☯ Nintendo Wii ☯ / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
☯ Nintendo Wii ☯

IMAGE(http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/nintendo-wii-logo-wiiware.jpg)

Tässä se tulee: Vallankumouksellinen Nintendo Wii. Näin voitiin sanoa vuonna 2006. Tämä vanhalta pelaajaboardiltakin tuttu (suurta suosiota nauttinut) ketju on tarkoitettu yleiseen keskusteluun liiketunnistusohjauksen markkinoille tuoneen Nintendon kotikonsoliin liittyvistä asioista sekä sen peleistä. Laite ei uskoakseni enempää esittelyjä kaipaa, mutta jos joku ei ole koskaan kuullutkaan laitteesta nimeltä Nintendo Wii, suosittelen palaamista takaisin sinne metsämajaan. Ei vaiskaan, voithan etsiä paikasta nimeltä Google. Jos et malta odottaa, niin tässä kattava tietopaketti Wii -konsolista!

IMAGE(http://2.bp.blogspot.com/_sgvOT4Kt5Os/SbYIkdpA3PI/AAAAAAAAFDc/u1210JmTY0M/s400/Nintendo+wii.jpg)

Mikäli suuri yleisö katsoo tarpeelliseksi päivittää aloitusviestiä, voin sen tehdä jos kiltisti pyydätte! Tämä keskustelu nyt vain täytyi saada uudelle saitille ensimmäisenä ehtoona, ihan vain "Nintendo-vähemmistön" puolesta.

Terveisin:
Vanha Nintendo Retro-Parta

Hienon hienoa. Itseäni on vaivannut viimeaikoina erittäin pahalaatuinen Wii-kuume. Kuume alkoi joskus loppukesästä ja vain pahentuu pahentumistaan. Pahimmillaan se oli Xenobladen julkaisun aikoihin. Pakko saada Wii, aivan pakko, tahtoo. Harmikseni minulla ei nyt vain vain ole sitä ylimääräistä rahamäärää, jota tarvisin Wiin hankintaan. Surku. Wiille löytyy niin paljon kiinnostavia pelejä, joita pitäisi päästä pelaamaan. Kai sitä täytyy yrittää selviytyä Pleikkarilla ja PC:llä.

Wiihän on nykyään suhteellisen halpa, mutta tokihan sen ymmärtää jos ei kengänpohjia halua syödä sen vuoksi että pääsee "uudella" konsolilla pelaamaan. Mielestäni Wiin kohdalla rahaa menee älyttömästi lisävarusteisiin, jos haluaa niitä laitteelta tuhansia löytyviä bilepelejä (minipelikokoelmia ja tanssipelejä) pelata useamman hengen kesken. Mutta jos näitä yksinpelejä (tai harvoja nettipelejä) tyytyy pelaamaan, riittää mukana tulevat Wiimote ja Nunchuk hyvin pelinälän tyydyttämiseen. Ja tosiaan kun tuo Mote on nykyään uusissa konsoleissakin sitä Plus-mallia, niin ei ole tarpeen ostaa sitä typerää Motion Plus -lisäpalikkaa!

Mutta jos vain budjetti on tiukoilla, niin kannattaa harkita myös käytettyä, koska käsitykseni mukaan Wiit ovat pääosin toimineet hyvin. Itsellänikin täydessä iskussa ollut pian sen koko elinkaaren ajan, eli 5-vuotta on pian mittarissa... ja vielä vain TOIMII HYVIN! Hintakin saattaa olla välillä nykyään aika kohtuullinen esimerkiksi nettihuutokaupoissa, mikäli sellaista on mahdollisuus käyttää. Itse bongasin kerran suoralla ostohinnalla tästä eräästä kotimaisesta nettihuutokaupasta Wiin tasapainolaudalla (Balance Board) sekä muutamalla pelillä ja tupla-ohjaimilla huokeaan 70 €:n hintaan.. ja takuukin oli voimassa!! Pitää vain kyttäillä, niin voi onni potkaista!

Kuvakollaasi Virtual Console- ja WiiWare peleistä, ....testaan näitä boardien toimintoja ;)

IMAGE(http://i1143.photobucket.com/albums/n640/Kalifornia_Jani/Kuvakollaasi1024x600.jpg)

IMAGE(http://i1143.photobucket.com/albums/n640/Kalifornia_Jani/4889_vino-pino-wii-peleja.jpg)
...pelikokoelmaa :D :D

En ole viikkoon pelaillut Wiillä kun olen pelaillut PC:llä ja hieman myös PS3:lla, mutta kyllähän stten kun uusi kirby ja skyward sword tulee niin sitten viimeistään alan taas pelaamaan Wiillä. Viikko sitten pelailin viimeksi MotoHeroz:ia ja Xenoblade:a

Himoitsen kyllä jo Wii U:ta...btw. Joku saisi tehdä Wii U topicin tänne, itse en jaksa tehdä massiivista aloitusviestiä...

Pelivalikoimansa puolesta Wii hakkaa kilpailijansa mennen tullen. Minua ei kiinnosta fps-rymistelyt, minua kiinnostaa omaperäiset tekeleet. Juuri pari päivää sitten aloittelin Muramasa: The Demon Bladea, joka on kiinnostanut jo ties kuinka pitkään. Hankkimatta on myös edelleen mm. sellaiset nimikkeet kuin Little King's Story, Xenoblade, Donkey Kong, Sin & Punishment, SMG 2 ja Kirby's Epic Yarn, näin muutama mainitakseni. Ja tulossa on ainakin Zeldaa ja uutta Kirbyä. Ja kesken on varmaankin viisi nimikettä tai pari päälle. Niin paljon pelejä, niin vähän aikaa. Onneksi Wii U:n hinta on luultavasti pudonnut, ennen kuin tämän pelivuoren olen alta saanut.

"Wiille ei ole pelejä." Ja paskanvitut. Tämän konsolisukupolven voittaja niin myynneissä kuin peleissä.

Lainaus käyttäjältä Pinworm+

"Wiille ei ole pelejä." Ja paskanvitut. Tämän konsolisukupolven voittaja niin myynneissä kuin peleissä.

Oikein! Wiille on aivan älyttömästi laadukasta pelattavaa, siksi juuri itse aionkin Wiin hankkia lähitulevaisuudessa.

@Kalifornia Jani Ei sinulta liikenisi muutama peli minullekkin? Melkoinen kokoelma.

Lainaus

@Kalifornia Jani Ei sinulta liikenisi muutama peli minullekkin? Melkoinen kokoelma.

Voin lähettää varmuuskopioita :D :D No eiiii., Kun klikkaa hiirellä tuosta ensimmäisestä kuvasta "avaa uuteen välilehteen" niin huomaa minkälainen setuppi on Wiissä kiinni :) (Wode Jukeboxi löytyy ja Wodeflow-kanava jossa yhden teran kovalevyltä pelailen kaikki pelini) Oma moraalikäsitykseni ei kuitenkaan suvaitse mitään torrent jakamista tekijänoikeuksien alaisesta materiaalista, ja haluan säilyttää kokoelmani loppuun asti :D Kyllä se on silti aika huikeaa omistaa valtava muovikasa wii pelejä XD

Omasta mielestäni Wiillä on yksi ongelma, sille tulee loistavia pelejä, mutta vähemmän kuin Ps3:lle, Xbox:lle ja Pc:lle (vuodessa ehkä 2-5) . Oma lempi peligenreni on Western Rpg, eikä niitä löydy Wiille juuri yhtään, koska Zeldaa en tähän laske. Mutta, jos pitää hieman erillaisemmista japanilaisista peleistä Wii on paras vaihtoehto. (No More Heroes, Muramasa, Xenoblade.) Itse en siis laitetta omista mutta kaverilla olen pelannut.

Onhan se ihan hyvä konsoli mutta sosiaalisuus puuttuu kuten xbox live/PSN, mutta voishan siihen nintendo tehä jonku päivityksen netin kautta asennettavaksi.

Wii on ollu täällä pääasiallinen pelikone viimeiset... neljä vuotta? Pelejä tullut hankittua suht paljon, mut suurin osa ollut enemmän tai vähemmän pettymyksiä. Pahin ehkä Resident Evil, jossa kone liikutti hahmoa kokoajan eteenpäin ja siinä sivussa piti läiskiä vihollisia ja kerätä jotain esineitä, joita harvemmin ehti edes saada talteen. Onneks oli käytettynä ostettu, niin ei maksanut kauheasti.

Mut sitten taas nää mariot eli se New Super Mario Bros tai mikä olikaan ja sitten Mario Kart, niin ne ollut sellasii kestosuosikeita. Ja hyvä puoli wiissä on myös ne ladattavat vanhemmat pelit, noin fiilistely-mielessä... Mut lähinnä toi wii on sellainen hassuttelu, "pelataan nyt ku sellanen on kerta hankittu"-pelikone.

Tällaselle kovemman luokan pelaajalle wii ei siis ole paljoakaan ilonhetkiä tarjonnut (Mad Worldikaan ei siihen yltänyt vaikka vähän odotuksia oli), mut puoliks offtopickina, niin onneks lopultakin nyt sitten ps3 tulossa, niin sitten pääsen vuosien tauon jälkeen kunnolla pelaileen. :)

Lainaus käyttäjältä Sapeli

Liekkö oikea paikka, mut mikä olisi hyvä laturi wii-ohjailmille? Meinaa toi pattereiden osto käydä nimittäin vähän kalliiksi =D

Riippuu monelle ohjaimelle tarvitset, mutta kannattanee ostaa vähintään sellainen "Dual-Pack" jossa tulee mukana lataustelakka ja kaksi ladattavaa akkua. Edullisimmillaan niitä saa about kympillä, mutta jotenkin on sellainen tuntuma, että kannattaa välttää noita kaikkein halvimpia. Tosin ei kokemusta ole, mutta usein se niin on, että kaikkein halvimmat tarviketuotteet ovat aikalailla huonoja pelikonsolien kohdalla.

Ja kannattaa katsoa myös sellainen malli, johon käy myös MotionPlussat ja ladata voi vaikka olisi sellainen silikonikuori päällä. Myös induktiolaturi voisi olla kätevä, eli kapulat vain laitetaan sellaiselle alustalle latautumaan. (Kuva alla).

IMAGE(http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/00/10/78/41/05/3/a547795e-5545-4dc2-b384-3c65d3d84e7b.jpg)
Induktiolaturi kahdelle Wiimotelle. (Compatible with Motion+ & Silicone Cover) [ ~ 40 € ]

Voisihan täälläkin huikata sellaisen infon, että

Viimeinen Tarina saapuu helmikuussa!

Wiin mahtavien roolipelien kokoelma kasvaa melko todennäköisesti yhdellä, kun Famitsulta 38/40 saanut The Last Story saapuu kauppoihin. Peliin mahtuu hahmojen kustomoinnin lisäksi myös nettimoninpeliä, niin kaverin kanssa kuin tätä vastaankin.

Xenobladen mahtavuuden jälkeen odotan tätä varovaisesti, mutta silti innolla.

Tuli tässä kokeiltua skyward swordin mukana tullutta kultaista wiimotea ja se ei toiminutkaan. Valot vilkkuu kyllä mutta vain hetken. Onko kellään mitään ideaa miksi se ei toimi tai miten sen saa toimimaan? Setti on ostettu Emagnetista

Lainaus käyttäjältä Samwais+

Tuli tässä kokeiltua skyward swordin mukana tullutta kultaista wiimotea ja se ei toiminutkaan. Valot vilkkuu kyllä mutta vain hetken. Onko kellään mitään ideaa miksi se ei toimi tai miten sen saa toimimaan? Setti on ostettu Emagnetista

Oletkos synkronoinut ohjaimen konsolin kanssa? Ohjain ei nimittäin toimi ilman konsolin kanssa synkronoimista.
Näiltä sivuilta löytyvät ohjeet ohjaimen synkronoimiseen konsolin kanssa, jos et ole sitä aikaisemmin tehnyt.

Ajattelin ostaa Wiin ja sen mukana Mario Kartin lähiaikoina, mutta minulla on pienoinen kysymys johon tarvitsen vastauksen. Eli kotonani on kuvaputki teevee jonka takana Scart liitäntä, ja kysynkin että mitä se RGB kaapeli tekee, onko se niinkuin komponentti kaapeli mutta vain kuvaputki töllöille? Infoa kaipaan.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Lainaus käyttäjältä Samwais+Tuli tässä kokeiltua skyward swordin mukana tullutta kultaista wiimotea ja se ei toiminutkaan. Valot vilkkuu kyllä mutta vain hetken. Onko kellään mitään ideaa miksi se ei toimi tai miten sen saa toimimaan? Setti on ostettu Emagnetista

Oletkos synkronoinut ohjaimen konsolin kanssa? Ohjain ei nimittäin toimi ilman konsolin kanssa synkronoimista.
Näiltä sivuilta löytyvät ohjeet ohjaimen synkronoimiseen konsolin kanssa, jos et ole sitä aikaisemmin tehnyt.

Noni, kiitoksia. Vois ehkä joskus ohjeitakin lukea :D Täältä on niin helppo kysyä. En muista tehneeni tuon toisen joikkarin kanssa mitään ihmeempiä, kuhan rupesin pelaamaan.

Lainaus käyttäjältä pumaX+

Ajattelin ostaa Wiin ja sen mukana Mario Kartin lähiaikoina, mutta minulla on pienoinen kysymys johon tarvitsen vastauksen. Eli kotonani on kuvaputki teevee jonka takana Scart liitäntä, ja kysynkin että mitä se RGB kaapeli tekee, onko se niinkuin komponentti kaapeli mutta vain kuvaputki töllöille? Infoa kaipaan.

Ei nyt ihan sama asia, mutta hyvin verrattavissa oleva. Eli se RGB-Scart johto antaa parhaan mahdollisen kuvan kun kuvaputkitöllöllä pelataan! Toki sen TV:n Scart-liitännän pitää tukea RGB-signaalia myös, koska muuten se ei eroa tavallisesta SCART(komposiitti)-johdosta mitenkään. Joskus noissa kuvaputkitelkkareissa on ollut niinkin, että takaa löytyy kaksi SCART-liitäntää, mutta vain toinen tukee RGB-signaalia.

Lyhyesti: Kannattaa siis ostaa RGB-piuha Wiihin, koska ero on jo huomattava vakiojohtoon verrattuna.

Jos jollain on kokemuksia komponentti kaapelien kanssa leikkimisestä niin käy täällä

Nintendo Club pointseista kysymys!

Tuollaisia lappuja on kertynyt jonkin verran mistä saisi kerättyä noita Club Points pisteitä mutta ylläri ylläri Suomi ei ole mukana maissa joissa noita pisteitä voisi ainakaan suoraan hyödyntää. Tuntuu hassulta että pelit ovat täällä täysihintaisia mutta esim. englannissa keräämällä pisteitä voi ansaita pelejä, pehmoleluja patsaita yms. kivaa (tietääkseni Amo liittyy tähän jollakin tapaa, koska se on suomessa virallinen maahantuoja...)

Toki pisteitä pitää olla melkoisen paljon mutta kumminkin suomi pelaaja häviää kaupassa periaatteessa jonkin verran kun ei voi noita pisteitä mitenkään käyttää.

Onko jotain keinoa kiertää tuota systeemiä niin että saisi Nintendo sälää "huijattua" tänne takapajulaan???

Lainaus käyttäjältä Seke+

Onko jotain keinoa kiertää tuota systeemiä niin että saisi Nintendo sälää "huijattua" tänne takapajulaan???

Muutama vuosi sitten onnistuin ainakin saamaan jotain lahjoja brittien Nintendo clubista, nytkin olen koodeja syötellyt, mutta ei ole tullut testatuksi lähettävätkö enää tänne asti.

Lainaus käyttäjältä Kingsta+

Lainaus käyttäjältä Seke+
Onko jotain keinoa kiertää tuota systeemiä niin että saisi Nintendo sälää "huijattua" tänne takapajulaan???

Muutama vuosi sitten onnistuin ainakin saamaan jotain lahjoja brittien Nintendo clubista, nytkin olen koodeja syötellyt, mutta ei ole tullut testatuksi lähettävätkö enää tänne asti.

No nyt on koodit syötetty. Eipä noilla pistemäärillä vielä juhlita. Tuo Mario Platinum Soundtrack voisi kiinnostaa. Pitääpä vielä syötellä koodeja jatkossa ja kokeilla sitten toimittavatko niitä...

Joku aika sitten tuolla oli Zelda patsas vaatimattomaan 15000 pisteen hintaan. Siinä saa pari peliä ja konetta ostella kun noin 250 pojoa irtoaa per peli :D

Lainaus käyttäjältä Seke+

Joku aika sitten tuolla oli Zelda patsas vaatimattomaan 15000 pisteen hintaan. Siinä saa pari peliä ja konetta ostella kun noin 250 pojoa irtoaa per peli :D

En tiedä miten nykyään on, mutta aikanaan pisteitä sai myös onlinessa käymisestä, foorumeille kirjottelusta jne..

Minkäs kokoisia nuo Wiin ladattavat pelit ovat oikeen kun ajattelin nyt vihdoin ja viimein hommata tuon Wiin ja samalla napata SDHC-kortin ladattaville peleille. Jos joku hieman informoisi asiasta olisin erittäin kiitollinen.

Lainaus käyttäjältä luasanen

Minkäs kokoisia nuo Wiin ladattavat pelit ovat oikeen kun ajattelin nyt vihdoin ja viimein hommata tuon Wiin ja samalla napata SDHC-kortin ladattaville peleille. Jos joku hieman informoisi asiasta olisin erittäin kiitollinen.

En nyt muista niitä blokkimääriä, mutta ainakin WiiWare-pelien kokorajoitushan on 40 MB, joten aika paljon pelejä saa mahtumaan Gigaa kohti. Ja Virtual Consolen klassikkopelit ovat keskimäärin vielä pienempiä. Itsellä on ladattuna ~200 peliä Wii Shopista, eikä 8 GB:n SDHC-kortti ole lähes puolillakaan. Suurin osa niistä on tosin NES, SNES ja N64 -pelejä. Saahan sitä kokoa olla varalla, mutta jo 2 GB:n kortilla pärjää aika pitkälle. Tosin nuo korttien hinnat ovat nykyään aika huokeita, joten varmaan kannattaa varulta se vähintään 8 GB:n SDHC-kortti ostaa.

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Lainaus käyttäjältä luasanenMinkäs kokoisia nuo Wiin ladattavat pelit ovat oikeen kun ajattelin nyt vihdoin ja viimein hommata tuon Wiin ja samalla napata SDHC-kortin ladattaville peleille. Jos joku hieman informoisi asiasta olisin erittäin kiitollinen.

En nyt muista niitä blokkimääriä, mutta ainakin WiiWare-pelien kokorajoitushan on 40 MB, joten aika paljon pelejä saa mahtumaan Gigaa kohti. Ja Virtual Consolen klassikkopelit ovat keskimäärin vielä pienempiä. Itsellä on ladattuna ~200 peliä Wii Shopista, eikä 8 GB:n SDHC-kortti ole lähes puolillakaan. Suurin osa niistä on tosin NES, SNES ja N64 -pelejä. Saahan sitä kokoa olla varalla, mutta jo 2 GB:n kortilla pärjää aika pitkälle. Tosin nuo korttien hinnat ovat nykyään aika huokeita, joten varmaan kannattaa varulta se vähintään 8 GB:n SDHC-kortti ostaa.

Iso kiitos infosta. Nyt on laitettu 4gb:n sdhc kortti tilaukseen ja huomenna hakemaan itse konsolia. Pitää kyllä ottaa ensimmäiseksi peliksi Super Mario Galaxy ja saapahan nähdä miten vaikeä sitä on tuolla nunchakulla ja remotella pelata kun on tottunut boxin ohjaimeen.

Moro.
Toimiikos PS3 Guitar Hero World Tourin soittimet Wiillä? Omistan Wiin ja kaveri olisi tyrkyttämässä soitinsettiä kun ei sitä tarvihe enään. Netistä olen etsinyt vaikka kuinka mutta tuntuu olevan fifty-fifty eli kyllä ja ei toimi.
Otappa tästä sitten selvää, kun en uskalla ostaa wiille Guitar Hero-peliä ennenkuin tiedän varmasti.

Lainaus käyttäjältä Takedown

Moro.
Toimiikos PS3 Guitar Hero World Tourin soittimet Wiillä? Omistan Wiin ja kaveri olisi tyrkyttämässä soitinsettiä kun ei sitä tarvihe enään. Netistä olen etsinyt vaikka kuinka mutta tuntuu olevan fifty-fifty eli kyllä ja ei toimi.
Otappa tästä sitten selvää, kun en uskalla ostaa wiille Guitar Hero-peliä ennenkuin tiedän varmasti.

En ole testannut tuota tai muutenkaan ottanut asiasta selvää mutta voin sanoa 100% varmuudella että ei toimi.

Alkaa vakavasti näyttää siltä, että pikku hiljaa pitäisi ostella muutamat virtual console pelit, joten mistäs jengi täällä on hoitanut wii pointsit? Onko jotain luotettavaa nettipuljua mistä saisi latauskoodin suoraan sähköpostiin?

Lainaus käyttäjältä luasanen

Alkaa vakavasti näyttää siltä, että pikku hiljaa pitäisi ostella muutamat virtual console pelit, joten mistäs jengi täällä on hoitanut wii pointsit? Onko jotain luotettavaa nettipuljua mistä saisi latauskoodin suoraan sähköpostiin?

Onko se Wii Ambassador Promotion vielä voimassa? Eli jos esim sinä (Pitää olla Wii yhdistetty nettiin 30 päivän sisällä tai ei toimi) laitat minun FC koodin sinne Ambassador kenttään Wiishopissa ja minä laitan sinun koodin sinne , molemmat saadaan 500 pojoa ilmaiseksi. Jos ''kutsuu'' 20 henkilöä niin sai muistaakseni kaikki Wiishop pelit ilmaiseksi, voisi olla ihan mahdollista saada 20 henkilöä täyteen seikkailemalla eri foorumeilla ja katsoa Youtubessa Wii unboxing videoiden kautta uusia omistajia..

Jos tuo vielä toimii niin kai täältä löytyy vapaaehtoisia tuohon pariksi, itse en viitti ottaa pisteitä koska Wii jäänyt vähälle käytölle ja pisteet menisivät hukkaan. Noista kaupoista josta saa Wii Pointseja suoraan s-postiin en uskalla mennä sanomaan mitään :/

Lainaus käyttäjältä luasanen

Alkaa vakavasti näyttää siltä, että pikku hiljaa pitäisi ostella muutamat virtual console pelit, joten mistäs jengi täällä on hoitanut wii pointsit? Onko jotain luotettavaa nettipuljua mistä saisi latauskoodin suoraan sähköpostiin?

Itse olen suoraan Wii Shopista lisännyt pointsit, eli vaatii tosiaan sen korttinumeron lisäämistä Wii Shop -tilille. Joskus ainakin oli tarjolla sellaiset pistemäärät kuin 1000, 3000 & 5000, eli 10-50 €. Kaupoissahan noissa pistekorteissa on ollut vähän extraa, eli 2000 pointsia on saattanut kustantaa lähes 25 €. En tiedä meneekö nuo pisteet enää edes samalla tavalla, kun en ole lisännyt pojoja varmaan pariin vuoteen.

ED: Brittiläisistä verkkokaupoista kannattaa katsella, joskus oli ainakin niissä lähes puoleen hintaan!

Yhtenä syynä tietysti on se, että klaarasin pari vuotta sitten tuon edellisessä viestissä mainitun Ambassador Promon platinaan saakka, ja siitähän tuli sitten palkintona "ikuinen" oikeus ladata kaikki Nintendon alustoille tulevat VC-pelit aina (harvoin) kun niitä ilmestyy. Jos olet sen Wiin uutena ostanut, eikä sulla ole tullut vielä kuukautta täyteen kun olet ekan kerran mennyt Wii Shop Channeliin, niin siinä tapauksessa kannattaa jonkun Wiin omistajan kanssa vaihdella nuo koodit. Saatte molemmat siitä 500 Wii Pointsia vaivanpalkkaa. Kyllä minäkin voin lisätä, mutta itse en siitä mitään saa koska on jo 20-tähteä kerättynä, eli maksimi. Eli kannattaa jonkun uudemman wiin omistajan kanssa lisätä toisenne sinne Ambassadoriin. Vanhoilla boardeilla oli siihenkin hommaan täydelliset ohjeet, mutta ne on männy bittiavaruuteen... jonnekin Huulian Ass-Aknen servereille!

E2: Joillakin on se käsitys että Wiin Virtual Console on kuollut, mutta kyllähän sinne aina välillä jotain helmiä kaikessa hiljaisuudessa julkaistaan. Esimerkiksi huomenna tulee ladattavaksi SNES:n Mega Man X2 ja olisko ollut viime kuussa kun tuli sekä Mega Man 5 että Mega Man X. Myös paljon NeoGeo & MegaDrive -pelejä on ilmestynyt tässä kevään aikana.

E3: H-hetkeen vajaa viikko!

juu tuota ambassador hässäkkää pitäisi testailla jos joku siihen haluaa kanssani ryhtyä. Mistäs muuten sen kaverikoodin oikeen näkee? Nesretron foorumilla oli joskus sama systeemi mitä joku pyöritti mistä sai sitten sen 500 pistettä ja jonkun ladattavan pelin..

EDIT: Pystyykö tämän ambassador promotion tekemään vain kerran vai parin kolmen kanssa, että saa enemmän kuin nuo 500 pistettä?

Lainaus käyttäjältä luasanen

juu tuota ambassador hässäkkää pitäisi testailla jos joku siihen haluaa kanssani ryhtyä. Mistäs muuten sen kaverikoodin oikeen näkee? Nesretron foorumilla oli joskus sama systeemi mitä joku pyöritti mistä sai sitten sen 500 pistettä ja jonkun ladattavan pelin..

EDIT: Pystyykö tämän ambassador promotion tekemään vain kerran vai parin kolmen kanssa, että saa enemmän kuin nuo 500 pistettä?

Siis yhden kerran voi olla autettavana, ja saada sen 500 pointsia. Sitten taas voi alkaa itse auttamaan muita, ja saada siitä sitten jokaiselta sen 500 pojoo, eli enintään 20 "uutta" wiin käyttäjää voi rekisteröidä.. sehän tekee sitten yhteensä 10 000 Wii-Pointsia! Sekä tietty ne ilmaiset pelit sitten lopuksi. Välietapissa kymmentä autettuaan saa jo ilmaiseksi VC:n kaikki Nintendon julkaisemat NES-pelit.

Selvä homma, kiitokset infosta. Pisteet saatu ja muutamat pelit rekisteröity nintendo klubiin millä sai lisää pisteitä ja pitihän se ottaa oman lapsuuden lempipeleihin kuuluva Super Mario World ekaksi ladatuksi peliksi.

Lainaus käyttäjältä luasanen

Selvä homma, kiitokset infosta. Pisteet saatu ja muutamat pelit rekisteröity nintendo klubiin millä sai lisää pisteitä ja pitihän se ottaa oman lapsuuden lempipeleihin kuuluva Super Mario World ekaksi ladatuksi peliksi.

Lisää Wii Numeroni kaverilistallesi, se on muistaakseni profiilissa lisättynä. Joko olet sen omasi löytänyt? Lisää vaikka profiiliisi tai ilmoita viestillä niin lisään sut tänään. Tai huomenna viimeistään, kun käyn muutenkin Wii Shopissa pitkästä aikaa koska käyn laittamassa lataukseen huomenna ilmestyvän Mega Man X2:n!

En nyt oikein ole pysynyt kärryillä, miten tämä Ambassador-homma toimii. Mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin itse en voi olla enää autettavana, sillä olen käyttänyt Wiin nettiä jo yli vuoden. Mutta jos voin vielä jotain auttaa, niin kyllähän pisteet ja pelit kelpaavat. Pistäkää vaan kaverikoodia tulemaan ja parit ohjeetkaan eivät olisi pahitteeksi tuohon Ambassador-ohjelmaan liittyen.

Nyt kun Wii U:n julkaisu alkaa lähestyä, niin pitäisikin oikein ottaa asiaksi hommata muutamat puuttuvat helmet konsolin pelikirjastosta, vielä kun niitä on helposti saatavilla. Erityisesti "Operation Rainfall"-kolmikko tulisi jo ihan keräilymielessäkin hommata, eli siihenhän kuuluu Xenoblade Chronicles, The Last Story seä Pandora's Tower. Myös Little King's Story, Zak & Wiki sekä Muramasa pitäisi ostaa. Ainiin, tietysti myös Monster Hunter Tri on puuttuvista pakko-ostos. Muuten taitaakin löytyä pääosin kaikki mitä itse pidän hyvinä.

Tämä Wii on kyllä sellainen konsoli, jolle ei kyllä kovin äkkiä lähtisi keräämään kaikkia konsolille ilmestyneitä pelejä tyyliin finngamerin N64 Complete Collection! Siihen joutuisi hommaamaan hirvittävät määrät kaikenlaisia hevostelu- ja vauvanhoitopelejä ym. kummallisuuksia.

Seuraa tiukka kysymys, joka saattaa vaikuttaa täkäläisen tila-aikajatkumon vakauteen (no okei, ainakin meikäläisen unirytmin tasaisuuteen): Onko se Gigantin Wii@100€ jokin kampanjatarjous ja jos näin, onko se vain tämän viikon? Aivoparkani päättivät eilisessä migreeniä edeltäneessä mielenhäiriössä, että satanen uudesta ja taaksepäin yhteensopivasta Wiistä ei ole paha hinta, eikä tuo ajatus ole vieläkään suvainnut väistyä. Tajusin myös, että tulevaa enemmän tai vähemmän tyhjää syksyä parempaa tilaisuutta pelata ei todennäköisesti tule koskaan :'(

E: Toinen kysymys: Onko GC-porttien olemassa olo merkitty pakettiin jollain tavalla vai oliko se niin, että tuoreessa setissä on mukana Motion Plus -ohjain?

E2: Eipä ollut Porissa kuin mustaa Mario Karttia ja jotain muuta Motion Plussalla varustettua tuoretta sku:ta hintaan 140€. Pitää ilmeisesti hommata joskus käytettynä.

Lainaus ketjusta 'Tasohyppelyt'

Lainaus

Lainaus käyttäjältä Jonppe+
Mistä päästään sitten siihen, että ihmettelen, miksi minulta ei löydy 3DS:ää ja LoZ: OoT:a??? Ellen sitten jostain hanki NIntendo 64:ää ja tuota Zeldaa sitten sille. Haalukohan kukaan näinkin hyvää peliä edes myydä?... (E: Huuto.netissä joku haluaa. Haa!!!)

Lainaus

Lainaus käyttäjältä Stefa
Älä nyt turhaan sitten rupea Ocarina of Timen takia hankkimaan ylimäräisiä konsoleita, kun Wii tosiaan mahdollistaa näiden klassikkojen ostamisen Wiin omasta nettikaupasta.

Jaa, että Wiin supernettikaupasta saa vai OoT kaltaisia helmiä!!! Kappas. Olen vain tajunnut, että sieltä löytyy jotain muuta vanhaa sälää.
Wiitä en ole vielä ostanut, mutta pienin varauksin katselen hintoja sitten syssymmällä. Kyllä ne hinnat sitten muuttuvat kun Wii U:n julkaisu lähenee. Ihan hirveästi en viitsisi maksaa, koska tuskin montaa peliä sille tulisin ostamaan. Ja jos BF3 jaksaa pidempään koukuttaa ja on Ratchet & Clank Trilogykin vielä kesken, niin voipi olla että Pleikkarin lisäksi en ehtisi muuta pelailla, joten... jään odottelemaan. Tietääkös muuten kukaan, että aikooko Nintendo lopettaa Wiin valmistamisen Wii U:n tieltä??? Toivon että ei. Olsi tyhmä veto tuo tuommoinen.

Lainaus käyttäjältä Jonppe+

Tietääkös muuten kukaan, että aikooko Nintendo lopettaa Wiin valmistamisen Wii U:n tieltä??? Toivon että ei. Olsi tyhmä veto tuo tuommoinen.

Jos en nyt ihan väärin muista, niin Nintendohan sanoi joskus vuosi sitten, että heidän tavoitteenaan on Wii U:n ja Wiin onnistuvan elämään rinnakkain eikä Wii U:n ottavan valtaa. Toki siitä on jo aikaa, ja ajat voivat olla muuttuneet.

Lainaus käyttäjältä Jonppe+

Jaa, että Wiin supernettikaupasta saa vai OoT kaltaisia helmiä!!!

Kyllä se on täynnä noita helmiä, kuten myös mm. Majora's Mask, Super Mario 64, Super Mario World sekä onpahan siellä jotain klassisia Final Fantasyjakin. Ainut ongelma on, että useimmat tarvitsevat Classic ohjaimen, mutta tulee se silti paljon halvemmaksi kuin N64 ostaminen.

En tiedä onko tässä täydellinen Virtual Consolen pelivalikoima, mutta aika kattava silti.

No kyllähän Wii Shopissa on niitä klassikkopelejä aika mukavasti, ja todella monelle alustalle. Itse olen ainakin pitänyt Virtual Consolea yhtenä tärkeimpänä "ominaisuutena" wiissä. Nintendon pelejä löytyy 164 kpl.

Tässä täydellinen luettelo: Lista Wii Virtual Console -peleistä (PAL)

E: Ja lista on ajantasalla, koska viimeisin peli VC:lle on 31.5.2012 julkaistu Mega Man X2.

Elikkäs siskoltani löytyy Wii ja sillä on tullut hakattua molemmat Galaxit ja Paper Mario. Zelda: Twilight Princess on työnalla. Suositelkaas jotain killeri pelejä mitä vois ruveta työstämään. Genrellä ei väliä, kunhan peli on hyvä.

Lainaus käyttäjältä Hifisti

Elikkäs siskoltani löytyy Wii ja sillä on tullut hakattua molemmat Galaxit ja Paper Mario. Zelda: Twilight Princess on työnalla. Suositelkaas jotain killeri pelejä mitä vois ruveta työstämään. Genrellä ei väliä, kunhan peli on hyvä.

Donkey Kong Country Returns ja Resident Evil 4. Siinä pari aika kovaa tapausta.

^^ Tietysti Metroid Prime 3 (Corruption) tai jos ensimmäiset osat eivät ole GameCubella koettuna, niin sitten tietysti Metroid Prime Trilogy, mikäli sen jostain saat käsiisi. Ja siihen päälle Metroid Other M, joka oli mielestäni parempi mitä arvosteluissa oltiin kerrottu.

Muita suosituksia:

Zak & Wiki : Quest for Barbaros Treasures
Sin & Punishment 2 : Successor of the Skies
Mo More Heroes 1-2
Mad World
Xenoblade Chronicles
The Last Story
Pandora's Tower
Zelda Skyward Sword

Lisätään vielä Kirbys epic yarn, A boy and his blob, red steel 2, Deadly creatures ja House of the dead: overkill

Linkitetään vielä video tuosta aiemmin mainitusta mad worldista. Ylivoimaisesti väkivaltaisin peli jota olen pelannut. Myöskin graafinen puoli on järkevästi valittu joten peli näyttää yhtä hyvältä vielä kymmenen vuoden päästä kuin julkaisussa.
Lisäksi pelissä on loistavaa läppää, kova soundtrack ja jopa lopputekstien aikana saa nauraa. Tuo pitäisi oikeasti portata PSN ja XBLA muotoon jotta useampi pelaaja pääsisi nauttimaan tästä beat em up helmestä.

Hei, voisiko joku Wiin omistaja ryhtyä connection ambassadoriksi kanssani? Yhdistin laitteeni nettiin jo kolme viikkoa sitten, joten aika alkaa käydä vähiin!

Toisin sanoen saisimme kumpikin 500 ilmaista Wii-pistettä. Ohjeet tähän yksinkertaiseen prosessiin löytyvät täältä.

Lainaus käyttäjältä Vulpes Arctos+

Hei, voisiko joku Wiin omistaja ryhtyä connection ambassadoriksi kanssani? Yhdistin laitteeni nettiin jo kolme viikkoa sitten, joten aika alkaa käydä vähiin!

Toki, Wii-numero löytyy tiedoistani.

Okei, homma hoidossa! Lisää sinä nyt minun koodini tuonne niin olemme pian viitisen euroa varakkaampia. :)

Itseltäkin wii löytyy ihan kiva mutta ongelmana on että ohjaimella tähtäys alkaa heiluu näytöstä ulos ja sivulle jos liikkuu lähelle/kauemmas tähän mitään neuvoja? Niin ja motion + on jos asiaan vaikuttaa.

Ja olisikpo peli ehdotuksia kun wiille ei ole oikein osunut kohdalle yhtään hyvää pitäisi aika hyvät graffikat olla (jos wii pystyy sellaiseen) koska pelaan aika lähellä näyttöä (mökillä wii) ja alkaa välillä vähän silmiä kirvelemään kun wiin pelit on sahalaitaisia ja epätarkkaa kuvaa tule kaikista muista kuin wiin omista peleistä (sports resort yms.) joku mario tai zelda olisi ihan hyvä kun en ole jälkimmäistä ollenkaan kokeillut muuta kuin ykköstä joskus koneella kokeillin tylsyyttäni, ja kyllä käy muutkin jos on joku hyvä peli minkä tiedät enemmän näitä jotka tulee vain wiille koska muut hankin pleikkarille :) niin ja jonkin laista rooli peliä joka pyörisi hyvin wiillä.

Onko muuten kellään sitä classic kontrolleria vai mikä se nyt oli.

Nyt on wiin sisällä ollut metroid prime trilogy josta tykkäsin, joku metsästys peli joka oli liian lyhyt ja jotain muita epä hyviä pelejä jotka piilottanut laatikkon etten pelaisi

E: huomasin että ylhäällä oli jo pelejä ehdotettu katson nämä mutta lisätkää vielä jos tiedätte

Aiemmin olen aina pelannut kuvaputki-telkkarilla Wiitä. Vein Wiin kämpille, ja liitin sen Samsungin 40" Full HD-telkkuun, ja pakko sanoa, että kuvaputkella kuva oli mielestäni paljon parempi lähes kaikissa peleissä. (VC-peleistä puhumattakaan.) Kuvaputkella käytin Nintendon virallista RGB-kaapelia, LCD-telkussa puolestaan Nintendon virallista komponentti-kaapelia. Vaihdoin kyllä Wiin asetuksista kuvatilan 480p:ksi ja 16:9.

Mitenkäs foorumilaiset, minkälaisia kokemuksia komponenttikaapelista ja HD-telkuista Wiin kanssa? Onko kuva huonompi kuin kuvaputkitöllöllä? Minkälaista telkkaria käytätte komponenttikaapelin kanssa?

Lainaus käyttäjältä nikke328+

Ja olisikpo peli ehdotuksia kun wiille

Mario Galaxyt, Donkey Kong Country Returns ja Zeldat nyt ainakin. Ainakin Mario Galaxy 1 ja Twilight Princess olivat rautaa. Tuohon tähtäysongelmaan voisi autaa kalibrointi, joka löytyy konsolin asetusvalikoiden syövereistä.

Lainaus käyttäjältä Miku

Mitenkäs foorumilaiset, minkälaisia kokemuksia komponenttikaapelista ja HD-telkuista Wiin kanssa? Onko kuva huonompi kuin kuvaputkitöllöllä? Minkälaista telkkaria käytätte komponenttikaapelin kanssa?

Itse käytän reilu kuukausi sitten ostamaani Wiitä komponentilla Panasonicin 42" plasman kanssa ja kuva on pääasiassa hyvä. Vanhaa CRT:tä ei (vielä) ole verrokiksi, mutta kuvassa ei ole mainittavaa kohinaa tai muita artefakteja eli havaittavissa on vain alhaisen reson aiheuttama rosoisuus, jolle ei tietenkään voi mitään ilman emulaattoria. Minkä kokoisella putkitöllöllä pelaat? Wii on suunniteltu putkitöllöjä varten ja sellaisen kuva on mukavan pehmoinen, mutta eroa tietenkin tulee myös kuvakoosta.

Voisin kuvitella, että Okamia on huomattavasti mukavampi pelata putkella. Sen cel-shading kärsii sahalaidoista huomattavasti enemmän kuin perinteisempi grafiikka. Metroid Prime, Twilight Princess ja Mario Galaxy taasen ovat ihan mukavan näköisiä nykytekniikallakin.

Wiin Connection Ambassador -ohjelma lopettaa toimintansa Marraskuun 21:nä päivänä. Joten jos jollain ei ole vielä Wiitään netissä kiinni, niin jakakaahan Wii-numeroita tänne boardeille ennen kyseistä päivää, niin saadaan molemmat 5 € ilmaista valuuttaa Wiin nettikauppaan.