Norsukamman arvostus- ja jäähyväisketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Norsukamman arvostus- ja jäähyväisketju

Norsukampa hylkää meidät ja muuttaa kesäkuussa Maltalle, ilmeisen pysyvästi. Toveri julkaisi 25.5.12 Testamenttinsa Suomen Kansalle ja ihmettelin, kun vasta kourallinen boardilaisia on käynyt hyvästelemässä Suuren Kirjoittajan. Syynä lienee tiedon puute, koska NK:n hieno viimeinen postaus sijaitsee melko hankalasti Mitä tänään tapahtui -narulla.

Ajattelin tuossa viikonlopun yli seurata, tekeekö joku tämän ketjun. No, ei tehnyt, joten tartuin itse toimeen. Asia nyt on vain niin, että Norsun kaltaista legendary postaajaa ei kuulu päästää täältä lähtemään vähin äänin silkalla olankohautuksella. Kaveri on kuitenkin viitisen vuotta omalla aktiivisella ja laadukkaalla panoksellaan yksin pitänyt Boardien tasoa korkealla ja katson, että se työmäärä pitää jotenkin huomioida.

Vaikka näytän uudelta käyttäjältä, toimin vanhoilla lankuilla Spitfeuer-nimellä vuoden '08 lopusta lähtien ja olen melko tiiviisti seurannut sivustoa sitä aiemminkin. Ei muuta kuin kiitosta vaan Norsukampa näistä vuosista ja hyvää jatkoa, toivottavasti palaat tänne vielä, kun kyllästyt oloosi Maltalla. Arvostukseni osoitan tällä ketjulla.

Moderaattorit voisivat kiinnittää tämän threadin Vapaa sana -osion yläpäähän edes kesäkuun ajaksi, että tulee varmasti huomatuksi. Kaikkihan täällä kuitenkin tietävät Norsukamman. Ikävä tulee.

Vaiks kyseinen tyyppi onkin ollu aika hiljaa näillä "uusilla" boardeilla niin silti tulee vähän silleen tyhjä fiilis. Aikaisemmilla boardeilla en ollu vielä rekannut käyttäjä joten NK:n tekstit tuli tutuksi vaan lukemisen kautta mut Pelaajaboardcast paljasti tyypistä aika paljon enemmän. Hieno mies ja hieno käyttäjä kaiken kaikkiaan. Toivottavasti joskus vielä heittää jonkun ylläriviestin johonkin.

Tämä tyyppi toi panostuksellaan vanhoille foorumeille laatua ja asiantuntemusta. Kertoo aika paljon että jopa muiden kotimaisten pelilehtien keskustelualueilla mies tunnettiin "sinä Pelaajaboardin jätkänä". Semper fi NK!!!

Olen vissiin niin sanotusti "in denial", koska en näe miksi sieltä Maltalta ei voisi internettiin lähteä surffailemaan. Eihän tässä täydellisiä hyvästejä tarvitse heittää.

Kovin aktiivinen en ole tällä foorumilla ollut, mutta Norsukamman viestejä olen nähnyt ja monet olen lukenut. Komppaan Demppaa, eihän se Malta kuitenkaan niin syrjäinen paikka ettei siellä internettiä olisi? Turvallista matkaa ja hyvää loppuelämää!

PS. Olen aika varma että joskus kyllästyt ainaiseen lämpöön ja muutat takaisin talviseen Suomeen. ;)