellei julkaisussa niin sitten kun saa about 20e hintaan jostain. Näissä on kuitenkin se kampanja ollut aina viihdyttävää mättöä jonka pelaa mielellään useamminkin läpi.

Lainaus käyttäjältä partajeesus+

Itse ainakin odotan ja vain ja ainoastaan sen yksinpelin takia jos se veisi jo sen tarinan loppuun asti. Kaikki muu on taas extraa.
Tosin videoiden perusteella tuntuu, että spec-ops tulee olemaan pettymys. Nyt ollaan lähinnä demottu jotain horde kopiota kun MW2:ssa oli kohtuu paljon vaihtelua. No ostettua tulee kuitenkin. Ellei julkaisussa niin sitten kun saa about 20e hintaan jostain. Näissä on kuitenkin se kampanja ollut aina viihdyttävää mättöä jonka pelaa mielellään useamminkin läpi.

Itselle myös Codien yksinpelit ovat maistuneet jossain määrin. Silti itselleni se pääjuttu näissä Codeissa on ollut se moninpeli. Yksinpeli tulee aina tahkottua siinä sivussa.

Ymmärtääkseni MW3 on tuon horde/zombi -pelimuotoa muistuttavan pelitilan ja lisäksi vielä MW2 tuttu perinteinen Spec-Ops, joissa tehdään eri tehtäviä kaverin kanssa. Joten no worries.

En tiedä mitä odottaa. Olen ennakkotilannut pelin kyllä ja niin pois päin. SP tullaan pelaamaan läpi tietenkin, Speccei joskus ku jaksaa ja MP taitaa olla ajanviejä.

En sitten tiedä millaista laatua tulee. IW kärsinyt niin paljon ja joku Sledgehammer siellä sättäämässä. Mitä Bowlingia kuunteli PelaajaHD:sta niin pelin pitäisi olla paljon enemmän tasapainoitettu kuin MW2 ja Black Ops.

Kattelin tuon uuden single player trailerin pariinkin otteeseen, toisella kerralla pysäyttelin kuvaa vähän väliä etsien mielenkiintoisia yksityiskohtia. Jostain syystä en saa postattua kommenttia siihen Youtubevideoon, mutta ajattelin kertoa huomioni täällä.

Videossa näkyy melko eeppisen näköinen soturi, joka pitää huppua päässään ja kasvojensa edessä huivia ja aurinkolaseja. Tyypin voi bongata ainakin seuraavissa kohdissa:

0:26 jeepin kyydissä pelkääjän paikalla (Price ajaa jeeppiä, ainakin hatun perusteella)
0:59
1:02
1:12 potkaisee jätkää selkään
1:16

Kukahan tämä kaveri on..? Soap? Joku uusi hahmo? Mielenkiintoista...

Mutta joo, mielestäni erittäin mainio traileri, ja varsinkin videota pysäyttelemällä sai hyviä mielikuvia tulevista miljöistä ja tapahtumista. Ja tärkeintähän on, että brittiystävämme ovat pelissä mukana..! Olihan se jo tiedossa, mutta kyllä tämä traileri silti lämmitti sydäntä. :)

E: Se "hordetyylinen pelitila" on Spec Ops Survival Mode, ja sen lisäksi on tosiaan vielä niitä perinteisempiä Spec Ops -tehtäviä.

Itseä ei yksinpeli kauheasti kiinnosta, mutta multiplayer on se, mikä CoDeissa viehättää.

Itseä kyllä arvelluttaa tuo Assassin perk, ei ole kovin tasapainoista jos ei EMP, UAV ja CUAV tehoa. Ja boonuksena vielä piilottaa nimen ja ei muutu crosshairit punaiseksi kun tähtää :/

QuickScope on tullut takaisin, Me Gusta. Kavereiden kanssa on hauska selvitellä kuka on paras "QS" pelaaja.

Ennakkotilasin tietokoneelle viikko sitten. Uusi Survival-pelitila oli kiinnostava, Ghostin paluu Singleplayerissä ja tietysti uusittu Multiplayer. Ikäväkyllä muistaakseni ekan snipun saa vasta 28 levusena... (innostus tippuu)

Kyllähän sitä tuli Hardened Edition laitettua hyvissäajoin ennakkotilaukseen boksille. Hintakaan ei mielestäni ollut päätähuimaavaa sisällön suhteen, 79,90€. Kun otetaan huomioon, että paketti sisältää vuoden Elite -jäsenyyden (n.50€), avatar hahmon, taidekirjan ja itse pelin erikoiskuorissa niin melko edullinen setti tänävuonna.

Kaikkein eniten odotan sitä hollywoodmaista singleplayeria, mikä pitäisi olla (jihuu!) huomattavasti pidempi, mitä MW2:n vastaava oli (vaivaiset 3h, loel). On varmasti mukavaa räimettä eri maissa ja vauhtia tuskin puuttuu.

Moninpeliäkin tulee varmasti tahkottua, mutta luulenpa että tuo toinen iso kolmonen PC:n puolella vie voiton moninpelin peliajassa. Kyllähän tätä tulee varmasti tahkottua ainakin se yksi kerta sinne maksimi levelille ja kuka tietää, vaikka iskisi kuin tuhat salamaa ja tätä tuleekin pelattua enemmän kuin BF3, mikä tuskin tapahtuu, mutta ainahan on mukava elää "toiveissa".

En taas itse näe mitään pahaa siinä, että pelimoottori/grafiikat eivät juurikaan vaihdu vuosien saatossa. Tähän pätee se hyvä sanonta, että mikäli joku toimii, niin miksi sitä pitäisi muuttaa. Kaveripiirissäkin on alkanut nostamaan tämä CoD viha päätään ja en oikein ymmärrä mistä se loppujenlopuksi johtuu? CoDit ovat mielestäni oikein hyvää viihdettä niin single-, kuin multiplayerinkin osalta.

Totuus on, että hyvin todennäköisesti Modern Warfare kolmosen yksinpeli pieksää Battlefieldin vastaavan sata-nolla. Moninpelin kohdalla käy taas juuri toisinpäin. Samaa kaavaahan nuo CoDien moninpelit ovat noudattaneet jo neljän pelin verran, ja viimevuotisen Black Opsin kohdalla alkoi jo sama huttu uusilla kartoilla ja aseilla kyllästyttää, eikä sitä kauaakaan jaksanut hinkata. Onneksi sp-traileri näytti aivan törkeän hienolta, ja Special Ops-tehtävätkin tulee varmasti pelattua ainakin kertaalleen kaverin kanssa.

Lainaus käyttäjältä LordSipuli+

Onko enää olemassa pelaajia, jotka oikeasti odottavat uutta Call of Dutya?

Minä ainakin odotan peliä paljon enemmän, kuin Battlefieldiä. BF on vaan ihan liian hidastempoinen omaan makuun, enkä erityisemmin pidä mp muodoista, joissa on joku tehtävä (koska muihin pelaajiin ei ikinä voi luottaa ;)), vaan tykkään heittää aivot sohvan alle ja pelata perus Deathmatchia. Black Opsiin on kulunut aikaa nyt aika tarkalleen 8päivää, välillä en ole pelannut yli kuukauteen ja sitten taas välillä pari viikkoa pelkästään sitä. Onhan siinä vikansa, mutta kyllä se silti minulle maistuu.

Lainaus käyttäjältä Zylp+

En taas itse näe mitään pahaa siinä, että pelimoottori/grafiikat eivät juurikaan vaihdu vuosien saatossa. Tähän pätee se hyvä sanonta, että mikäli joku toimii, niin miksi sitä pitäisi muuttaa.

Aika samat fiilikset. Kunhan peli näyttää riittävän hyvältä ja pelattavuus on kohdillaan, niin riittää minulle. Uudet kartat, aseet ja avattavat kerran vuoteen tutulla pelattavuudella = hyvä.

Lainaus käyttäjältä Luffy+

Samaa kaavaahan nuo CoDien moninpelit ovat noudattaneet jo neljän pelin verran, ja viimevuotisen Black Opsin kohdalla alkoi jo sama huttu uusilla kartoilla ja aseilla kyllästyttää, eikä sitä kauaakaan jaksanut hinkata.

Itse pelasin aikoinaan CS:Sourcea nelisen vuotta pelkästään Office-karttaa. Plus tietysti satunnaiset klaanimatsit ja gungamet. Eikä oikeastaan missään vaiheessa alkanut kyllästyttämään :o. Tutut kaverit teamspeakissa, niin aina oli hauskaa. Olikin ehkä enemmän keskustelupaikka loppuaikoina, mutta siltikin nautin pelistä ja samasta vanhasta kuluneesta officesta. Ehkäpä siksi en ole vielä kyllästynyt Codiinkaan :D

Yöllähän tämäkin CoDi lähdetään taas hakemaan... Jos vaikuttaa hyvältä kuten BO (ainakin aluksi se vaikutti hyvältä) niin tulee varmaan otettua hiukan lomaa ja prestigöityä oikein urakalla niin voin lukea taas vihaisia viestejä niinkuin BOn julkaisussa :)

Odotan innolla survival modea ja muutenkin koko peliä. :)

haluaisin esittää yhden lyhyen kysymyksen.Tuleeko MW3 muka psp:lle?

Lainaus käyttäjältä aarew

haluaisin esittää yhden lyhyen kysymyksen.Tuleeko MW3 muka psp:lle?

Kyllä se näyttäisi olevan tulossa niin kuin myös DS:lle. Mutta eipä kannata pomppia riemusta, sillä se versio ja kotikonsoleiden versiot eivät ole ekvivalentteja keskenään. Bad Company 2:sta tehtiin myös oma versio iLaitteilla ja ei se kyllä sama peli ole, kuin isoilla koneille. Ja voi olla, että eri tiimi tekee tuota käsikonsoleiden versiota.

Uusin traileri kyllä näytti hämmentävän hyvältä. Edelliset yksinpelit ovat olleet aika meh itselle, vaikka on kyllä läpi jaksanut tahkoa. Mutta nyt näytti oikeasti aika siistiltä tuo meno. Ehkä se voi yllättää vielä. Mutta moninpelin takia tämä tietty hankitaan. En tykännyt sitten lainkaan spec opsista MW2:ssa, joten sitä kohtaan odotukset ihan nollissa. Ei vuoden odotetuin peli minulle, mutta kyllä sitä uutta codia tulee aina ihmeteltyä vuodesta toiseen.

Ittelläni ainaki ku oon tota BF3:n mp:n betaa pelannu nii on tullu turhaantunu olo ku äijät kykkii jossai ja sit ku menee ohi niii bäng. Ja sit taas ku ite kykkii nii kukaa ei tuu. Monta kertaa on ruvennu vit**taa nii et on pitänny vaihtaa haulikko snipuun, joka on huonu juttu et se tuli takas. Ite ainaki diggaan enemmän noista CoDejen juokse ja tapa tyyppisestä meiningistä jossa ei ainakaa tylsää tuu

Lainaus käyttäjältä Zathor

Klaanin kanssa tulee siirryttyä Call of Duty: Black Ops peluusta tämän peluuseen. PC:llä tosin pelailemma. Paras Call of Duty tämä tulee olemaan, helposti :)

PC, meh. Ei ole yhtä mukavaa kyyristyä näytön eteen, kun taas konsolilla voi istua sohvalla ja pitää hauskaa.

/endOT

Lainaus käyttäjältä HattiWatti

Lainaus käyttäjältä ZathorKlaanin kanssa tulee siirryttyä Call of Duty: Black Ops peluusta tämän peluuseen. PC:llä tosin pelailemma. Paras Call of Duty tämä tulee olemaan, helposti :)

PC, meh. Ei ole yhtä mukavaa kyyristyä näytön eteen, kun taas konsolilla voi istua sohvalla ja pitää hauskaa.

/endOT

Wut??? Itsehän istun sohvalla kirjoittaen samalla tätä viestiä, ja kyllä, tietokoneella kirjoitan 8)

/OT

Lainaus käyttäjältä HattiWatti

PC, meh. Ei ole yhtä mukavaa kyyristyä näytön eteen, kun taas konsolilla voi istua sohvalla ja pitää hauskaa.

Tähän haluaisin kommentoida, että itse en osaa jostain syystä pelata rennosti. Vaikka konsolilla pelaisi niin aina tulee kyyristyttyä etukenoon vaikka kuinka rennosti yrittäisi makoilla. Ja mitä tuohon hauskanpitoon tulee kyllä minulla vaan on hauskaa vaikka olenkin selkä kyyryssä näytön edessä.

Ja jottei offtopiciksi menisi niin sanon, että... ... ... ... ...

Nyt alkoi vähän jo itkettämään ja anteeksi en muista mistä löysin kyseisen tekstin.

''The two hours of multiplayer - Pros and Cons:

- The maps are very much like MW2. Lots of debri, cars, random barrels. Using the same graphics and engine for MW3, it did visually look like MW2. The maps lean towards this also. I felt they were very Invasion-like. Small, basic, and leaning towards encouraging fast-paced matches. Compared to Black Ops where the maps have some sort of depth and diversity to them in terms of multi-tiered buildings or multiple entrances, all the maps felt like they had a few common roads and a few buildings. You can think Scrapyard in terms of map logic. Out of the 4 maps we played, they seemed reasonably small compared to Black Ops. Actually thought comparing them to Invasion was the best way to explain it. Although there was emphasis in improving snipers and quickscoping, they all seemed close-quarters. I did think the maps favoured objective, and didnt look like snd maps at all. Probably why we only played snd once and the other modes multiple times.

- Kill Confirmed was actually a lot of fun. Probably one of the highlights I thought. Gave a bit of spark to the traditional TDM and even thought it had the opportunity to be played in a 4v4 type environment. The tag collecting eliminates campers and was fast paced.

- Domination and CTF were typical to what we've been used to. CTF played well, but wasn't so sure about the Domination spawns.

- The biggest disappointment was Search and Destroy. To be blunt, I think that this game is going to lead towards 4s and objective. It felt like they killed snd. I'm going to start with the map we played. The bombsite placement I thought was simply rediculous to begin with. Bombsite A was in a courtyard and Bombsite B was in a building right next to it. Looking at the minimap, the A and B triangles, were no joke, almost touching. Twilife and I were on opposite teams. He threw the most randy spawn nade, kid you not, I had literally made two steps from spawn and got spawn naded. The nade he threw from his spawn actually landed in mine. But the biggest issue that is game-wide, but more obvious in snd, is sound. You can not silent walk in any way whatsoever. You make noise moving, using ads, and when crouching - and it is very very loud. I could not emphasise any stronger as to how bad it is. If you don't have a headset heading into MW3, there is just no way you will be competitive. There is no stealth or ability to clutch a 1v1 by outsmarting someone.

- Public will be the worst you have ever seen it. The riot shield and juggernaught combination is unstoppable - even from a predator missile to the face. Add in noob tubes, akimbo secondary machine pistols, shotgun attachments, bouncing bettys, tactical insertions and just anything bad. It's seriously been put together for the casual gamer, and for us, is going to result in mass amounts of rage. I got the impression that the idea was to make everything on screen always look as chaotic as possible with big explosions and lots going on.

- Customisation of Black Ops x10. There is way too much going on. Perks, weapon perks, weapon proficiencies, reducing kickback, flinch, adding deep impact as well as things like dual scopes, extended mags, more weapons than ever... I just sat there thinking... How will we ever develop a ruleset for this? It is so complicated to deal with and will require mass amounts of testing and ruleset revision. The UMP and the ACR are back, but are they as bad? It seemed an Admin nightmare to me and something that could take 3 months or more to define a solid ruleset. Add in map discussion, private match settings, and wow... Where to begin, I have no idea.

- Flashbangs tag and lasted as long as previous on your screen. Semtex was the same, concussions at their worst.

- The M16 felt as unreliable as Black Ops. Tag, tag, tag, tag... get one bursted. I felt like I was always being bullshitted or bullshitting someone - and this was on LAN. However, the MP5 seemed as reliable as ever. The SCAR-H was a solid weapon, and had some hope in both the UMP and ACR being balanced enough. Didn't like the M4 too much. Most of the weapons were familiar favourites.

Conclusion:

Loved the opportunity and the event, but was highly disappointed in the game itself that felt purely like MW2.5 - sigh. It's the noobiest cod so far, the maps were too simplistic, customisation of weapons and their progression / perks overly complicated, but the biggest issue and the deal breaker for me was the inability to silent move in any way whatsoever. I expected to leave the venue wishing that I could take the game with me, but I didn't. I think it's because the game felt like a backwards step, noobier, and didn't favour competitive as I would like it to. Actually left the venue wanting to go home and play Black Ops. On the upside, for those of us that like 4v4s, this may prove to be the best thing for us yet if we can come up with a ruleset solid enough, but there is so much to deal with that it will require a lot of work and we will need to establish a decent Admin Team for it - both CG and ACL. To me however, from what I got to play, snd looked goneskies. The maps just don't look snd friendly and the sound issue is a huge one. Still looking forward to it though!
''

^Viestin uskottavuus meni siinä kohtaa, kun pelaaja kertoi suosivansa Lag Opsin mappeja.

Lainaus

weapon perks, weapon proficiencies, reducing kickback, flinch, adding deep impact

Turhaa liioittelua, weapon perks ja weapon proficiencies on yksi ja sama asia ja siihen lisätyt ominaisuudet ovat vain edellisten pelien perkkejä ja attachmentteja tasapainotettuna (koska proficiencyt on asekohtaisia eli naurettava smg+lightweight yms. on saatu pois). Eikä se roinan paljous haittaa, jos ne saadaan tasapainoisiksi.

Pari kuukautta julkaisusta olevasta versiosta puuttuu luonnollisesta todella paljon hienosäätöä, joten jotkut kävelyäänet, alkunaatit yms. eivät kerro tässä vaiheessa vielä mitään. Ylipäätään on kyllä aika tarkan kuvan jamppa saanut pelistä kahdessa tunnissa. Tuossa ajassahan ei opi edes karttoja kunnolla. Ja SnD:n haukkui ihan maanrakoon ehkä kahden matsin perusteella. Kaiken huippuna support killstreak, jolla ei saa edes ketään hengiltä, leimataan OP:ksi.

Lainaus käyttäjältä Sande+

Pari kuukautta julkaisusta olevasta versiosta puuttuu luonnollisesta todella paljon hienosäätöä, joten jotkut kävelyäänet, alkunaatit yms. eivät kerro tässä vaiheessa vielä mitään.

Ihan vain sivumainintana tämmöinen uutinen: Uncharted 3 valmistunut ja julkaisu ensi kuussa ja Modern Warfare 3:n julkaisuunhan on siis alle kuukausi (tai lähes tasan kuukausi, eikä kaksi kuten Sande sanoi), joten kyllä ainakin kehtaisi olettaa pelin olevan valmis julkaistavaksi.

Itse tekstiin en ota mitään kantaa, kiinnostus kun on nolla tätä peliä kohtaan, mutta jos jotakuta sattuu kiinnostamaan, Oravan tekstille olisi tälläinen lähde (se google on kyllä aika vaikeakäyttöinen, pakko myöntää):

Klikkaappa tästä, jos lähteet kiinnostavat.

Lainaus käyttäjältä Zenox+

Ihan vain sivumainintana tämmöinen uutinen: Uncharted 3 valmistunut ja julkaisu ensi kuussa ja Modern Warfare 3:n julkaisuunhan on siis alle kuukausi (tai lähes tasan kuukausi, eikä kaksi kuten Sande sanoi), joten kyllä ainakin kehtaisi olettaa pelin olevan valmis julkaistavaksi.

Tuo ennakkohan on syyskuulta eli todennäköisesti Cod XP:n aikainen buildi on ollut pelattavissa, joka tosiaankin on noin 2kk siitä, kun peli menee painoon. En tarkalleen tiedä, miten tuoreita versioita joissain pr-tapahtumissa käytetään, mutta tuskin edellisenä iltana kokoon kyhättyä.

Lainaus käyttäjältä Sande+

Lainaus käyttäjältä Sande+

Tuo ennakkohan on syyskuulta eli todennäköisesti Cod XP:n aikainen buildi on ollut pelattavissa, joka tosiaankin on noin 2kk siitä, kun peli menee painoon. En tarkalleen tiedä, miten tuoreita versioita joissain pr-tapahtumissa käytetään, mutta tuskin edellisenä iltana kokoon kyhättyä.

Juurikin näin. Harvemmin missäkään pressi/promo/herpaderpa -tapahtumassa käytetään juuri uusinta buildia.

That being said, itse olen melko innoissani näkemäni perusteella. Kaveripiiristäni oikeastaan kaikki hommaavat pelin nettipelin takia, kuten kaikki nuo nuoret ja vanhat ES-jonnet kautta maailman. Itselläni on kuitenkin myös yksinpeli kiinnostavien ominaisuuksien listalla, eikä vain saavutusten takia.

Toki Call of Duty -sarjan pelien juonet ovat sieltä Ö-kansiosta, varsinkin näiden uudempien. Se on ehkä vain hyvä juttu, ainakin on helvetin hauskaa singahdella maailmalla taistelemassa vapauden ja omenapiirakan puolesta, tai teen, tai etanoiden...riippuen vähän missä päin mennään.

Kyllähän se nettipelikin kiinnostaa. Varmaan se muutama Prestige tulee tahkottua läpi, mutta se hinkkaaminen ja rassaaminen mitä 10. Prestige 80. taso vaatii...SWEET PICKLES IN A TARTAR SAUCE, SON. I mean, not going to happen.

Lainaus käyttäjältä Zylp+

Kyllähän sitä tuli Hardened Edition laitettua hyvissäajoin ennakkotilaukseen boksille. Hintakaan ei mielestäni ollut päätähuimaavaa sisällön suhteen, 79,90€. Kun otetaan huomioon, että paketti sisältää vuoden Elite -jäsenyyden (n.50€), avatar hahmon, taidekirjan ja itse pelin erikoiskuorissa niin melko edullinen setti tänävuonna.

Kaikkein eniten odotan sitä hollywoodmaista singleplayeria, mikä pitäisi olla (jihuu!) huomattavasti pidempi, mitä MW2:n vastaava oli (vaivaiset 3h, loel). On varmasti mukavaa räimettä eri maissa ja vauhtia tuskin puuttuu.

Moninpeliäkin tulee varmasti tahkottua, mutta luulenpa että tuo toinen iso kolmonen PC:n puolella vie voiton moninpelin peliajassa. Kyllähän tätä tulee varmasti tahkottua ainakin se yksi kerta sinne maksimi levelille ja kuka tietää, vaikka iskisi kuin tuhat salamaa ja tätä tuleekin pelattua enemmän kuin BF3, mikä tuskin tapahtuu, mutta ainahan on mukava elää "toiveissa".

En taas itse näe mitään pahaa siinä, että pelimoottori/grafiikat eivät juurikaan vaihdu vuosien saatossa. Tähän pätee se hyvä sanonta, että mikäli joku toimii, niin miksi sitä pitäisi muuttaa. Kaveripiirissäkin on alkanut nostamaan tämä CoD viha päätään ja en oikein ymmärrä mistä se loppujenlopuksi johtuu? CoDit ovat mielestäni oikein hyvää viihdettä niin single-, kuin multiplayerinkin osalta.

Mistä tuohon hintaan tilasit hardened editionin? :O Pistäisitkö linkkiä!?

Pahoittelut OFFtopicista..

Lainaus

Mistä tuohon hintaan tilasit hardened editionin? :O Pistäisitkö linkkiä!?

Pahoittelut OFFtopicista..

Kaverilta kuulin että ainakin Gamestopissa oli ennakkovarattavana tuohon hintaan, mutta olivat kuulemma sanoneet että hinta saattaa nousta. Mutta jos siis jostain todellakin saisi tuohon hintaa niin linkkiä ihmeessä :D

Gamestopissa vissiin se 99,90 ja Gigantissa hinta on tosiaan se 99,90 ja sen halvempaa en ole itse nähnyt.

Kerranhan tuon maksaa, mutta kyllä ainakin itselle tuo hinta hivelee jo kipurajaa

Lainaus käyttäjältä The_pro_gamer+

Mistä tuohon hintaan tilasit hardened editionin? :O Pistäisitkö linkkiä!?

Pahoittelut OFFtopicista..

GameStopista ennakkotilasin. Myyjä ilmoitti kassalla hinnan olevan 79,90€. Nyt tosin käydään kovaa vääntöä siitä, onko hinta todellisuudessa tuon vai sen 99,90€, niinkuin joillekkin on ilmoitettu. Konsolifinistä tiesi yksi henkilö kertoa, että informaatiossa GS:n johdon ja myyjien välillä on ollut katkos kyseisen tuotteen kohdalla. Osalle on jopa kerrottu, että kannattaa ottaa Hardened, koska se on vain 10€ kalliimpi.

Taannoin oli jokin "Kysy GameStopilta" tilaisuus facebookissa ja siellä kerrottiin, että tilannetta selvitetään ja pyritään löytämään kaikkia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Kertoivat myös, että hinta varmistetaan kaikille ennakkotilanneille ennen julkaisua henkilökohtaisesti.

Itseäni ei juuri haittaa se, vaikka peli olisikin 99,90€, silti mielestäni ihan kivan hintainen verrattuna aikaisempiin hardened editioneihin. Toisaalta niin minulle, kuin monelle muullekkin on hinnan kerrottu olevan 79,90€ eikä sanottu sen olevan alustava. Luultavasti, jos pelistä veloitetaan enemmän alkaa kuluttaja-asiamiehen puhelin vinkua. Hinta ei mielestäni ole niin virheellisesti kerrottu, että asiakkaan olisi tullut tietää sen olevan virheellinen.

Mutta seurataan tilannetta ja ainakaan vielä en ole itse tilausta perunut.

Onpas CoDi keskustelu kuollutta... Viime vuonna tähän aikaan käytiin kovaa BO keskustelua sinänsä en yhtään ihmettele kun katsoo noita MW3 videoita löytyy manuaallisesti ohjattavia helikoptereita,jotain helvetin sentryjä ja perkkinäkin joku helvetin ''Bullet damage shows target on Mini-Map''
Hardened tulee yöllä haettua, mutta odotukset ovat täysin nollassa.

Aika hiljaista on tosiaan tässä ketjussa. No, kai tämä jokavuotinen julkaisutahti alkaa vaatimaan (ainakin boardeilla) veroaan. BF3:sta tunnutaan odotettevan vesikielellä ja MW3 taas tuntuu olevan se tämän vuoden "sylkykuppi". No, eiköhän molemmat kumminkin ne miljoonat myy ja jokainen sen oman tyylisensä pelin löydä.

Peli-PC:n puuttumisen takia alan kääntyä enemmän ja enemmän tämän puoleen. Viimeisin Call of Duty, joka on tullut ostettua onkin MW2, joten pikkuhiljaa olisikin aika ostaa uusi nettiräiskintä. CoDeissa olen aina tykännyt nopeatempoisesta jalkaväkimeiningistä ilman tankkeja ym. ajoneuvoja (vaikkain ne United Offensivessa ihan kivoja olivatkin). Mitä videoita on tullut katseltua niin tutulla tyylillä tunnuttaisiin taas mentävän mutta miksi sitä nyt pitäisi alkaa korjaamaan asiaa joka ei ole rikki. Toki pieniä korjauksia tarvitaan aina mutta ei itseäni haittaa, että grafiikat tms. eivät ole mitään BF3:sen luokkaa. Kunhan pelaaminen on hauskaa, niin sillä päästään jo pitkälle.

Yksinpelissä toivottavasti saataisiin vihdoinkin Soapin ja Pricen tarina päätökseen. Vaikkakin juoni on sitä tyypillistä Hollywood räiskettä skriptattuine kohtauksineen ja ylisuurine räjäyksineen, niin (kutsukaa vaikka hulluksi tai miksi haluattekaan) itse kyllä nautin kampanjan pelaamisesta. Oikein hyvää viihdettä samoin kuin ne "aivot narikkaan" Hollywood räiskinnät. Eiväthän ne mitään historian merkkipaaluja ole mutta ilman liikaa miettimistä ja epäaitouksien etsimistä, niistä saa oikein mukavasti viihdettä irti. Samoin on toivottavasti tämän kampanjankin kanssa, ainakin ykkös- ja kakkososa olivat hauskaa pelattavaa. Mielenkiinnolla odotellaan tämän julkaisua ja ensimmäisiä arvioita pelistä.

Battlefieldin valtava hypekoneisto vie kaiken keskustelun samasta genrestä. Kunhan nyt julkaisevat sen ja porukka huomaa, että sekin on (ulkonäkö poisluettuna) "vain" BC2.5, eikä mikään Jeesuksen toinen tuleminen, niin ehkä meno vähän tasoittuu. Ehkäpä tämä Codinvihaus muoti-ilmiökin menee osittain ohi siinä vaiheessa, kun porukka tajuaa, että tämä on paras Cod ainakin kolmeen vuoteen (mark my words). Tällä hetkellä se viha on saanut niin valtavat mittasuhteet, ettei enää mitään järkeä.

Itse tykkään molempien hyvin erilaisista tyyleistä ja kyllä se bäfäkin tulee jossain vaiheessa ostettua, mutta kaverit kallistaa vaakakupin nyt julkaisussa MW3:n puolelle.

Prestige Shopista sen verran, että joka pelistä (MW2,WaW ja BO), jossa olet aloittanut prestigen, saat MW3:een yhden tokenin. Tokeneilla voi ostaa itselleen esim. uuden custom classin tai kahden tunnin tupla xp:n.. Ja uuden tokenin saa tietysti aina kun aloittaa MW3:ssa prestigen.

Tästä syystä tupla xp kaikissa yllä mainituissa 28.10-1.11.

Lainaus käyttäjältä Sande+

kyllä se bäfäkin tulee jossain vaiheessa ostettua

Keväällä kahdella kympillä Zavvista, yksinpeli läpi, hyllyyn.

Kovasti odotellaan tätä, vaikkei MW2 maistukaan vielä puulta ja pelattavaa riittää. Saa nähdä sitten, avautuuko moninpeli itselleni kuinka hyvin, esim. World at Warin mp:tä en jaksanut pelata kuin parikymmentä leveliä. Toisaalta, koska kyseessä on tämän pelin kohdalla Infinity Ward, ovat odotukset suhteellisen korkealla. Odotan myös innolla miten tarina jatkuu.

Lainaus käyttäjältä TheCpp0+

onko Ghost loppujen lopuksi elossa vai ei.

Tämä kiinnostaa minuakin, toivotaan parasta. =)

Lainaus käyttäjältä MKO.o+

Prestige Shopista sen verran, että joka pelistä (MW2,WaW ja BO), jossa olet aloittanut prestigen, saat MW3:een yhden tokenin. Tokeneilla voi ostaa itselleen esim. uuden custom classin tai kahden tunnin tupla xp:n.. Ja uuden tokenin saa tietysti aina kun aloittaa MW3:ssa prestigen.

Tästä syystä tupla xp kaikissa yllä mainituissa 28.10-1.11.

Lainaus käyttäjältä Sande+kyllä se bäfäkin tulee jossain vaiheessa ostettua

Keväällä kahdella kympillä Zavvista, yksinpeli läpi, hyllyyn.

Hoho vanhoista codeista tokeneita. Todella. Kova. Juttu
Wawiin olen koskenut yhden matsin verran, mutta BO ja MW antaa kovan tilin tokeneita ;)
Toivottavasti maximi prestigeä ei saavuta yhtä nopeasti mitä BOssa.

Lainaus käyttäjältä Orava+

Hoho vanhoista codeista tokeneita. Todella. Kova. Juttu
Wawiin olen koskenut yhden matsin verran, mutta BO ja MW antaa kovan tilin tokeneita ;)

En mä nyt tiedä "kovan tilin"... Niitä saa yhden per peli eli max 4.

^
No voi helvetti :I
Noh tupla expaan menee kaikki.

Battlefield 3 [6 - 1] Call of Duty: Modern Warfare 3

Lainaus

Battlefield 3 [6 - 1] Call of Duty: Modern Warfare 3 .

En siis ole kummankaan pelin puolella, minusta aika tasavertaisia, mutta tälläinen kysymys: Kuinka kauan olet noita pelejä pelannut, että olet asiasta noin varma. MW3:n julkaistaan vasta (yli) viikon päästä. Olisit perustelujakin voinut laittaa.

Lainaus käyttäjältä PSPiraatti+

Battlefield 3 [6 - 1] Call of Duty: Modern Warfare 3

Sijoitukset viikon myydyimpien pelien listalla loppuvuodesta. :D

Nyt päästään näkemään modejen nopeus ja bannivasaran herkkyys, koska ton tyylipuhtaampaa trollia ei olekaan. Missä report bad post?

Lainaus käyttäjältä Orava+

Noh tupla expaan menee kaikki.

IMO on niitä paljon hyödyllisempiäkin. Tupla XP kestää vain sen 2 in-game tuntia muiden ollessa käytännössä ikuisia. Itse aion hommata kaikki custom classit, titlet yms. ja muutaman vempeleen, joita ilman ei vain kestä. Sitten viimeisellä prestigellä loput suosikkiaseiden weapon expaan, jos kulta-camossa kestää ikä ja terveys.

Lainaus

Lainaus käyttäjältä Orava+
Noh tupla expaan menee kaikki.
IMO on niitä paljon hyödyllisempiäkin. Tupla XP kestää vain sen 2 in-game tuntia muiden ollessa käytännössä ikuisia. Itse aion hommata kaikki custom classit, titlet yms. ja muutaman vempeleen, joita ilman ei vain kestä. Sitten viimeisellä prestigellä loput suosikkiaseiden weapon expaan, jos kulta-camossa kestää ikä ja terveys.

^
Itse en tarvitse titlejä & custom classeja ym.
Tarkoitus olisi vetää prestigeä niin mahdollista kun suinkin vaan voi.

Pitää nyt tosin kattoa miten nuo weapon levelit ynnä muut toimii käytännössä.

Viteoo pukkaa jatkuvalla syötöllä.
Tietoa aseista

0:43 camot ja uusia mappeja varsinkin videon loppupuolella. Myös FAD (2:09) varmaan joillekin uutuus.

Ei näyttäny aseissa kauheasti olevan kick backkia.... Ei siis yhtään.. :D

Lainaus käyttäjältä Orava+

Ei näyttäny aseissa kauheasti olevan kick backkia.... Ei siis yhtään.. :D

Mitä muuta odotit jonneshootterilta? Tietysti varmaan osassa clipeistä oli käytössä kick profiency, joka siis tuota vähentää, mutta tiedä sitten, että kuinka paljon.

Oi voi, tässä vaiheessa voi sanoa jo, että Bäfä jää kyllä itsellä pelatuinpana pelinä kakkoseksi. Reilu viikko enää, malta odottaa. Toivottavasti kaikki turha roina mitä pelissä on olisi vain tasapainossa. Ja toivottavasti IW tukee peliään kuten Treyarch. En halua joutua odottamaan viikkoja korjausta kaikkiin glitcheihin ja muihin rikki oleviin asioihin, kuten kävi MW2:n kanssa.

^
Kyllä minä odotin edes jonkunlaista rekyyliä... Noissa ei näyttänyt olevan käytännössä yhtään rekyyliä.
Voihan se olla että joka aseessa oli käytössä profiency, mutta ei sekään saisi rekyyliä kokonaan poistaa.

Luulisi sitä pätsiäkin tulevan kun noin monta tiimiä työstämässä kyseistä teosta... Toivottavasti.

Kyllähän tuossa esim. AK:ssa (1:04) oli kunnolla rekyyliä. Kannattaa ottaa myös huomioon, että trailerissa eniten käytetty ase oli ACR, jossa on varmaan vähiten rekyyliä kaikista pelin aseista (ja siinäkin huomattavasti enemmän kuin MW2:n ACR:ssä).

Ovatko nämä MW3:sen Multiplayer mapit?

Katsoo ken haluaa

http://kotaku.com/5854490/are-these-modern-warfare-3s-multiplayer-maps/gallery/1

Tuo token-hommeli on aika kiva juttu. Harmi vaan, että kolmesta aiemmasta codista, jotka omistan on jo tullut pari prestigeä vedettyä ja näin ollen ei tässä enää ole oikein saavutettavaa. Ja siis nuo tokenit saa, kun on aloittanut edes yhden prestigen? Ettei tarvitse olla vetänyt kaikkia jokaisesta pelistä. WaW on ainoa näistä, johon en ole koskenut. Periaatteessa olisihan tässä aikaa lainata peli kaverilta ja äkkiä vetäistä ensimmäiselle prestigelle, mutta ei kyllä yhden tokenin takia kiinnosta.

Ja Orava, mikäs on tavoite saada täydet (10, 15, 20?) prestigeä MW3:sta? kuukausi? alle? Olet edellisinä vuosina vetänyt nuo aika haipakkaan läpi. Pitäisi varmaan jo kohta laittaa ennakkotilausta vetämään, jotta pääsisi heti julkaisussa pelaamaan. Itse taidan tosiaan skipata BF3:n ja Uncharted 3:n nettipelit ja panostaa vain CoDiin. Kaverit kuitenkin pelaavat siellä ja ainoa näistä, jossa pärjään kelvollisesti. :)

Toivottavasti myös alussa ei ole ihan samanlaisia ongelmia, kuin Black Opsissa ps3:n puolella. Ei meinaan päässyt silloin ainakaan split screeninä pelaamaan ollenkaan, kun aina heitti ulos pelistä. Ja yksinkin oli aika tuskaista, kun matsit kaatuilivat. Innolla odotellaan taas kerran.

^
10 Prestigeä. Tavoite? Suomen ensimmäinen :)
Täytyy kyllä sanoa että aivot oli kyllä todella solmussa BOn julkaisun aikoihin, muistelen että pelasin jopa pelejä missä en tappanut ketään yksinkertaisesti sen takia että aivot oli TODELLA jäässä... :D
Tällä kertaa pidän tosin mikin kiinni että voin hiljentää nuo UK britit jotka heittää sitä normaalia ''Kato tota skidiä se on jo X leveli''
Pitää myös ottaa friend reguestit pois käytöstä... Tänä vuonna viisaampia. ;)

Uncharted 3 pitää kyllä keritä koluta läpi ennen tuota kahdeksatta päivää.

Mw3 live stream

Siitä kattelee ;) En tiiä yhtää kaua se o jo mennyt, tai kauan jäljellä.

*Kirjottelen tänne jtn "tärkeitä" tietoja koska kaikki eivät tätä varmaan kerkeä katsomaan*

Jos nyt mitään tajusin niin noi sano että MW3 report on parempi.. pelkkä 1 ilmotus tagaa ne. 3 ilmotusta vaatii, että IW/mikä onkaan, alkaa tutkimaan sen matseja, toimintaa sekä sen statseja + leaderboerdeja ei kuulemma tulla hakkeroimaan.

videoita pystyy kai tallentamaan 10 ja yhtä monta saa nettii laitettua teatteri moden avulla (tiedot eivät ole 100% luotettavia, koska en oo mikää master proo englannissa)

Survival ja spec ops on molemmat vaan kahelle pelaajalle, ja netissä pystyy pelaamaan jaetulla ruudulla.´

Noobtuben tehoa on tiputettu!!!!!!!!

Joo no se loppu nytten (klo 00:59) toivottvasti joku seuras :)

Lainaus käyttäjältä Orava+

^
Kyllä minä odotin edes jonkunlaista rekyyliä... Noissa ei näyttänyt olevan käytännössä yhtään rekyyliä.
Voihan se olla että joka aseessa oli käytössä profiency, mutta ei sekään saisi rekyyliä kokonaan poistaa.

Varmasti useimmissa oli tuo less kickback, vielä ku lyö samaa yhtälöö sen hipfire perkin niin ei tarvi edes PRAY and spray....kuha vaa sprayjaa sinne suuntaa :D

^ Fffuuuuuuu :D

Paska puhetta tommonen " 3 reporttia ja iw alkaa tutkia" ei kennellekään ole resursseja tutkia niitä satojatuhansia idioottien reportteja siitä että joku oli parempi kuin minä.

Leaderboardit tullaan hakkeroimaan se on aivan sata varma juttu.