Offtopic / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Offtopic

Tänne vain kaikki ne asiat, joita varten ei välttämättä kannata omaa keskustelua luoda. Lisäksi jos jokin hyvä keskustelu alkaa mennä toisessa ketjussa reippaasti ohi aiheen, voi sitä hyvin mielin jatkaa täällä. Konsepti on varmasti tuttu kaikille ainakin vanhoilta boardeilta. Eipä tätä kait tarvitse enempää selitellä. Kiitoksia, anteeksi ja jatkakaa.

Mode-huom: Offtopic-ketju ei kuitenkaan ole mikään yöchatti, joten kirjoitellaan tännekin järkevästi, kuten keskustelualueella muutenkin kuuluu.

Pakko sanoa, että kovin on tyhjä olo tällä hetkellä nyt kun olen käynyt boardilla suurimman osan ketjuista läpi eikä ole enää mitään luettavaa. Tiedä enää, että mitä tekisi. Nukkumaan ei vielä huvittaisi mennä, vaikka kello jo onkin vähän sitä luokka, eikä tahdo mikään muukaan innostaa. Kai se on vain luovutettava ja painuttava pehkuihin, ei se ainakaan väärin ole.

Eli hyvät yöt vaan muille yökukkujille!

Vastaus taitaa mennä reippaasti ohi aiheen (Batman: Arkham -pelit), joten laitan sen tänne:

Lainaus käyttäjältä Berzerker+

@Munkki, jos ei säilyty muoto miellytä, niin voithan aina ostaa PSN-rahaa ja käyttää sen koteloa arkham cityn kotelona. Itse olen säilönyt pari koteloa talteen siltä varalta, että muiden kotelot menee rikki.

Muuten hyvä, mutta olen xbotti ;) Et arvaakkaan, kuinka monesti olen kironnut Live-ajan ja MSpointsien erikoiskoteloita rikkinäisenä tulleen NHL11 -kotelon äärellä. Saahan noita boksinkin koteloita eBaysta alta euron, mutta kotelon lisäksi kunnolliset kannet ja ohjeet/muut härpäkkeet on oltava eli Arkhamin suhteen vaihtoehtoja ei oikein ole. Olen keräilijä ja omaan kokoelman suhteen jonkin lievän OCDn tai vastaavan.

Skyrim-ketjusta:

Lainaus käyttäjältä Demppa+

Täytyy kyllä myöntää että jos on uusi käyttäjä eikä tiedä että olet Moderaattori, saattaa aiheutua hämmennystä. Onhan tulossa jokin indikaattori kyseisella asialle?

Juu olen aina yrittänyt tällaisissa viesteissä muistaa laittaa ilmoituksen tuosta modena toimimisesta, mutta eihän sitä aina muista. Tästä syystä jokin tähti rinnassa tai lappu ohtassa olisikin varsin kaivattu ominaisuus.

Ja viestinihän poistin heti, kun seuraava postaus saatiin ketjuun.

Klo 20.30 vapauduin perheellisistä asioista omiin hommiin, ja tuumin että voisinpa kirjoittaa viestin tai kaksi boardeille ja sitten kuluttaa aikani muissa maailmoissa pelaillen, mutta nyt kello on jo 23.15 ja vieläkin täällä. What the hell?!

Ja nyt nukkumaan.

Voivoi....

Mitäköhän ovat vanhemmat ajatelleet kun tuollaisia nimiä lapsillee antaneet :/ Ei varmaan käynyt mielessä että kiusatuksi joutuu helposti jos nimi on vaikka muna.

Lainaus käyttäjältä janneus+

Voivoi....Mitäköhän ovat vanhemmat ajatelleet kun tuollaisia nimiä lapsillee antaneet :/ Ei varmaan käynyt mielessä että kiusatuksi joutuu helposti jos nimi on vaikka muna.

Tässähän oli hienosti jätetty mainitsematta se fakta, että joukossa on myös ulkomaalaisten lapsilleen antamia nimiä. Heidän kulttuurissaan/kielessään esimerkiksi Muna ei välttämättä olekaan sen kummempi nimi kuin Pekka Suomessa.

Nuo kekseliäät ja "hauskat" nimet joita jotkut neropatit keksivät antaa lapsilleen aiheuttavat allekirjoittaneessa lähinnä vitutusta. Nimen pitäisi kestää koko iän ajan, eikä sitä saisi antaa vain fiilispohjalta, "kun se kuulostaa niin söötiltä aww".

Koeta siinä sitten sööttinä 14-vuotiaana saada koulussa kavereita kun nimeksi on paiskattu joku Munakeiju Rekunen...

Tässä ei nyt ole mitään katkeruutta tai mitään, olen itse tyytyväinen omaan nimeen vaikka se vähän vanhoillinen onkin. Koetan vain sanoa että minun mielestä nimi ei ole se paikka johon sovelletaan luovaa hulluutta ja mielikuvitusta.

Nimesikö Finngamer muuten poikansa Sony-Hepuksi?

Niin Mikanesille kuin yleisesti muillekin:

Lainaus käyttäjältä Mikanes+

Ennen kuin enempää keskustelen tästä Nintendon uusimmasta käsikonsolista, haluaisinkin kysyä keskustelun aloittajalta, että onnistutko muokkaamaan aiheen aloitusviestiä? Ei sillä ettäkö sitä tarvitsisi muuttaa, vaan halusin tietää onnisttuuko muokkaus? Aloitin nimittäin parikin Nintendon konsoleille omistettua aihetta, mutta en mistään ole vielä löytänyt nappia, josta pääsisi aloitusviestin muokkaukseen.. ärsyttää vain muutama kirjoitusvirhe sisällöissäni!

Mahdollisissa aloitusviestien muokkaustilanteissa - pienissä tai suurissa - ainakin meikäläistä saa pommittaa yksityisviesteillä, kunnes tämä muokkausmahdollisuus saadaan kehiin. Ihan kuin mulla parempaakaan tekemistä olisi kuin päivitellä ja paikata. Tietenkään en tekstejä ala muiden puolesta ihan helpolla kirjoittamaan, joten mieluiten iskekää minulle valmis teksti, jonka saan vaikkapa copypastella paikalleen.

-Riepu, moderaattori

Lainaus käyttäjältä janneus+

Voivoi....

Mitäköhän ovat vanhemmat ajatelleet kun tuollaisia nimiä lapsillee antaneet :/ Ei varmaan käynyt mielessä että kiusatuksi joutuu helposti jos nimi on vaikka muna.

Itsellänihän ei siis ole lapsia, mutta tavallaan ymmärrän näitä vanhempia. Sitä en tarkoita, että olisi erityisen hyvä idea antaa lapselle nimeksi Muna tai Kalja tai edes Lada, ulkomaalaiset ovat sitten asia erikseen. Opa sen jo mainitsikin, että jossain kulttuureissa juuri vaikkapa Muna voi olla kovinkin perinteinen nimi.

Kun sanoin että ymmärrän heitä, tarkoitan sitä että varmasti omalle lapselle halutaan antaa selvästi oma nimi. Toki jotkut pitävät näistä perinteisistä nimistä, mutta varmasti aivan yhtä moni haluaa antaa lapselle ripauksen persoonallisuutta sillä "erilaisella" nimellä. Katsoin taannoin Suomen Talenttia ja kisaamassa oli pikku kaifari, jonka nimi oli Myrsky. Itse ainakin ajattelin että siinä on hyvällä tavalla persoonallinen nimi lapsella.

Toki joku boardin vanhemmista (Demppa, missä olet?), voi kertoa että miten on sen oman pienokaisen nimen valinnut. Tuskin kukaan sitä nyt arpomalla valitsee. Jos en ole käsittänyt väärin, niin kirkko voi päättää jättää lapsen kastamatta, jos nimi ei ole heidän mielestään sopiva.

Nuuuu, viestini koskien Deus Ex pelailuani on maagisesti kadonnut "Viimeksi pelatut pelit" -ketjusta. Kirjoitinko jotain sopimatonta?

Tuohon nimikeskusteluun sellaista vielä että varmaan ensimmäinen nimi mikä tuli mieleen, kun poikien nimiä mietimme raskauden alkuvaiheessa, oli Leo. Syytä en tähän tiedä. Se vain kuulostaa hyvältä, ei ole liian pitkä ja on jopa kansainvälinen. Se vain tuntui hyvältä.

Nimethän menee sitten maistraattiin, eli se on täytynyt jo hyväksyttää mikäli lapsi kastetaan, eli kirkolla ei ole asian kanssa tekemistä. En tosin ole 100% varma, koska emme kuulu kirkkoon.

Nyt ois ekaa kertaa light scribe kiekko poltettavana. Näköjään menee likemmäs 30min kun asema polttaa kuvan levyyn. Saas nähdä onko lopulta lähellekään sen näkönen kiekko mitä esikatselussa.

edit: Pikkasen haalea siitä tuli, mutta kyllä tuo kaikki tussi tuherrukset voittaa helposti.
IMAGE(http://img834.imageshack.us/img834/4938/13102011555.jpg)

Tajusin juuri Zenoxinkin postanneen uusille boardeille. Poika perkele, älä käytä JuzzTon kanssa identtistä avataria. Nyt joudun joka kerta tarkistamaan postaajan nimen kahteen kertaan tajutakseni, kenestä tällä kertaa on kyse.

Lainaus käyttäjältä illosipuli+

Tajusin juuri Zenoxinkin postanneen uusille boardeille. Poika perkele, älä käytä JuzzTon kanssa identtistä avataria. Nyt joudun joka kerta tarkistamaan postaajan nimen kahteen kertaan tajutakseni, kenestä tällä kertaa on kyse.

No en minä perkele sille mitään voi, jos internetin läpikäytyäni en löydä mistään tarkkaa kuvaa Herra Strangelovesta. Eikä se avatar mikään identtinen ole, täysin eri kulmasta ja erilainen kuva vaikka sama henkilö kuvassa onkin.

Rakas Hillosipuli, pelkään, että sinun pitää nyt vain diilata tämän asian kanssa.

Huomasin itsekin saman. Laavjuu, zenox <33

Ps. En tee sopimusta asian kanssa. Koskaan.

Julistan itseni viikoksi offline-tilaan! Perheen kanssa Kanarialle… Hyvät lomat kaikkille!

Batman: Arkham-pelit ketjusta poimittua:

Lainaus käyttäjältä Pilipali+

Eikö näitä tilaus diipadaapa viestejä voisi kirjoitella niihin tarkoitettuihin ketjuihin? Suorastaan vituttaa lukea näitä hintavertailu viestejä sun muita toimitusaika viestejä, kun tarkoitus olisi keskustella itse pelistä.

Täysin samaa mieltä. Moderaattoreiden pitäisi panna piste tälläiselle toiminnalle heti alkuunsa, jottei samankaltaisia pesäkkeitä synny muihin ketjuihin.

En juuri nyt ehdi töiltäni aloittaa kunnollista ketjua podcasteille, joten heitänkin kysymykseni tänne.

Olisiko kenelläkään boardilaisella kiinnostusta aloittaa eräänlaista "PelaajaboardCastia"? Tunnen välillä tarvetta puhua peleistä, mutta näen kavereitani hyvin harvoin (nyyh), enkä koe että onnistun aina kirjoittamaan haluamaani määrää tänne, joten asioista voisi ehkä hieman keskustella. En kyllä koe olevani kovin hyvä puhuja, ja ei oikeanlaista kemiaakaan välttämättä synny puhujien välillä, mutta ehkä jos saataisiin tarpeeksi kiinnostuneita niin ehkä ei hiljaisia hetkiä tulisi. Ehkä ja ehkä.

Konsepti olisi enemmän sellainen "push rec and start talking", ilman siis kummempia käsikirjoituksia, ellei kiinnostusta ammattimaisempaan podcastiin löytyisi. Ei siis millään tavalla vakavasti otettava podcast, just for the giggles. Enemmän ehkä muille Pelaajaboardilaisille suunnattu, joten voimme puhua myös käyttäjistä ja heidän teksteistä täällä.

Tehdään edes joku testi että miten se onnistuu? Ei kaikkea aina kuitenkaan jaksa tai muista vain kirjoittaa, ja keskustelu on kuitenkin erilaista kuin vain viestien lukeminen boardeilla.

Vai olenko vain idiootti.

Koska olen työtiloissani lähes aina yksin, pystyisin puhua hyvin skypen kautta 7-16. Joten jos kiinnostaa testata niin lisää Praemorior listoille. Epäilen kyllä että tuohon aikaan sopisi kenellekään, joten muista ajoista voidaan aina sopia.

Lainaus käyttäjältä Demppa+

"PelaajaboardCastia"?

Erittäin mielenkiintoinen idea! Mukana olen jos huolitaan ja porukkaa saadaan kasaan.

Cool. En ole siis ihan väärillä raiteilla.

Hommaan ei myöskään tarvitsisi sitoutua, eli jos kaikkea todennäköisyyttä vastaan saataisi aikaan tasaisesti ilmestyvä podcast, voisi henkilö tulla kerran vaikka kokeilemaan miltä puhuminen tuntuu, ja sitten voi skipata seuraavat kerrat jos ei ollut kivaa. Näin saataisi myös vaihtuvia puhujia.

Ei niinkään pelaajilta pelaajille, vaan pelaajaboardilaisilta pelaajaboardilaisille.

Taidanpa vähän kertoa minkälaiselta minun pelisyksy tulee näyttämään. Eli kiinnostavimmat pelit ovat (tärkeysjärjestyksessä) 1. Battlefield 3 2. Uncharted 3 3. Batman: Arkham City.
Joululahjasksi toivon Uncharted ja itse ostan BF3 tai Arkham Cityn. Minulla on ollut nyt kaksi koetta (Englanti ja matikka) ja jos molemmista tulee 10 niin vanhemmat ehkä ostaa jommankumman noista. Hell yeah. Ainiin, toinen asia minkä haluan joululahjaksi on PS Vita. Vaikka se tuleekin 2012 niin pyydän että kun se ilmestyy niin he ostaisivat sen.

Oiva ajatus tuossa ylempäänä mietin itsekkin loppu vuotta ja osa peleistä tule tänä vuonna osa siirtyy rahan takia ensi vuoteen tässä on pelkke ps3 listani.Batman Arkham City odoton tätä kovasti koska AA on yksi parhaita pelaamiani pelejä häpeäkseni pelasin sen vasta tänä vuonna.Battlefield 3 odotan tätä kovasti monet kaverini hankkivat tämän ja niiden kanssa voi pelata mp ja kamppanjakin kiinostaa.Uncharted 3 Drakes Deception ovat olleet tähän saakka loistava sarja ja tähän näyttää tulleen paljon parannuksia esim.voi heittää kranaateja pois ja tapella paremmin.The Elder Scrolls V: SKYRIM tämä monien odottama teos alkoi kiinnostamaan itseäni viikko sitten kun kokeilin kaverilla 3 osaa tästä sarjasta se oli todella hyvää settiä.Assassins Creed Revelations sarja on ollut todella hyvää menoa ja tämäkin näyttää hyvältä en omista tästäkään sarjasta yhtään osaa itse mutta ainakin 2jaB tulee hankittua.Ratchet & Clank: All 4 One ykkös osasta tätä sarjaa olen pelannut ja loistava menoa on joka osa ollut tämä epäilyttää hieman mutta tuskin tätä tyrivät.

En ole ihan varma pistääkkö tätä viestiä "ärsyttävät asiat" -ketjuun vaiko tänne, mutta ajattelin että ehkä tämä on sopivampi paikka.

Tyttöystäväni kertoi että kirjoittelee Demin foorumeille, joten ajattelin sitten tsekata että millaiset ne on. Ei herranjumala. Foorumien "tekninen toteutus" on aivan kamalaa paskaa, kuten myös käyttäjien tekstin laatu. Tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka homma voidaan sössiä teknisesti. 129 viestiä, yhdellä sivulla. En osaa kuvitellakkaan, mitä tässä on ajateltu. Sitten, kun aiheiden otsikot ovat tyyliin: "KOHTA MÄ SOITAN MUN IHASTUKSELLE KERTOKAA MITÄ MÄ TEEEEENNNNHHRGH" ei voi muutakuin itkeä. Onneksi tyttökaverini ei ole yksi näistä perseilijöistä, näemmä kirjotellu vaan leffaketjuihin. Nyt täytyy stalkata sitä ettei se ala perseileen siellä : D

Eli mitä halusin kertoa teille tällä, arvon boardilaiset? Me majailemme eliitti-foorumilla, jossa perseilijöitä ei hyvällä katsota ja moderaattorit pitävät threadit mukavina lukea. Enkä minä esimerkiksi perustanut tätä viestiä varten omaa ketjua.

On lottovoitto olla Pelaajan tilaaja.

Lainaus

On lottovoitto olla Pelaajan tilaaja. .

Jossain mainoksessa sanottiin, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme kaikki tupla lottovoittajia! :)

Edit: Miten saa lainattavan nimen näkymään lainauksessa? Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Lainaus käyttäjältä appa-king+

En ole ihan varma pistääkkö tätä viestiä "ärsyttävät asiat" -ketjuun vaiko tänne, mutta ajattelin että ehkä tämä on sopivampi paikka.

Tyttöystäväni kertoi että kirjoittelee Demin foorumeille, joten ajattelin sitten tsekata että millaiset ne on. Ei herranjumala. Foorumien "tekninen toteutus" on aivan kamalaa paskaa, kuten myös käyttäjien tekstin laatu. Tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka homma voidaan sössiä teknisesti. 129 viestiä, yhdellä sivulla. En osaa kuvitellakkaan, mitä tässä on ajateltu. Sitten, kun aiheiden otsikot ovat tyyliin: "KOHTA MÄ SOITAN MUN IHASTUKSELLE KERTOKAA MITÄ MÄ TEEEEENNNNHHRGH" ei voi muutakuin itkeä. Onneksi tyttökaverini ei ole yksi näistä perseilijöistä, näemmä kirjotellu vaan leffaketjuihin. Nyt täytyy stalkata sitä ettei se ala perseileen siellä : D

Cool story, bro.

Lainaus käyttäjältä appa-king+

Eli mitä halusin kertoa teille tällä, arvon boardilaiset? Me majailemme eliitti-foorumilla, jossa perseilijöitä ei hyvällä katsota ja moderaattorit pitävät threadit mukavina lukea. Enkä minä esimerkiksi perustanut tätä viestiä varten omaa ketjua.

On lottovoitto olla Pelaajan tilaaja.

No shit, Sherlock.

Olet oikeassa, Pelaajaboard on yksi internetin parhaimmista (tasoikkaimmista) keskustelufoorumeista. Korkea taso johtuu käyttäjien suth korkeasta keski-iästä, tehtäviään hoitavista moderaattoreista sekä pienestä käyttäjä määrästä.

Tekninen toteutus on minunkin mielestä hoidettu boardeilla kunnialla. Mutta olisin ihmeissäni jos näin ei olisi toimittu. Katsokaas kun kärjistäen, kaikki pelaajat ovat nörttejä. Nörtit taas tietävät teknologiasta. Nörtit eivät tykkää kun teknologia on päin persettä.
Teinitytöt taasen sanovat: "Ihan sama, mä meen feissiin.

Menossa olisi R&C:All4One striimi täällä. Mukana kolme pelaajaa, mahdollinen neljäs tulossa sekä sekopäisiä juttuja.

Tänään haettu kaupasta 47'' LED LCD töllö ja Toy Story 3 bluray. Kelpaa kattella ! Pelaaminen jääny vielä vähälle, mutta eiköhän huomenna oteta virhe takaisin. Jimmsiltäki uus kone ollu alla pari viikkoo, BF3, here I come !

TATTARATAA! [rumpujen pärinää… yleisö pidättää hengitystään…]

Pelaajan YouTube kanava PelaajaHD on ylittänyt 200 000 näyttökerran rajan! Hieno juttu, mutta joskus toivoisi niitä videoita lisääkin!

Voisikos joku viisaampi selittää mitä tämä oikein tarkoittaa, kun postiseurannassa katselin tuotetta ja se ilmoittaa näin:
27.10.2011, klo 20:10 Lähetys rekisteröity 00000 HELSINKI

27.10.2011, klo 09:55 Lähetys on lähetetty edelleen 12400 TERVAKOSKI

26.10.2011, klo 20:54 Lähetys rekisteröity 00000 HELSINKI

Vaikuttaako tämä nyt sitten niin julmasti viikonlopun suunnitelmiin, että kaikki pitää pistää uusiksi?

Laitetaan tänne kun ei tunnu mihinkään olemassa olevaan musa triidiin oikein sopivan.
Lady gaga vs judas priest mashup. En olisi uskonut, mutta ainakin meitsille toimii. Jos laittas vielä kolmannen kerran soimaan.

Lainaus käyttäjältä partajeesus+

Lady gaga vs judas priest mashup.

Toihan oli ihan helvetin kova! Tykkäsin.

Lainaus käyttäjältä GH Player+

Voisikos joku viisaampi selittää mitä tämä oikein tarkoittaa, kun postiseurannassa katselin tuotetta ja se ilmoittaa näin:
27.10.2011, klo 20:10 Lähetys rekisteröity 00000 HELSINKI

27.10.2011, klo 09:55 Lähetys on lähetetty edelleen 12400 TERVAKOSKI

26.10.2011, klo 20:54 Lähetys rekisteröity 00000 HELSINKI

Vaikuttaako tämä nyt sitten niin julmasti viikonlopun suunnitelmiin, että kaikki pitää pistää uusiksi?

Tästä tulee vähän mieleeni erään pakettini postin sekoilu. Paketti saapui Kuopioon, josta ne sitten yleensä aina tulee suoraan tänne, mutta seurannassa lukikin että paketti on Joensuussa, sitten takaisin Kuopiossa ja sitten vasta täällä. Jos samantapainen munaus on päässyt tapahtumaan, niin viivästyminen on väistämätöntä.

Lainaus käyttäjältä MasterOfMagikarps

Edit: Miten saa lainattavan nimen näkymään lainauksessa? Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

Hakasulkuihin quote='käyttäjältä lainattavan nimi' sitten lainattava diibadaaba ja loppuun /quote hakasuluissa tai sitten painat alalaidasta "vastaa" ja poistat kaiken muun paitsi lainattavan osan.

Lainaus käyttäjältä Angel of Death+

Tästä tulee vähän mieleeni erään pakettini postin sekoilu. Paketti saapui Kuopioon, josta ne sitten yleensä aina tulee suoraan tänne, mutta seurannassa lukikin että paketti on Joensuussa, sitten takaisin Kuopiossa ja sitten vasta täällä. Jos samantapainen munaus on päässyt tapahtumaan, niin viivästyminen on väistämätöntä.

Eih. Tämä taitaakin jäädä harvinaiseksi kerraksi, kun koskaan tilaan netistä mitään. Kaikki sujuu vaan paljon helpommin hakemalla suoraan kaupasta ilman ongelmia. Pistää vihaks tämmöinen Itellan toiminta. Olisivat perhana jättänyt sen sinne Tervakoskelle niin olisin voinut hakea sen sieltä.

Ensin Puha repii sydämmet rinnoistamme siirtymällä muihin tehtäviin ja nyt sinäkin Eemelimme! Naamakirja paljasti sinun pysyvän keskuudessamme vielä ensi vuoden alkuun, mutta paljasta nyt toki mitä sinä oikein lähdet tekemään. Ja toki sitten kun aika on lähempänä, niin jäähyväisblogi on must. Uudella nettisivun päätoimittajalla on suuret saappaat täytettävänä.

Lainaus käyttäjältä Muksu+

Ensin Puha repii sydämmet rinnoistamme siirtymällä muihin tehtäviin ja nyt sinäkin Eemelimme! Naamakirja paljasti sinun pysyvän keskuudessamme vielä ensi vuoden alkuun, mutta paljasta nyt toki mitä sinä oikein lähdet tekemään. Ja toki sitten kun aika on lähempänä, niin jäähyväisblogi on must. Uudella nettisivun päätoimittajalla on suuret saappaat täytettävänä.

Eemeli sanoi ainakin DigiExpo:illa että palaa tehtäviin, mutta haluaa jotain uutta eikä koko ajan toistoa.

Laitan tännekin tämän kysymyksen: Voiko Movie Makerilla editoida quicktime videoita, jos voi niin miten?

Lainaus käyttäjältä MasterOfMagikarps

Laitan tännekin tämän kysymyksen: Voiko Movie Makerilla editoida quicktime videoita, jos voi niin miten?

Vanhemmilla versioilla ei ainakaan suoraan onnistunut, uudemmista ei tietoa. Mutta koska päädyit tällaista kysymään, niin oletan, ettei toimi. Oletko kokeillut konvertoida noita leikkeitä johonkin Movie Makerin ymmärtämään muotoon vai onko välttämätöntä säilyttää formaatti?

Lainaus

Vanhemmilla versioilla ei ainakaan suoraan onnistunut, uudemmista ei tietoa. Mutta koska päädyit tällaista kysymään, niin oletan, ettei toimi. Oletko kokeillut konvertoida noita leikkeitä johonkin Movie Makerin ymmärtämään muotoon vai onko välttämätöntä säilyttää formaatti? .

Ei ole välttämätöntä, mutta en tiedä mitä konvertointi on.

Käytännössä tiedostomuodon muuntamista toiseen muotoon.

Lainaus

Käytännössä tiedostomuodon muuntamista toiseen muotoon. .

Miten se tehdään?

Lainaus käyttäjältä MasterOfMagikarps

LainausKäytännössä tiedostomuodon muuntamista toiseen muotoon. . Miten se tehdään?

Tiedoston voi konvertoida erillisellä konvertointiohjelmalla, tai esim. kuvasta kuvaksi muuntaminen voi toimia pelkästään tiedostonimen muuttamalla manuaalisesti.

Videon muntamiseen esim. Prism Video Converter on erittäin tomiva.

Lainaus käyttäjältä MasterOfMagikarps

LainausKäytännössä tiedostomuodon muuntamista toiseen muotoon. . Miten se tehdään?

Täältä löytyy montakin ohjetta, mutta varmaan tuo viides on helpoin. Kun nyt nopeasti katsoin.

Lainaus

Täältä löytyy montakin ohjetta, mutta varmaan tuo viides on helpoin. Kun nyt nopeasti katsoin. .

Kiitos mutta ensimmäiseen kysymykseeni en löytänyt vastausta googlesta (joka siis oli: voiko quicktime videoita muokata WMM:llä) sen jälkeen vain nakkasin kaikki aiheeseen liittyvät kysymykset tänne, sori.

Lainaus käyttäjältä MasterOfMagikarps

LainausTäältä löytyy montakin ohjetta, mutta varmaan tuo viides on helpoin. Kun nyt nopeasti katsoin. . Kiitos mutta ensimmäiseen kysymykseeni en löytänyt vastausta googlesta (joka siis oli: voiko quicktime videoita muokata WMM:llä) sen jälkeen vain nakkasin kaikki aiheeseen liittyvät kysymykset tänne, sori.

;). Eli ei voi. QuickTime -tiedostot on Applen formaattia joten niitä tuskin voi muokata ilmasilla ohjelmilla. Apple kun pyytää useimmiten rahaa vähän kaikesta. Mutta konvertointi ymmärtääkseni onnistuu.

Lainaus käyttäjältä JayeizH+

QuickTime -tiedostot on Applen formaattia joten niitä tuskin voi muokata ilmasilla ohjelmilla.

Paitsi, jos omistaa mäkin. Parempia "ilmaisohjelmia" ei löydykkään ;) Mutta vakavasti: tilanne on käytännössä sama kuin pc-puolella mikkisoftan .wmv -tiedostojen kanssa, joita ei tietääkseni voi muokata suoraan kuin MovieMakerilla.

Minkä ihmeen takia joidenkin lafkojen pitää vieläkin käyttää noita spesiaaleja tiedostotyyppejä perusvideolle? Projektitiedostot ja ammattikäyttö ovat toki asioita erikseen, mutta eivätkö .mp4 ja muut yleisformaatit riitä kaikille normikäytössä? Harvoin tulee mentyä nettiin katselemaan videoita kuvanlaadun perässä, kun JuutTupelin perus 720p on aivan riittävä lähes kaikkeen käyttöön. (Tai näin oli toissa viikkoon asti, jolloin ilmeisesti Flash päätti laittaa käsittämättömän murofiltterin nimenomaan 720p:n päälle) Digitaalisesa muodossa olevassa musiikissa ollaan jo tyydytty ämpäreihin (paitsi Apple aac-formaattiin, mutta sehän onkin .mp3:n "evoluutio"), joten miksei samaa standardisointia voitaisi tehdä myös videolle?

Sori offarista, mutta eiköhän tämä ole oikea paikka myös sille.

No nyt on outoo... en nauti enään pelaamisesta. Sama fiilis viimiset 3kk "eiks tääki oo nähty" tai "eiks mulla oo mitään muuta pelattavaa" Bf3 olen ostanut, mutta ei kauheasti kiinosta ilman kavereita pelaa. Onko muilla saman kaltaisia fiiliksiä? Tuota deus ex olen miettinyt, mutta ei jotenki iske, sama tuntuu tapahtuvan uuden ac ja uc kanssa. Ei vaan kiinosta. Onko sitten jotakin niin hyvää peliä, jossa ei voi lyhistyä kasaan? Skyrim olen kattonut, mutta tuntuu sekin tylsältä. Mw3 samaa huttua, ettei jaksa edes yrittää jne. Eli onko muita pelejä olemassa?

Ja onko jotain strategia peliä konsolille? Mieluiten sellaista, jossa on suuret määrät joukkoja, ei sellaista civilization meininkiä?

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

No nyt on outoo... en nauti enään pelaamisesta. Sama fiilis viimiset 3kk "eiks tääki oo nähty" tai "eiks mulla oo mitään muuta pelattavaa" Bf3 olen ostanut, mutta ei kauheasti kiinosta ilman kavereita pelaa. Onko muilla saman kaltaisia fiiliksiä? Tuota deus ex olen miettinyt, mutta ei jotenki iske, sama tuntuu tapahtuvan uuden ac ja uc kanssa. Ei vaan kiinosta. Onko sitten jotakin niin hyvää peliä, jossa ei voi lyhistyä kasaan? Skyrim olen kattonut, mutta tuntuu sekin tylsältä. Mw3 samaa huttua, ettei jaksa edes yrittää jne. Eli onko muita pelejä olemassa?

Ja onko jotain strategia peliä konsolille? Mieluiten sellaista, jossa on suuret määrät joukkoja, ei sellaista civilization meininkiä?

Huomaan tässä nyt aika selvän kaavan. Jos olet pelannut AC2:sta tai U2:sta, niin on mielestäni melkoisen selvää, että AC: B:n ja U3:n kohdalla saattaa tulla tunne, että tämä on jo nähty. Sen suurempia innovaatioita tai uudistuksia niistä ei nimittäin löydy. Toimivaa/myyvää kaavaa kun ei ole mitään järkeä lähteä muuttamaan. Sama pätee myös MW-sarjan kohdalla, ja on BF3:kin yhtäläisyyksiä BC2:n. Deus Ex:stä tai Skyrimistä ei ole kokemusta, mutta tuskin kannattaa ostaa peliä mikä ei itseään kiinnosta. Vaikka tuskin Skyrim nyt tylsä onkaan. Strategiapelit taasen kannataa suoraan pelata PC:llä.

Kannataa varmaan suunnata rahansa tuon toiminta/räiskintä genren ulkopuolelle. PS3:lla käsittääkseni pelaat, joten voin suositella vaikkapa Batman AC:ä, sekin on toki toimintapeli, mutta itse nautin siitä oikein kovasti. Ja kun pelin omaa ketjua seuraa, niin selvästi en ole ainoa.

Tai jos ei innosta pelata, älä pelaa. Lue kirjaa, katso leffaa, lue sarjiksia. Ei sitä väkisin kannata.

Lainaus

No nyt on outoo... en nauti enään pelaamisesta. Sama fiilis viimiset 3kk "eiks tääki oo nähty" tai "eiks mulla oo mitään muuta pelattavaa" Bf3 olen ostanut, mutta ei kauheasti kiinosta ilman kavereita pelaa. Onko muilla saman kaltaisia fiiliksiä? Tuota deus ex olen miettinyt, mutta ei jotenki iske, sama tuntuu tapahtuvan uuden ac ja uc kanssa. Ei vaan kiinosta. Onko sitten jotakin niin hyvää peliä, jossa ei voi lyhistyä kasaan? Skyrim olen kattonut, mutta tuntuu sekin tylsältä. Mw3 samaa huttua, ettei jaksa edes yrittää jne. Eli onko muita pelejä olemassa?

Ja onko jotain strategia peliä konsolille? Mieluiten sellaista, jossa on suuret määrät joukkoja, ei sellaista civilization meininkiä? .

Itse suosittelisin ps3:n loistavia tasoloikkia, Sly Collectionia, Ratchet & Clank: A Crack In Time ja LittleBigPlanet.

Lainaus käyttäjältä Moromopo+

No nyt on outoo... en nauti enään pelaamisesta. Sama fiilis viimiset 3kk "eiks tääki oo nähty" tai "eiks mulla oo mitään muuta pelattavaa" Bf3 olen ostanut, mutta ei kauheasti kiinosta ilman kavereita pelaa. Onko muilla saman kaltaisia fiiliksiä? Tuota deus ex olen miettinyt, mutta ei jotenki iske, sama tuntuu tapahtuvan uuden ac ja uc kanssa. Ei vaan kiinosta. Onko sitten jotakin niin hyvää peliä, jossa ei voi lyhistyä kasaan? Skyrim olen kattonut, mutta tuntuu sekin tylsältä. Mw3 samaa huttua, ettei jaksa edes yrittää jne. Eli onko muita pelejä olemassa?

Ja onko jotain strategia peliä konsolille? Mieluiten sellaista, jossa on suuret määrät joukkoja, ei sellaista civilization meininkiä?

Itelläni on sama ongelma kaikkien FPS pelien kanssa.

Kannattaa alkaa pelata vanhempia pelejä, osta esim. Playstation Storesta PS1 pelejä. Näin alkuun vaikkapa Final Fantasy 7.

Lainaus

Huomaan tässä nyt aika selvän kaavan. Jos olet pelannut AC2:sta tai U2:sta, niin on mielestäni melkoisen selvää, että AC: B:n ja U3:n kohdalla saattaa tulla tunne, että tämä on jo nähty. Sen suurempia innovaatioita tai uudistuksia niistä ei nimittäin löydy. Toimivaa/myyvää kaavaa kun ei ole mitään järkeä lähteä muuttamaan. Sama pätee myös MW-sarjan kohdalla, ja on BF3:kin yhtäläisyyksiä BC2:n. Deus Ex:stä tai Skyrimistä ei ole kokemusta, mutta tuskin kannattaa ostaa peliä mikä ei itseään kiinnosta. Vaikka tuskin Skyrim nyt tylsä onkaan. Strategiapelit taasen kannataa suoraan pelata PC:llä.

Tiedän, olen pelannut bc2, ac2, acb ja uc2. Skyrim on sellainen "Wut, täähän on jokin runescape paremmalla grafiikoilla ja kontrolleilla"

Tuota Bätmänii olen ajatellut, mutta hinta tuntuu liian suolaiselta ja asylum ei myydä/ei vakuuta, onhan jo pari vuotta vanha pelikin.

Ite olen kiroillut tämän tiesan/faijan puolesta että saisi tämän konenn kuntoon. Tällä hetkellä 5gb vapaat tilaa c puolella ja 350gb d puolella. Nyt kun tiedän ratkaisunkin, niin se ei anna korjaa kosk "täähän menee sitten vain pelaamiseen" asenteella painelee. Vatuttaa, lisäksi vuoden 2007 kone, joten tuskin kauheen moni peli pyörisi edes. Uus kone hankintaan kesällä, kun uus näytönohjain sarja alkaa. Tuo dempan hehkuttama "heroes might & magic 6" ja " star wars the old republic" ei iske, ja en edes tunne pelisarjasta mitään. KK-maksu vai mitä? Ei valmis santsaa rahoi sellasiin vielä. Tuohon skyrimiin kohden: Miten helevetissä se on k18? En ite keksi mitä aikuisviihdettä siinä muka olisi, jos tappaa lohikäärmeitä?

Lainaus

Lainaus käyttäjältä Moromopo+Tuohon skyrimiin kohden: Miten helevetissä se on k18? En ite keksi mitä aikuisviihdettä siinä muka olisi, jos tappaa lohikäärmeitä?

Pelissä esiintyy kuitenkin aika karskia väkivaltaa ja kielikin on joissain kohdissa aikuisille tarkoitettua. Seksin ja sen sellaisen esiintymisestä en ole varma. Kyllä tuo ainakin meikäläisen kirjoissa on selvästä aikuisille tarkoitettu peli.

Heh, tulipas nyt kypsä ja aikuinen olo kun suojelen nuoria väkivaltaviihteeltä.