NintendoLand ( Wii U ) / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
NintendoLand ( Wii U )

IMAGE(http://images.eurogamer.net/2012/articles/1/5/1/3/7/3/4/134763641558.jpg)

Pelin nimi: Nintendo Land
Alusta: Wii U
Pelaajia: 1-5
Kehittäjä: Nintendo
Julkaisu: 30.11.2012

Nintendo julkaisee uuden Wii U -konsolinsa kanssa samana päivänä NintendoLand -pelin, joka on kokoelma useista pienimuotoisemmista peleistä. Pelejä on yhteensä 12 ja niihin pääsee käsiksi suuren huvipuiston kautta, johon jo nimikin viittaa. Hauskoja minipelejä voi pelata yksin, tai jopa neljän kaverin kanssa. Uusi lisäruutu konsolin erikoisessa "tablettiohjaimessa" mahdollistaa hauskoja moninpelikokemuksia, ja antaa hyviä tilaisuuksia luoda uudentyyppisiä pelitapoja. Ja mikä parasta, NintendoLandin pelit perustuvat Nintendon omiin tunnettuihin- ja suosittuihin pelisarjoihin. Peli on kaupoissa 30.11.2012 sekä erikseen, että mukaan pakattuna Wii U:n Premium-paketissa. Mahtaako tästä tulla "uusi Wii Sports", jota myydään kuin sikaa jouluna?

Henkilökohtaisesti olen vasta hiljattain alkanut kiinnostumaan pelistä, koska vaikuttaa siltä että noista Nintendo Landin huvituksista ei saa kovinkaan kummoista käsitystä kokematta niitä henkilökohtaisesti. Ja nyt kun pelistä on näytetty hieman enemmän, niin aika monipuolisesta pelikokoelmasta tuntuu olevan kyse. Erityisesti tällaisena Nintendon pelisarjojen fanina sisältö kelpaa mainiosti, kun vieläpä kerralla saa niitä monta, vaikka nyt vain minipeleistä puhutaankin. Nintendon mukaan sisältö ei kuitenkaan ole erityisen vähäistä, joten luotan siihen. Toivon että pelissä olisi panostettu musiikkiin, sillä olisi erittäin nautittavaa pelata porukalla (tai vaikka yksinkin) rentoja Nintendo-mittelöitä klassisten melodioiden soidessa taustalla. Itselläni on kovimmat odotukset tuota Metroid Blastia ja Zelda Battle Questia kohtaan, mitenkäs teillä? Mikä pelisarja kiinnostaa eniten, tai sanoisinko, että mikä "Nintendo-Maan" peleistä vaikuttaa mielestäsi lupaavimmalta?

Kun peli julkistettiin kesällä Losissa E3-messuilla, niin vastaanotto oli aika penseä, ja lähestulkoon koko Nintendon esitys lehdistötilaisuudessa tuomittiin epäonnistuneeksi. Nintendo kyllä käytti aika suuren osan esityksestään NintendoLandin esittelyyn, joten heillä oli varmaan aika kova luotto siihen että peli innostaisi ihmisiä. Toisin kävi, sillä edes Nintendo-fanien keskuudessa peli ei aiheuttanut mitään suurta hypeä. Tuntuu että mielipiteet ovat nyt julkaisun lähestyessä hieman positiivisempia, ja erityisesti pelin mukana olo Wii U:n Premium-paketissa tuskin ketään ainakaan haittaa. Pääseepähän jotain heti pelaamaan ja tutustumaan Wii U:n saloihin. Minut ainakin tulee löytämään Nintendon huvipuistosta heti kun sellaiseen pääsen, koska sen verran viehättävä pakkaus vaikuttaisi olevan kyseessä. Varmasti sinunkin tekisi mieli kokeilla moista tarjontaa, vai mitä?

[b][u]Nintendo Landiasta löytyvät pelit:[/u][/b]

IMAGE(http://download.gamezone.com/uploads/image/data/1119544/Nintendoland_Games.jpg)

Videokuvaa pelistä: Wii U - Nintendo Land Trailer

IMAGE(http://www.gamersbliss.com/wp-content/uploads/2012/06/NintendolandZelda.jpg)

Vaikka Nintendoland aiheuttikin verisuonten välitöntä ahtaumaa tämän vuoden E3:ssa, niin itse olen ainakin viimein saanut käsityksen siitä, miksi Nintendo sitä niin kovasti rummuttaa. Sure, graafisesti peli ei ole millään muotoa vakuuttava, mutta se ei nyt taidakkaan olla se pointti. Ainakin Metroid Blast on hieno esimerkki siitä, miten näyttöohjain voi muuttaa pelaamista. On varmasti tooooooodella hauskaa lennellä avaruusaluksella ilmoissa, kun muut yrittävät niitata toiselta pelaajalta ilmaherruutta.

Ja kun pelin saa tosiaan konsolin mukana (tosin vain Premium-paketissa), niin eipä tuosta haittaakaan ole. Se jää nähtäväksi, tuleeko tästä Sportsin kaltainen hitti.

En osta premium mallia, koska muistia voi muutenkin itse lisätä basic malliin eikä nintendo land niin kiinnostavalta vaikuata, koska tarvitsee luultavasti plus ohjaimen joihinkin peleihin enkä viitsi ostaa sellaista.

Lainaus käyttäjältä acalypha

En osta premium mallia, koska muistia voi muutenkin itse lisätä basic malliin eikä nintendo land niin kiinnostavalta vaikuata, koska tarvitsee luultavasti plus ohjaimen joihinkin peleihin enkä viitsi ostaa sellaista.

Niin tarkoititko että lisäohjaimen tarvitsee? No tietysti mikäli kaverien kanssa pelailee, mutta näinhän se on missä tahansa pelikoneessa, että lisäohjaimet joutuu ostamaan. Poikkeuksena tosin alkuaikojen konsolit, koska ainakin NES:ssa ja SNES:ssa oli kaksi ohjainta konsolin mukana, oi niitä hyviä aikoja!

Mutta juu, tuohon NintendoLandiin kannattaa kyllä vielä tutustua kaikessa rauhassa, ja uskon että siitä tullaan saamaan vielä enemmän lisämatskua ennen julkaisua, koska eihän ihmisillä ole vielä(kään) oikein paljoa hajua millainen peli itseasiassa on kyseessä. Itsekään en ole siitä vielä täysin vakuuttunut, mutta tuota Metroid Blastin esittelyä katsoessani aloin jo vähän tajuta, että pelissä saattaa olla potentiaalia vaikka yllättäjäksi.

Onko tietoa, että tukeeko tämä moninpeliä?
E: Internet moninpeliä, tarkoitan siis.

Lainaus käyttäjältä Ton-Ton+

Onko tietoa, että tukeeko tämä moninpeliä?
E: Internet moninpeliä, tarkoitan siis.

Laitanpa Drifun ja Mixonin pantiksi ja sanon, että ei tue. Aika hyvät palkinnot luvassa jos joku pystyy toisin todistamaan.

Tulipas kokeiltua nintendo landia tänään. Kerron vähän tunnelmista.

Kokeilin ensin ninjatähtien heittelypeliä. Ohjaukset olivat aika oudot. Siis sormella piti huiskia, että pystyi heittelemään tähtiä. En pitänyt tästä pelistä lainkaan. Tylsäkin se oli. Taustalla vaan liikkui ninjoja joita piti tappaa. Aika huono aloitus konsolipelille.

Tämän jälkeen kokeilin donkey kong peliä jossa piti kallistaen liikutella autoa. Pelissä kuuluu mennä autolla läpi 2D tasoja ja väleissä tulee checkpointteja. Sinulla on 4 elämää pelin aikana ja kun ne menetät, joudut alottaa alusta. En läpäissyt puoliakaan ekasta tasosta. Se yksi kohta oli todella vaikea jossa piti kääntää aina maita kun putosi seuraavalla maalle(tosi hyvin selittetty). Ohjaus tässä pelissä oli mun mielestä tosi hyvä. Ainakin tämä on paljon parempi, kuin tuo ninja peli.

Olisin voinut tietty kokeilla luigi's mansionia, zeldaa ja animal crossingia mutta jonojen takia en enää viitsinyt.