Ongelmia ohjainten ja konsolien kanssa -lukossa- / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Ongelmia ohjainten ja konsolien kanssa -lukossa-

Päätin luoda aiheen ihan tämän oman gamecube ohjaimeni takia. Analogitikkuni ei liiku mitenkään ylös tai alas mutta c-tikulla ja d-padilla se onnisttuu. Tietäiskö kukaan ongelmaan ratkaisua?
Jos muilla on ongelmia laitteidensa tai ohjaimiensa kanssa niin kai tänne voidaan omistaki ongelmista kirjoittaa.

Turha aihe t. wnb-mode

Ongelmia kyllä riittää yllin kyllin, varsinkin ohjainten kanssa ja Xbox 360 on murheenkryyneistä suurin, tosin pelaankin sillä eniten. Ratkaisuja ei ole, mutta ongelmia senkin edestä.

Red ring of deathin kanssa olen ollut siinä mielessä onnekas että se on tapahtunut vain kerran pari, mutta myöskään boxin musta malli ei ole ongelmaton sillä se pelaa ainoastaan langallisilla ohjaimilla ja sync ei toimi.

Langallisista ohjaimista sen verran että ne tuntuvat myös hajoavan herkästi.

Razer Onza Tournament Edition on mainio ohjain muuten, mutta ei vaikuta kovin kestävältä. Ensin hajosi oikea liipaisin, tosin se toimii kun painaa liipaisimen tyvestä, joten ongelma ei ole suuri, mutta sitten ohjain alkoi vetää vasenta tattia alas ja Shepard käppäilee tällä takaperin.

Gamestopista hankittua ohjainta ei tarvinnut kauaa käyttää kun se veti alas oikeaa tattia ja nyt Shepard tutkii varpaitaan. Uusi ohjain taas käytössä.

PS3:ssa ohjain nimeltä Shadow hukkaa välillä yhteyden pleikkariin.

Sekä peliohjaimille että nykyisille konsoleille löyty jo omat yleisketjunsa, joista jälkimmäisissä juurikin ongelmatapaukset ovat myös asioita, joita niissä on tapana ihan yleisestikin puida. Tukea näille antavat vielä esimerkiksi Kysy & vastaa -ketju.

Tämän ketjun tehtävät ovat siis jo aikalailla hoidossa, joten isken lukkoa.

-Riepu, moderaattori

Topic locked