Ongelmia pelipalveluissa? Valista meitä! / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Ongelmia pelipalveluissa? Valista meitä!

Onko jossain pelipalvelussa, kuten Steamissa, Originissa, PlayStation Storessa tai Xbox Livessä, liikkeellä jotain hämärää? Ovatko palvelut kenties laajalti alhaalla tai onko esimerkiksi käyttäjätileillä havaittu luvatonta liikennettä?

Tässä ketjussa kerromme ja keskustelemme näistä asioista. Pidetään kuitenkin pää kohtuu kylmänä, eikä näin ollen panikoida välittömästi kaikesta, mitä internetissä kerrotaan.

Hei!

Tämä ei nyt varmastikaan mene aivan täysin oikealle alueelle, mutta toivon jonkinnäköistä näkyvyyttä tälle ongelmalle. Veljeni sai espanjankielisen ostosvarmistuksen sähköpostiinsa, jossa ilmoitettiin että fifa 15 on ostettu. Maksu veloitettiin vieläpä USD. Seikkailin redditin origin subredittiin, ja sielläkin oli tätä tasan samaa ongelmaa kohdattu. Ilmeisen paljon. Myös ea:n omilla foorumeilla ketju tästä samasta aiheesta on täyttynyt hurjaa vauhtia. En tiedä kuinka laajasta ongelmasta on kyse. EA:n mukaan heidän päässä ei edes ole ongelmia. Varoitan ja valistan kuitenkin, että kannattaa seurata mitä origin tileillänne tapahtuu sekä suosittelen aktivoimaan sisäänkirjautumisen vahvistamisen. (Löytyy originin clientissä reitillä: Origin > tili ja tietosuoja > turvallisuus)

Laajensin ketjua hieman, sillä näitä asioita on hyvä nostaa esille ja mielenkiintoistahan niistä on välillä keskustellakin. Muun muassa Offtopic-ketjun puolella tätä Origin-asiaa onkin jo sivuttu. Pelaajalehti.comissa on ollut myös vuodenvaihteessa uutinen aiheesta.

-Riepu, moderaattori